rubrik

2009-11-29 @ 17:10:18

Var dig själv, Alla andra är redan upptagna!


Min önskelista till tomten

2009-11-26 @ 17:52:27

Detta inlägget blir till min familj!




Länk till Rosetter: L8nyberg.com

Länk till skor: Melba.se

Länk till smycken: Mihi.se


Länk till löshår: Fannyhair.se


regn = inget jobb

2009-11-24 @ 18:10:19

Nu har jag vart ledig mina 2 dagar och regnet bara fortsätter att falla! Imorgon ska jag jobba sen är jag ledig torsdag-lördag sen jobbar jag söndag sen ledig måndag-onsdag. Ja som ni ser blir det inte så mycket jobb när det bara regnar här uppe. Men tur att jag får jobba nått iallafall :) Fins fler som har kommit upp i veckan som inte ens får börja jobba!

Eftersom igår och idag är som min helg för jag jobbade ju i helgen så sitter jag och dricker julmust och äter cholkad :D Är ensam hemma, Kenny och hans vänner har åkt till stockholm för att åka på en endags kryssning. Dom är lediga i en vecka eftersom dom inte kan göra nån snö när det är plusgrader så dom drog iväg. Så ikväll har jag hela lägenheten för mig själv! Kommer dock bli lite läskigt att sova helt själv :/ Funderar på att gå ut och ta mig en promenad i mörkret så jag får nån form av fysisk aktivitet gjord nu på dagarna när gymmet är stängt!

Om jag inte hinner blogga imorn så vill jag säga VÄLKOMMEN hem till CHRISTIN TYSNES BÖRJESSON♥ som kommer tillbaka till sverige imorn :D Synd bara att jag inte är hemma så jag kan träffa dig, men jag hoppas verkligen att vi ses i vinter min skönhet!


helt slut

2009-11-21 @ 19:07:40

Nu har jag jobbar i 3 dagar och jag är helt slut min rygg och mina benhinnor värker så det bultar! Eftersom vi inte är så mycket folk här uppe nu så får man stå ute hela dagarna så igår när jag hade kvällsåk stog vi ute från 8 på morgonen till halv 8 på kvällen, ända gången vi satt var på våran lunch på 30 ynka minuter! Så nu är jag mörbultad! Var ute igår med, första utgången här. Vi var på Harrys och det var himla trevligt. Var hemma allt försent eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Kom inte isäng förän vid 3 tiden på natten, påvägen hem från Harrys kom jag på att jag inte hade någon matlåda så när jag och Kenny kom hem vid 2 så fick jag ställa mig och laga mat :P Haha! Jag är inte den smartase i världen kanske ;)

Nu ska jag sitta fastklistrad i soffan resten av kvällen och upp och jobba imorn igen, men sen är jag ledig måndag och tisdag :D


dan före dan

2009-11-18 @ 15:43:04

Ja imorn börjar det, då drar det igång, har nyss vart och hämtat alla jobbkläder med Jessica som kom upp idag. Vi ska jobba tillsammans imorn på Orren :) Ska bli spännande. Kommer nog bli en lugn jobbhelg. Inte så mycket turister uppe nu, mest träningsåkare och lag som åker nu på helgerna innan turisterna kommer! Men kul ska det bli! Var ju en sväng förbi Stadium i måndags men dom hade redan haft sin rea :( Så igår gick jag till KAisers istället och dom hade massor! Köppte ett par jätte fina pjäxor i vitt och rosa från Salomon! :) Nu är det bara skidor, stavar och hjälm kvar ;)


Ellerhur fina :D

Nu sitter och väntar på att Kenny ska komma hem så man kan äta lite, det blir hamburgare, mums! :) Kan jag ju göra ändå men trevligt med sälskap :P! 


inne i bubblan

2009-11-16 @ 11:42:45

Hej allesammans :) Sitter här ensam i våran lilla lägenhet, Kenny är på jobbet. Första dagen för honnom :) Håller på att göra det lite fint här hemma med ljus och mys (ska ta kort sen när det är klart så ni mamma och pappa kan få se hur det ser ut) :) Min chef ringde nyss och berättade att jag får börja jobba på Torsdag :) Super härligt, för ju tidigare jag börjar jobba ju tidigare får jag lön! Förra säsongen fick man vänta ända tills slutet av januari innan första lönen så detta blir toppen! Har även hört rykten om att vi över 20år har fått löneförhöjning. Inte fel! Lite taskigt bara att dom under 20 inte fick nån tycker jag.

Nu har ju vart här uppe sen i fredags. På kvällen när vi hade kommit hit snöade det hur mycket som helst och det höll i sig hela natten och snöade stora delar av lördagen med. Men nu är det plusgrader och snön töar för fullt. Mycket kvar innan allt ska fösvinna men lite tråkigt är det med sånt här väder! Men till torsdag skulle det bli minusgrader igen :) 

Nu tänkte jag fixa det sista och sedan ta en promenad bort mot Stadium och höra om dom ska ha nån utsljning på förra årets saker :) Dom brukar ha det varje år och då är det ju toppen att fynda nya skidor jag som inte har nått att åka på:) 


snart in i bubblan

2009-11-11 @ 23:19:08

Nu sitter jag hos Kenny i hans lägenhet, han och hans kompisar har dratt ner på krogen för att ta en sista bärs med grabbarna innan vi åker imorn :) Och jag sitter här och tänker och jag längtar verkligen upp till Lindvallen. Jag tycker det ska bli så sjuukt himla skoj att komma upp igen. För mig är det inte förståligt varför inte varenda människa vill jobba i fjällen! Livet är underbart, alla är trevliga det är snö hela vintern och inte slask och regn på jul och nyår. Man går ut och har kul! DET ÄR VÅR VÄRLD! Våran, vi som jobbar där. Älskar Lindvallen bubblan, för det blir faktiskt som om man lever i en bubbla, man har allt på fjället, ICA, gymmet, krogen, jobbet, vännerna och ibland sträcker man sig så lång så man åker ner till byn nån gång i veckan för att gå till Apoteket eller Systemet. Så nu sitter jag och får endorfin kickar av att bara tänka på hur kul det kommer att bli. Tillbaka till Bubblan!

Och fredag den 27 öppnar HC och på scenen är Maskinen, och den 28:e Mange Shmidt. Kommer bli en toppen första helg på HC! :D

Jag signar ut och säger som Bon Jovi: We warent born to follow!


dagen / skönhetsideal

2009-11-10 @ 23:24:03

Hej hej allesammans =) Hur är det med er ikväll? Ni kanske redan ligger och sover, men jag är vaken och tänkte göra ett litet inlägg innan jag lägger mig och kollar på Mysteriet på Greveholm :)

Idag gick jag upp vil 10 då Sis och Olivia kom hit, gick upp tog mig en macka och sedan gick vi på en promenad i det blåsiga höstvädret. Uch det börjar verkligen bli kallt ute och varmare blir det nog inte i Lindvallen på torsdag. Efet promenaden åt vi en liten paj till lunch sedan gjorde jag ordning mig och åkte in till Stenungsund för att fika. Mötte upp Tjejerna vid halv 2 och gick till EH och fikade, satt där till 4 tiden och då kom Matilda som jag med skulle fika med, så satt vi där till 6 på kvällen, så hela min dag är spenderad på EH! Efter det körde jag hem Matilda hämtade lite saker hos Tessan och sen hem till Sis för att lämna hennes bil som jag hade lånat :) Väl hemkommen började jag packa det sista och när pappa kom hem från ishallen hjälpte han till att packa in allt i bilen :D Så nu är allt packat och klart!!

På tal om nått helt annat, kolla på denna bilden:

H&M 2004 / H&M 2009

Blev lite chockad när jag precis innan detta var inne på Blondinbellas blogg och hittade detta inlägget. Alltså ser ni skillnaden, och 2004 är inte ens längesen. Är det konstigt att tjejer har ätstörningar eller komplex när ett av sveriges störtsa klädföretag har modeller som ser ut som tjejen till höger. Jag tycker inte det är konstigt. Och med risk för att låta för mycket blondinbella, men jag kan inte annat än att hålla med. Okej att man vill vara smal och ha en fin kropp, men vart går gränsen? Tydligen väldigt långt ner.


packar

2009-11-09 @ 15:20:20

Håller på för fullt att packa inför Lindvallen! Jag ska inte ha med mig så mycket denna vintern som förra, för förra vintern hade jag med mig allt för mycket :P Men även om man ska ha med sig lite så blir det en hel del ändå, påslakan, handdukar, jackor, vantar/mössor, termobraller, hygienartiklar och kläder tar en del plats. Så även om jag inte har med mig mycket så blir det mycket ändå :P Och jag och Kenny som ska få plats med en frys i bilen också, tur att min kära Kenny inte är en sån överpackare som jag :P Han har nog lite mindre med sig hoppas ja! Jaja, vi har ju iaf en kombi bil så det ska nog lösa sig!

När jag har packat klart här så tänkte jag åka och sola en snabbis, vill inte mista färgen från Florida :P


Ne, packa var det!


Kommer ju dröjja några månader innan jag får detta vädret där uppe, men när det väl kommer är det såå värt att jobba i liften ♥


party

2009-11-08 @ 01:35:50

Ikväll har jag vart på 30års fest för min kära broder :) Han fyllde 30 den första November så idag har vi firat han med stor fest :) En mycket trevlig och lyckad kväll. Det är så kul att träffa alla i släkten på en och samma gång, jag är ju borta så mycket så man ser dom aldrig längre, så det var kul att se alla idag! =)

Så dagen idag har vart ängnad åt detta, var en sväng i Std med Sis på morgonen för hon skulle ha skor till kvällen. Efter det hjälpte vi till i festlokalen, eller a jag passade olivia medan dom andra dukade och hade sig, men det är ju och hjälpa till det med ;) Jag menar nån måste ju se till så inte hon gör nått dumt :P Nu är jag hemkomen och sitter lite här, lägger in bilderna från kameran med en gång så det blir gjort! Har även kollat till mina auktioner jag lagt ut på tradera, alla har inte fått bud men några saker har skjutit iväg =) Är ju en hel vecka kvar nästan tills dom går ut så.


En liten bild på kvällens outfit.

Tunika/klänning: Cubus
Knästrumpor: Kappahl
Klocka/Smycken: Hello Kitty/Kappahl


idol och mys med tjejerna

2009-11-06 @ 18:15:51

Nu har jag vart en flitig flicka och suttit i nästan 2 timmar med att lägga ut massa kläder på tradera, och jag är inte ens klar än, har ca 10 plagg kvar som ska ut! Och det är inte bara till att lägga ut, man ska ju skriva så himla massa om allt för att få det sålt!

Idag har jag även vart i skärhamn med sis och Olivia, vi skulle hitta en present till pappa på farsdag på söndag, sen fixa lite till Tobbes present! Han ska ju ha stoor 30års fest imorn, kommer bli kul tror jag:) Vi hann även med ett besök på Maso och jag kom hem med ett par jätte fina jeans med precis lagom slitning på! Och Pia var snäll och sydde upp dom till mig så jag slipper gå och vika upp dom hela tiden. Jeans eller byxor i största almänhet är alltid så himla långa på mig!

Ikväll ska jag hem till Fia och kolla idol med tjejerna, får la se hur mycket tittande det blir, vi har ju tendensen till att börja prata istället för att titta ;)


tillbaka på ön

2009-11-05 @ 23:26:40

..för 1000gången iår känns det som :P Men nu är jag här igen, har vart på en liten Roadtripp med mig själv.

Förra fredagen var jag hemma hos Louise, hon och Pernilla hade 18års middag, en jätte mysig kväll men massa gosiga tjejer. Sedan på lördagen bar det av till Karlskoga och Maja Edlund (min bästa vän från lindvallen för er som inte vet) Hon skulle ha Halloween partaj, det blev en super trevlig kväll med massa nytt folk och maskeradkläder fick även se Karlskoga från partyhållet då vi senare på kvällen gick ut på stan! Jag kan nu stolt säga att jag med vart på Stat i Karlskoga! Weii! På söndagen åt jag den godaste frukosten á la Maja. Sedan åkte jag vidare mot Daalarnaa och Avesta. (anledningen till alla a;erna i dalarna är för det är så dom säger de där :P testa och säg det tyst för dig själv, och glöm ej att rulla lite på L:et, haha) Kom hem till Kenny på eftermiddagen och har vart hos honnom tills idag :) Har vart 4 supermysiga dagar och det var värt att sitta och köra 6 timmar själv hem!

Nu har tyvärr redan nedräkningen till Lindvallen böjat, tiden går alldeles för fort tycker jag, sista helgen kvar här, redan nästa vecka bär det av! Är så surt att jag missar dig Kicki med typ en vecka bara, men jag hoppas verkligen jag får se dig på afterskin i Lindvallen, er andra tjejer med. :)



Kenny and Emelie sitting in a tree K I S S I N G !




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0