natti natti

2011-03-30 @ 23:09:27

Idag har det vart jätte fint väder ute så direkt efter jobbet gick jag ut på en promenad runt sjön! :) Härligt! Kom hem och slappade lite och åt lite sen vid halv 9 på kvällen drog jag mig till gymmet, blev en kort visit på 45 min bara, sen hänta jag upp Kenny som var hemma hos Simon och nu har vi ätit, duschat och kollat BigBrother. Så tänkte bara uppdatera här en snabbis innan jag stänger av datan och går och lägger mig!

Blev ingen övertid idag iallafall...oväntat? Fick inte så mycket delar som vi behövde! Förhoppningsvis imorn kanske? Förväntar mig inget!

Godnatt ♥

 


Vill ha sommar


kallt om öronen...

2011-03-29 @ 20:08:31
Har nyss vart ute på en härlig promenad, dock överskattade jag solen lite och sket i mössan vilket resulterade i väldigt kalla öron! Och lånade Kennys jacka som är den ända jackan utan luva :P Haha! Dumt!

I övrigt har denna tisdagen vart bra! Dagen på jobbet har som vanligt gått fort och imorn och torsdag blir det äntligen lite övertid för våra delar har kommit! :D Hoppas det blir en massa övertid nu fram till påsk. Men det ska man väl inte räkna med på vårat berg-o-dal-barne jobb! '

Resten av kvällen blir lugt och förhoppningsvis kommer jag tidigt i säng! :P

måndag igen

2011-03-28 @ 21:29:55
Åh härlighet, igår somnade jag klockan 3 på natten, kunde verkligen inte somna och ett tag tänkte jag skita i allt och bara vara vaken tills jobbet började, men somnade tillslut och klockan 6 ringde klockan igen men det var ingen chans att jag kom upp då så satte om klockan och var på jobbet vid 8. Som tur är var jag inte trött på jobbet, sov nog så lite så jag kom över den trötta gränsen och gick direkt över till att vara flummig hela dagen :P

Har vart och hämtat Kenny på flygplatsen för en stund sen och ätit lite mat och nu sitter vi och myser i soffan och ska snart kolla på BigBrother :)

blev träning ändå

2011-03-27 @ 21:00:36
Jag gick och tränade iallafall, stod inte ut med tanken att ha levt på godis hela dagen och inte träna :P Så körde 75 min på crosse. Nu har jag slängt in en tvätt och ätit och ska kolla på BB :)

tråkiga söndag!

2011-03-27 @ 18:19:06
Idag blir man verkligen påmind om att man bor i Stavanger, vaknade imorse av att det blåste storm ute vilket är väldigt stor kontrast till gårdagens vårväder vilket är mycket typiskt Stavanger! Det är aldrig stabilt väder här! Och när det väl är det så är det dåligt stabilt! :P Tråkigt! Har ingen energi idag, vaknade klockan 12 och då var ju klockan ett och sen dess har jag suttit som en latmask i soffan, vädret ger som sagt en inte mer energi idag med regn och rusk! Har ingen ork att gå och träna idag men efter att ha tränat 5 gånger denna veckan känner jag att det kanske är okej?

Ska ta tag i mig och laga tite mat, blir kycklingköttfärs med taccokrydda och sallad! Alltså taccos fast utan bröd och sånt :) Ikväll blir det att kika lite BigBrother och hoppa tidigt i säng för att orka med den nya arbetsveckan! Kommer garanterat få kli i benen ikväll för jag inte har tränat, varför kan inte det komma nu? :P

min lördag i bilder

2011-03-26 @ 20:09:09

Idag har jag haft en effektiv dag och här får ni hela dagen i bilder :) Kul va? (dom små bilderna blir större om man klickar på dom)


Vaknade redan klockan kvart över 9 och tog en härlig morgonpromenad i solen runt sjön :) När jag kom hem "åt" jag frukost bestående av en måltidsersättnings drink :P



Hoppade in i duschen och sedan gjorde ordning mig för att möta upp Petra på stan :) Där tittade vi i lite affärer och sedan tog en fika :) Beställde en god chiabatta med kyckling och blev superglad när hon kom ut med den och jag såg att man fick tzatziki till! Älskar det! Haha. Blev en brownie med dock var jag så mätt efter mackan så smaka bara på den :P



När jag kom hem satt jag en stund i soffan innan jag svirade om till träningskläderna och gick till gymmet och körde 75 min cross och 10 min roddmaskin :) Hittade lite på stan med, ville ha en ljus väska till sommaren och var inne på att köpa Maria Montazamis väska i vitt, men när det kom ut och priset för den "lilla" väskan låg på 4.000KR så fick jag lägga ner det! Men hittade en fin väska i stan för endast 200Kr och den har tillochmed lita "tassles" a´la Maria Montazami ;) Ett coolt linne och ett par billiga solglasögon blev det också :)



När jag kom hem från träningen städade jag i lägenheten, damsög, damtorka oså och sedan åt jag en god sallad med kotlett :) Har fixat naglarna med! Blev ett rosa genomskynligt lack med lite diamanter på ringfingrarna!





Och nu sitter jag här och dricker läsk och äter ostbågar eller kanske ostkrokar :P

Ha en fin lördagskväll allesammans! ♥


jackan fanns :D

2011-03-25 @ 23:54:18

Idag gick tiden fort på jobbet, gick upp tidigt idag och var där redan halv 7, slutade en timma tidigare (halv 2) för att köra Kenny till flygplatsen, på vägen hem åkte jag förbi affären och handla lite mat och helggotti :) Kom hem och somnade på soffan, var helt borta i nästan 2,5 timma, haha! Fick iaf liv i mig och bytte om och gick till gymmet! Tränade 1,5 timma på crossen.

Nu sitter jag här och stirrar mig blind på datan och TV:n och vill att Kenny ska vara här för jag vill inte sova ensam :P Känns helt galet tomt när vi inte är med varandra eftersom vi bott ihop i snart 2,5 år! Helt sinnesjukt länge! Men jag klagar INTE! Bästa som finns! :)

Och vet ni va, jag har vart inne på Nelly´s hemsida 1000 gånger ikväll för att se om jackan kommer in igen, kan ju hända att nån skickar tillbaka en, och vet ni vad, det hade kommit en 1, och en likadan fast Ljusrosa! Tog den ljusrosa men hann inte kopiera bilden på den, den försvann efter jag hade köppt den så fick la den sista! Nu hoppas jag dock att jag inte får nått mejl av Nelly där det står att varan inte kommer levereas för den är slut i lager! Hade vart typiskt dom. Håller tummarna.. Sen hoppas jag ju sjävklart att den passar med :P

Lite annat fint som jag hittade... fick det följa med det också? Kanske kanske inte.... Fint var det iallafall :D


otur

2011-03-24 @ 21:26:13

Hittade en super söt och perfekt vårjacka på Nelly! En timma senare när jag kollat runt på andra kläder på sidan och bestämt mig för att köpa den fanns den inte kvar längre! Så himla typiskt, jag och Petra kollade efter vårjackor i lördags när vi var på kvadrat men jag ville ha nån som var tjejig och visade midjan o så! Och så ploppa denna perfekta upp och sen försvann :( Hoppas dom får in fleer!



Fredag imorn med :) Kenny flyger hem efter jobbet för att förnya sitt pass hemma och blir hemma hela helgen! Förhoppningsvis får jag sluta nån timma tidigare så jag kan köra han till flygplatsen :)

Håll nu tummarna för mig att som får in fler av denna jackan ;)


blind?

2011-03-22 @ 19:02:46

När jag kon ut från gymmet och gick till min bil såg jag att det hade ställt sig en bil framför och en bakom, var tomt när jag parkera (fickparkering längst en gata, inga rutor eller nått) såg från långt håll ut som dom stod väldigt nära, och när jag kommer fram till bilen ser jag att bilen framför står 2CM framför min, utan att överdriva det minsta, killen ska ha cred att ha kunnat komma så nära! Helt sinnes, bilen bakom stod med ca 20-30cm mellan, vilket gjorde att det fanns inte en chans i *** att jag kunde köra ut! Ringde pappa som sa att jag skulle ringa polisen, fick springa tillbaka till gymmet och fråga efter nummret för kan ju inte direkt ringa 112 :P Ringde till polisen och sa att jag var inparkerad och har var jätte snäll och hjälpte mig få fram nummret till dom som ägde bilarna, så ringe hon som stod bakom och som tur var va hon i huset alldeles brevid så kom ut på 2 sek. När hon såg bilen som ställt sig framför mig höjde hon ögonbrynen och sa HERREGUUD vad nära! Antagligen har hon parkerat först och den CP bilen som stod framför kommit efter. Jag kan ju bara gissa men tror han ställt sig så nära som möjligt för att komma så många meter som möjligt från korsningen som var bakom han för att slippa böter!

Hur som helst, allt gick fint och jag fick ut bilen! Men frågan är HUR TÄNKER FOLK? Han/hon måste ju sätt att dom stod så nära? Gick liksom inte att missa, inte ens när jag kom från 20 meters avstånd! I all hast med polissamtal m.m glömde jag ta en bild med mobilen, men hittade en på Google som beskriver situationen perfect! :P Haha
(Hade jag haft papper och penna hade jag nog skrivit ett irriterat litet medelande till personen)


Som sagt inte min bil, men min var i samma situation som den röda! Haha!


visning?

2011-03-21 @ 21:38:08
Har nyss kommit hem från gymmet, ska äta en bit mat innan det blir BogBrother :) Vart en bra dag på jobbet idag, alla måndagar är det, har vart trött men tiden har gått fort och det är ju en bra kombo! Imorn ska jag och Lina sitta på samma station så dagen kommer nog gå fort imorn med :D Somnade till på soffan efter jobbet och Kenny inne i sovrummet, vaknar av att det knackar på dörren och våran hyresvärd frågar om det kan komma in några och kolla på lägenheten, kul att han säger till lite innan :P Skulle tydligen vara visning imorn med enligt mäklaren, dock ingen vi fått besked om än! KUL!

Bara 4 veckor kvar till påsk och långledigt! Längtar!

Igår var vi ju hemma hos Simon och Petra, åkte och köppte Thaimat på världens godaste restaurang, eller a Stavanger godaste, alla andra Thaimat ställen vi vart på innan kan ju gå och lägga sig! Sen kladdigkaka till efterrätt och lite Svensk film! Fina grejjer!

söndagar är tråkiga

2011-03-20 @ 14:14:05
Söndag idag, jag stod upp ur sängen och började städa direkt, kommer folk på vising idag vid 4:a tiden så jag har bäddat, diskat, samsugit, damtorkat, vikt tvätt m.m Duktig tjej! Medans visningen är tänkte vi åka till Simon och Petra om vi får :) Men det går säkert bra, annars kommer vi ändå ;) hihi!

Hatar söndagar föresten, en ångestdag enligt mig! Att veta att man måste somna tidigt för man ska till jobbet imorn och hela helgen är över och det är allt för långt kvar tills nästa helg :)

Dagens shopping

2011-03-19 @ 21:28:21

Idag var ju jag och Petra på kvadrat och tittade runt lite, hittade lite smått och gott :) Blandannat den fina klänningen jag bloggade om igår =)


Super söt var den, bilden ger den ingen rättvisa, bilden från H&M ger mer rättvisa till den :D


Skor från Din Sko, ser ut som vinterkängor men är bara tunna tyg skor :) Supersöta.


En söt T-shirt som visar lite av magen, fin att ha till stranden oså :)


Söt bikini, sånna kan man väl inte få för många av, älskar färgen på underdelen, spesiellt när man är brun :P


En massagesak och lite hårnålar från H&M, hårnålar har ju en knasig tendens att försvinna :P Och BodyButter med kokkos doft, har velat köpa sån länge men aldrig gjort det. Men idag blev det av :)


Ja de var det :) Nu sitter jag och kollar på Bring It On som går på TV, Kenny har smitit iväg ikväll :) Vilket betyder girl time för mig! Kan vara skönt ibland tycker jag! Se på massa tjejiga filmer, bre ut sig i hela soffan m.m.. hihi!


God morgon lördag

2011-03-19 @ 12:27:35



Har gjort iordning mig och sitter och väntar på att Petra ska bli redo att åka :P Dock är hon bakis idag så får se när hon blir redo! Hihi..


romantisk spets

2011-03-18 @ 23:25:28

Kolla denhär klänningen från H&M, I´m in Love! Älskar vita/rosa klänningar med massa spets och romantiskt stil!

Ska till Kvadrat med Petris imorn, kanske slår till? =)


fredakskos

2011-03-18 @ 21:19:07

Weei, fredagsfeelingen har innfunnit sig och jag har slått mig ner i soffan. Har vart och tränat och nyss ätit en smaskig kycklingsallad :) Kommer la dock snart få resa mig igen för Kenny är hos Simon och han ska väl bli hämtad sen :P

Kvällen blir lugn, har köppt mörk choklad men mintsmak som jag ska smaska på ikväll :)
Har inte så mycket mer att skriva idag! Ha en fin fredag allesammans ♥

 

Min kväll..




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0