Lördag

2008-07-21 @ 11:16:48
Lördagen blev mycket mycket lyckad, Jag och Lollo gik med min Syster Maria hennes man Magnus och hennes mans pappas bror Per, till Haddan, vi gick dit tidigt för att komma in och käka lite innan Peter och dom började spela, sedan satt vi där och njöt av maten drinkarna och musiken ett litet tag. Sedan tyckte ag och Lollo att det var dax att börja dansa, och det höll i sig hela kvällen =) Mycket roligt hade vi när vi dansade runt där med alla andra som var 40+. Jag och Lollo drog nog ner medelåldern med minst 20 år :P Men kul hade vi iaf, sedan led kvällen mot sitt slut och vi fick skjuts hem av Lollos mamma =)  

Hoppad ni också hade en trevlig lördagskväll //Em´

Favoritdrink ;)

Det regnade ute ;)

Fredag

2008-07-21 @ 11:11:03
Ja vad gjorde jag nu på fredagen, eftersom det inte blev nått jobb ringde jag Pernilla och vi åkte ner o hälsade på louise på hennes jobb, vi satt där och tänkte så det knakade för att hitta på nått att göra, tillslut kom vi på att vi kan ju käka middag och dricka lite vin, mycket trevligt! Och det gjorde vi också, vi åkte hem till Lollo och käkade taccos har nte ätit de på år och dar :P Det var Jag, Pernilla, Madde och Lollo som mös. Sedan bestämmde vi oss för att åka till skärhamn där Lollos båt låg för att festa lite i den med Lollos bror och hans kompisar  =) Vid ett tiden gick vi för att kolla om vi kom in på Haddan och det gjorde vi men 5 minuter senare åkte vi hem igen :P Det vr min fredagskväll, hade mycket mysigt
Hoppas ni med hade de =)

//Em´


Madde och jag = )

weii

2008-07-18 @ 15:43:52

Det blev inge jobb för mig idag så nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska hitta på ikväll! Nån som har någon rolig idé! Är ledig hela helgen :D Ska bli skönt. slänger la in ett inlägg sen om vad jag hittar på eller nått :) Synd att det inte är sol ute så man kunde lägga sig och sola :(

//Em´


Bilder

2008-07-17 @ 18:31:06

Emelie med det långa blonda håret!

Emelie med kortare hår, ungefär den här längden hade jag tänkt att börja med isf!

klippa mig kort?

2008-07-17 @ 18:25:20
Jag har länge nu funderat på att klippa av håret till axarna möjligtvis lite längre kanske men nu dom senaste dagarna har jag verkligen verkligen funderat på det om man säger så, nästan bestämmt mig för att göra det, men så satt jag i lunchrummer idag på min rast och läste tidningen så sto det en artikel om vad svenskar anser vara frächt på tjejer, och det var, Raka benen, använda lotion och ha långt hår! Då blev jag genast mycket tveksam igen :/ Shit vet verkligen inte om jag vågar göra det, jag är ju lixom Emelie, vilken Emelie? Jo du vet hon med det långa blonda håret! Då blir jag ju inte den Emelie längre :( Nä detta var mycket svårt hjälp mig!!!

Dagen

2008-07-17 @ 18:22:10
Idag sprang timmarna iväg på jobbet, helt plötslig var klockan 1 och bara en timma kvar tills jag slutade :D As skönt, när jag kom hem la jag mig på altanen och sola lite, blev dock bara en timma för sen kom det massa moln, men va skam bättre än inget =) Sedan gjorde jag en monster god kycklingsallad till alla som jag nyss har käkat av, blev tillomed lite över som jag kan ha till jobbet imorn mycket braa ! Nu sitter jag här och kollar runt lite och ska snart ta mig en rejäl promenad, ska komma igång nu och ta 10000 steg om dagen MINST! Kommer skriva upp här varge dag hur många steg jag har tagit, viktigt !
Det läskigaste hände idag på väg till jobbet föresten, jag va en halvmeter ifrån att krocka med ett rådjur, shit. men pigg plev jag iaf ! :P Nått gott i de onda!
Imorgon är sista dagen på jobbet innan helgen och jag är ledig heela :D Jobbar dock 14-21 lite segt att sluta 21 på en fredag men men smällar man får ta om man vill ha cachflow! eller hur det stavas :P haha

Ha det finnt //Em´

arg gubbe

2008-07-16 @ 22:18:39
I måndags kom det in en man framot småtimmarna innan jag skulle sluta och skulle lämna tillbaka en bit kött han hade köpt tidigare på dagen som vi hade märkt med fel pris, han ville såklart att vi skulle märka om köttet då han hade betalat på tok för mycket på det, men visst kan man väll göra det på ett snyggt och lite vänligt sätt, för alla gör ju misstag.

Mannen "det här köper inte jag"
Jag "oj då, ne det kan jag förstå"
Jag "vad är det för kött?"
Mannen svarar inte
Jag öppnar förpackningen och då kan han minsam berätta att det är ytterlår.
Jag "är det i bit eller skivor"
Mannen " det spelar ingen roll" säger han mycket argt
Jag orkar inte köta emot så håller tyst, men det spelar roll, är det i bit är det billigare.
Jag sätter på en ny korekt lapp och säger "så nu ska det vara rätt" och fejk ler till tuusen.
Mannen, medans han amtidigt går därifrån " Ingen ursäkt då?" på så tyket sätt att jag inte ville jobba mer

Jag tycker att man kan vara trevlig även om man ska bemöta någon/några dom gjort fel, va fan alla gör la misstag vi hade råkat trycka en nolla för mycket på maskinen. Förlåt men menskligheten är inte perfekt!

Sova kan man göra när man dör

2008-07-16 @ 22:10:38
Ja de kan man faktiskt, tycker jag. Så kan man la iaf tänka när man är 18 år och fortfarande orkar göra lite bravadr :P
För inatt kom jag hem kl halv 5 på morgonen när jag skulle upp och jobba kl 9, trött som en get var jag men jag klarade mina 9 timmat och slutade kl 18. Kom hem och satte mig vid datorn, skrev ett unlägg här som raderades för att internettanslutningen dog :( Så jag gick ner och la mig på soffan som jag hade bestämmt att jag inte skulle göra men somande såklart ändå, och nu sitter jag här klarvaken och ska upp och jobba kl 7 imorn bitti och vill inte lägga en tanke på när jag kommer somna nu :P

Men värt va de att va trött på jobbet idag iaf, åkte till Göteborg igår när jag hade slutat med Charlotte och Pip och var med Dansken och Robin, blev lite senare än vi tänkt oss och så va vi helst plötsligt hemma halv 5 på morgonen iställetför vid 2-3 som vi hade planerat :P

//Em´

Jobbet

2008-07-14 @ 10:14:06

Idag bär det av till verkligheten igen :( Börjar jobba nu snart, kl halv 1. Fast jobbar bara 2 dagr för på tisdag efter jobbet så kanske jag drar iväg på lite äventyr igen, med Charlotte och Louise :) Allt är inte helt bestämmt än men det hade vart najs :D Så är alltså ledig onsdag isf, sen blire jobb resten av veckan ända till lördag, men det blir pengar så man ska inte klaga ; )


Hemma från Road-trippen

2008-07-14 @ 10:11:00
Nu är jag hemma igen, kom hem igår kväll, eller a vid 6 tiden kanske :) Helgen har vart helt galet sjukt rolig,
Fredagen började med att vi vid 8 på kvällen åkte från stenungsund fr att åka in och hämta upp emma på liseberg, sedan bar det av neråt i landet. Närmare bestämmt tylösand, efter många omoch men om vilken avfart vi skulle ta så var vi framme dock va klockan då halv 12 på kvällen och vi skulle börja leta en camping. Tillslut hittade vi en som igentligen hade stängt men vakterna va så himla underbara och släppte in oss ändå, det tackar vi till tusen för, dom lät oss även sova i bilen för vi hade bara ett tält och det fick man tydligen inte heller göra på campingar. Tusen tack till dom söta vakterna iaf =)
På lördagen vaknade vi relativt tidigt och folk gick och duscha gjorde iordning sig osv, för här skulle det brummas ner till båstad :D Väl framme där var gatorna fulla av brats och tjejerna va ungefär lika upklädda kl 1 på dagen som vi vanligtvis är när vi ska på fest. haha helt galet ! Men snygga va killarna iaf, det gillade vi. Vi spenderade dom närmaste 3 timmarna på att åka runt och kolla om det fanns platser på nått pansionat eller liknande men ALLT var fullbokat hade tydligen vart det sen mars iår, tennisveckan är tydligen populär ;D hehe. Tillslut hittade Emma och Veronica platser på en camping men tyvärr låg den 4 km utanför centrum så vi sa Nej tack! Slutade med att vi parkerade bilarna på en avskild liten parkering och spenderade småtimmarna på natten där, för så mycket sömn blev det ju inte. Kvällen bjöd på grymt mycket skratt och trevliga människor! Så tack tjejer för en underbar helg!


Hur va eran helg? Hoppas den va lika bra som min :D // Em`

Dagen

2008-07-09 @ 21:13:22

Dagen på jobbet gick prima, tiden bara rann iväg, stog kanske lite stilla ett tag men hyffsat fort gick den ;D jobbade 8-15. jag hatar att börja tidigt på morgonen men älskar att sluta tidgt på dan så man slipper vara kvar till 21 och stänga, då går ju hela dagen. Lite knivigt läge ;)

Nu ska jag chiila iväg och bada med några underbara friends, bl.a. Lollo, Charlotte, Emanuele, Pip, och Dansken tror jag nog att det var ;D Vädret är strålande här just nu, klarblå himmel och helt vindstilla, precis som det ska vara på sommaren :D Eller hur?

Ha de toppen ikväll ni andra :D //Em´


Tack

2008-07-09 @ 21:07:36
Som ni ser har jag ny bloggdesign och det tackar jag min underbara Kusin Malin för. Blev helt perfect!!! Tusen tack <3<3

Förlåt

2008-07-08 @ 23:16:28
nu har jag verkligen vart jätte dålig på att uppdatera, men kom hem från Spanien i lördags och har vart där i 2 veckor, och idag har jag jobbar till 9 ikväll.
Spanien va underbart slänger upp ett inlägg om det imorn när jag kommer hem från jobbet. Tänkt skriva lite om helgen istället.

Lördag: Jag och Emma landade med planet i Göteborg kl 15:35 tog monster lång tid att få bagaget så jag va inte hemma på Tjörn förän vid halv fem, det var bara att slänga i sig lite grillat (som jag har saknat grillad svens mat) och göra iordning sig för att åka på förfest till Trygg, som vankligt va jag jätte seg och kom dit jätte sent, och detta drabbade även friendes för dom skulle åka med mig :S sorry ;) men kvällen böev kanon, vi drog oss vidare in till stan där gänget tyvärr splittrades för vi va så många, typ 15 stycken och dom flesta ville till olika ställen, efter att ha vart en bra vän hamna jag på chez i 10 minuter innan vi var tvunga att dra till nattbussen! men kvällen va toppen Thanks alla :D:D så roligt att se er igen, ha saknat er alla <3

Söndag: vaknade upp hemma hos uderbara Trygg, åkte till Donken som alltid dagen efter, dock hade ja inte käkad donk på 3 veckor, och då slog det mig hur äckligt det var, har faktiskt tyckt om de innan, men de va inte alls gott uchs och fyy,  :P sen fick jag skjuts hem av Alex :D tack tack. På kvällen kom min Kusin Malin hit en sväng hon bori uppsala så har inte träffat henne sen i höstas, hon är nere hos sin pappa nu på lovet här på Tjörn!

Måndag: Chillade hela dan shoppade lite med Sis, och njöt av min sista semesterdag, eftersom jag inte skulle börja förän kl 14 idag så kollade jag film hela kvällen med Lollo Charlotte Emanuele och Dansken ;D Mycket trevligt, gillar vi  !

Så nu ska jag hoppa isäng för jag börjar kl 8 i morn bitti och bussen går kl 20 över 7 :) Slänger upp en fin bild från i lördags under = )

Sov så gott alla där ute! God natt //Em´



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0