Soligt

2012-02-29 @ 23:18:21

Blev ledig idag :) super skönt! Var jätte fint och varmt väder så jag satte mig en stund på altanen med täcke och solade ansiktet och det brände faktiskt! Så skönt!

Blev en sväng till gymmet också där jag körde 30min cross och 30 min PW. En sväng till Stenungsund och pizza hos Sis har också hunnits med idag. Vi kollade på sällskapsresan ll snowroller som uppvärmning för söndag ;)

En bild från altanen och nyaste tillskottet i Odd Molly samlingen!


femmans växel

2012-02-28 @ 22:41:51
Jaha, nu var Kenny hemma igen. Hemma hos sig. Inte hemma hos mig! Körde han till tåget efter jobbet idag. Har haft super mysiga dagar med honnom här! 

Åkte sedan till Träningskliniken för StepUp och BodyPump. Svettigt värre! Igår var första gången på 7 veckor som jag inte gick på MRL och Spinnig. Abstinens?! Haha, men Kenny sa att jag inte "fick" träna för jag skulle vara med han ;) Har för överigt blivit en lite onyttigare helg än vanligt så denna veckan blir stenhårt innan det drar iväg till Lindvallen på söndag :) Har iof bestämt att hela Mars ska vara stenhård. Resultaten kommer mer och mer men nu ska jag lägga i 5:ans växel i en månad! :)

Än sålänge är jag ledig imorgon, men man vet ju aldrig om dom ringer, så nu tänkte jag lägga mig och kolla Harry P och sova :)



helgen

2012-02-26 @ 23:14:27
Vilken mysig och solig helg det har vart.
I fredags var det jobb och sedan direkt till Stenungsbaden för SPA. Mamma fyllde år så det var mamma, jag, sis, moster, kusin och annan kusins tjej! Make sence? ;) Det var super härligt och jag började med 40 min i gymmet, sedan blev det bada och bubbla för hela slanten, avslutades med en 3 rätters i restaurangen :)

Lördagen var det kalas för mamma, dom närmaste kom, alltså syskon med familj och så åt vi middag och kollade melodifestivalen. Så kul att Kenny också var här då det brukar vara han som "saknas" eftersom vi bor som vi gör :) Danny ägde!

Idag har jag och mannen gosat hela dagen. Hockey har också hunnits med. När vi var på hockeyn "planerade" vi vad vi skulle göra när vi kom hem.

"Vi äter lite mat, sedan äter vi chips och dipp och gosar ner oss framför en film" Lät som en bra plan tyckte vi, vi kom hem åt mat, jag blandade dip, ställde den på kylning. Och där står den kvar. Kenny somnade vid 21!!! Haha!

Så nu ska jag lägga mig och kolla på filmen Whats your number.
Imorgon blir den ännu mer mys. Lunch på Kinan står på shemat. : )

Just de ja, min fredagstradition fick jag göra på lördagen. Men 3:e veckan jag springer milen nu :) GÖTT
Just det en gång till. LINDVALLEN OM EN VECKA!
Världens bästa!

Fredag

2012-02-24 @ 13:24:31

En strålande fredag är det idag! Solen lyser och det är flera plusgrader här
:D

Igår blev det fika med fina vänner och sedan hockey i Göteborg. Vilken spännande match det blev! Tyvärr förlorade "vi" på straffar. Efter matchen hämtade vi Kenny på tåget :D min man! Så kul att se han igen!

Nu är det lunch på jobbet ock ikväll blir det spadag på stenungsbaden för manna fyller år! Ska bli skönt! :)


Kvällsmat

2012-02-22 @ 19:51:05


plättar

2012-02-21 @ 23:22:38
45 min StepUp och 60min Bodypump har blivit dagens träning, som alla andra tisdagar? Hehe.

Jobbar hela veckan, men börjar 10 varje dag så på fredag har jag bokat in mig på BodyPump kl 07:00. Om jag går på den återstår att se, jag är ju en av världens mest morgontrötta människor, men kan vara lite lättare eftersom det är en fredag :) Vi får se helt enkelt, jag lovar inget ;)

Efter gymmet gjorde jag plättar, mums vad gott det var, pannkakor är verkligen underskattat! Enligt mig! Råkade dessutom ha i fullkornsvetemjöl, men dom smaka precis likadant :D Bara liiite nyttigare ;)

Längtar sååå till helgen så min man kommer :D 


Oherre jösses. Här var en gammal bild i bloggarkivet. Brunett och allt! Det är från 1:an tror jag, möjligtvis tidigt i 2:an :P

Drömsemla

2012-02-21 @ 13:20:52

Är det FetTisdagen så är det ;) drömsemla med vaniljkräm istället för mandelmassa! Mumsfillibabba!


Mmmmm

2012-02-20 @ 13:39:59

Längtar tills jag kommer hem från träningen ikväll så jag kan tvätta håret! Moroccanoil luktade ju inte bajs direkt! ;)


Big Brother

2012-02-19 @ 20:31:14

Har sjunkit ner i soffan efter dagens träning och kvällens A-lags match. På Tvn kommer givetvis Big Brother gå!


sliskig

2012-02-18 @ 23:53:10
Är det inte härligt att vakna upp en lördagmorgon och veta att du i ytterligare en dag får sova ut? Det tycker jag iaf! Låg kvar och drog mig i sängen en stund innan jag skuttade upp och åt frukost.

Sedan blev det gymmet, gick 8km på bandet, en såkallad Powerwalk. Sedan ringde Sis så mötte jag upp dom på ICA, tanken var att gå en mil, men "hann" inte :)

Kvällen har spenderats uppe hos Sis och Melodifestivalen! Såå bra att Molly gick vidare då jag tyckte hennes låt var riktigt bra, brukar vara lite anti ballader i Mello, men denna var grym! Men vad hände sen? Björn Ranelid eller va hette han? Ingen aning vem människan är, men han ser ut som en sån "kom och sitt i farbrors knä" haha! UCH! Vinner han hela Mello så kommer jag sluta titta!


Jag brukar känna mig så vit på sommaren och tycker att precis alla har bättre pigment än mig! Men nu, när jag sitter här nästintill genomskinlig så inser jag att jag faktiskt kanske blir liiite brun på sommaren iaf! :)

Tradition

2012-02-17 @ 22:30:00

Jag gjorde det igen. Jag sprang en mil! Tror detta ska få bli min nya fredagstradition :)

Okej att jag har sagt att jag vill svettas, men nån gräns finns det, som idag när jag sprang! Jag har sånna där hörlurar som man liksom trycker in i öronen. Kan inte ha dom där gammal som man typ hänger i örat, mina öron är inte formade för dom, trillar bara ut! Men till saken kanske? Efter att ha sprungit i ca 45min och skulle trycka in hörlurarna då tillomed dom håller på att åka ut hela tiden så låter det som det gör när man har pisseblöta skor och trampar! Fattar ni? Då kanske man svettas för mycket? Eller när det rinner så det svider som en jude i ögonen? Haha

Vilket lökigt inlägg detta blev ;)


Då kör vi

2012-02-17 @ 12:37:08


keep calm and get fit

2012-02-16 @ 22:27:14
Herregud vilket svettigt spinningpass jag och Sis var på idag!

Men dagen började med jobb! har nog haft världens slappaste jobbdag, var i matsalen på en skola men det är ju sportlov så det var bara några enstaka dagisbarn som skulle ha mat :) Fick efter jobbet åka upp till Sis och passa Olivia en stund, men blev kvar där hela eftermiddan, vi bakade supergoda sega chokladkladdisar som vi sedan åt med glass! MUMS! Ibland får man fuska ;) Men den där fikan har jag nog svettats bort som sagt, brukar inte träna på torsdagar men igår fick jag vara hemma pga nackspärr! Men kan säga att detta torsdagspasset kommer jag definitivt gå på igen :D Inte fy skam att allt slit börjar ge resultat både på vågen och på måttbandet :)

Imorgon är det Fredag, igen! Jag har ju inte haft världens jobbigaste arbetsvecka då jag haft mini sportlov ;) Men fredagar är speciella ändå :):)



Nytt till håret

2012-02-16 @ 10:33:49

Jag har ju inte världens mest välbetalda jobb just nu så mycket shopping blir det inte. Att köpa ett klädesplagg bara för att det är fint men inte behövligt har varit bortblåst dom senaste månaderna. Istället får jag tänka vad jag behöver!

Okej, jag kan köpa shampoo och balsam på Ica för en mindre peng men eftersom jag gör helblekning och tidigare har mitt hår gått av så kör jag på frisör shampoo! Jag är inte nöjd med det jag har just nu så beställde detta som jag hört så mycket bra om! Härligt att det var värsta paketpriset med! Håret ska bli som änglahår om man tror på det man läser! Beställde även sån där olja ( kan inte stava det ) som också ska göra underverk för håret! Och mitt hår är verkligen torrt och frissit just nu!

Hoppas jag får värsta hårsvallet nu då ;)


Odd molly wanties

2012-02-15 @ 11:50:15



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0