måndag

2010-05-31 @ 20:56:35

Första dagen på nya jobbveckan avklarad! Jag och kenny tog en sovmorgon imorse och var på jobbet klockan 8. Skiten med det är att alla andra som kom klockan 7 får gå hem 3 medans man får sitta kvar till 4a :P Men idag var det värt det och tiden på jobbet idag gick väldigt fort!

Efter jobbet var det hem och slänga i sig lite mat, en måltidsdrink för min del och sedan cykla till gymmet. Blev 60 min på crossen vilket resulterade i ca 650 brännda kalorier och sedan lite magträning på pilatesbollen! Just nu koncentrerar jag mig på väldigt mycket fettförbränning och kör inte alls mycket styrka och ja, jag vet att man får bäst förbränning om man kombinerar dom båda men just nu när mitt mål att att tappa vikt så känns detta rätt för mig då jag redan har väldigt mycket muskler!

Nu håller vi på att laga mat här hemma och sedan blir det duschen och bums i säng! Imorn ska vi vara på jobbet klockan 7 (tänker vi nu iaf) ;)

Nästa vecka kommer vi hem till Tjörn båda två för att gå på Hjalmars dop! Är ju gudmor och det ska bli spännande! Sedan måste jag hinna med en fika med mina kära vänner =)


nytränad

2010-05-30 @ 20:26:10

Nyss hemkommen från gymmet =) Idag blev det 65 min på crossen! Var där lite sent idag så det var allt jag hann innan dom stängde. Men det resulterade i 700kal och jag ärr nöjd!
 

Annars idag har vi bara tatt det lugnt här hemma! Vi har en svensk filmkanal på våran boxer så vi har legat och kollat på Reine och Mimmi i fjällen :P

Och glad morsdag till världens bästa mamma idag med ♥ Tråkigt att jag inte kunde vara hemma och ge dig en kram men du får en när jag kommer hem sen =)


lördag

2010-05-29 @ 14:27:55
Äntligen helg =) Gott att sova lite längre idag! Håller på att laga mat, lite makaroner och korv, enkelt men gott. Sedan ska jag cykla till gymmet och träna lite! Dom har en jätte fin sjö här vi bor som man kan springa runt eller gå en promenad på 8km. Ska försöka komma mig ut och gå den men det får bli imorn när jag inte ska till gymmet :)


tro det eller ej...

2010-05-27 @ 21:07:53
... men jag lever :D Vi har inte fått ordning på internet förän idag, det har funkar i typ 5 min sen har det lagt av men nu ser det ut att hålla i sig :D

Är ju i Norge nu och vi har flyttat in i en fin källarlägenhet. En stor sådan, typ 70kvm om jag skulle gissa, ljus och fin och det bästa är att vi har ström internet och kabeltv i hyran :) Mycket bättre än förra åtet när vi inte ens hade nån TV :P Har börjat jobba också på gamla jobbet och är inne på andra veckan! har inte jobbar så många dagar för det har vart himla mycket ledig med alla röda dagar som 17maj och pingst och grejjer!

Så om mina vänner där hemma känner för en road trip i sommar så har vi ett gästrum :D Och lägenheten är ca 3 st Lindvallen lägenheter :P Haha så det är bara att komma och hälsa på! Familjen kan med komma upp på semestern tycker jag!! =)

Nu har ska jag och Kenny laga lite mat, lite sent blev det idag men vi har vart och tränat =) Om internet funkar imorn med så får ni lite mer uppdate! =)♥

lite knasiga och trsiga

2010-05-07 @ 15:49:52
Jag är sjukt uttråkad! Har inte gjort annat än att sitta i soffan sen jag vaknade. Tacka gud att vi inte har nått godis eller iknande i skafferiet för då hade de vart slut nu kan jag säga :P Funderar på att släpa min lata rumpa och sola =) Kenny boy kommer inte idag! Det fanns inga tågbiljetter kvar, bara skitdyra sådanna så han kommer imorn förmidda istället :) "Den som väntar på nått gott...."

Fast kanske ska vänta med att sola tlls jag ätit middag för jag är riktigt hungrig! . Och vad är planerna för ikväll, jag vill hitta på nått men har samtidigt inte orken att göra nått! Haha uch jag tror jag behöver frisk luft!

Knasigt inlägg det blev, men men ;)

pengar

2010-05-06 @ 23:30:40

I måndags när jag bokade tid hos frisören, en annan en den jag brukar gå till, så frågade jag min syster "Tar dom kort där" Ja sa hon och jag kom på mig själv tänka: "fan va gött då känns det inte lika mycket att pengar försvinner från kontot" För min frisör jag brukar gå till tar inte kort och jag hatar varge gång jag ska gå dit för jag tycker alltid det känns extra mycket när man har alla pengar i handen! Så ska jag nästa gång jag får lön ta ut pengarna och hela tiden ha kontanter med mig? Kanske inte shoppar upp lika mycket då och inte bara tänker jaja men betalar med kortet så får jag ta smällen sen när jag kollar internettbanken!

Min kära vän Christin hade en plan när vi gick på gymnasiet hur man skulle få pengarna att räcka hela månaden, tror dock iden kom från Mamma Lisbeth och inte henne själv :P Haha, hur som så löd den. "Den 25 får man X antal tusen i lön, man delar dom tusen på så många dagar man ska klara sig på pengarna. Det vill säga tills nästa lön kommer, då får man fram en summa man kan göra slut på varje dag! Gör man då inte slut på några pengar på säg 4 dagar har man ju extra mycket 5:e dagen och kan kanske då shoppa något! Är det pengar kvar när du den 25:e får din nya lön åker dom direkt in på sparkontot! Och så upprepar man det :P

Själv tycker jag planen inte kan bli mer idiotsäker, tänk bara om jag inte var en idiot ;) ;)


kläder

2010-05-05 @ 22:06:23

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag shoppat lite nya vårkläder som jag skulle visa er? Nu har jag hittat sladden till kameran så här får ni =)


Vit klänning med volanger och gulddetaljer från NewYorker

Rosa tunika med vollanger och spets från Nelly.com

Jacka i ljusbeig linne från H&M:s The garden collektion

Bruna gladiatorsandaler från Ellos.se


soooool

2010-05-05 @ 12:34:13
Ne vet ni vad... jag tror jag lägger mig på altanen lite till och solar ;)

dålig dag

2010-05-04 @ 20:36:04
Jag har ingen motivation över huvudtaget. Sis är jätte duktig och går ner vecka efter vecka, men jag har hamnat i en svacka och bryr mig inte alls vad jag stoppar i mig längre, okej jag är ute och motionerar men vad gör det om jag ändå inte äter bra? Jag har stått still på samma vikt i 2 veckor! Uccchh peppa mig lite nu!!

Har vart hos frissan idag med ju och jag kan inte bestämma mig om vad jag tycker om färgen, den är mer varmt blond, lite beigare än vad jag brukar ha, jag brukar ju ha den där isiga vita färgen lite kallare! ´Kan som sagt inte bestämma mig och jag tycker om den eller inte. Färgen i sig är ju inte ful men kanske inte riktigt "emelie"

Till råga på allt hittar jag inte min sladd till kameran! Vart hade jag den sist? :/

a walk to remember

2010-05-04 @ 14:16:39
Sitter och kollar på den filmen på tv nu, den är så fin =) Tänk om sånt hände i verkligheten, fast det gör det ju inte! Men jag har ju redan den perfekta mannen så jag behöver inte det ;)

Ska efter filmen gå upp och plocka upp alla kläder på mitt rum, eller rättare sagt golv! Haha, har en förmåga att bara slänga allt på golvet! Så nu syns det snart inte! Klockan 4 ska jag till frissan med och färga utväxten! Ska höra om hon hinner toppa mig lite snabbt med, men jag fasar för det, alltid när man klipper sig tar dom för mycke på längden och mitt hår växer så sjukt långsamt :(

god mooorgon

2010-05-03 @ 09:41:15

Va tidigt jag gick upp idag, vaknade 10 över 9 av att Mathias gick upp. Så då gick jag med upp =) Funderar på att ta mig en morgonpromenad, eller a, jag ska göra det :P Sen ska jag försöka få tag på frissan och boka en tid, sedan ska jag sola tänkte jag =) Måste ju passa på att steka nu på min lílla semester, nästa onsdag börjar jag ju jobba, i Norge =)


hurtbulle

2010-05-02 @ 18:08:50
Har precis vart ute på en springtur och ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag åka upp till Sis! Blir som sagt en slappiskväll där ikväll! Får ju passa på att vara med henne mycket nu innan jag åker till Norge! Nästa söndag eller måndag åker vi! =)

olivia gästbloggar

2010-05-02 @ 15:39:20

cdfgyh3te3w3yiugiTHJJJD OLIVIA BLOGGAR LITE! NÄSTA KISSIE KANSKE, ELLER EN LITEN BLONDINBELLA? ;)


Det är sol ute och jag liger på altanen och solar lite, men nu är jag inne och äter lite glass. Har vart ute på en promenad i förmiddags med lilla familjen :)


lördag

2010-05-01 @ 16:45:56

Nu är jag tillbaka på Tjörn igen! Sitter hemma och har nyss ätit god taccopaj som jag lagade! Ska iväg till syster snart sen får vi se vad som händer senare ikväll =)


Såhär såg mitt hår ut en morgon när jag vakna, hade sovit med knut hela natten! Tänk om det kunde se ut så varge dag =) Jag hade inte blitt ledsen!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0