Väntar

2011-09-28 @ 16:41:07

Sitter i bilen på Sis parkering och väntar på att åka till Stenungsund för andra gången idag. Halv 5 skulle jag vara här men det är inte hon!

Tur då att blogg.se äntligen har fixat en app så man kan blogga :D


GodNatt♥

2011-09-27 @ 22:11:24
Jag är helt slut i kroppen. Och jag har bara jobbat 2 dagar, två fulla dagar och inte sånnadär goa dagar jag brukar få. Har vart på Fridas hage och tycker det börjar bli riktigt kul då man lär känna barnen! Har fått några små söta beundrare med som typ går i 2:an! Haha, dom är så söta.

Igår när jag kom hem från det obligatoriska måndagsmyset hos Sis och skulle logga in på min mejl så funkade det inte. Den hade blivit hackad! Fattar inte varför folk ska sitta och lägga tid på sånt. Fick det fixat och redan imorse hade jag tillbaka min mejl. Tycker sånt känns lite obehagligt, nån är inne och läser mina mejl liksom. Inte för att jag har något super privat o så, men ändå!

Tog min en härlig PW nu på kvällskvisten också, känndes som ett måste när det var så härligt väder ute. Nu är jag super trött och har ingen aning om jag ska jobba imorgon eller inte. Hur som så ska jag se senaste avsnittet av Jersey Shore innan jag somnar!
GodNatt♥

vill ha

2011-09-25 @ 21:53:51
Även om jag har en väldigt fin bil som jag är mer än nöjd med så skulle jag inte tacka nej till denna skönheten! Lite dyrare lite finare lite större! Känner att vi två hade passat perfekt ihop ;)



...

2011-09-25 @ 19:48:53

torp

2011-09-24 @ 23:44:37
Spenderade förmiddagen på Torp köpcentrum tillsammans med Sis. Var ute efter en present till min man som fyllde år igår men hittade ingen :( Får fortsätta leta.

Hittade dock ett armband, strumpos, hårnålar och....trumvirvel....ricinolja! Haha! Så imorgon innan jag ska duscha ska det testas för första gången! 

Eftermiddan spenderades i ishallen och spana på A-lags match och kvällen har spenderats hemma med taccomys!

Nu ska jag slänga på en Harry Potter film och njuta av att sova ut imorgon innan det är måndag igen! Chipp Chopp säger det bara! 



ricinolja

2011-09-23 @ 21:39:12
Funderar på att åka till apoteket i helgen och köpa recinolja. Va? är hon hård i magen kanske ni tänker nu då eftersom detta främst är ett laxermedel ;) Men så är inte fallet...


Fallet är som så att i snitt växer håret 1cm i månaden men om man 2 gånger i veckan tar recinolja i håret, från botten till topp och låter verka i 30 min innan man sköljer ut så ska håret växa hela 4 cm i månaden istället! Plus man får tjockare hår. Detta låter verkligen som nåtgot jag behöver som trots mitt långa hår länge funderat på en hårförtjockning. Detta är ju ett x antal tusen billigare och kanske värt ett försök?


Det är ju trots allt en helt naturlig olja som utvinns från frön så hur mycket biefekter kan den ha? Hittar iaf inga när jag googlar på det. Bara en himmla massa bilder på tjejer som har fått längre hår :D


Nån som läser detta som testat?



fredagsmys

2011-09-23 @ 21:33:54
Wihoo! Fredagsfeelingen har infunnit sig efter en veckas jobb! Känns ännu bättre med fredag när man har jobbat! Fick jobba ända till halv 4 idag vilket betyder mer timmar! Det gillas :)
Efter jobbet gick jag ut på en PW innan det blev att sätta sig i bilen igen.

Så nu är jag nyss hemkommen från en mysig middag inne på fastlandet med gott sällskap :) Känner att jag kommer somna tidigt idag! Ögonen hänger redan och klockan är inte ens 22 än!

god natt

2011-09-22 @ 23:35:44
Idag har jag jobbat. Packat 175 atlådor till alla frivilliga som rensar bort oljelekaget här på Ön. Efter jobbet som slutade 12 så åkte jag hem till sis och blev bjuden på mat, kyckling i grönpepparsås och grönsaker! Mycket smaskigt! 

Har även fixat mina naglar idag som var mer än behövligt, dom såg inte snygga ut. Men det grör dom nu ;) Sen blev det en fika med Emma och Christin inne på fastlandet!

Mycket kortare och lite rosare ;)


Imorgon är det jobb igen. Börjar halv 10 så lite sovmorgon. Härligt. Får se vad helgen har att bjuda på. Jag är öppen för förslag! God Natt!

försöka

2011-09-21 @ 22:47:30
Herregud! helt plötsligt ska jag jobba en massa. Inte fick jag sluta klockan 1 idag utan fick jobba till 3! Imorgon blir det jobb mellan 7-12 och på fredag/måndag/tisdag ska jag också jobba! Men jag GILLAR det! Slipper ångesten finnas över att ha en dyr bil och en mobiltelefon som kostar en smärre förmögenhet i månaden!
Har dock bestämt mig för att försöka (notera försöka) att inte shoppa några kläder förän jag har en mer stabil inkomst. Detta kommer ju absolut inte resultera i att jag inte har några kläder då jag fortfarande har kläder med lappen på från USA för 2 år sen! Skam!
Men eftersom klockan ringen 06:00 imorgon så säger jag God Natt!

emelie´s almanacka

2011-09-20 @ 21:59:46
Idag fick jag hem min personliga almanacka som jag beställde för ca 2 veckor sen! Den är super söt! :)



Lägg märke till den lilla julgranen på julafton, sånna söta saker finns i hela kalendern som på mors/fars dag, påsk, när man ska ställa om klockan m.m


Idag har jag jobbat! Härlig tid, 07:30 till 13:00. Ska jobba imorgon också börjar inte förän halv 10 så får lite sovmorgon! Efter jobbet idag åkte jag hem till Sis och vi har spenderat dagen med lilla Olivia som är sjuk, gått på powerwalk och spelat två omgångar med Wordfeud!

fail

2011-09-19 @ 22:41:14
Det blev ingen promenad! Det blev myskväll hos Sis med en godispåse! FAIL!

hjärter

2011-09-19 @ 12:26:19
Nu har jag kört Kenny till tåget. Ligger i sängen och latar mig :P Har i helgen blivit helt fast i spelet Hjärter som finns på alla datorer! Haha. Fattade aldrig vad spelet gick ut på förr men nu har jag fått in snitsen ;)

Senare blir det en promenad och till kvällen myskväll hos Sis med Ensam Mamma Söker och Svenska Hollywood fruar på TV :)





jogging

2011-09-18 @ 23:00:52
Trotsade regnet och gav mig ut på en löprunda förut! Känns bra att ha inlett och avslutat helgen med massa träning! Samvetet är inte lika belastat då efter alla onyttigheter ;) Första gången jag sprang sen Norge!

Imorgon bitti blir det till att köra mannen till tåget för han ska hem igen :( Tisdagen bjuds på jobb (hoppas resten av veckan med) om jag inte får jobba på torsdag blir det Lerums badpalats med Sis och Olivia!

God natt!

baka

2011-09-18 @ 12:22:37
Jaha, då var det söndag igen. Spelar ingen större roll för mig som inte har fast jobb :) Men man vet inte, telefonen kan ringa när man minst anar det!

Igår var vi bara hemma. Jag och Kenny åkte till affären och handlade mat och lördagsmys! Bjöd fmiljen på ugnsbakade rotfrukter och fläskfilé! Mumsigt. Sen barikerade vi oss i min säng med diverse godsaker, fångarna på fortet och transformers 2!

Vaknade vid halv 11 idag och gav mig direkt ut på en morgonpromenad på ca 30min. Nu kom familjen Karlsson precis innanför dörren så nu får jag avsluta här! Ska tydligen hjälpa Sis att baka! :)

morgonpromenad

2011-09-16 @ 11:25:58
Vaknade klockan 10 och gick ut på en härlig morgonpromenad! Det är strålande väder ute, sol och nästan ingen vind! Härligt. Nu ska jag väcka Kenny och så ska vi äta lite frukost. Vid 13 ska vi till gymmet och träna! Bra sätt att starta helgen på! :)


Här spenderades otalika timmar i sommras! :)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0