uppdate

2010-07-31 @ 15:58:14
Håller på att packa för fullt. Hatar att packa, känns som vi inte ens har hunnit packa upp allt innan vi ska flytta igen :P Vi har fått en lägenhet nu iallafall. Inte den finaste men det är tak över huvudet. Är ju bara för en månad så det ska nog bli bra.

Som sagt packningen är i full fart, imorn flyttar vi över allt till den nya lägenheten och åker tillbaka och städar ur denna. Men nu ska vi ta en paus i all packning och åka och träna :) Vädret här borta är piss. Det regnar ute som vanligt känns det som. Men tur är väl det för vem hade velat spendera en helg inne med packning och städning om det hade vart fint väder ute? Inte jag!

lyx

2010-07-25 @ 18:31:19

Idag tog jag årets första dopp! 2 stycken faktiskt. Huvudet fick dock vänta var inte allt för många grader här borta. Söndagen har spederats på stranden och nu har vi vart hemma nån timma och tatt det lugnt. Och nu blir det iväg till gymmet och bränna lite fläsk ;)


Dagen efter jag uppdaterade sist la internet av igen och det kom tillbaka igen i fredags när våra husägare kom hem från sin semester. :) Känns som rena lyxen när internet funkerar, dock är det tråkigt att jag inte kan ladda upp bilder på bloggen för då lägger det av! Men men.

På lördag veckan som kommer flyttar vi här ifrån, vart har vi ingen aning. Internet är fullt av lägenhets annonser men INGEN vill hyra ut i en månad! Sjukt. Alla vill ha långtidsboende så det är nästan omöjligt. Har skickat mejl till kanske 15 annonser och alla har sagt nej. Men löser sig gör det ju alltid.


Emelie fixar...

2010-07-17 @ 11:08:48

...weii jag fixade internet. Haha, var bara att trycka anslut så funkade det! (och ja vi har prövat det 1000 gånger innan men då ha det inte funkat) Får se hur länge vi håller noss uppkopplade denna gången =)

Idag är det lördag och jag är alltid lika glad på fredagen när jag går hem från jobbet! Är verkligen ingen morgonmänniska så att få sova ut är guld värt! Nu är det inte heller fint väder här så man får inte ångest om man ligger en extra timma i sängen ;)

Dagens planer är zero!" Förra helgen var vi ju ute på lördagen och fyy vad jag inte mådde bra på söndagen. Dricker inte så ofta längre och när jag väl gör det så brukar det vara i lagom mängd, men det finna ju undantag - som i lördags :P!

Tyvärr kommer det inte komma upp så mycket bilder i bloggen, för dom senaste gångerna så har internet lagt av varge gång jag fösrökt ladda upp en bild! Så kommer bli lite bildlöst nån vecka tyvärr!


Godmorgon lördag

2010-07-10 @ 12:07:16

... eller ja, det är kanske inte morgon längre. Men jag har vart vaken en timma. Har plockat lite här hemma, ätit frukost och nu sitter jag med färg på ögonfransarna! Svarta ska dom bli! (självklart)

Idag är planerna att hinna med träning innan vi ska iväg hem till en från jobbet med massa andra från jobbet :P Massa som vi umgås med som ska sluta nu i sommar och börja plugga i höst. Vet inte om jag ska åka till gymmet och träna eller om jag ska ta mig en jogging/promenad ute. Tog mig en runda på 45 minuter igår. Är perfekt för vi har 2 sjäar man kan springa runt vid oss. Den stora är det 8km runt så den har jag inte vågat mig på än så igår fick det bli 2 varv runt lilla. =)

Kanske det spricker upp lite mer också så jag kan lägga mig och sola? 


en snabbis till coop

2010-07-09 @ 22:23:25

Vi skulle åka en snabb sväng till Coop för att Kenny ville ha choklad. Det slutade med att det låg en mascara, rouge, ögonskugga, och en concealer i påsen! Blev en dyr tripp till Coop! (allt från märket Loreál) Allt var saker jag behöver förnya i sminkväskan så det gjorde inte så mycket!

Har letat länge efter en rouge och en concealer men inte hittat den rätta men nu sa det bara "klick" med en gång ;)


syden

2010-07-09 @ 14:34:57

Är så sjukt sugen på att åka utomlands, eller åka till syden som dom säger här i Norge! En på jobbet har visat mig en jätte bra norsk sida som har massa billiga sista minuten resor! Man kunde få en resa till Turkiet i September (vilket inte är så mycket "sista minuten") för 3000Nok i 15 dagar! Det är ju superbilligt. Med hotell och allt. Om vi inte får förlängt jobb här efter augusti så tar vi en sån resa. Får vi förlängt året ut eller längre frågar vi om ledig en vecka i september och drar då! Skulle vi dock bara få förlängt månadsvis en månad i taget kommer vi ju dock inte kunna åka iväg! Hoppas på det bästa! =)


Thank gud its friday

2010-07-02 @ 17:53:54

Imorse var vi tidiga upp ur sängen. Klockan halv sju gick vi upp gjorde i ordning oss! Jag packade våran vaska med badkläder, handdukar och filt för efter jobbet skulle vi till stranden och njuta! Där av gick kom vi (läs jag) upp ur sängen tidigt! Tror ni det var sol ute när det var dax att stämpla ut för dagen? Nej! 26 grader är det ute men det är helt grått!!!

Det är så typiskt här på västlandet. När det väl är sol så blåser det alltid minst 7m/s och det är 99% av gångerna inga varma vindar soom sveper förbi från Nordsjön. Nej nje, men idag när det blåser typ 3m/s och är 26 grader ute, ja då försvinner solen vid klockan 11 och det blir helt grått ute! I LIKE! Men hoppet är det sista som lämnar och jag har hopp kvar för sol imorn :D

Men ska inte klaga, är alltid lika glad när helgen kommer och tanken på att man får sova ut på morgonen är underbar (dock vaknar ungarna på övervåningen lite tidigare än mig och springer runt som galningar så det låter som vårat tak ska braka ner men men, smällar man får ta när man bor i nåns källare antar jag)

GO HELG till er som vi säger här i Norge!


Bild från midsommarfirandet förra året!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0