nya lägenheten

2009-08-29 @ 12:12:32
God morgon allihoppa! Nu sitter jag och skriver i den nya lägenheten :) Den är mycket finare än våran gamla, kan bero på att det inte är en mögglig källare :P Denna lägenheten ligger närmare stan och vi bor på 15:e våningen så utsikten kan man verkligen inte klaga på, ska ta ett kort nån dag och lägga upp =) Är dock lite jobbigt att gå upp i trapporna 15 våningar eftersom jag vägrar att ta liften här, ni vet när något slår glöd så knastrar det ju till? Så låter hissen hela tiden när man åker den, super högt. Hur läskigt som helst och det gör inte min cellskräck bättre! Så jag vet nån som kommer ha benmuskler efter en månad här!

Sitter vaken helt själv medans dom andra sover, tråkigt. Men jag kan inte sova bort hela dagen! Vaknade inatt av att det var storm och regn ute och det hördes hur mycket som helst när vi bor så högt upp, hördes som hela huset skulle braka ihop!

Ingen aning vad man ska hitta på idag, det blåser och regnar lika mycket som inatt ute. Tänkte cykla till affären och handla så man kan baka, men får nog vänta tills det spricker upp lite :)

Nu är det bara en månad kvar tills jag kommer hem! Ska bli jätte skönt, är hemma i ca 1,5-2 månader sedan åker jag upp till Lindvallen igen! Det ska bli jätte kul att jobba där igen! Det blev liften iaf, dom gjorde det så himla krongligt för mig att söka skidskolan så jag sket i det. Sen när jag väl valde liften då blev som hur trevliga som helst igen på mejlen! Inte okej! Men som sagt valde jag ju mellan dom två så ska inte bli tråkigt alls att stå i liften, tvärt om! Man får ju snygg solbränna till våren =)

lift, skidskolan?

2009-08-26 @ 20:57:40

Lift, Skidskolan, Lift, Skidskolan ???
HJÄLP! jag kan verkligen inte bestämma mig!

Liften: Man får ihop 40 timmar i veckan, man behöver inte ha hand om andras skrikande barn och försöka vara snälla mot dom för att ändå sedan ta skit av deras föräldrar, det ända man behöver göra är i stort sätt att bara stå och vara trevlig mot folket, och ge dom en lift i baken! man är ledig lite olika dagar, allså inte samma dagar varge vecka vilket är rätt skönt, man kan då festa på lite olika dagar så det inte blir rutin av allt, man har sovmorgon ibland.

Skidskolan: Man får åka skidor hela dagarna, och få betalt för det! man slipper stå stillastående i en lift i 30 minusgrader, och man slipper alla danskar som ramlar och klagar i liften! Man får leka med söta barn. Dock får man bara ihop ca 30 timmar i veckan, vilket ger en betydligt mindre lön. Man är också alltid ledig lördagar och söndagar, bra på ett sätt men också dåligt på ett annat!

alltså det som väger över att välja liften är: Mer lön och ledig olika dagar
det som väger över att välja skidskolan är: Åka skidor hela dagarna och ha hand om massa söta barn.

Vad tycker ni, för jag har verkligen BESLUTSÅNGEST!


OH yes!

2009-08-18 @ 18:52:58


Oh yes! It´s mine! kan inte ens komma ihåg hur länge jag har vart på jakt efter denna underbara tunikan från Odd Molly och efter många månaders span så ploppade den upp på tradera idag och jag vann den, för en betydligt mindre peng än vad den är värd eller kostar i butik, fast den är ju slutsåld överallt! Så jag har inte minsta dåliga samvete för detta! Den är min jippi! ♥


Nu blir det träning så den sitter snyggt till hösten ;)

hejsan :)

2009-08-17 @ 20:38:15
Oh, nu har det hänt lite saker sen sist så det är bäst jag skriver av mig lite :)

I helgen har vi ute och handlade lite, det var piss väder här så vi var inte dom ända som tänkte spendera dagen i butiker, det var kö vart man än åkte! När vi var inne på Kvardrat ( Norges största köpcentrum) så fick jag nästan bokstavligt talat sringa förbi alla affärer för att inte handla nått, men såg den finaste Odd Molly tröjjan som jag verkligen blev sugen på :) Men jag får inte slösa pengar, kanske sen när jag kommer hem! Men inte nu Emelie! :P Men det verkligen kliar i fingrarna efter att handla lite fina höstkläder! Jag har den elaka djävulen på vänster axel som säger, Emelie gå och handla allt du vill ha, varför inte en dyr Odd Molly tröjja, du har ju pengarna, Den söta snälla lilla ängels säger, Emelie, du ska ändå bara vara hemma max två månader i höst sen åker du upp till Lindvallen igen, satsa på en ny vinterjacka och ett par snygga stövlar, vad ska du med höstkläder där till, där festar man och jobbar bara! Haha, så står det till i mitt huvud :P
 

Men visst är den fin? ;) (dock gör inte bilden tröjjan nån rättvisa för tjejen står med jätte dålig hållning och har fula kläder till koftan, men jag tänker den med ett par tajta jeans och nån fin tunika under och ett par höga stövlar, så är man klar för en runda på stan eller en bio :) `

Här är lite andra kläder jag med är sugen på ;)


En klänning med silvriga och guldiga nitar på :) och en super fin rosa topp ( ja jag vet att den ser somrig ut, och jag tänker den med ett par vita jeans eller shorts, men det kommer ju faktiskt en sommar till, och vem vet man kanske åker utomlands snart :))


Förra veckan blev det inte så mycket skrivet för jag var faktiskt på gymmet HELA veckan, Ja, alltså alla vardagarna då, helgen tog jag det lugt på. Tycker faktiskt det börjar bli kul att träna nu! Och jag är så taggad på mitt mål. Är inte långt kvar nu och jag hoppas jag klarar det innan jag kommer hem :)

På tal om hem, så kommer jag inte komma hem i slutet av augusti. Nope, jag fick förlängt, fick förlängt ända tills sista oktober, men så länge har jag och Kenny bestämmt att vi inte ska stanna, vi tänker stanna september ut, sen får det vara nog! Dels för jag inte bott hemma på 11 månader då, och dels för jag känner att jag har sparat ihop så mycket pengar som jag tänkt mig på den här lilla Norge trippen :)

Skulle vilja se lite kort komma upp från när jag var hemma också, Vet att det är några tjejer som sitter och klämmer på kort från våran middag :) Dom skulle jag vilja se :) Och Maria sitter med på lite kort från kalaset, lägg upp dom så fort du kan :)

Ne nu ska jag åka iväg och hämta min man på jobbet :) ♥
Men den stora frågan kvarstår? Kan man sola solarium med coccos olja?

 

hejhej

2009-08-09 @ 21:21:12
Nu är det söndag och helgen är över. Fast jag känner mig faktiskt utvilad att gå tillbaka till jobbet imorn :)

Tänkte lägga ut lite bilder till er fört, för det var ju inte igår jag gjorde det =)



Pappa och Olivia på kalaset hemma, kan man annat än le när man ser denna bilden? Den ser så mysig ut tycker jag, kolla Olivias lilla fniss hon har på läpparna :P Och så världens stoltaste morfar :)


Efter en sväng på ullared och en dag på Liseberg har vi godis för ett helt år om inte mer :)


Världens finaste klocka som jag fick av världens finaste pojkvän i födelsedagspresent :)


Och idag har vi vart på stranden, har inte vart stranden väder på en månad här, så när man vaknade imorse blev man glad, speciellt när alla andra där hemma har haft så fint väder hela vecka. Hoppas bara detta håller i sig resten av augusti nu :)

jag lever

2009-08-04 @ 19:02:29
hej allesammans! dax för ett inlägg kanske? Tycker jag ial ;)

Nu är jag tillbaka i Norge igen, med bara en månad kvar, eller a kanske mer men än så länge en månad. Hemresan var toppen trots att den blev lite krånglig, men efter många om och men var jag och Kenny äntligen på Tjörn :)

På torsdagen var vi hemma så sent så vi gjorde inte mycket bara umgicks med mamma och pappa, på kvällen åkte vi och hyrde film men efter 15 min somnade vi. På fredagen åkte vi till Ullared och sen på kvällen var jag ute med tjejerna och firade min och Veronicas födelsedagar. En toppen kväll tjejer och tack så hjärtligt för alla fina presenter. På lördagen var vi på Liseber och vann sjukt många stjärnvinster, har kort på allt som jag ska lägga in lite senare :) Sedan på lördagskvällen var det släktkalas. Fick så mycket fina presenter, Flytta hemifrån saker, Kamera, Klocka och massa annat fint :) Sedan på söndag bar det av hem igen, och nu sitter jag här :)

Kenny jobbar över idag så jag har legat ute och solat en timma efter jobbet för det är jätte fint väder för en gång skull, och nu ska jag äta, kolla på sunes jul och sedan fixa mina naglar så jag kan ta en snygg bild med min nya klocka jag fick av Kenny ;)

Ha det bra tills jag skriver igen :)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0