fyllekaja

2009-03-30 @ 01:23:09
Vet ni va? Detta kommer vara första inlägget i min blogg som jag skriver lite smått berusad. :P Kom nyss hem från kogen, va inte HC idag utan Wärdshuset som ligger här i Lindvallen, rätt skönt att kunna gå dit och hem när man vill utan att behöva åka taxi eller passa en buss! :) Jag har iaf kommit hem nyss men Kenny valde att stanna kvar en stund så jag tänkte att jag kunde uppdatera lite här :)

Har ju som sagt vart ledig i 3 dagar nu, i Tosdags så var vi ute på HC en helt okej utgång, sedan på fredagen skulle jag faktiskt inte gå ut men alla jag bor med skulle de så det vart så ändå, ville ju inte sitta kvar helt ensam hemma. I lördags sa jag däremot nej till afterski och gick en promenad ist. :) Duktigt av mig tycker jag, sedan på kvällen kollade vi på Robinson här hemma och hade Earth houer (stavning?) Det ända vi hade på var Tv:n och levande ljus resten var släckt! Hade det inte vat Robinson så hade Tv:n nog med vart släckt :) Efter Robinson gick vi ett tjejgäng till Skilodge och myste lite. Idag har vi spelat vollyboll på HC, dom ha haft utomhus turnering och det har vart hur fint väder som helst, synd bara att vi inte gick vidare, vi förlorade 3 matcher och vann 3 :) Så man kan ju säga att vi gick +-0 ;) Sedan gick vi hem och satte oss på trappen med stolar och njöt av solen, sedan powernapa nån timma eller två och sedan laddade för utgång:) Så nu som sagt så har jag nyss kommit hem:)

Imorgon blir det jobb igen, börjar klockan 8:30 på ripan, så jag borde kanske gå och lägga mig :P Hade jag vart hemma nu så hade pappa ringt för längesen och sagt att jag skulle komma hem för jag skulle upp och jobba ;) På tal om Pappa så kommer familjen upp på söndag :D ska bli så kul :) Ha massa sköna solbilder på min mobil med, men jag hittar inte sladden så jag kan koppla in den i datan, ovanligt att jag inte hitta nått? :P Haha

God natt på er!

rubrik

2009-03-26 @ 17:06:57
Hejsan hejsan, nu var de sådär längesen igen ;) Sorry, har iaf nyss kommit hem från jobbet :) Ska ta en promenad med Maja snart och sen blir det att fixa sig för kvällen! Det blir utgång, Evelina ska sluta på Lördag så vi ska ta en sista kväll med henne :) För första gången på hela mars är jag nu ledig i mer än en dag, är ledig fredag, lördag, söndag :D Har bara vart ledig 4 dagar på hela mars så det ska bli så skönt :D Hoppas det blir fint väder har vart det nästan hela veckan så skulle vart så typiskt om det fösvann när man är ledig :)

Igår var det exakt 3 veckor kvar tills vi drar till Norge :) Det närmar sig med stormsteg :) Och på söndag är det en vecka kvar tills familjen kommer upp :D

hejhej

2009-03-21 @ 21:43:43
Idag har jag vart ledig :) Mamma och pappa som är i Trysil över helgen kom över en sväng till Lindvallen :) Vi gick runt på en liten pomenad här, handlade lite och sedan gick vi och åt på wärdshuset :) Efter det svängde dom ner mig till bymn f jag behövde gå till ICA :) Sedan när dom skjutsa upp mig igen så kom jag på att jag hade låst ute mig så jag fick åka scooter bort till Kenny för att hämta hans kort :P Sedan har jag suttit och handlat lite över internet, en bikini och lite kläder, så Stavanger, her I come ;) Köppte även nya solbriller på stadium, så mer redo för sommaren kan jag nog inte bli ;)

Jag vet att det kom lite hastigt att jag ska åka till Norge, men det känns lite dumt att tacka nej till ett sånt ba betalt jobb som vi fått, och det är ju bara i 3 månader, eller a vi är garanteade det, kan bli nån mer månad, men det är ju bara bra för då tjänar vi ännu mer pengar :D Men Veronica om det skulle bli så att jag blir kvar längre, så självklart flyger jag hem över en helg så vi kan ha vårat stora party :D Har ju skam sett fam emot de as länge :) Så det är redan inplanerat i min Norge resa ;)

Förövrigt så fyller Olivia 2 månader idag vilket även betyder att jag och Kenny fyller 2 månader :) Grattis till alla oss! Så kvällen till ära har bjudit på Taccosätande och Robinson och lite mörk choklad :) Alldeles utmärkt :D

...

2009-03-20 @ 18:14:08
hejhej :) hur är det med er? Har märkt att det inte blir lika mycket bloggande för mig längre, men ja skriver så ofta jag får tid :) vad har hänt sen sist jag skrev då? Jag har fått jobb i norge, så den 20 april flyttar jag dit för att tjäna en jäda massa pengar, kommer nog hem igen i början av augusti ( Veronica, vi ska fortfarande ha våran 20års fest :D) då vi bara är garanterade 3 månader och 10 dagars jobb :) Det är la de största som hänt annars är de nog inget annat :) Våren börjar komma här uppe och det är riktigt skönt! Om två veckor kommer familjen upp, är iallafall ledig en dag så jag kan åka med dom :)

Förövrigt så sakna jag mina vänner hemma. Och nu kommer det dröja ännu länge tills v i ses igen, men det är bara 2 månader exta och det går ju fort :D

kan man klaga?

2009-03-15 @ 21:10:10
Idag har vart så sjukt fint väder, det har vart 15 plusgrader i solen och jag har jobbat på Höken. Jag satt där i 2 timmar och på dom två timmarna hade jag ca 10 åkare, så jag kunde sitta och sola hela tiden :D Är det inte underbart att jobba i Lindvallen? :P Var soligt igår med och då var jag med på Höken, ska vara där imorn med, hoppas på lika fint väder men ryktet säger regn? :/ Inte alls lika kul! Imorgon är det måndag igen och redan vecka 12, veckorna bara flyger iväg! Lite mer än en månad kvar bara :)

Ett stort grattis till lilla Olivia med som döptes idag. Astrid Olivia Karlsson. En liten prinsessa :D

Hur är vädret hemma då? Är det lika fint som här?

Ledig

2009-03-11 @ 15:54:16
Idag är jag ledig :) min ända lediga dag, sedan börjar jag jobba imorn igen och jobbar 9 dagar i rad :( Inget jag ser fram emot direkt, så jag försöker njuta av denna dagen extra mycket ;) Jag och Kenny har precis vart på ICA och handlat glass och kex och nu sitter jag i vardagsrummet för jag inte får gå in i köket för Kenny lagar mat :) Nått spännande han håller på med där ute... hoppas det blir gott :P Måste verkligen chila och sola ikväll med, min hud har inte sett sol (eller a, solarium) på 3 veckor så jag är blekare än nånsin, ni vet när tillomed sminket blir för brunt för att användas, då är de kris :P

Det har hänt nått roligt med, tyvärr inget jag kan skriva vad det är än, men det kommer ;)

knas knas

2009-03-09 @ 20:58:05
hejhej :) det har hänt så knasiga saker dom senaste dagarna, i fredags när ja jobbade på Orren så va de en som blev hämtad med ambulans helikopter och den landa jätte nära Orren, innan den skulle landa när den cirkulera så var det nästan så man kunde ta på den :P Sedan på kvällsåket i lördags så möttes vi av ett gäng fulla ungdomar som kom från aterskin som va väldigt agressiva! Blev lite diskusioner med pistör och grejjer, men de löste sig!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet med Maja, känns alltid lika skönt efter man har tränat :) Imorgon väntar kvällsåk, mitt 3:e på raken, inte de roligaste men man får ihop många timmar :)

ojoj, här va de dammigt

2009-03-05 @ 19:53:14
Sorry för den dåliga uppdateringen, tiden räcker inte riktigt till ibland, Maria ringde och klaga förut så här kommer en resume av de ni missat ;)

I helgen var jag ju på cup med laget, första dagen gick toppen vi vann våra matcher med 8-1 och 11-1, blev ett mål och en assist för mig. Andra dagen gjorde vi en lika och en vinst, vilket gjorde att vi kom etta i våran grupp, dock gick det inte lika bra i semifinalen där vi åkte ut på straffar mot stingers, sedan sket de sig i spel om 3:e platsen mot grästorp. Men en 4:e plats av 10 lag  blev de iaf :)

Nu är jag tillbaka i Lindvallen, så allt är som vanligt igen. Jag har fixat nytt P-legg (gratis :D) så nu är jag inte beroende av mina sambos längre, (eller kanske en ;) ) Jag har sålt min snowboard, så nu blir de skidor :D Jag går nu även in på mitt skit chema eftersom ja bytte bort så många dagar för att kunna åka hem! Men de va värt de :) Nu fattas bara att jag ska få upp nån legitiomation hit men det är lättare sagt än gjort, beställde nytt körkort och ny legitimation när jag var hemma, men körkortet skickas till posten i kållekärr och man måste legitimera sig för att hämta ut det, samma gäller med den vanliga legitimationen. Typiskt.

Just nu sitter jag och väntar på att min paj ska bli klar, hoppas den blir lika god som den ser ut :P Sedan blir det att titta Uggly Betty inne hos Maja och Jessica, Jessica har tatt med sig hela boxen upp :) Sen om jag har tur ska vi spela nintendo, supermario 1 :D Kommer ni igåg de första supermario? När man i slutet skulle ta sats och hoppa upp i en flagga :P haha! Nostalgi!

Ne nu luktar de paj så får nog springa och kolla till den ; )


Soligt och ingen snö, annat än här uppe ;)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0