Jag är tillbaka!

2013-10-29 @ 12:15:04
Nu är bloggsuget tillbaka och här ska börja uppdateras igen :)

Idag tog jag mig i kragen!! Det har gått alldeles för länge utan rutiner på mat och träning och jag förstör bara för mig själv ju längre jag låter det gå! På den fronten har jag haft en tuff höst hittills! Men nu får jag faktiskt skärpa mig, det finns inget värre än folk som klagar när makten ligger i deras händer till att ändra det! 

Jag märker inte bara av på vågen att jag har vart alldeles för lat i höst utan även på mitt humör! Jag orkar inget och är trött konstant, jag sover längre på dagarna än jag gjort sen jag var tonåring och huvudvärken kommer som en brev på posten varje dag!  

Så inga mer ursäkter för jag sabbar enbart för mig skälv i slutändan! Det är fortfarande 2 hela månader kvar på 2013 och jag ska göra det bästa utan dom! 

Startade dagen på gymmet! Nytt gym så jag testade lite olika konditionsmaskiner och "kom in i det" så att säga! Inorgon bitti står jag där igen! 

Ny hårfärg

2013-10-17 @ 19:52:42
Slingorna jag satt med förut var det sista i min process att gå från platina blond till lite mer beige hårfärg! Jag är supernöjd med resultatet :) 
Före:
Efter:




Torsdag

2013-10-17 @ 13:47:45
Sitter på jobbet med lite färg i håret, ska förstärka några bruna slingor som tvättats ut lite för fort! Lunchade med syster yster förut! Våran nya torsdags tradition :) Ikväll blir det kanske träning och packa till helgens besök hos mannen! 



Tisdag

2013-10-15 @ 17:08:32
Idag har jag vart ledig och har njutit av det till max. Tog mig en sovmorgon sedan åt jag en mumsig frukost bestående av vattenmelon, celsius, och knäckebröd med gott pålägg :) 

Vi har elektriker i huset då vi renoverar en massa så när dom slog av strömmen tog jag mig en tur i det fina höstvädret. Gick förbi solariet och la mig en snabbis sedan traskade jag vidare hem, lekte hjälpreda till elektrikern och nu har jag sjunkit ner i soffan efter att ha avnjutit lite gulaschsoppa med surdegsbröd till. :)



hej

2013-10-14 @ 18:48:12
Här var det lite tomt! Har inte alls haft någon motivation till att blogga senaste veckorna men nu börjar suget komma tillbaka :)
 
Idag har jag vart ledig då jag skulle besöka tandläkarn. Jag har jordens största tandläkarskräck och trots mina 24 fyllda år så höll jag bokstavligt talat på att börha gråta när jag satte mig i stole! Men det gick bra och nu är det ett besök kvar om 2 veckor sen är jag färdig. För denhär gången iallafall.
 

fullt upp

2013-10-03 @ 09:00:00
Startar denna torsdagen med ett träningspass på Sportlife innan det blir lunch med sis och fullbokad eftermiddag/kväll på salongen :) Jag klagar inte!! :D
 

SUPRISE

2013-10-01 @ 15:50:36
Vilken rolig helg jag har haft! I 3 veckor har jag planerat en överaskningsfest för Kenny som fyllde 25 förra veckan. Så fixade så några av hans närmsta kompisar kom till Filipstad från Avesta och överraskade han, och överraskad blev han! Med råge!! Det var så sjukt kul att se hans min när han öppnade dörren in till sin lägenhet och alla vi stod i hallen och skrek grattis :D 

Så lördagen spenderades åt att fira Kenny med middag förfest och sedan utgång i Karlstad!





  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0