sommaren är kort

2011-08-25 @ 23:33:20
Igår när jag vaknade, innan jag åkte och fika så storstäda och möblerade jag om mitt rum! Bl.a. så packade jag ner alla sommarkläder, för att göra plats till alla nya (och gamla undanstoppade) höstkläder! Känns som att Tjörn runt helgen var sista helgen att bära sommarklänning. Känns inte så passande längre att gå ut med corallfärgad klänning med diamanter, typ. 

Men jag är faktiskt inte så bitter över att sommaren är över! Okej, värmen och solen tittar fram vissa dagar men det är ju inte direkt "åh solen skiner, vi drar till stranden" längre! Anledningen till att jag inte är bitter, är för att jag tycker det är lite skönt! Sommaren är lite hetsig, man måste hitta på saker hela tiden bara för att det är sommar. Så fort solen lyser måste man vara ute annars får man ångest! Man måste gå på den där festen fast man är halvsugen bara för att passa på för sommaren är kort! Visst varje vinter så längtar jag också till sommaren och det är klart den bästa årstiden! Men jag känner att jag är nöjd med min sommar-11 och välkomnar gärna hösten med allt dess mys, tända ljus, mer kläder m.m

Denna sommar har bjudit på

*Party med världens bästa tjejer
*Otaliga Avesta besök till världens bästa kille
*After beach i Tylösand med tjejerna
*Kräftskiva
*Långa dagar vid sjöboden
*Båtturer
Och massa massa meer!

lat

2011-08-25 @ 12:46:29
Hemma efter en härlig (seg som satan) morgonpromenad. Benen var ganska möra efter gårdagens kvällspromenad! Har tagit en dusch och ätit frukost :)
Känner mig lat idag, sitter och kollar på TV i skrivande stund. Ska försöka dra mig upp och plocka ur diskmaskinen och damsuga så blir mamma glad när hon kommer hem från jobbet :)

fika

2011-08-24 @ 19:31:34
Hemma efter en fika och sväng på torget med fina tjejerna Emma, Virre och Christin! Alltid lika behövligt att fika och snacka skit och annat ;) Fick med mig en mascara, underkläder och en topp från Lindex. Den sistnämnda gick bara på 109kr då jag hade både 30% på valfritt damplagg och en bonuscheck på 100kr :D!
Försökte klä mig sommrigt men samtidigt anpassa regnvädret, tycker jag lyckades bra ;)
Jeans Gina Klänning Odd Molly Jacka H&M Armband Tomas Sabo

Nu blir det en promenad!

pannband?

2011-08-24 @ 00:00:15
Det var nära att den inte blev av, promenaden. Men efter att jag skaffat Spotify Premium och synkat över spellistan till mobilen gav jag mig ut på en kvällsrunda! Var lite kyligt och jag fick lite sådär ont i öronen som man kan få! Men man kan ju inte direkt promenera med ett pannband i Augusti! Haha!
Kenny och jag första säsongen i Sälen, precis i början när vi hade träffats! Tror faktiskt inte ens vi hunnit blivit ett par på denna bilden :)

tjusiga naglar!

2011-08-23 @ 15:39:07
Titta så tjusiga naglarna blev :) Är mina egna, har bara lagt förstärkning på dom! Innan har jag behövt göra förlängning och detta känns mycket naturligare och inte lika klumpigt! Så bra att jag redan hade långa naglar! Kommer definitivt gå tillbaka till samma ställe! (var första gången jag var där) Hos Camilla på Studio Nova i Myggenäs :) Så om ni med vill bli nagelfina så rekomenderar jag henne :)
Inatt somnade jag klockan 4! Detta är inte alls likt mig utan mer likt min man! Men Jersey Shore har kommit ut med en fjärde säsong så jag laddade ner dom 3 avsnitten som finns ute och sträckkollade på dom! Ni som inte sett det programmet har verkligen missat nått! Haha! Såå roligt! Är dom "kungarna på Tylösand" som gick på kanal 5 (Var från Jersey Shore dom fick idén) fast tusen gånger bättre!


Eftersom klockan ringde halv 8 imorse så var jag allt annat än pigg och znosade ända till 20 över 8 och jag skulle åka halv 9! :P Haha, på med kläder, och ett lager mascara så var jag redo! När jag kom hem vid 12 tiden la jag mig direkt i solstolen på altanen och somnade i TVÅ timmar! Så nu har man fått en liten sensommarbränna med ;)


Herregud vad jag skriver! Senare blir det en promenad, och det är dagens alla planer! Imorgon blir det fika med väninnorna ;)!

My drog

2011-08-22 @ 22:39:15
Coca Cola Zero.. sitter och surplar på en nu! Vet att det är "bättre" att drika vanlig cola men tycker inte det är gott ens! Light och Zero i mitt hjärta ;)
Idag har jag, promenerat, hängt upp tvätt, handlat, lagat mat, slingat mammas hår och kollat på Svenska Hollywood fruar uppe hos Sis! En helt okej dag med andra ord! Älskar Maria Montazami!
Imorgon blir det upp tidigt för ett litet ärende innan jag klockan 11 ska fixa naglarna! Äntligen! Alldeles för längesen jag gjorde det! Dax att få det till rutin igen ;)
När jag blir stor vill jag bli som Maria! Haha! Mer äkta människa får man leta efter. Okej hon kan vara blåst ibland men åtminstonde gör hon sig inte till som vissa andra för att få upmärksamhet! Hon är sig själv! Sen att hon har världens finaste hår!!

PW

2011-08-22 @ 11:03:38
Går ut och tar mig en morgon PW, eller ska vi kalla det förmiddas PW eftersom klockan är efter 11?
Kalla det va du vill, nu kör vi iaf! :D

knaslisa

2011-08-21 @ 23:49:25
Jag är en knaslisa! Det vet ju alla som känner mig :P Har lagt ut min Woolrich jacka på blocket för jag är Såååå sugen på en Parajumpers! Detta kommer dock inte på frågan om jag inte får sålt min Woolrich! Så in och kika på blocket om ni är sugna ;)
Igår var det utgång som stod på shemat. En mycket lyckad kväll med trevlig förfest och en väldans massa dans på baden! Allt för mycket folk dock och det känndes som man festade i en bastu! Men kul hade vi! Hade alldeles för höga klackar, men ack så fiina! Detta har resulterat i en nerv i kläm?!?! så ena tån är bortdomnad! Haha!
Körde på uppsatt hår igår vilket inte händer allt för ofta :)


PS! Acne stövlarna passade, dock lite stora i foten, men det fixar vi med en extra sula ;)

Ångrade mig

2011-08-20 @ 01:16:12
Jag ångrade mig.... åkte och lämnade tillbaka som nyinköppta stövlarna och köpte istället ett par Acne Pistols!
Ber till gud att dom passar nu :)
Acne Pistols 3495:- på Nelly.com

svampplockning

2011-08-20 @ 01:11:50
Har haft en toppen vecka uppe i Avesta med min man! Som vanligt! Vi har mest bara tagit det lugnt och skönt! Igår var vi ute med Kenny´s farmor och plockade svamp :) Första gången jag gjorde det och det var faktiskt mysigt och avslappnande att strosa runt där i skogen och spana! :)
Förra helgen var jag ju på kräftskiva :) En av dom bättre kvällarna denna sommar som senare slutade på baden där vi skskade lite rumpa :) imorgon är det på´t igen då det är Tjörn Runt här! Party, lite suga in det sista av sommaren!
Har jag sagt att jag har världens bästa kompisar :)

opps

2011-08-13 @ 17:07:00
Det blev ingen svart enkel klännig, det blev min superfina Odd Molly klänning istället :)
Opps, hittade en liten godis i godisskålen! Skål!

middag innan kräftskivan

2011-08-13 @ 15:10:29
Ikväll vankas det kräftskiva med tjejrna. Närmare bestämt "stenungsund största" med flera hundra gäster. Hasse Aro och Björn Borg har tidigare vart på denna så får se om vi ser någr "kändisar" ikväll :) Kul kommer det bli iaf.
Jag har iaf duschat, målat naglarna och äntligen bestämt vad jag ska ha på mig! Blir en svart enkel klänning. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar här hemma så jag kan äta lite innan jag fixar iordning mig! Är nog den ända som ska äta middag innan jag går till kräftskivan men jag tycker ju faktiskt varken om kräftor, räkor eller aoli som det kommer bjudas på i massor! HAha, vad ska jag dit o göra då? Betalar för en trevlig kväll helt enkelt :)

USA

2011-08-13 @ 00:00:29
Har hittat en efterlängtad bikini med amricanska flaggan som mönster. Ska ta en tjusig bild och visa :) Har länge velat ha en men inte funnit någon med efter lite surfande häromdan så snubbla jag över en!

miljonär?

2011-08-11 @ 20:19:41
Nemen oj, fortsätter det i den här takten så är jag miljonär om............. 100 år ;)

lexington

2011-08-11 @ 17:08:37
Vilket tur att vi åkte till Torp för där hittade jag ett par vinterstövlar! Ett par från Bianco som var jätte fina. Är dock fortfarande väldigt sugen på ett par höga Acne Pistols men får la lägga dom tankarna åt sidan (:
Efter en sväng in på Pondus hade jag kärat ner mig i en höstjacka från Lexington som är så fin så man dör lite :)
Skulle jag haft ett jobb hade jag slått till direkt, men nu är det sparpengar jag lever på från Norge tillsvidare så får la hålla i plånboken ;)
I helgen vankas festligheter i form av kräftskiva, på söndag åker jag till min man i Avesta :) Får se hur länge jag blir där.



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0