Naglar

2013-11-28 @ 23:21:25
Har fått snygga naglar av Cissi. Var underbart att få dom gjorda av någon annan då jag gjort mina egna i 1 år nu :) 
Blev en fransk manikyr med matt topplack och en rosa rosett på varje ringfinger :) Älskar't! 



Nya naglar

2013-11-28 @ 23:17:56
Idag fick jag sätta mig ner i Cissi's nagelstol på jobbet och slappna av i 2 timmar innan eftermiddag rushen drog igång. Var ett år sen jag fick mina naglar gjorda av någon annan sist då jag kan göra mina egna gelenaglar. Men det var härligt att ha en expert för en gång skull ;) 

Blev Frans manikyr med matt topplack och en rosa rosett på varje ringfinger! Supernöjd! 



God natt

2013-11-23 @ 22:15:47
Herregud vad seg man blir av att gå upp så tidigt på morgonen, haha. Hela dagen har gått i snigelfart men det är så skönt ibland. Att kunna slappna av en hel dag utan några måsten. Nu känner jag att ögonen redan börjar bli trötta så jag ska packa min väska för morgondagen och sedan lägga mig och kolla film :) 


En liten god natt puss till er där ute ;)

Ombre style

2013-11-23 @ 08:23:26
I torsdags var fina Louise hos mig på salongen och ville göra lite förändring i håret :) Jag bestämde att hon skulle ha en ombre så vi körde på och resultatet blev übersnyggt! 

Idag är det lördag och jag har nyss vaknat upp med en liten skrutt i boa. Olivia har sovit hos mig så då är det upp med tuppen som gäller :)! Får se vad denna lediga lördagen bjuder på. 

Hockey

2013-11-20 @ 18:50:03
Är nyss hemkommen från jobbet och ska till ishallen och spana lite hockey med mamma och syster. Rätt så vanligt förekommande på onsdagar i denna familjen ;) Har haft en toppen dag på salongen med klippningar och nöjda kunder! 
Älskar mina nya boots från Johnny Bulls! 

Piercad

2013-11-19 @ 15:22:14
Sitter på salongen och tar det lite lugnt. Har nyss haft dagens första och ända kund. Allt är bättre än inget :)

Har tagit hål i naveln idag med på salongen. Har ju haft det tidigare men när jag opererade mig så fick man inte ha sånt i sen glömde jag sätta tillbaka den så det växte igen. Sen i somras i Turkiet försökte jag och Elise trycka igenom det igen men vi lyckades inte. Haha. Men nu sitter den där igen, så nu behöver jag bara skaffa mig ett par matchande magrutor med. Hehe. 


Typ såhär! ;)

Hej

2013-11-18 @ 21:23:57
Idag har jag vart ledig från jobbet, eller heter det "haft ledigt" när man är egen företagare? jag har tagit ledigt idag kanske det heter? :P Vad det är heter så spelar det ingen större roll. Haha

Jag har vart iväg en sväng med mamma i Bohus på Klädkällaren som mamma hade blivit tipsad om skulle ha mycket lullull. Lite fans det väl men inte vad vi hade förväntat oss. Är så kul med allt julpynt som fint ute nu och jag har redan börjat köpa saker till min julgran. Förra året hade jag rött och guld i granen men iår blir det vitt och silver :) 

Bloggar förresten från min nya iPad air nu :D underbart. Har tänkt länge på att skaffa en padda och nu fick jag det gjort. Väldigt billigt kom jag undan med då den bakades in i mitt mobilabonnemang :)! 

Dessa fick jag iaf med mig hem idag till granen. Vita fluffiga stjärnor.
 



Party

2013-11-04 @ 17:18:55
I lördags vankades det tapaskväll hos Fia efterföljt av DuoJag på baden! En riktigt rolig kväll med massa bra musik och mycket dans! 

Igår var jag lite seg och trött men en kanonfrukost hos Fia satt som ett smäck dagen efter! 





  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0