Vanilj cola Zero!

2011-12-30 @ 21:21:56

Kenny har stuckit iväg till sina kompisar för en liten grabbkväll. Eftersom vi imorgon åker till Stockholm och hans kompisar åker på nyårskryssning så ses ju inte dom på 2 heela dagar ;)

Så jag sitter här och spanar lite tv och kollar alla vårkläder som har trillat in på hemsidorna. Drömmer mig bort lite till sommaren!

Var på Ica och handla lite frukost till tåget imorgon och lite choklad till mig som sitter ensam ikväll ;) sprang på denna och kunde inte låta bli! Hallelulja moment! Jag älskar vaniljcola men dricker det inte ofta för den innehåller lika mycket kcal som en mindre lunch ;) och så såg jag denna! Weii! Gjorde min fredag!


God morgon?!

2011-12-29 @ 13:01:58

Jag har nyss ätit lite frukost! Påtok för sent. Inte okej att sova till klockan halv 1! Det får bli ändring på det imorgon!

Hur som så har jag nyss ätit lite gröt och sitter och kollar på TV! Kenny sover fortfarande :P idag blir det hockeyträning till kvällen! Spännande för det var typ 1,5 mån sen jag var med sist så konditionen kommer la vara nere på noll igen :P även om jag gått på spinning hemma och löpt på bandet så är det en helt annan ansträngning att spela hockey!

Sen är det bara 2dagar kvar till Stockholm! Igår bokade vi alla tågbiljetter :D


Avesta

2011-12-27 @ 14:31:08

Nu är jag uppe i Avesta igen. Nästan så man börjar känna sig som hemma här :)

Kom upp på juldagen och då åkte jag raka vägen till Kenny's moster med familj där resten höll hus! Sedan på kvällen blev det en spontan utgång. Jag och Kenny skulle inte alls ut egentligen men det vart så :) kul var det och helt galet mycket folk! Tycker det kan vara lite tråkigt när dom trycker in folk för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Går knappt att röra sig. Men det var kul ändå :)

Igår var vi en sväng i Västerås och kollade mellandagsrean. Jag köpte inget. Tyckte det var lite dåligt utbud på rean :P jag och Kenny bytte julklappar igår med. Han blev jätte nöjd över sin Gant tröja och jag blev nog ännu gladare över min.

Jag fick en resa till Stockholm med övernattning på icebar hotell och tolvslaget på Skansen. Allt detta tillsammans med Kenny såklart ;) jag är helnöjd!

Fina Kenny med sin nya tröja på pizzerian igår :)


Julafton i bilder

2011-12-24 @ 21:16:52

Startade dagen med lite tomtegröt! Ända gröten som går att äta. Risgrynsgröt i mitt ♥

image description

Dagens klädsel blev ett par svarta jeans, ett underlinne med spets och en ny Odd Molly blus :) (vet att håret ser alldeles för ljust ut, men det är bara så första dagarna sen blir det perfekt)

image description

Söta Olivia kom sedan för lite julmat och julklappar :)

image description

Hon var så söt och gosig när hon kom och ställde glatt upp på en bild :)

image description

Lilltjejen stod ju självklart i centrum under julklappsutdelningen och fick så fina pippikläder. Och 100 andra saker ;)

image description

Jag fick 2st tallrikar från Matteus, ett Odd Molly linne, en ring och 500 rikstaler :)

image description

Och nu sitter jag och slappar i soffan och Julafton är slut lika fort som den kom! Som vanligt ;) Det går ju inte att sticka under stolen med att det var roligare när man var barn ;)

image description

Imorgon bitti bär det av till Avesta :) Önskar att bilresan tog 1timma istället för 5!


dan före dopparedagen

2011-12-23 @ 23:32:54
Åh härlighet (norges motsvarighet till herregud) vilken hektiskt dag, men ändå lugn?
Klockan rinde 07:50 imorse. Snozade till 08:00 sen var det dax att stiga upp. Göra ordning sig och sedan åka upp med mamma till Sis för att äta lite frukost. Klockan 10:00 skulle jag vara på SEB i Henån för arbetsintervju. Tror det gick bra, det känns bra iaf. I mellandagarna får jag veta! Så håll tummarna för mig gott folk!
image description
Sen var det raka vägen till Torp som gällde. Fick handlat alla julklappar. Har iof inte så många att handla till men ändå ;) Blev även en sak till mig själv. Jag har länge velat ha en morgonrock, jag har en rosa i riktigt skönt Teddy tyg som jag köppte på Ullared för en herrans massa år sedan, men den är så osmickrande för kroppen, slutar vid vaden och är bara allmänt tråkig. Men ack så mysig ;) Iallafall, jag har vart på jakt efter en lite mer "kvinnlig" men lite volanger och sånt. Och för ca 2 veckor sen hittade jag sen på GINA TRICOT. Så idag blev den min. En naturvit som slutar mitt på låren med volanger nertill och vid halsen. Fint band i siden. Den är perfekt! Jösses vilken lång text det blev om en stackars morgonrock ;)
image description
Efter torp stannade jag hos Sis och gjorde sista julgodiset som Kenny´s mor och far samt farmor ska få i julklapp av oss :) Sen var det in i bilen och åka tillbaka till fastlandet igen för ett litet frisörbesök. Är första gången jag går från frisören och inte har gjort det som var tänkt. Blev en helblekning. Men nu är det ljust och fint :D


Kvällen har spenderats framför Bingolottos uppesittarkväll men Mamma och Pappa. Men nu ska jag snart sova för jag är helt slut.




julledigt

2011-12-21 @ 23:50:20
Nu tar jag julledigt i sisådär 2,5 vecka! Ska bli härligt. Imorgon blir det julmatshandlning med mamma och bara det är ju ett mindre projekt för det är ju inte lite mat som handlas inför jul. Sen så lär vi ju inte vara ensamma om att handla heller :P

fredag ska jag.....trumvirvel...... på jobb intervju. Mer säger jag inte för det känns som det betyder otur. Men nån gång måste väl min tur vända den med? Sen ska jag handla sista julklapparna på fredag med. Snacka om att vara ute i sista sekunden. Men jag känner faktiskt ingen stress över det. Vet ungefär vad jag ska handla. Sen klockan 18 på kvällen ska jag bli jul/nyårs fin i håret. Ingen drastiskt förändring, bara fixa utväxten. Varför kan jag inte vara naturligt ljusblond?!

lördag är det ju äntligen julafton. Min första julafton hemma på 3år. Två har spenderats i Lindvallen och en i Norge. Dock blir det första julaftonen på 3år som jag är utan Kenny. Antingen eller?! Men på söndag åker jag upp till han i 2 veckor :D

Satt och knåpa ihopp ett litet mission bord på paint förut! Eller heter det så? Skit samma, jag kallar det så. 



Fjärde advent

2011-12-18 @ 22:41:08

Dagen har spenderats i stora staden Göteborg! Först blev det lite julklapps shopping på Frölunda torg och sedan en eftermiddag på Liseberg med nästan hela familjen.

Julstämningen infann sig trots att vi inte har någon snö. Men vem kan gå på jul på Liseberg utan att få julkännslor? Det är så mysigt och vackert med alla upplysta träd osv :) mamma var en riktig storvinnare och kammade hem stjärnvinst på toblerone hjulet. Jag satte mitt basketkast och vann en snögubbe nalle till Hjalmar :)

En mer än okej fjärde advent med andra ord. Sista veckan innan jul nu. Det blir jobb mån-ons för mig än så länge och på juldagen åker jag upp till min man :)


helgen

2011-12-14 @ 14:17:43
Ännu en helg har passerat och det är redan onsdag igen.


När det på lördagen var dax att åka in till Göteborg blåste det fortfarande lite men hade mojnat en hel del. Väl på båten blev vi 30 min försenade p.g.a något tekniskt fel på bildäck. Alltså inte av vinden. Kaptenen berättade så snällt i högtalarna att det skulle blåsa 20m/s ute på havet och att det skulle gunga en del. Och han höll vad han sa, för gunga gjorde det. Tur att varken jag Kenny eller Simon är sjösjuka. Dock hade inte Petra lika tur som knappt kan vistas på båten innan hon bli åksjuk :P Men trots blåsten gick resan bra :)


Väl framme i Danmark var det att checka in på hotellet och sedan svira om till badkläder och inta The Reef! rutchkanan (stavning?) som Petra tvingade upp mig i var inte alls så farlig. ( jag är rädd för precis allt) men när det helt plötsligt blev svart i den lilla tunneln man åkte i tog jag ett extra tag om Petra :P Haha.


Till kvällen blev det middag på stan, mera bad för mig och Kenny och sedan lite mys på rummet med vin och prat! Jag och Petra somnade "tidigt" medans killarna hade sån energi att dom tog en sväng på krogen.


Och nu sitter jag här, har nyss lämnat Kenny på tåget igen! Sitter och kollar på lägenheter på internet och drömmer mig bort till ett samboliv med min man igen! 6 månader sen vi bodde ihop nu. Har gått 1000 gånger bättre än förväntat. Men en egen lägenhet tillsammans istället för 50 mil isär hade inte suttit fel!


Hihi, vet inte vad Kenny gör för min, men han är söt iaf ;)

Storm

2011-12-09 @ 20:25:22

Här stormar det för fullt. Åkte i förmiddags in till stan för att hämta upp mannen på tåget och på vissa ställen trodde jag att bilen skulle lyfta från vägen! Riktigt läskigt! Här på Tjörn har det vart byvindar på 36m/s och denna stormen har inte ens ett namn? Berit var ju en droppe i havet jämfört med idag!

Vi håller iaf alla tummar och tår att det har avtatt markant till imorgon kl 09:00 då båten går till Danmark.

Har packat färdigt och satt en stund och funderade vad jag skulle ha med mig för armband. Får ju passa på att använda dom för som mattant/dagisfröken är man inte särskilt utsmyckad.

Armband är ju också något jag inte kan få nog av. Silvriga.

Snö of Sweden. Pearls for girls. Thomas Saabo.


Nya pjuks

2011-12-09 @ 00:13:17

Ja. Som om jag inte har nog med skor. Men att par till har jag allt plats till ;) denna gången blev det varken stövlar eller högklackat. Det blev ett par helt vanliga vardagliga kängor. Bruna i äkta skinn.

Bilderna ger inte skorna rättvisa. Mitt skal på mobilen gör att blixten blir knasig! Men dom är så tjusiga så! IRL!


Pepparkaka

2011-12-07 @ 23:07:08

Idag har jag vart hemma hos Sis och bakat pepparkakor med mormor och Olivia ! Innan det jobbade jag och klämde även in lite träning.

2km rodd och 30min cross fick det bli idag :)

Pepparkakorna blev jätte goda då det var mormor som hade gjort degen. Lite nostalgi då vi varje år som små bakade pepparkakor hemma hos henne! hon var lite rolig med:

Maria: mormor degen är jätte god!
Mormor: ja, den är 50 år gammal!

Haha! Nu ska jag somna till lite Harry Potter och fenixodern! Imorgon börjar jag 10 och på fredag tänkte jag ta mig lite ledigt! Fördelen med att jobba som vikarie, man bestämmer lite själv när man vill jobba! ;)


Fullspäckad tisdag!

2011-12-06 @ 19:47:54

Uch vad klockan ringde tidigt idag! Jobbade på dagiset till halv 2 och idag har vi varit ute! Weii!

Åkte direkt till gymmet och körde 1timme PW på bandet. Drygt 6km. Nu har jag precis köpt en sallad på Ica och ska bege mig mot Göteborg för att passa Hjalle :)


Ajaj

2011-12-05 @ 21:46:23

Idag började jag klockan halv 10 så jag fick lite sovmorgon, dock jobbade jag till halv 7! Sista timmarna var riktigt sega. Det var jätte fint väder ute idag så jag hoppades på att vi skulle slå ihjäl några timmar utomhus, men ikke! Inne heeela dagen har vi varit vilket på eftermiddag resulterade i en himlans huvudverk för mig! Kan få riktig migrän huvudverk ibland.

Trots detta åkte jag på spinning med Sis direkt efter jobbet och direkt efter passet kändes det faktiskt bättre. Men det får jag sota för nu! Det pulserar så fort jag rör mig. Så nu ska jag lägga mig och hoppas att den är borta imorgon. Klockan ringer 05:30!

Bild från gårdagens träning :)


God morgon

2011-12-04 @ 10:09:13

Här ligger jag helt nyvaken och ska strax röra mig neråt för lite frukost!

Ingen aning vad dagen bjuder på idag, hade velat träna men gymmet öppnar kl 15 på söndagar och vi ska nog in till stan i eftermiddag och lämna Hjalmar som sovit här hela helgen och sen kolla hockey match! Får se hur jag gör!

Bjuder på en nyvaken bild med härligt uppsvullet ansikte! ;)


Ryser

2011-12-03 @ 21:43:19

Min lördagskväll består av cola light och victoria secret fashion show 2011! Jag ryser och sitter och ler hela tiden! Älskar deras årliga visning! Stämningen är helt otrolig och dom verkar ha det så himla skoj!!!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0