ond cirkel

2011-01-31 @ 21:52:11

Igår blev det en alldeles för sen kväll vilket resulterade i att jag var super trött på jobbet idag. Iallafall dom första timmarna! Så efter jobbet kunde inte ögonen låta bli att falla samman och jag somnade till! Vaknade och bytte om för lite Intervall Spinning. Och nu har jag precis ätit en supergod Kycklingsallad med vitlöksdressing!

Det dumma med att somna efter jobbet är att träningen blir förskjuten tills sen eftermiddag, man kommer hem sent, ätet och duschar ännu senare och när jag ska lägga mig är klockan mycket igen. Och så blir det samma sak dagen efter! Ond cirkel :P Får sluta upp med att sova efter jobbet...men...det är ju sååå härligt :D


slappis kväll

2011-01-30 @ 19:48:17
Det blev ingen bio, när jag kom hem vid 3 tiden satte Kenny på en film och jag somnade till på soffan istället för att kolla på filmen och när jag vakna var klockan redan 5 och bion började 6 så jag sket i det! Hade ingen ork. Och kvällen har fortsatt så, tittat på TV, ätit lite mat och kikat lite på datan :) Börjar bli lite rastlös men nu är dagen snart slut och imorn är det back to work igen! Wiee!

söndag

2011-01-30 @ 12:49:56

God förmiddag alla solstrålar! Idag är det inte lika vackert väder här i Stavanger! Mulet och tråkigt ute! Men det hindrade inte mig från att ta mig en härlig morgonpromenad! Får ju passa på när det är helg för på vardagarna blir det inget med det :P Så har nyligen ätit en god frukost som såg ungefär samma ut som igår och snart ska jag bege mig till gymmet för lite spinning :) Skönt att få det gjort tidigt på dan så man kan ta det lugnt resten av dagen och kvällen :)

Ska på bio idag med :) Den nya filmen med Cher och Christina Aguilera! Hoppas den är bra!


zumba

2011-01-30 @ 00:17:04

Zumban gick sådär, var så himla längesen jag gick på det så har glömt bort koreografin lite, men efter några gånger kommer det nog tillbaka :) Kvällen har spenderats hemma med god mat och fångarna på fortet på TV!Påminner mycket om myskvällar med familjen när man var liten :) Lagade fläskfile med sallad och klyftpotatis till mig Kenny och Simon. Tog några få klyftpotatisar men mest sallad. Får ju unna mig lite såhär på lördagen :) Och lite choklad! MUMS!

Vi var och handla förut och jag köppte en ny sportBH från Piere Robert, har redan en korallfärgad och idag blev det en superfin Rosa! Dom är sjukt sköna, lätt bästa sportBH´n jag nånsin haft!


Är så himla sugen på sommar och sitter och kollar runt på alla hemsidor som fått in sommarkläderna! Lägger upp outfits i hjärnan och drömmer mig bort!

Den perfekta våroutfiten enligt mig :) Mums för hermés armbanden! VILL HA!


solig lördag

2011-01-29 @ 13:16:40

Startade denna soliga lördagen med en morgon PW :) Blev runt sjön igen! Min nya favoritrunda! Kom hem och åt en jätte god frukost bestående av apelsin, blåbärsyoughurt och skorpor. Så nu är jag mätt och belåten och fördriver tiden lite här vid datan innan det blir Zumbakurs och Zumba timme klockan 14 :) Resten av lördagen är oplanerad så vi får se vart den leder :)

Ha en fin lördag allesammans ♥


sommar

2011-01-28 @ 22:23:29


Vill ha sommar och blont fint hår igen :) Men bara 4 månader kvar :D


PW

2011-01-28 @ 20:43:36

Hola Amigos :)

Nu har jag verkligen gjort mitt för idag på träninsfronten! Var ju på spinning vid 5 tiden kom hem och åt lite mat, sen efter en stund försvann Kenny så då gick jag ut och tog mig en PW och kom nyss innanför dörren igen :)

Mamma höll mig sällskap i telefonen i hela 40 min! Kul när man snackar med varandra och får igång ett samtal och inte bara "Hej, hur mår du jag mår bra, Hej Då" Haha, om ni förstår vad jag menar :) Utan snackar om massa mer! Som vi gjorde idag! ♥

Så nu blir det verkligen soffläge för mig med TV dosan i högsta hugg och lite frukt!


fredag

2011-01-28 @ 16:19:27

Idag gick jag hem lite tidigare och tog helg redan klockan 2 :) Så nu har jag slappat färdigt här hemma och ska bege mig till Elixia för spinning! Sen blir det tråkig stääädning!

See you later aligator!


nytt i gaderoben

2011-01-27 @ 21:33:07

Klickade hem lite smått och gott från HM och Nelly:) Kul att handla där för allt är relativt billigt så man blir inte ruenerad(stavning?) av att handla där :) I Like! Så nu längtar jag tills sommaren! Gillar  korall skorna från HM för dom kommer nog sätta lite färg på alla fina vita sommarklänningar som redan befinner sig i min gaderob :)


H&M








Nelly



skog mitt i stan?

2011-01-27 @ 19:55:29

Har nyss smaskat i mig en mumsig kotlett med majs och fetaost efter en långpromenad på 1,5 timma runt mosvannet :) Mosvannet är en sjö här som jag faktiskt aldrig gått runt innan, ligger typ 15 min promenad från våran lägenhet och jag kommer definitivt gå där igen :) Super mysigt och lugnt fastän det var massa mer än jag som gick och jogga. Det är rätt coolt för stora vägen och motorvägen ligger precis vid sjön på vars en sida men när man går där är det helt lugnt och stilla och det känns som man går en tur inne i skogen :) Så det blir återbesök!


Imorgon är det underbara fredag och det tycker vi om! Träningsvärket har vart värre idag än igår men jag hoppas den försvinner lite tills imorn då jag ska gå på fredagsspinning! Det är typ den bästa dagen att spinna på för alla är på lite bättre humör än på måndagen och det känns toppen när man kommer hem och har tränat in helgen! Och på lördag blir det Zumba kurs och Zumba timme med Malin och Janela från jobbet! Jag har redan gått den kursen med Petra men skadar ju inte att fördjupa sig lite :)

 


snakis med pappsen

2011-01-26 @ 21:39:22

Idag när jag kom hem från jobbet gick jag upp och bytte direkt om till träningskorna och tog mig en promenad :) Inte en världs lång eftersom jag skulle träna senare men en lagom PW på 30 min blev det :) Pappa höll mig sällskap i 15 min av dom i telefonen. Hade lite frågor om min bil och då är det bra med min Pappa som kan massa om sånt :D Sen gick jag hem och åt en banan och 3 skorpor och slappade på soffan! Slumrade till som vanligt och sen när jag vaknade hängde jag upp tvätten som Kenny hade slängt in och sedan bytte om och gick och träna. Idag blev det 20 min PW på bandet och 60 min på crossen! Vart ingen Step&Styrka för jag har träningsverk från igår så idag blev det bara massa FATBURN! I Like!

Snart helg igen! Tummen upp för det!


mums!

2011-01-25 @ 21:11:13

Hejhej :) Hmm vad ska vi skriva idag då? Känns som jag skriver samma vaje dag vilket jag nog också gör. Men men. Idag var det en seg dag på jobbet. Tisdagsklocka som dom kallar det! Efter jobbet var det hem fort som attans och trycka i mig en banan samtidigt som jag hoppade i träningskläderna :) Idag vart det 40 min spinnin och 30 min core extreme :) Guud vad längesen det var jag körde styrka och det känndes! Men skönt nu efteråt iaf! Imorgon blir det mera men Step och styrka :)

När jag kom hem la jag mig och kolla lite på min bästa vän Harry Potter :) Och sen ropa Kenny och hade lagat mat! Supergod thaimat, han är verkligen expert på dedär min man ♥ Och nu ska jag se klart resten så ha de fiint :)

Snakkes!


sovmorgon?

2011-01-24 @ 21:15:56

Dagen började med att vi försov oss så fick skynda oss till jobbet och var där halv 9. Tur att vi har ett sånt jobb man nästan inte kan komma sent till, visst, man ska egentligen inte komma efter klockan 8 men om man kommer som vi gjorde idag så är det bara att jobba till halv 5 och få sin dag ändå, inte så att fabriken stänger klockan 4 :)

Efter jobbet slappade jag lite på soffan innan det var dax för träning. Idag testade jag nått nytt, eller a, halvt iaf. Det var spinning fast intervall spinning. Intervallträning är ju ultimat när man vill tappa några kilo och herremaan vad svettig och sliten jag blev! HÄRLIGT! Så fast än den sena morgonen och den sena jobbdagen så har denna veckan startat mycket bra :)

Har nyss ätit knäckisar med kalkonpålägg och keso och en kiwi :) Förutom det har jag idag ätit:

Frukost: 2st fullkorns knäckebröd
Lunch: Macka med ost och skinka
Mellis: En liten pizza bit från Kennys rester
Kvällsmat: 2 knäckisar med kalkon och keso, 1 Kiwi

Är inte så nöjd med maten idag då jag tycker jag ätit lite för mycket kolhydrater. Men men, så kan de bli ibland!

Nu ska jag kika färdigt lite på datan sen hoppa in i duschen!


putt putt!

2011-01-23 @ 17:15:46

Idag blev det ingen tidig morgon, somnade på soffan igår till andra Harry Potter filmen och vaknade när jag hörde Kenny och Simon i trappan utanför, gick in och la mig i sängen och somnade om men vakna igen när Kenny skulle komma in och lägga sig, sen låg vi och snacka ett tag så somnade sent, vaknade halv 9 imorse av att det var som en bastu i sovrummet. Jag och Kenny sover aldrig med stängd dörr men inatt sov Simon på soffan så den var stängd och det var nada luft! Somnade iaf om efter att ha stängt av elementet och vaknade inte förän 20 över 12!! Längesen jag sov så länge. Men kunde ju inte göra nått eftersom Simon låg och sov på soffan, så jag låg och putte på Kenny tills han vaknade :P

Har under dagen kollat färdigt på 2:a filmen och skulle precis börja på 3:an när jag sätter på den och märker att den är dubbad till Svenska! Inte okej, så nu håller jag på o ladda ner den vanliga med svensk text och hoppas det blir rätt denna gången :P Annars har det vart en härlig söndag. Killarna är iväg och handlar bakis Pizza men jag hoppas självklart över det! Ska pallra mig ut på en promenad om en stund hade jag tänkt :)

Ha en fin söndag!


Längtar till våren/sommaren när man kan gå ute i bara tröjja utan att frysa, sen ska jag göra mig lite blondare till våren igen efter att ha "vilat" håret i närstan ett år :)


lördag/söndag

2011-01-23 @ 01:14:34

Ja det är ju lördag tycker jag fast klockan är ju efter tolv så då är det ju söndag :) Jag är iaf pigg som en lärka och har just satt på 2:a Harry Potter filmen. Kenny och Simon är och partajjar i byn så jag är helt alena, och gissa vad jag har gjort då? Akkurat, målat naglarna :) Hihi.

Blev turkosa/blå toppar med silver glitter på :) Kul att exprimentera med färger lite och inte bara köra på vanlig fransk maikyr :) Dock är mina naglar lite korta just för tillfället :(

Idag blev det inte så mycket mer träning är morgonpromenaden. efter förra inlägget satte jag på en film och slumrade till på soffan, vaknade en timma senare och väckte Kenny som fortfarande inte hade gått upp, sen käka vi lunch och sen bar det av till Legevakten (vårdcentralen) och där blev vi sittandes från 4 till 6 för att Kenny skulle kolla sin hals. Satt och vänta hur länge som helst på att få komma in och när han väl kom in tog det knappt en minut innan han var ute igen med ett pencilin recept :) Så innan vi var hemma i lägenheten igen hade gymmet redan stängt. Men imorn bli det spinning klockan halv 2 och om jag inte vaknar allt för sent hinner jag förhoppningsvis en morgonpromenad innan :)

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen! Har läst (läs lyssnat) på dom 3 första böckerna på jobbet därför är jag supersugen på att se om filmerna, har dick bara sett 1-3 så ska bli kul att först läsa och sedan se resten av dom :D

God natt på er ♥




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0