Nails

2013-04-26 @ 18:51:07

Fixat lite naglar i veckan :) Två rätt så snarlika. Båda är förlängda med tippar och gelé och sedan lackade med gellack :) Jessica valde rosa naglar med skimmer samt en nagel ned lila glittertipp. Elise körde på vita naglar och ringfingrarna i rosa glitter :) Imorgon ska jag fixa ordning mina också och om det blir som jag tänkt kommer det bli sjukt snyggt!!


Nya hårprodukter

2013-04-26 @ 12:48:45

Igår kom alla våra produkter till skolan som vi hade beställt från Hårologi. Schampo, balsam och inpackning som är anpassade efter bara mitt hår. Sedan köpte jag även hårspray och EFA olja som jag ska dricka en matsked om dagen för att få friskare hår, hud och naglar samt att man blir brun av den ;) Synd att mitt hår är nyduschat för jag vill testa allt nuu!!


Bergsklättring

2013-04-23 @ 22:17:47

Igår till idag så sov Elise hos mig och jäv tog med henne ut på lite bergsklättring! Tänk att man bor såhär!


Hårologi dag

2013-04-23 @ 20:36:14
Idag har vi haft en otroligt givande och rolig dag i skolan. Vi hade en man från Hårologi hos oss som hela dagen har pratat om deras produkter och lärt oss så mycket om håret och vad som är bra/dåligt och hur mycket fuffens det är i den branchen! 
 
Klockan 15:00 när vi hade suttit i nästan 7 timmar och bara tatt in all information så var jag så peppad så jag ville bara gå ut och köpa en salong och börja jobba! Idag har jag verkligen förstått vikten i att som frisör hela tiden forsätta utbilda sig och hela tiden gå på kurser för det är en sån kick och man blir så inspirerad och motiverad till att bli världens bästa frisör! Att vi dessutom får gå deras kurs kostnadsfritt när vi går ut skolan och kan därmed kalla oss Hårologer är ju bara awesome! 
 
Vi fick genomgå hårologi´s tester för att individuellt kunna köpa shampo, inpackning och balsam som är anpassat efter bara MITT hår så jag längtar med spänning tills MINA produkter kommer och jag kan ju slänga ut en resension om hur fantastiska produkterna vart när dom är slut! För det tvekar jag inte en sekund på att dom kommer att vara :)
 

Snart framme…

2013-04-18 @ 18:53:39

Sitter på bussen och är snart framme i Filipstad :) Längtar! Har haft en galet bra dag i skolan trots en lite sämre start. Ödet tog ut sin rätt.

Mina nya godbitar till skor, har letat hela våren efter det perfekta paret av sneakers med dold klack och hittade dessa som uppfyllde alla mina krav på Ellos för några veckor sedan. Så i veckan när dom var sänkta med 200kr så slog jag till på stört! Idag är jag beige brun och guldig :)

Puss på er!


Dagens

2013-04-17 @ 07:13:58

Det går ju inte att ta miste på om vad jag gjorde med mitt hår igår på hårvårds dagen ;) Gjorde en helblekning och blev blondie igen. Känner mig äntligen som mig själv igen!

Sitter på tåget som är försenat påväg till skolan. Längtar tills imorgon för då får jag äntligen träffa min man igen.


Dieten går åt skogen!

2013-04-16 @ 20:53:00
Jag ska vara ärlig, dieten denna gången går åt skogen! Jag har gått ner 1kg men står där och trampar. Och jag vet varför. Jag har inte alls lika mycket diciplin denna gången, det fattar jag dock inte varför jag inte har! Det är sjukt irriterande och jag blir så förbannad på mig själv att jag väljer tillfällig njutning i form av onyttig mat och godis istället för den enorma tillfredställelsen jag kommer känna när jag väger 62kg! 
 
Det är 12 dagar kvar på dieten men jag förlänger den! Man kan inte ens kalla det diet det jag kört nu! Jag har vart nyttig mestadels men tex, förra veckan tackade vi av en lärare så vi fikade i skolan,då åt jag massa socker. I söndags fick jag återfall deluxe och åt kärleksmums, chips och potatisgratäng till maten. Igår sov jag hos Elise och vi köpte godis och kolla film! Idag i skolan hade vi egen hårvårdsdag så då slank resterna av godigpåsen ner samt att en lärare kom med fika som också slank ner! Skjut mig lixom! 
 
MEN, det värsta som finns är folk som klagar på sina kroppar men inte gör något åt det! Nu klagar jag väl kanske inte på min kropp så ofta, men jag vill ju ner i vikt och bloggar faktiskt om det! Det är endast jag som kan styra om jag går ner i vikt eller inte! 
 
SÅ, dieten är alltså inte slut om 12 dagar, jag kör på tills den 19 juni när vi går ur skolan! Då är det sommar och då ska jag väga 62kg! Jag kommer dessutom när jag kommit ner på 65 börja unna mig på lördagar, för att underlätta det dåliga samvetet samt att om det är tillåtet en gång i veckan kommer det förhoppningsvis inte locka lika mycket! :D 
 

Måndag

2013-04-15 @ 07:46:01

God morgon :) ny vecka nya tag! Nu glömmer jag gårdagen och går vidare :) Sitter på tåget påväg till skolan och ät allt annat än pigg denna morgon! Men imorgon får jag lite sovmorgon då jag ska sova hos Elise i Trollhättan idag :) Imorgon har vi dessutom egen hårvårds dag så denna veckan flyger nog förbi den med!


Bad day

2013-04-14 @ 18:34:43

Dagen startade bra… drack en protein shake och sedan tog en promenad á 40min. Sedan åt jag en god och nyttig frukost bestående av kvarg med funlight och frysta bär. Sedan gick det tyvärr utför. Har haft ett återfall deluxe idag. Tänkte absolut inte gå in i detalj.

Men imorgon kör vi nya tag och lämnar detta bakom oss :D kämpa kämpa!


Bikini

2013-04-13 @ 23:12:30

Kan sommaren komma snart så man kan börja använda alla nyköpta bikinisar ;) Härligt att jag iaf kommer vara garanterad 9 dagars sol i sommar i Turkiet :D


PW

2013-04-13 @ 20:02:40
Solen tittade fram nu på eftermiddan så jag tog mig en promenad á 5km :) 

Resultat

2013-04-13 @ 11:33:54
Blogg.se´s app fungerar inte så jag kunde inte slänga upp resultaten igår. Men nu sitter jag vid datorn så här kommer dom.
 
Jag räknar från de måtten och vikten jag slutade på den 8 januari. Inom parantes är som vanligt det jag samanlagt har gått ner sedan 1a januari iår :)
 
Vikt: 66,5 (-6,5kg)
Midja: +-0cm (-7cm)
Stuss: +-0cm (-5,5cm)
Höft: -1cm (-6cm)
Lår: -0,5cm (-4,5cm)
Arm: +-0cm (-2,5cm)
 
Det går ju verkligen åt rätt håll :) Det är 49 dagar kvar tills 1a juni och jag är övertygad om att jag kommer vara nere på 62-63kg tills dess :)
 

Fredag

2013-04-12 @ 09:40:41

Härligt med fredag :) Jag ska ta tag i mig och söka jobb på varenda salong i hela västra Götaland idag! Haha okej kanske inte men, nästan :P

Jag har precis ätit lite frukost bestående av 150g kvarg 1/2 skopa proteinpulver, en överfull skål med skivade jordgubbar och vatten med citron i :)!
Har lite roliga invägningsresultat idag! Kommer senare.


Oslo över dagen

2013-04-11 @ 22:25:50

Ligger i soffan efter en intensiv men ack så rolig dag! Jag och Elise har vart i Oslo över dagen för arbetsintervju på en frisörsalong. :) Gick riktigt bra så nu håller vi alla tummar och tår!

Efter intervjuer kände båda att vi verkligen blev motiverade till att börja jobba på riktigt och lära oss, utvecklas och bli grymma frisörer! Det var så härlig energi på dom två som intervjuade oss så man ville liksom börja på momangen! Haha. Men först återstår att se om vi är 2 av ynka 10 personer som får lärlings plats hos dom. Hård konkurrens men vi håller tummen!

Fick även med mig kvikklunsj a'la mjölkchoklad och TAB cola hem :D Viktigt, detta var mina favvisar i chokladväg när jag bodde i Norge :)


Dagens

2013-04-10 @ 06:53:56

Tredje kortveckan på rad nu då jag är ledig imorgon för Oslo turen :) Idag väntar utv.samtal och kunder samt hejdå fika för våran lärare som tyvärr ska sluta!

Idag inviger jag vita jeans för iår och kör dom med Odd Molly linne och Odd Molly tröja :) Rosa Palladium på det med ;)!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0