förnuftig

2011-10-29 @ 15:52:07
Idag satte jag och Kenny klockan på halv 9 för att åka till Haglöfs Outlet här i Avesta som skulle ha utförsäljning med 40-70% på outletpriset. Jag var ute efter en promenad jacka. Alltså en lite tunnare jacka som man kan ha när man är ute på powerwalks osv. Hittade en jätte fin lila som jag höll fast i en timma medans Kenny provade en himla massa. Men när jag stod i kön så bestämde jag mig för att hänga tillbaka den. Hade vi gått direkt när jag hittade den hade den säkert hängt i hallen nu, men när jag stod där så länge, ju mer jag tänkte på det ju mer insåg jag att det var mycket pengar. 1700kr skulle den gå på, betydligt billigare än att köpa den i en vanlig Haglöfs affär där den skulle gått på 4200kr. Så rabatten var ju generös men den får glädja någon annan :) JAG känner mig iaf förnuftig som inte gjorde ett impulsköp utan tänkte både en och två ggr. :)



Nu har Kenny precis åkt iväg för att börja festa med sina kompisar. Dom ska på maskerad. Så jag funderar över vad jag ska hitta på här hemma :) Har redan städat så funderar på att ta mig en promenad i det fina höstvädret och sedan kanske baka lite? Har ju inte tittat på sista Harry Potter filmen än heller. Men det är lite vemodigt att titta på den känner jag. Jag vill liksom inte att det ska ta slut :P

vill ha från Gina tricot

2011-10-26 @ 22:50:58

något att se fram emot

2011-10-26 @ 22:01:59
Den 10-11 December ska jag, Kenny, Simon och Petra åka till Danmark. Inget flashigt men jag tycker det ska bli jätte kul. Vi ska ta båten från Göteborg och sova på badhotellet The Reef i Fredrikshamn. Bada en massa, äta god mat (hotellfrukost) strosa på gatorna som förhoppningsvis är julpyntade! 

En kort och perkfekt komma bort resa. Jag längtar!

Detta betyder ju att bikinin kommer åka på igen så November får bli en hård månad igen :)

Hockey

2011-10-22 @ 18:10:06

Har kommit fram till Avesta och sitter och kollar på hockey! Just nu leder "vi" med 2-0 och jag hoppas dom håller det eller ökar på i sista perioden :)


Bakning pågår

2011-10-20 @ 14:52:32

Håller på att baka bullar med nutella fyllning ist för kanel. :) kommer nog bli smaskens :D


Hollywood

2011-10-19 @ 23:41:58

Det "nya" i Hollywood är ju att man ska måla ena nageln i en annan färg. Hade lite tråkigt ikväll så jag gjorde detta och tycker faktiskt att det blev riktigt snyggt. Valde att ha bruna naglar med svarta ringfingrar :)


ledig?

2011-10-19 @ 22:33:19
Idag efter jobbet åkte jag in till fastlandet och tog en fika med Tessan. Var jätte längesen jag träffade mina tjejer så kul att ta igen lite fastän det bara blev vi två. Ser fram emot den 5:e november då det blir party med alla tjejerna. Jag åker ju till Kenny på lördag och kommer vara där oktober ut, vilket inte är så länge som det låter då det redan är den 19e! Imorgon har jag inget inplanerat jobb och hoppas lite att jag blir ledig! om jag blir det så står solning, PW/joggingtur och packning på shemat :)

blått

2011-10-19 @ 22:29:45
Nu när allt detta med Håkan Juholt har hänt så har ju socialdemokraternas röster enligt undersökning sänkts med ca 8%. Kom på hur bra det är att han klanta sig, eftersom jag är BLÅ när det kommer till politik tycker jag detta är jätte bra så vi kan vinna nästa val igen men även också få några mandat i valet 2014. Nu har dom iof lång tid att "återhämta" sig på men man kan ju hoppas på det bästa!

söndag

2011-10-16 @ 23:03:20
Då var det söndag igen. Jag kommer nog aldrig vara en söndagsmänniska, inte ens nu när jag kanske är ledig på måndagar. Helgen har vart mer än okej. I fredags var det förfest i kungälv och utgång i stan med goa tjejer som man tyvärr umgås allt för sällan med! Igår vaknade jag borta (hos Lollo ofc) och vi hade en slapp förmiddag innan jag och Pernilla åkte tillbaka till Ön. Resten av kvällen blev väldigt lugn. Laddar inför en ny vecka! Ska somna till min ÄLSKADE Harry Potter! Får inte nog! Att jag inte sätt sista filmen är skandal, har ju läst boken 3 gånger!

Nya frisyren

2011-10-16 @ 22:51:56


2 mil

2011-10-13 @ 22:08:09

Idag efter jobbet så bestämde jag mig för att promenera hem. Ca 2 mil, när jag hade 2km kvar så orkade jag inte ta ett steg till så fick skjuts resten. :) jag hade bara ätit frukost 2 timmar tidigare, hade jag haft lite lunch i magen hade jag garanterat orkat hela vägen :) nöjd iaf att jag gick nästan 2 mil på 1,45h.

Resten av dagen har spenderats hemma. Imorgon bitti ska jag till frisören och färga utväxten och klippa lugg tror jag :) hoppas även på att hinna med en promenad innan det bär av till Kungälv för festligheter :)


Milen

2011-10-12 @ 23:21:04

God kväll!

Blev ju jobb idag med, har tillomed fått laga mat på jobbet idag så om någon blir matgörgiftad på fredag av skolmaten får jag skylla från mig på någon. Det har ju vart jätte fint väder idag, och trots att jag slutade kl halv 2 tog det mig till 18 på kvällen att finna motivation till att gå ut på PW. Men väl ute gick/joggade jag 1,2 mil! Syster ringde när jag hade gått halvvägs och ville att jag skulle köpa med mig pizza när jag kom. Blev en kebabsallad och cola light för mig så att hela turen inte skulle kännas förgäves.

Imorgon blir det jobb igen även då halvdag och på fredag partyyy! Tycker det ska bli så skoj!

Men nu är det sängen som gäller. Mamma väcker mig 06:30 imorgon! Ush!


...

2011-10-11 @ 18:02:43
Hemma på ön igen efter en vecka i Avesta. Har jobbat måndag-tisdag och ska jobba imorgon med! Idag efter jobbet så åkte jag och besikta bilen och den gick inte igenom :( Det hade jag inte väntat mig, men som tur är var det bara ett litet fel som var enkelt att fixa. Annars gick den igenom utan anmärkningar :D Idag är det derby och seriepremiär nere i ishallen så dit ska jag snart traska ner och titta :) Hejja RIK!

Dummlegrottor :)

2011-10-05 @ 15:49:27

Bakade lite hallongrotter fast med dummle :) synd att dummlen rann ut lite på sidan vilket gör att det fastna i formen. Men smaken är lika god ändå! Mums!


Jahopp

2011-10-04 @ 16:55:58

Skrev just ett inlägg om rubriken till förra inlägget "kanelbulle" men det försvann visst!

Jag och Kenny tog en promenad till ett bageri för att handla. Blev dock lite besviken när Bullen inte alls såg hembakt ut utan mer som en sån där bakeoff. Men efter några sekunder i micron var den helt okej.

Träningsverken från gårdagens hockeyträning är ett faktum. Det värker i ben, rumpa, mage, rygg, armar och handflator. Det sägs att träningsverk är värst andra dagen så får se hur rörlig jag är på träningen imorgon ;) å andra sidan ska träningsverk gå att träna bort så det går nog prima :)




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0