Hos Jessica

2008-05-31 @ 17:19:20
Nu sitter jag och skriver hemma hos Jessica, vi kom nyss hem från stranden och hon har hoppat in i duschen. Väntar på att hon ska bli klar så jag med kan duscha :)

Igår blev det inte så mycket med grillning, va så tråkigt så jag och Jessica drog till burra istället, nyktra som vi var. Fast det var rätt kul att vara nykter o titta på alla andra som va drängfulla :P Haha. Ikväll ska jag och Jessica ta oss en tur till Burra igen, inte lika nyktert idag kanske ;) Hoppas att det blir lika mycket folk som de va igår..

Nu kom Jessica tillbaka så nu ska jag hoppa in i duschen :)

//Em´


Balen

2008-05-30 @ 21:15:50
En liten bild på mig och min kavaljer på Balen :D

image6

Starnden

2008-05-30 @ 20:08:26
Idag har jag och Jessica legat på stranden hela dagen, eller a nästan iallafall :)
Vi gick upp kl 6 imorse för jag skulle köra henne till halkan på Stora Holm! Hade ju inget att göra under tiden så jag la mig i bilen och sov ;P när jag vaknade var hon ännu inte klar så jag satte mig och sola =) Sen när vi kom hem packade vi badväskan och gick ner och la oss på stranden ! Hoppade nästan direkt i vattnet för de va så himmla varmt ute! Sedan sommnade båda bums när vi la oss och sola :P Men härligt va de, låg där ända till 5 på kvällen. Sen åkte vi til torget för att kolla på skor till Studenten, Bara 5 dagar kvar nu!!! Weiii! Kommer nog bli den bästa dagen i ens liv (peppar, peppar) haha ;)

Nu har jag precis kommit ur duchen och ska fixa iordning mig, ska hämta upp Janna på jobbet sen och sedan Jessica så ska vi åka till Stora Höga och grilla med gott folk!

Skrev ju inget inlägg igår men jag och Jessica va på stranden igår med :) Tog första doppet och det var helt okej, ganska varmt faktiskt :)


Hoppas ni får en toppen helg // Em´

Upp och hoppa ligg inte och dra dig!

2008-05-28 @ 18:13:10
Dagen efter vaknade man upp och var inte allt för pigg, men de va grymt värt !
Jag och Emma gick vaknade kl 11 och efter att ha duschat, ätit frukost, pratat om gårdagen, och väntat in Kicki så bar det av till Torp. Det var jag Emma Kicki och Veronica som tog oss en tur! Vi gick runt lite och kollade på kläder och roliga saker till studenten =) Ingen mådde sådär jätte bra och va på shoppinghumör men vad gör man inte ;)

Sedan blev det allas våran donken! Haha, sjukt att man vill ha så äcklig mat när man är bakis! Uchh! Efter det mötte jag mamma i st sund och vi åkte sedan och handlade mat, när ja kom hem vid 8 så hann jag lägga mig och chilla i 30 minuter typ, sen skulle jag packa och grejja för jag skulle till Almö Livs och hämta Janna på jobbet!

Efter det åkte vi hem till henne, och där satt Rasmus. Vi kollade lite på TV och sedan gick alla och la sig, talar kanske för mig själv men jag var vääldigt trött ;) När Janna sedan väckte oss imorse ville jag inte gå upp, men skolan lockade faktiskt lite, har ju inte vart där på 6 veckor typ! Det var iaf hur kul som helst att träffa alla igen =)
Nu ska jag chila iväg och ha barmarksträning, ska åka inlines idag! Kul Kul :)

Kram // Em´

Balen!

2008-05-28 @ 18:04:07
Tänkte skriva lite om Balen som var helt underbar!

Började dagen med att åka till skolan för att göra så jag får G i en kurs! Gick super bra :) Sedan när jag kom hem vid halv elva igen så gick jag och la mig, hade satt klockan på 1, men jessica ringde och väckte mig kl 12. Och tur va väl det för jag hade mer att göra än vad ja trodde. Hoppade in i duschen och sedan började jag fixa med klippsen på löshåret, sen var de ju dags att locka allt hår, och det tog ju sin lilla tid, närmare bestämmt 2,5 timma! Vilket inte var nån ide att jag la ner så mycket tid på för när vi va framme på marstrand så var mitt hår helt spikrakt igen =( Skulle aldrig duschat håret innan. Suck, men när ja äntligen va klar med håret så kunde jag börja sminka mig, sen var det bara att vänta på att mamma skulle komma hem för det går inte att ta på sig balklänningen sjävl eftersom det va korsett i ryggen! Hur som, helst efter många om och men anlände jag till Axel och föfesten, han dricka 2 glas vin på extremt kort tid sen var det bara att åka ner till Nösnäs för en himmla massa fotografering =) Sen var det dax att hoppa på bussarna för att åka iväg till marstrand! Sen bjöds det på God mat och mycket trevligt sällskap runt bordet!

Sen var det bara att fortsätta dricka och dansa al night long ;)

När det sedan var dax för hemgång så gick jag med Emma till färjan, och vipps så skulle hon ta upp sin mobil ur väskan och vad händer om inte att hennes foundation flyger ut och plumsar i vattnet, haha fast de va inte kul för den va splitter ny, i några desperata försök att få upp den med bl.a. en livbojj inblandad så insåg vi att vi va nog tvungna att springa till färgan, annar skulle vi missa den, vi sprang så fort vi kunde i högklackat på kullersten! (inget jag rekomenderar) och vi han med färjan precis innan dom stängde bommarna :P Silken tur!

Sen åkte jag och emma hem till henne för att käka och gå och lägga oss! Trodde vi iaf, slutade med att det kom en massa folk och det blev en liten efterfest :) Aldrig fel. Tillslut gick jag och Emma och la oss kl 5 och sommna som två stockar med en gång! ;)

Tack alla underbara för en underbart, underbart trevlig kväll! // Em´

=)

2008-05-25 @ 19:05:47
Hej alla Glada.

Idag har jag legat i solaen heela dagen, eller a från kl 11-15 iaf. Mycket härligt, jag älskar verkligen att sola finns nog inget härligare. Längtar så enormt till Spanien med emma, bara ligga och sola i 2 veckor, det kallar jag livet !

Mors dag idag med, min syster hennes man och min bror kom och hälsade på så åt vi glass och bullar. Mycket mumsigt va de, efter de så sydde jag och mamma lite på balklänningen som ska användas på den stora kvällen imorn ;)

Nu ska ja sätta mig i bilen och brassa upp till min syster och umgås med henne, ska bl.a. hämta lite smycken som jag ska ha imorn och sen så snacka hon nått om pizza ;) Gott gott!


//Em´

Silken Flopp!

2008-05-25 @ 13:04:29
Silken otrolig flopp Charlotte gjorde igår. Jag och alla andra trodde det skulle gå jätte bra för henne och så hamnar hon på 18:e plats? Lite högre tycker jag faktiskt hon förtjänade att hamna. Tur att Björn var med och förgyllde hela kvällen, han är ju så bäst. Haha Holla Belgard! Förutom det så var kvällen helt okej. Jätte kul att träffa alla tjejerna igen! När allt var slut så åkte jag med Kicki ner till Hamnkrogen, hon skulle träffa nån från jobbet som hon ville säga hej till, och när vi står där och snackar vem ser jag om inte min egen Björn Gustavsson, Peter. Dom är sjukt lika, enligt mig iaf ;) Va ett tag sen jag snackade med han, slutade med att jag körde hem han och hans kompis. Mycket trevligt att träffa och prata med han igen  = ).

Nu har jag smitit in från altanen för att göra ett snabbt litet inlägg här, ligger ute och bättrar på brännan ;) Sista spurten innan balen imorn. Idag ska jag fixa min klänning lite, fixa löshåret och plugga! Ska in till skolan imorn och tenta av en kurs så jag får G i den =) Viktigt!

Slänger in en bild på Håkan i Sunes jul bara för att jag träffa Alexander igår och han och jag älskar Sunes Jul! Lite intern skämt bild! Men jag och Alex kan iaf inte sluta skratta åt den!

Skirver igen lite senare, gå nu ut i solen alla och njut för det ska jag göra ! =) // Em´

image5

Love Sucks!

2008-05-24 @ 19:12:35

Since theres no more you and me
Its time i let you go so i can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is ill be fine without you
Yes i will


Parkeringsvakt !

2008-05-24 @ 18:33:14
Imorse vaknade jag kl halv 11 med en sleeping Majsan brevid mig. Mycket trevligt :D

Klockan 12 var det dags att åka iväg till Mossholmen för att vara parkeringsvakt med hockeylaget. Vi fick stå där i mycket vackra gula västar och stanna alla bilar och säga vart dom skulle parkera ( Det var Pater Noster dagen eller något så det gick båtar ut dit) därför blev det en himmla massa bilar, närmare bestämt 380 st eller nått :D Jag min syster, Erica, och Per hade eftermiddags passet, det var så lite att göra så vi fick åka med en tur ut till fyren, på vägen dit åkte vi i en Stridsbåt 90 vilket inte var så glassigt, man va tvungen att sitta inne i den :P Men på vägen hem fick vi åka en fin öppen båt, det var liiite mer sommarkännsla i det ;D underbart va de, nu är de verkligen sommar ute!!

Ikväll bjuds de på Schlagertittande hos Tessan! Ska bli mycket mysigt. Lägger upp ett inlägg om det imorn eller när jag kommer hem om jag orkar !



Hejja Charlotte ! // Em´


Fredag, fredag, underbara fredag !

2008-05-24 @ 18:26:38
Äntligen fredag och helg säger jag bara :D
Sista dagen på praktiken gick toppen och underbara som dom är så bjöd dom på glass på fika rasten.
Kommer nog faktiskt sakna dom lite. Fick en GodieBag med dagen till ära, i den låg ett Usb minne på 1Gb, en sån där termos som man dricker rätt ur, ett nyckelband, ett paraply so var handväskvänligt (alltså så litet att det får plats i handväskan ;)) och en keps som jag gav till min pappa ;D haha, kännde att jag inte kommer använda den så mkt. Men TACK Getinge ! Sötnosar e ni!

Ikväll är de grillfest hemma hos mig som gäller, ska bli jätte kuligt kommer la bli för mycket folk, sånna här saker brukar ju sprida sig som löpeldar men de gör inget, sälskap kan man inte få för mycket av ;)

Va på torget idag med och hämtade min Balklänning från kemtvätten, och handla liter saker till den för den ska sys om i ryggen =) Köppte även ett vitt baslinne på Gina ! Ska ha det ikcäll till mina chinos som ligger i affären och väntar på mig :D har beställt dom från Hm =) Kommer upp en bild under på grillkvällens autfit :D

image4


Hoppas ni får en underbar helg i det extremt vackra vädret ! :D // Em´

Näst sista dagen :D

2008-05-22 @ 19:22:01
Idag var det näst sista dagen på praktiken det gjorde att jag var lite extra aktiv ;)
Dagen gick faktiskt ganska fort och när jag kom hem var det att lägga sig planka på altanen och sola. Måste få mer färg innan balen, får panik snart!

Idag skulle jag igentligen tränat fotboll men jag har fått ont i halsen från träningen igår, inte bra alls. Men det går nog fort över. Hoppas jag
Imorgon är det fredag, underbara fredag! På chemat står grillfest hos mig? Tänkte bara klassen först men verkar inte som att alla kan komma så vem som helst får nog komma, eller a vem som helst av mina kompisar :P haha

Ihelgen ska jag bara ta det lungt ligga och sola eftersom dom lovar fint väder. Ska faktiskt plugga också ska lämmna in lite saker på måndag. Blir första gången jag gör nått som har med skolan att göra på fem veckor :)

Vägde mig hos sis igår också, har gått ner 1 kilo till på några dar. Weiii bara typ 50 kilo kvar ;) Måste ju se lite bra ut till Spanien eftersom jag ska dit med Emma som är lång och smal som en modell ;)

Nagelfixning

2008-05-22 @ 18:46:36
Idag var praktiken helt okej, men det kan ju bero på att jag slutade kl 12 ;)

När jag hade slutat åkte jag bort till min systersjobb för att låna hennes bil in till stenungsund för jag skulle ju fixa naglarna. Gick till studio west och där har jag aldrig vart innan, men det båda gott när hon som skulle göra det hette samma efternamn som mig. En Bergströmare kan man ju alltid lite på ;) Naglarna blev helt underbar och Katarina? gjorde ett perfekt jobb. Precis innan hon var klar, skulle bara lägga på sista lagret så får vi höra att det är bombhot utanför polishuset, och studion ligger i samma byggnad :/ Blev lite nervös när dom sa att det var på väg bombexperter från göteborg och att polisen redan hade konstaterat att det var en riktigt bomb, Experterna skulle avgöra om bomben skulle sprängas på plats eller om den skulle flyttas. Uchh !

Fick sedan reda på att det var okej att dom släppte ut kunder med det fick inte komma in några, så jag fick gå ut och var tillbaka med min systers bil perfekt till hon slutade.

Så jag åkte till min syster och hämtade upp henne för vi skulle hem till henne och ha mysig taccokväll för hennes man jobbade natt så jag sov också där. men innan vi käkade så var det barmarksträning på chemat. När vi kom dit fick vi veta att vi skulle springa en runda på 7km det kanske inte nu tycker låter så mkt, men en hockeyspelare har ingen kondition :P haha inte nån i vårat lag iaf ;) Men bra gick det och jag kom runt på tiden 35min. Väldigt stolt över mig själv faktiskt ;) Sedan blev det tacos och legaly blond ! Myspys.

 
image3
Såhär fint blev det :)

//Em´

Helgen i korthet

2008-05-18 @ 21:08:28

Helgen har vart helt okej.
I fredags var jag med min underbara storasyster lagade mat med henne och kollade film för att ladda upp inför kvällens kvartsfinal i VM. Får man ju inte missa ;) Och sverige vann ju men det vet ni säkert redan ;)

Igår, alltså lördag, åkte jag och Sis till Torget o shoppa lite tog även en väldigt god fika :) Senare var Kicki så underbar och hämtade mig på Tjörn för det skulle bastubadas hos henne riktigt mysigt! Efter det bar det av till allas våran kära Trygg som hade hemmafest. Helt okej, inte lika mycket folk som jag trodde det skulle vara med mycket mysigt :D

och nu sitter jag här och småtittar lite på VM Finalen, har inte alls gjort nått av värde idag.
Imorgon bär det av till världens tråkigaste praktikplats igen, men är sista veckan så ja ska la överleva ;)

Hoppas eran helg har vart toppen // Em´

image2
Kicki & Jag


Ny Blogg

2008-05-18 @ 20:53:58
Nu har jag äntligen tatt mig i kragen och gjort en ny blogg.
Får la se hur länge jag håller på den här gången! ;)

//Em´



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0