ångest

2011-04-30 @ 16:54:44
Ha en dålig dag idag! Jag är solfantast, skiner solen ute så får jag extrem ångest om jag inte kan sitta ute och pressa! Räcker inte att vistas ute som en promenad eller så. Vill sitta ner i bikini och soooola! När jag inte har möjlighet till detta får jag DAMP!

Solen skiner ute, och det är jätte varmt, gick med Kenny som sälskap till frisören förut och det är sommarvärme. Men jag har ingenstans att sitta och sola! Ingen uteplats runt huset, ingen balkong ingen altan. Och vi bor mitt i en storstad! Det jag skulle kunna göra är att åka som ett mobboffer helt själv till stranden eller lägga mig i en ofentlig park men då kan man ju inte med att ligga halvt naken? Nej riktigt bitter är jag idag!

Allt detta blir inte bättre av att jag sitter och söker aspirantplatsen till SEB. Försöker skriva ett personligt brev men jag suger på sånt! Kan verkligen inte formulera mig så det låter bra. Finns ju inte ens nått bra att skriva om mig. Har nada erfarenhet av ett Bank jobb! Det ända jag har att gå på är att jag VILL detta. Jag har haft massa tid att tänka på vad jag vill bli och det är DETTA JAG VILL! Har som sagt inga större förväntningar att få platsen! Skulle jag mot all förmodan få det skulle jag grina av lycklighet!

jaja nu ska jag fortsätta vara bitter! ha en fin lördag och hoppas ni som solar bränner er och flagnar bort all färg igen! ;)

Ferie Modus

2011-04-28 @ 20:40:05

Nu har jag vart tillbaka i Stavanger ett par dagar och redan kommit in i tråkiga rutiner igen :P Vilket är jobb jobb jobb sova äta träna städa jobba! Saknar redan alla hemma igen! Har vart hemma typ en gång varannan månad nästan sen september men alla andra gånger har jag bara vart hemma 2-3 dagar sen åkt tillbaka igen, nu var jag hemma en hel vecka utan större planer och vädret var helt underbart. Allt detta ledde till att jag hade mycket tid till familj och framförallt träffa vänner mer än några timmar! Jag fick liksom bara ta ett bätt på chokladen innan jag skulle åka tillbaka igen och jag vill ju ha heeela!

Men bara 7 veckor kvar här nu innan jag flyttar hem, iallafall över sommaren. Sen får vi se vart det bär av! Ska i helgen söka en aspirantplats hos SEB men har inga större hopp om att få den då det tydligen är grymt många som söker! Men försöka kan man alltid, om inte det blir av ska jag läsa Matte B och C sen några ekonomikurser så att jag nästa sommar kan söka sommarjobb på bank och jobba mig därifrån innom branchen! Har man bara en fot inne känns det som man kan komma en bit! :) Har tänkt på detta i ett år nu och har bestämt att det är detta jag vill :D Känns härligt att veta vad man vill jobba med resten av livet :P

Jaja, nog tjöt om framtidsplaner. Imorgon är det Fredag och även fast denna veckan har vart en dag kortare tycker jag inte den gått så fort, är fortfarande i feriemodus som dom säger här! Blir nog bättre nästa vecka! Solen har skinit sen jag kom tillbaka men är lite kallare vindar här än hemma. Men jag klagar inte! Solen ska även hålla i sig hela helgen och nästa vecka :D

Nu ska jag fortsätta slappa framför datorn och TV:n (som om jag inte gjort det tillräckligt idag?) ;)


påskhelgen

2011-04-24 @ 17:36:55

Helgen har vart helt toppen, massa sol, massa vänner och massa MYS!

Torsdagen
spenderades i stan med Mamma, Sis och Olivia, min bil skulle lämnas in så vi åkte hem till Tobbe och Anna sålänge och åt frukost/fika. Senare på kvällen blev det stan igen med bio och restaurang med fina tjejer :)

Fredagen spenderades på altanen i bikini för att jobba lite på brännan, fick lite färg men inte så mycket! Senare på kvällen åkte jag in till fastlandet och åt på Harrys med Emma, Christin och Elin var också med som sällskap :)

Lördagen spenderades även den på altanen och senare påskmiddag med familjen. På kvällen styrde jag ännu en gång pärlan till fastlandet för att umgås med fina vänner! Blev grillning och hemmafest! Hade supertrevligt och var kul att träffa så mycket folk!

Idag har jag verkligen PRESSAT! Har bränt mig i ansiktet och på bröstkorgen :P Som tur är der jag inte helt ut som en kräfta utan är lite röd/brun. Kanske har nått att göra med mina 2 dagar innan på altanen? Nu sitter jag hos Sis med hela familjen nästan och vi ska grilla. Min första grillning för iår! MAJSKOLVAR!

Slänger in en fin bild på mig och brännan ;) Och 2 på mig och BusOlivia :)




hemma på tjörn

2011-04-20 @ 11:54:46

Nu är jag hemma på Tjörn igen :) Kom hem igår vid halv 9, skönt att inte komma hem mitt i natten. Nu ska jag snart åka iväg till Sis jobb och äta lunch med henne, ska bara förbi affären först och hämta ut mina nya solbrillor jag beställt :) Hoppas jag passar i dom. Senare ska jag och lilebror tvätta och byta däck på min pärla.

Och ännu senare ska jag in till Fastlandet och fika med mina vänner, tror storebror med familj kommer ut sen också! Fullt upp idag! Imorn ska jag in till stan två gånger, först med mamma, sis och olivia, min bil ska in på service och det tar några timmar innan man får tillbaka den, så bra att dom hänger med så kan vi hitta på nått under tiden. Senare till kvällen ska jag in med vänner och kolla bio eller nått. Får se vad vi hittar på :)

Ne nu måste jag åka!

Köppte nu parfym igår på båten, (Petra du kommer kanske bli avis) Mark Jacobs Daisy. Den luktar jätte gott och sommrigt!


helgen

2011-04-17 @ 18:26:34

Idag är det söndag och det gillar vi inte, men det är till lite tröst när jag tänker att jag bara ska jobba en och enhalv dag veckan som kommer, åker klockan halv 1 på tisdag! Ska bli sjukt tråkigt att köra hela biten själv men. Måste ju hem med bilen, annars hade jag tatt flyget.

Helgen har vart lugt, igår gick jag ut på en promenad och resten av dagen fastnade jag framför datan och kollade hela 3:e sesongen av Jersey Shore! Börjar man titta så fastnar man :P Sedan sa Kenny att han och Tommy skulle på bio så där försvann han, men fick ett sms på natten sen att dom hade gått ut istället så 4 inatt kom dom hem och var fulla och glada.

Vaknade rätt sent idag, eller a vaknade tidigt först men eftersom Tommy låg på bäddsoffan så somnade jag om. Har resten av dagen vart och handlat Thaimat med Kenny, packat färdigt alla kläder som ska hem, städat för här såg ut som en svinstia, och bokat Hotell till Tylösand i sommar med tjejerna. Pratat med mamma med och hon stat ute på balkongen och sola och hade bränt sig, fusk säger jag bara, jag beeer att det är fint väder när jag kommer hem oom 2 dagar för då ska jag bo ute på altanen :P

Saknar min familj lite så det ska bli kul att komma hem!


Conscious Collection

2011-04-15 @ 18:32:15

Denna ursöta tubtoppen är på väg hem till min brevlåda. Den kommer från H&M´s kollektion Conscious Collection som dom släppte i torsdags, fick inte tag i den på hemsidan (vet inte ens om den fanns där) men kammade hem en från Tradera



Fredag idag, jag har nyss tatt min dagliga powernap på soffan (haha) och ska dra mig iväg till gymmet nu, skulle det för en timma sen men fastnade framför datan! Men NU går jag (efter jag skrivit klart)

Har även bokat biljetter till NHL mathen i Stockholm idag! Jag, mamma och pappa ska mysa till det! Lille och Store bror ska också dit men vi har inte samma platser oså. Men kul, synd bara att det är så himla långt till den är! Oktober är ju ett halv år kvar till!


nhl

2011-04-14 @ 21:03:22

Torsdagen är snart slut och det betyder att fredagen närmar sig med stormsteg. I helgen ska jag städa och packa ner massa i lägenheten som ska med hem nu i påsk. Allt kommer inte få plats i den nya lilla bilen när vi åker hem i juni så får ta med mig massa på tisdag när jag åker hem :)

Sitter och kollar på biljetter till New York Rangers NHL match i globen i höst, ska bjuda mamma och pappa på matchen så ska vi bo på hotell och grejjer! Kommer bli super mysigt.. Snäll jag är va?

Håller ju även på att planera in massa roliga saker till sommaren med mina vänner och än så länge står Peace and Love festivalen med Christin och Tylösand med förhoppningsvis hela tjejgänget :D Jag tror det kommer bli en toppen sommar, sen kan man ju bara hålla tummarna för vädret också.

Vi alla vet ju vem som spelar i New York Rangers? Ingen mindre än Henke! ;)



....

2011-04-11 @ 22:47:15
Idag har jag jobbat övertid på jobbet itll klockan 7 och när jag kom hem gjorde jag iordning lite matlådor :) Och sen jag var färdig med det har jag suttit fastlimmad vid datan och kollat hotell/camping i tylösand i sommar, och samtidigt diskuterar alternativen men VirreVonka på facebook!

Detta kommer bli en bra sommar tror jag :)

lördag

2011-04-09 @ 18:46:34

Idag är det en soolig dag här i Stavanger och vi har vart en sväng på kvadrat med Simon och Petra :)
Killarna är ute och roar sig eftersom det är Simon och Petras sista helg här. Så vi tjejer ska ut och äta thaimat, har blivit en riktig restauranghelg detta..

Men nu har jag lite brottom för jag ska möta upp Petra och Anna nere i byn klockan 7! Tur att jag bor centralt! (Ingen man är van vid om man bott på Tjörn hela sitt liv ;))


Färdigsminkad, men kan kanske inte gå ut och äta med bara en handduk?

Så jag tog på mig lite kläder! Och NU går jag!

Ha en fin lördagskväll.


Mat

2011-04-08 @ 19:29:19


Nu blir det mat, hoppas dom har nått gott att bjuda på :)


freeeeeedaaaaag!!!!!

2011-04-08 @ 15:25:43
Äntligen Fredag! Jag fullkommligt älskar Fredagar!

Kom nyss hem från jobbet. Har vart en bra dag idag på jobbet, få personer på avdelningen så har vart mysigt :) Ska görsöka ta mig bort till gymmet innan klockan blir för mycket för ikväll vid 8 tiden så ska vi ut och äta med Simon och Petra, dom flyttar ju hem till Sverige nästa vecka och finns en restaurang vi har snackat länge om att gå på, så dax att ta tag i det nu!
Imorn blir det förhoppningsvis som lovat fint väder och då kanske det blir en tur på byn med Petra om hon vill :) KappAhl har ju tydligen släppt en nu kollektion idag som ska ha exakt såna kläder jag älskar! Romantiskt, spets och volanger! Så får spana lite!

Men nu ska jag kolla lite på TV och sammla energi till gymmet ;)

övertid

2011-04-05 @ 20:25:59
Nu är klockan kvart över 8, inte ens en timma sen jag kom hem från jobbet. Har faktiskt vart övertid idag och igår! :D Weii, blir nog imorn med. Den dåliga sidan med övertid är att jag har verkligen ingen ork för att gå och träna när jag kommer hem vid 20 tiden! Men hur många har det? Men imorn tar jag nog med mig baggen till jobbet och går direkt så jag kommer iväg!

Nu ska jag varva ner och slappna av innan det blir läggdax! Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem så jag inte blir för trött för att göra det sen :P Hihi...


...

2011-04-03 @ 18:22:48
Idag har jag vart ute på en 2 timmar lååång PW :) Precis när jag gick ut så sprack det upp och blev strålande sol! Traskade bort mot sjön och när jag hade gått ett varv och kännde att jag hade lite energi kvar så gick jag ett varv till! Och lagom till andra varvet var avslutat så försvann solen igen. Dock var det väldigt varmt ute idag och jag hae vinterjackan på mig, så efter ca 20min så hade fodret på jackan klibbat fast sig på armarna! Mums! Haha..

Promenaden får iallafall stå för söndagens motion. Nu ska jag äta lite rester från igår och bara ta det lugnt, kanske svänger förbi Simon och Petra sen för dom sitter där och deklarerar, Kenny också. Får se vad jag orkar!

sockersöta

2011-04-02 @ 20:43:12

Kolla vilka fina skor dom har fått in på H&M´s hemsida :) Så himla söta! Det riktigt kliar i fingrarna :P


Lördagsmyset håller på för fullt här hemma med tända ljus och svensk TV närmare bestämt Körslaget! har nyss ätit lite enchiladas som blev supergoda!

Kommer ni ihåg för ett tag sen när jag skrev rätt mycket om träning och mat här, skulle ju jobba mig neråt på vågen. Slutade skriva om det men slutade inte med det! Tänkte bara bespara er tråkig läsning! Men nu ska ni få lite ändå... Idag hade jag iaf vägning och mätning och har sedan jag startade gått ner hela 5 kilo :D *stolt* Och har minskat ca2,5 cm på midja, stuss och rumpa :D Är dock långt ifrån färdig än, men är ju på vääldigt god väg och det är fortfarande 2 hela månader kvar tills den 1 juni när bikinisäsongen smygstartar! Känner att det kanske kommer gå den här gången?!

Denna bilden är från i sommras då jag också höll på att jobba mig neråt och kom väldigt långt ner med! Men dock höll det sig inte! Fy skäms Emelie!


fredagskos

2011-04-01 @ 21:57:01

Äntligen fredag igen! :) Det gillar vi, idag har jag jobbat på min gamla avdelning på jobbet så det har vart en kul dag. Och tiden har gått fort. Var inte tidigt upp ur sängen imorse så fick ta smällen och jobba till 4 när alla andra på hela företaget går hem mellan 12-14.30 på fredagar. men men..

När jag kom hem tog jag mig en powernap på soffan, (har powernappandet gått för långt när man planerar sin dag efter den?) När jag vaknade bytte jag om till träningskläder och gick till gymmet, blev 80 min på crossen. sedan gick jag och handlade lite :) Längtra tills den 6:e april för då kan jag börja boka mig på pass igen, har ju vart avstängd från det en månad för jag bokade men inte kom "upps" Så då blir det spinning och bodypump igen! Kan ju såklart gå på det nu med men när man inte bokar sig på internet innan måste man vara där jätte länge innan och skriva upp sig på en väntelista och sedan kanske få en plats! Sånt orkar jag inte!

Nu sitter jag nyäten och nyduschad inne i sovrummet för killarna har invaderat vardagsrummet så jag får snällt sitta här inne :P Men ska gå ut till dom nu och kolla BB med dom :)

Ha en fin fredagskväll allesammans!
PS! Jackan passade inte så det blir retur på den, är inte så besviken för den var väldigt dassig i färgen och alldeles för lång på mig som är lite kortare DS!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0