nemen hallo

2008-12-31 @ 00:07:52

Heej allesammans. Sitter i sängen nu och borde sova, men skrev ju inget igår och kommer antagligen inte ha tid att skriva imorn, så jag skriver nu ;) Har vart två bra dagar på jobbet, eller inte. Igår (måndag) så var det en mamma och en dotter som skulle åka knappligten, dottern behövde lite hjälp o det är ju därför jag jobbar, så jag hjälpte henne, hon ramlade med en gång, jag hjälpte henne upp och hon kom ca 10 meter sen rammla hon igen, jag sprang upp till henne för att hjälpa henne upp, MEN, tror ni hennes mamma som skulle åka efter henne hade sett att hon hade ramlat? Nej! Så när jag står nerböjd för att hjälpa tjejen upp så tar mamman längre bak tag i en knapp och drar ut den, sen ser hon oss och vad *pip* gör hon inte? Hon släpper knappen, smart kvinna? Äh nej! så den flyger med världens fart och slår till mig rätt över kinden. Skönt! Trodde i några sekunder att käken var av, men de va den inte :P Blev dock grymt öm och fasade att jag skulle vakna med ett blåmärke på kinden idag sådär lagom till nyårsfesten! Tu för henne, eller a mestadels mig så blev de inget blåmärke, men sen har vi ju idag på jobbet med :P Skidskolan kom och då måste man hjälpa till, en kille på kanske 9 år men väldigt stor och bastant skulle åka liften, självklart ramlar han efter några meter och jag går för att hjälpa han upp, (jag nämner en gång till att han va lika lång som mig :P) Så får jag upp han? Nej, haha. När ja nästan fått upp han så råkar han nocka mig på näsan med stavarna (vem var idioten som uppfann stavar?) De va inte heller så skönt, ni vet när man slår i näsan så man får tårar i ögonen? Typ så var det :P Haha

Imorn är de iaf nyårsafton och jag ska jobba 8.30-16 Sen är de hem och göra iordning sig, Kenny och Patrick ska laga mat så jag har mycket tid att fixa mig på, hoppas jag :P Lyx för mig o Jossan som inte behöver lyfta ett finger ;) Självklart ska jag ta massa going bilder imorn. Blir massa fyrverkeri på gustav imorn vid 12 slaget. Kan nog bli rätt mysigt med nyår här uppe. En sån nyår man alltid vill ha hemma, med snö, raketer, mycket folk :) Hemma har ju nyår tendensen till att bli, slaskig, hemmafest med allt för många oinbjudna och intriger :P Haha!


bra låt

2008-12-28 @ 14:13:37
Denna låten är super bra, om ni vill veta ;) Har aldrig hört den innan ja åkte upp hit, kanske ni har :P Bra är den iaf :D

http://www.youtube.com/watch?v=q740XjUV9C4

hejhej :)

2008-12-28 @ 14:09:08
Idag är jag ledig, jag har precis ätit lite, har vart ute och åkt en sväng med Jesper idag :) Rätt okej backar men inte dom bästa, va lite isigt i vissa, och då blir jag feg och åker långsamt :P Till sillnad från Jesper som va lite bättre än mig på att åka :P haha, Igår blev det utgång, va inte tänkt men ja och Jossan haka på :) Blev HC och det var helt okej, jag tog det lungt eftersom ja skulle upp tidigt idag för att åka. Så jag och Ameli dansade runt på Shlager golvet hela kvällen :D Mycket kul! idag är de HC igen men de blir lungt för mig idag med :P För ja ska jobba imorn! Har värsta mardröms veckan framför mig, ska jobba måndag till fredag! Och nyårsdagen blir la inte så rolig att stiga upp och jobba på :P Men men, smällar man får ta ;) Ska nog chila iväg en sväng och sola idag med, har ju beställt en super fin klänning till nyår och så vill man ju vara brun och fin till ;) Har köppt laddningsbara batteri till kameran igen nu, så nu kommer de komma upp bilder i inläggen igen. Sen måste jag ta en bild på mig i arbetskläder som mina föräldrar vill se :P !

Vad händer hemma på nyår då? :D Inget som vanligt kanske? ;) Jag och Jossan ska bli bjudna på mat av killarna på nyår :D Kommer nog bli mysigt :)

Julafton, juldagen och annandan

2008-12-26 @ 19:30:12
Lite uppdate nu vad som hänt över jul, det första man tänker på, på julafton är kanske inte att sätta sig vid datorn och blogga så de kommer nu istället :)

Julafton: Jobbade 8-13 väldigt härlig tid att jobba :P Vädret var helt strålande här uppe och vi hade massa åkare :) När jag kom hem satt dom andra och bakade knäck :) Jag hoppade in i duschen och sedan kollade vi på Kalle :D Patrick jag och Simon somna , haha. Sedan efter det var de snabba puckar att göra iordning sig, skulle vara på julbordet klockan halv 6. Julbordet var super mysigt, mycket mat, dock är jag ju super kräsen med mat så jag åt köttbullar korv och rostbiffmackor :P Fanns typ 5 sorters fisk, olika sorter kött hur mycket som helst helt änkelt ;) Efter de satte vi oss på SkiLodge liten stund sen gick vi hem. Alla va dö trötta. Vi gick och la oss vid 10 kanske :P Just de ja, hände en julklapp på dörren när ja vaknade, choklad från Kenny :D Sen på kvällen dela jag ju ut mina klappar till dom med, Patrick fick en burk med feferoni för han går alltid runt o äter de som popcorn typ :P Jossan fick en påse havregryn för hon alltid äter gröt :P Och Kenny fick en burk tonfisk för a ni kan gissa, han alltid äter de :P Haha. dom skratta gott, men sen fick dom den "riktiga" julklappen, varsin Paradis Ask :)

Juldagen: Dagen började med jobb 8,30-16 :) På dagen gjorde jag inte så mycket, jag och Maja gick till ICA för att handla slödricka och gick även förbi McDonalds och åt. Första gången sen ja kom upp :P Träffade även en kändis från Tjörn där inne. Sedan gick vi hem och gjorde iordning oss :) Jag och Maja satt hos henne hela kvällen, vi skulle iväg på en förfest men vi blev kvar. Sedan tog vi bussen till HC :) Va nog den roligaste utekvällen på länge :P hade jätte skojj! Dock krongla dom i gaderoben när ja skulle hem, ja lämna in min och Majas bricka men det var bara Maja som fick sin jacka :S Dom sa att jag inte hade betalat för den, vilket jag hade, så jag fick gå åt sidan och vänta tills alla på HC hade hämtat sina jackor och så krävde han mig på 20 spänn till för att jag skulle få jackan. Helt knäppa var dom!!

Annandagen: Idag har ja vart ledig, jag har vart och handlar massa på ICA, va lite tomt här hemma :) Annars har ja inte gjort så mycket, imorn ska ja jobba på Nordpolen och börjar klockan 10 så ja har sovmorgon :D

julklappshandling och galna turister

2008-12-23 @ 23:00:34
Ja rubriken talar för sig själv :) Idag va de ju kvällsåk, så jag jobbade från 8-19,30 :) Blev mer och mer irriterad ju mer klockan blev tyvärr, andledningen till detta var, ursäkta uttycket ,men alla knäppa skidåkare och deras förbannade stavar. För det första så står det en skylt innan du tar liften där de står "Akta våra ögon, håll stavarna nere Tack" och med våra menar dom såklar oss som står och byglar på, för vad händer om vi byglar på två stycken med stavar i ankaliften, och när dom ska rätta till bygeln precis när ja släppt den? Jo de ska ja berätta, spetsen på stavarna flyger upp i våra ansikten, eller folk som får för sig att stoppa under stavarna under armen direkt efter vi byglat dom. Händer samma sak då kan ja ju säga :P Så efter några "de där va nära ögat" så blev ja lite irriterad. Så stog och bygla fok med en hand och banka ner deras stavar med andra. Men positivt med dagen var att det är vecka 52 nu så alla veckoaktiviteter drar igång, på tisdagar är det shower och tävlingar i gustavbacken, där ja jobbar, så vi fick musik och lite att titta på ikväll, sen sköt dom upp massa raketer för de va första dagen dom drog igång :D Mycket mysigt.

Här har ni några tips om ni ska upp till fjällen i vinter : ;)

* Håll stavarna NERÅT när ni åker liften! Viktigt
* Om det är en ankalift, markera vilken sida ni vill ha den på, ställ er till höger för att sitta på höger sida o.s.v. (Säger kanske sig själv för vissa, men inte alla) gör ni inte de är risken mycket stor att ni får medbringaren eller den oranga "pinnen" i huvudet.
* Snowboard åkare, ha FÅNGREM på er, har ni inte detta i sälen får ni inte åka upp i liften under några omständigheter, skötar ni emot tillkallas pistör och dom har all rätt att ta ifrån er erat liftkort, onödig följd för säkerhet och någon som kostar 70kr.
  Klarar ni av att hålla koll på detta så gör ni liftpersonalen en miljon gladare :P


Iallafall, efter jobbet idag så gick jag och handlade julklappar till mina sambos :D Kan dock inte skirva vad för dom vet att jag har blogg :P Kan berätta imorn ;) Imorn ska jag jobba 8-13 sen klockan 17.30 är det julbord :D Fick julklapp av jobbet idag med, man får välja valfritt plagg i sälen sortimenter, det vill säga, lindvallen/sälen kläder, typ t-shirtar, tjocktröjjor, mysbraller a ni fattar :) Blir nog en tjocktröjja för min del :P

Innan jag avslutar detta allt för långa inlägget så vill ja bara säga tack Helen för julhälsningen och God Jul till er med :D God Jul till alla där hemma som sitter och läser detta (L)

internet krach

2008-12-22 @ 19:33:25
Lite dålig uppdatering här kanske? Men det är faktiskt inte mitt fel :P Telia har haft nått problem med nån mast här uppe så internet har inte fungerat på 4 dagar. Men här kommer en snabb uppdatering vad jag haft för mig dom senaste dagarna :)

Fredag: Jobbade till klockan 4 sedan mötte jag upp Jossan på ICA för vi skulle ha pepparkakshustävling hemma (långt ord dedär;)) så vi skulle handla detaljer till de.. Vi körde på temat Play Boy Mansion ett vinnande koncept tyckte vi ;) Så hem sen och börja baka, killarna som vi tävlade imot gick in till grannarna för att man inte skulle kunna tjuvkika på varandra. Sen vid 9tiden på kvällen var båda lagen klara och det var dax för bedömning. Domaren var Kari. Han sög, han valde killarnas hus som var ett orginellt vanligt pepparkakshus. Sj'lvklart visset han inte vem som gjort vilket när han bedömde, så jag och Jossan fick svälja våran stolthet :P Priset till vinnarna var att förlorarna skulle laga mat. Tacos valde dom :)

Lördag: Jobbade kvällsåk, 8-19.30. Lite segt i början på dagen men sen gick de fort :D Kom hem och alla satt redan och drack, så de va bara att slänga sig in i duschen och göra iordning sig. Dom andra han dra vidare på förfesten innan jag var klar. Så gick hem till Louise och dom satt några där :D Blev lite vin drickande och sedan tog vi taxin till HC där timbaktu skulle spela, Å a, efter taxiresan kommer ja inte ihåg så mycket, med tanke på att jag bara hade ätit lunch klockan 12 och sen fick så brottom när ja kom hem så glömde ja äta, så a vinet slog rätt bra kan ja ju säga :P

Söndag: Vaknade klockan 8 på morgonen och mådde inte toppen så ja somna om igen, vaknade igen klockan halv 12 och gick upp och la mig i soffan, modde inte bra så heller, så låg där tills klockan halv 4 på dagen sen skulle jag möta upp Jossan på ICA för vi skulle laga maten idag :D Så in och handla en himmla massa Taco tillbehör och sen hem och laga mat :D  Silken myskväll det blev, 4:e advent o allt :D Satt alla 4 och åt i köket med tända ljus och grejjer. Mysfaktor 10! Sen skulle patrick till jobbet och Kenny skulle ut så jag och Jossan satte oss och kolla på Reine och Mimmi i fjällen :P Sen kom Patrick hem igen efter en timme på jobbet för de blåste storm ute så dom kunde ite jobba :)

Måndag: Jobbat idag från 8-16 på Orren :) Denna dagen gick så sjukt fort, visst jag säger de varje gång men denna gick verkligen fort :P Vi var 5 stycken på 3 liftar så man satt typ inne mer än vad man va ute, men tur va la det för även idag blåste det storm, Nere i dalen blåste de kanske 15-20m/s så alla stolsliftar va stängda så de va en hel del att göra hos oss, inte en lugn stund på hela dagen. Sen vid halv 3 tiden börja de blåsa ännu mer. Alla staket och grejjer bara föll omkull hela tiden och man blåste typ iväg, en hel del liftar som spåra ut idag.. Mycket att göra = tiden går fort. Efter jobbet drog jag och Frida och träna, första gången för mig sen jag kom upp :) Myckey härligt!


Imorn är de kvällsåk igen på Orren för mig. 2 dagar kvar tills Julafton nu :) Alla vi i våran lägenhet + simon ska gå på julbordet som skistar har :) Hoppas de blir najs :D

Slappekväll

2008-12-18 @ 20:45:35
Blev inge HC idag, skippade de, ingen va särskillt sugen. Gick istället och införskaffade mig i ett underställ på Stadium dom hade rabbattkväll där idag, så dyrt blev de inte. Dom reade ut alla förra årets skidkläder och jag hade verkligen behövt en ny autfit till backen, men den får köpas när första lönen kommer :) Sen eftersom ja redan va där så solade jag också. Imorn blir de jobb på Ripan halv 9, känner på mig att det komme bli en jobbig dag med lite åkare med tanke på att just nu regnar det här uppe och är 2 plusgrader, men på toppen är de 1 plus och blåser 27m/s. Så alla stolsliftar är stängda, skulle tydligen bli ännu mera vind imorn. Så a. Men ja hoppas de blir bättre väder tills på lördag för då jobbar jag kvällsåk, lite segt att jobba till 7 på kvällen om det inte är några åkare.

Och Virre, Elin, Sofia och Tessan, hoppas verkligen ni kommer och hälsar på mig och Emma i vinter :D De hade ju vart så kul :D

ledig

2008-12-18 @ 11:32:17

Godmorgon :)
Idag är jag ledig, vaknade rätt tidigt faktiskt, klockan 10 :)  Har lagt in tvätt i tvättmaskinen (Josefin fick hjälpa mig med typ allt) och har städat rummet, så nu är allt de tråkigs gjort. Det blir dock inte träning idag vi ska gå och bubbla lite istället sen äta lunch på Värdshuset. Ikväll är det HC som gäller, Ola Svensson ska dit och sjunga :) Blir dock en lugn kväll för mig för jag ska jobba imorn :)

Det är ju bara 6 dagar kvar tills Julafton, shit va tiden har gått fort, jag har snart vart uppe här i 3 veckor. Måste skriva upp mig på julbordet med :) Tänk, snart är det Maj och då är jag hemma igen :P Haha, nej så ska vi inte tänka, trivs så bra här uppe så börjar redan fasa inför att lämna alla när man ska åka hem. :/


onsdag och intro

2008-12-18 @ 11:22:31
Idag är de Onsdag och jag har vart p intro hela dagen. Började klockan 8.30 med samling vid Orren :) Skulle åka massa idag så brädan var med, det var intro för alla nya på hela anläggningn, förra veckans intro var ju bara för liften. Iaf, vi blev indelade i grupper så skulle man åka runt på fjället för att ta sig till olika stationer. Nere i dalen var vädret helt okje, mulet men ändå uppehåll. Det ändrade sig lite när man hade kommit halvvägs i stolen, då började det blåsa till tusen. 17m/s blåste de på toppen. Så där uppe var inget kul o åka. Iaf, när klockan var 16 så skulle alla samlas uppe i toppstugan för presentationer av olika "viktiga" personer i Lindvallen. Sen bjöds det på fika med :D Efter de var det dax för tävlingar i Gustav backen, men ja åkte hem för att duscha och göra mig i ordning för klockan 20 skulle alla till Gustav kök och bar för att äta och lyssna på trubadur. Trevlig kväll. Gick hem rätt tidigt. :) Imorn är jag ledig, ska göra lite tråkiga och lite roliga saker. Städa rummet, tvätta (vet inte hur det ska gå för jag har aldrig tvättat i hela mit liv:P)  sen gymma med Josefine och sola lite :D


Ha de fint :)

dear santa

2008-12-16 @ 21:52:31
Jag hade inte blivit lessen om detta låg i mina julklappar iår. Smyckerna är från Mihi och klänningarna är från Stylebystars :D





söndag och kickoff

2008-12-15 @ 19:17:30
Söndag idag och jag har vart på jobbet från 8-16.30 Vi blev lite sena för vi skulle byta medbringare efter stängning och dom ville inte som vi ville :P Dagen på jobbet gick super fort, som vanligt ;) När jag kom hem så var det att hoppa in i duschen som gällde, kickoff idag ju :D Här uppe är man ute rätt ofta som ni kanske har förstått, så man kanske inte orkar klä upp sig super mycket varge gång som man gör hemma. Men idag var de ju kickoff så jag tog tid på mig :) Sedan blev det en liten förfest hos oss med några stycken bara, tycker det är mycket roligare när man är 6-10 stycken som kan sitta o spela kort o snacka än när man är 20 styckeb o alla bara sitter i olika grupper :) Sen blev det taxi till högis, vi åkte dit vid 11 tiden, var rätt lång kö att komma in. HC  kortet gällde inte idag heller bara för de va kickoff, men inträdet kostade bara 100 kr så de va ingen fara, ibland på HC kan de kosta 160 i inträde och 20 gaderoben, rätt dyrt. Därför ska man skaffa Hc-kortet direkt när man kommer upp som jag var dum och inte gjorde :P Iaf, kvällen var jätte kul och när klockan började närma sig ett så tänkte vi avsluta kvällen, vissa skulle ju faktiskt upp och jobba klockan 8 ;) Simon ringde Patrick som var på jobbet och hade nattskift så han och Marc och Tobbe som också är snöläggare kom och hämta upp oss på scootrarna. Så tre på varje scooter körde vi iväg mot Lindvallen, är en bit att åka och det är inte varmt här uppe på nätterna kan ja lova :P Jag tycker de e så läskigt att åka scoter känns som man ska trilla, så nerför Gustavbacken så satt jag mest och skrek för full hals att Patrick skulle sakta ner men nej, då gasa han istället :P Hem kom vi iaf och tillslut somnade vi la klockan halv 4 ;) Hehe 

En mycket lyckad kväll :D 

lördag

2008-12-15 @ 19:00:41
lite dålig uppdatering men här kommer min lördadg:)

Idag var jag ledig så jag sov länge, vaknade klockan 10,40 av att Maja skicka sms och fråga om jag ville gå med till ICA. Självklart gjorde jag det :) När vi hade vart där och jag kom hem igen åkte jag, Simon, Patrick och Josefine ner till byn för att handla lite på systemet, dom andra tog en väng på ICA med, men där hade ja ju redan vart :) När vi kom hem därifrån packade vi väskorna med badkläder för vi skulle bubbla. Men först käkade vi god mat påVärdshuset :) Det är inte dåligt god mat man får där.. Sedan bubbla vi. Kom en del andra också, är så skönt att man kan gå och bubbla när man vill här uppe. Kostar inget för oss personal. Jag och Josefin tog några längder  poolen med och jag gav henne skvallret om allt som hänt när hon inte har vart här ;) Sen på kvällen blev de inte många knop gjorda, jag gick bort till Snö och solade :) Måste ju vara brun o fin till Kickoffen imorn. Alla som jobbar i Sälen ska på kickoff på Högis (högfjällshotellet) kommer nog bli en toppen kväll tror jag :)


Sen gjorde ja inte så mycket mer. Gick o la mig rätt tidigt, skulle upp tidigt för att jobba. 

working 9 to 5

2008-12-12 @ 22:23:47
...Kan man säga att jag inte gjort idag.
Klockan rinde 07:00, znoosade lite till halv 8 sen fick man gå upp! Va jag trött efter gårdagen? Nej faktiskt inte, väluppfostrad som jag är tog jag de lungt så trots få timmars sömn så va de djup sömn. Jag har ju sovit kortare hemma när ja ska upp o jobba dan efter ;) Började klockan 8 iallafall. Orren idag, första dan på den. Blev en toppen dag som gick hur fort som helst. Det är 3 liftar brevid varandra på Orren men bara 2 var öppna, för snöhöjden var för hög på mittenliften. Och eftersom vi var 3 stycken personal med 2 liftar så blev det samma system idag, fast idag körde vi kvartar istöllet för halvtimma. Så en kvart på vänstra en kvart på högra o en kvart inne :) Toppe, tiden bara rusa iväg. MEN, sen framot 5 gick det riktigt segt, är ju fortfarande lågsäsong så kvällsåk kanske är lite överskattat än så länge.. MEn vi gjorde de roliga av dom sista timmarna, hade snöbollskrig och körde limbo tävling med liftarna :) Och tillslut var dagen över, klockan 8 var jag hemma igen efter 12 timmar på jobbet :) Hårda tider här i sälen ;)

Var afterski idag med, och Orren är liften som ligger 20meter från afterskin, och vad tror ni att alla som vart på afterski får för sig att göra klockan 4-5 när det stänger? Jo dom vill åka liften upp med skidorna för att slippa gå hem. Vi fick lära oss om detta på introt, att är dom för fulla så får vi inte släppa upp dom. Blev ingen sån idag, men vissa va grymt mycket på gränsen, självklart var det mitt pass i högra liften just när den sluta, hade inte tryckt nödstopp en gång på hela dagen men under den timman blev de nog en 10 gånger, skällde ut några med, sen kanske jag gjorde lite så dom fick liften i huvudet, men hallå? när man ska åka ankalift är man max 2 personer, en på varje sida, ett tjejgäng på brädor åkte in 5 stycken o ställde sig på spåret, inte skam tänker jag då lyfta över ankaret över alla 5 för dom har druckit. NEJ! Gick la bra tillslut iaf..


Konstaterat är ju iallafall att Orren är den roligaste liften att jobba i :) Händer mycker mer där och alltid fokl som åker hela dagarna :)

Torsdag

2008-12-12 @ 22:11:06
Blir en liten sen uppdatering om Torsdagen (är fredag idag) men här kommer den iaf :)
Första riktiga dagen på jobbet idag, stog alltså och jobbade i liften, var Ripan och Lärkan som gällde idag, dagen gick super fort för vi böt av med Lärkan hela tiden, så blir att man är ute på Ripan en halv timma, inne en halv timma o den på Lärkan en halvtimma, dagarna går så fort när man kör de systemet. :) När vi sluade ca 20 i 4 gick jag ner för att kolla om Maja va klar med flyttningen på Lärkan, hon hade en del kvar, så jag hjälpte henne. Vi va klara klockan 20 i 5 tillslut :) Tog en sväng till ICA, ville ha frukt till kvällsåket imorn. O vet ni vad, jag köppte en chokladkaka, så kom jag på mig själv, jag har inte käkat nått, inte nått onyttigt sen ja kom upp, de senaste var choklad i bilen på väg upp, o de e 1,5 vecka sen. (ja jag är astolt över mig själv;)) För min familj vet hur galen ja är i godis. Jag har inte ens käkat pizza eller hamburgare här uppe :) Men dock dricker man ju lite onyttigt så de jämnar nog ut sig :) Sen när ja kom hem satt de massa grabbar här, ovnligt ;), dom drog med mig ut, Amanda Jensen skulle spela på HC och några eller a, dom ända tjejerna ja känner här uppe skulle med så jag drog med :) Vilken Flopp, hon va så dålig, jag kunde inte en ända låt att sjunga med i, tog 20 i 1 bussen hem dels för de va tråkigt o sen skulle ja jobba kl 8 nästa morgon :)

Så a, de va min torsdag, det är helt galet att det inte finns några vardagar och helger här uppe. Det är alltid helg liksom, ända dagen på hela veckan man inte går ut är på måndagar för då är allt stängt. Haha..


En bild på en överskattad Amanda Jensen.

Ledig idag :)

2008-12-10 @ 15:59:29
Idag har jag vart ledig, det var perfect tajming eftersom jag inte vart så frisk 2 fösta dagarna på jobbet. Igår va värst hade så sjukt ont i halsen när ja svalde o snacka. Gick o la mig vid 23 men somna inte fören mycket senare. Vaknade tusen gånger inatt, som man gör när man är sjuk. Tillslut fick ja iallafall lite sömn från halv 6 till 11 :) Sen gick ja upp, tog en dusch och diskade lite, sen kom Patrick hem från jobbet klockan 12 så vid 13 så gick vi o bubbla (Bada bubbelpool) inte helt fel.. Så nu kom jag precis innanför dörren måste chila bort till ICA, har ingen mat hemma. De sura är att på lågsäsongen så stänger ICA kl 6 varge dag. Så a, får gå snart. Imorgon blir de jobb. Börjar klockan halv 9 på Ripan, en knapplift, som tur är så jobbar jag med en andrasäsongare så ja slipper vara själv hela dagen. På fredag jobbar jag från 8 på morgonen till halv 8 på kvällen, jobar kvällsåk. Ska jobba med en tjej jag lärt känna på introt som också gör sin första säsong och en kille som jag jobbade med när ja praktisera här. :) Så trots ett tolvtimmars pass så kommer de nog bli roligt :)


Ha de Toppen! 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0