Långfredagen

2013-03-30 @ 11:03:06

Igår var vi och åt hemma hos Kenny's farmor! Vi slipper iaf att laga någon mat denna helgen för idag ska vi hem till hans bror och äta med familjen och imorgon ska vi äta ute med dom :)

Resten av dagen mös vi bara :) Var och handla lite och kollade på film :)

Söt påsk present som vi fick av Kenny's farmor, vint på alla lotter dessutom!


Vårkläder

2013-03-28 @ 21:38:05

Igår klädde jag mig i riktigt härliga vårkläder och invigde mina nya rosa Palladium! Våren bring it on liksom!


Avesta

2013-03-28 @ 21:29:30

Idag styrde jag och Kenny boy Volvon mot Avesta :) Stannade lite på vägen och åt, handlade mat och påskgodis :D Det är verkligen något jag älskar och saknar eftersom jag och Kenny inte bor ihop (vuxen poäng deluxe) att åka inför helgerna och handla i mataffärerna! När vi bodde i Norge så åkte vi alltid till Ica Maxi eller stora COOP på fredagar efter jobbet och handlade massa gottigheter och mat inför hela helgen! Jag tycker det är lyx att kunna gå runt i mataffärer och bara plocka på en det man känner för! Nu är ju budgeten lite stramare när bägge två studerar ;) Men det saknar jag iaf!


Nails

2013-03-28 @ 12:59:09

Har suttit hela morgonen och fixar mina naglar :) Gjorde samma på mig som på Elise och det blev riktigt snyggt! :D


Träning

2013-03-26 @ 21:20:47

Ja träning har det ju inte blivit så mycket av på senaste. Förra veckan var jag ju sjuk, i helgen var jag hos Elise, inatt sov jag i Trollhättan och imorgon åker jag till Kenny :P Mitt gymkort har ju även gått ut och har inte skaffat nytt än då gymet mestadels är obemannat! Men måndag nästa vecka, alltså den 1a april är det jag som börjar dieten igen och hänger på låset på gymet för att förlänga kortet!

Så peppande träningsinlägg kommer snart tillbaka!


Lördags

2013-03-26 @ 17:41:53

I lördags packade jag väskan och åkte till Elise i Mariestad. Hon bjöd på tacos, förfest, utgång och sängplats och vi hade så kul :D Roligt att träffa nytt folk!

I söndags mådde jag dock riktigt dåligt, baksmällan var ett faktum och jag trodde på allvar att jag inte skulle överleva dagen ;) haha! Jag kan faktiskt helt ärligt inte komma ihåg sist jag drack men de var i okt/nov förra året alltså nästan 6mån sedan och plussa på en diet på det så fick man en riktigt alkohol känslig Emelie!

Men kul hade vi som sagt och här är lite pose bilder från förfesten ;)


Klipp

2013-03-26 @ 16:52:13

Igår i skolan fick vi fria händer och fick klippa varlfri frisyr på "viola" jag klippte väldigt kort bak och lät håret fram ha kvar längden :) Blev hyfsat om man tänker på utgångsläget ;)


Tomt

2013-03-25 @ 22:14:09

Här var det tomt! Sover hos Elise i Trollhättan idag då jag fixat naglar på 3st i klassen. Och igår så var jag så sjukt bakis efter lördagens bravader! Det märktes att man inte druckit alkohol på 5 månader samt gått ner 6kg ;)

Men här är en bild på Elise's naglar sen ligger jag inne på snygga bilder från helgen så stay tuned ;)


Hollywood

2013-03-23 @ 12:07:01

Hade en "kund" idag som skulle iväg till ett bröllop (som gäst) och ville att jag fixade lite Hollywood lockar :) blev jätte fint och verkligen Hollywood style :)


Vår

2013-03-22 @ 11:50:09

Har fyllt på vårgarderoben med några godbitar! Ett par ljusa byxor med guld dragkedjor och världens snyggaste Emelie skor! Rosa Palladium!


Hollies jacka

2013-03-22 @ 10:27:35

Eftersom jag har gått ner 6kg och hela 30cm på kroppen så har min vinterjacka blivit alldeles för stor, så jag har lagt ut den på blocket. Svider lite i hjärtat då jag verkligen älskar den, men är bara jobbigt att gå runt med en för stor jacka! Så tänkte vara tipsa här också ifall nån är intresserad. Vill ha 2000:- för den, nypriset var 3499:- storlek 40 men dom är små i storleken så är 38! Märker är Hollies!


Akut nackspärr

2013-03-21 @ 23:24:04

Hur otur kan man ha? Jag är idag äntligen frisk och hade sett fram emot en helg innehållandes iaf lite träning, men imorse när jag skulle byta tåg i Göteborg så ska jag trä min väska över huvudet för att gå av, men luvan är i vägen så jag sitter i en lite knasig ställning med händerna ovanför huvudet för att få runt remmen över luvan och sträcker mig! Hallå?? Känner verkligen hur det strålar till mellan skulderbladen och sitter resten av tågresan med akut nackspärr! Kunde inte kolla åt nån sida eller upp/ner så sitter som en docka och kollar in i sätet framför mig i 35min. Såg säkert helt mongo ut!

Det har väl blivit mildare under dagen men känns fortfarande när jag rör mig, hoppas det har gått över efter en natts sömn :)

Imorgon är det en ny dag och en ledig sådan, ska hämta skrutten hos dagmamman och sedan fredagsmysa med henne och hennes mamma ;) (Sis) men nu ska jag kolla Harry P tills ögonen inte orkar mer :)


Casual thursday

2013-03-21 @ 07:03:10

Då sitter man på tåget igen, somnade allt för sent igår som beräknat så var väldigt trött när det var dax att stiga upp! Thank god for smink liksom ;)


tillbaka till skolan

2013-03-20 @ 22:00:20
Jaha, då är denna dagen slut snart och imorgon ska jag äntligen tillbaka till skolan igen :D En dag, sen är det helg igen, känns lite mesigt ;)! Hoppas jag får en kund imorgon som vill göra nått kul :) 
 
Vad tråkigt det är att vara hemma när man börjar piggna till, man börjar få tillbaka energi och vill göra saker men det kan man inte! Kom på en tråkig sak idag också, när jag köpte mitt gymkort på det nya gymmet så ville jag ha det på autogiro men dom hade inte kommit igång med det än då gymet var helt nyöppnat. Så igår gick mitt gymkort ut och gymet är ju nästan alltid obemannat så jag får se om det är någon där i helgen så jag kan fylla på det igen! *Hoppas*
 
En annan tråkig sak är att nu när jag har vart sjuk i några dagar så har jag sovit ut på mornarna så jag kommer ju inte kunna somna än på nån timma eller två, vilket inte är så kul eftersom klockan ringer 05:20 imorgon ;)
 

När man är sjuk…

2013-03-20 @ 17:14:57

…får man fuska på en onsdag! Gjorde en muggkaka! Så enkelt att det är farligt! Har testat två olika recept nu och detta jag testade idag var sämre än första! Blev lite gummi aktig men ner slank den ändå ;)

Måtta, blanda, micra, ät :)!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0