vårkläder

2010-03-31 @ 22:12:20

Har klickat hem lite vårkläder och skor idag med, lite från Ellos och lite från Nelly, tyvärr kan man inte ta bilder från Nellys hemsida! Från nelly blev det iaf ett par klackskor, jeans och tunika. Ni får se bilder när det kommer :)

Men här kommer en liten titt på Ellos sakerna :)



min onsdag

2010-03-31 @ 21:07:15

Nu är träningen avklarad och det blev en hel timma på crossen, det är inte så kul men det bränner mycket kalorier :P Nu har jag ätit och sitter och kollar på Anna Anka söker assistent!

Denna veckan ska jag ha en bil och godis fri vecka, jag skall alltså inte ta bilen nån stans (klarade jag mig utan bil en hel säsong kan jag la göra det i en vecka :P) och jag ska denna veckan inte ha en enda "onyttig" dag, utan nu blir det hårt i nån vecka sen kanske jag kan belöna mig med nått nästa vecka! Invägning igår, men den tycker inte jag vi pratar om :P Hade ju som sagt tjejerna på besök och även om jag trodde det så blev det inte mycket av träningen! Det blev faktiskt inte så mycket onyttigt, men alcohol gör ju också sitt!

Köppte en ny tröja idag när jag skulle till gymmet, har spanat in denna hela säsongen men den tog slut i december och så har dom inte haft den på hela vintern, men nu har en kommit igen! Det är en gosig sälentröja!

 
En lila goströja med massa oranga dragkedjor som detaljer!

Inviger min nya webbkamera idag med :)


Träning

2010-03-31 @ 17:11:00

Nu går jag och tränar, denna veckan ska bilen stå still! Berättar mer om det och även veckans vikt i ett längre inlägg ikväll! Nu måste jag gå till gymmet Innan jag somnar i soffan! :)


off to träning

2010-03-25 @ 10:05:41

God morgon! Om ca 2 timmar kommer tjejerna upp och jag måste hinna träna innan. Så jag satte klockan och har nu druckit den berömda morgondrinken och nu ger jag mig av! :) Nu kör jag stenhårt idag hoppas jag att ja orkar :P För igår blev ingen träning alls.

Ha en bra torsdag ♥


God Morgon

2010-03-24 @ 11:21:45

God morgon allesammans :)

Det känns jätte konstigt att få ligga kvar i sängen idag, kom typ in i en rutin när jag jobbade så mycket. Vakna, jobba, äta, träna, äta, sova! Nu kan jag göra lite vad jag vill i 5 dagar :) Så nu är jag vaken och tänkte ta mig en promenad, först bort till solariumet och sedan bort till ICA :)

Resten av dagen är inte planerad, jag och Kenny ska va med varandra iaf :D ♥

Igår va jätte kul, vi hade en mysig förfest här med bara tjejer och sedan gick vi bort till Harrys som ligger ca 5 min från min lägenhet :) Vi kom dit rätt tidigt då vi visste att många skulle ut och det stället har en tendens till att bli fullt så dom slutar släppa in, men när vi kom vid kvart i 11 var det typ inga där :P Haha vakten sa att det var för att det var löning kl 12 på natten så alla kommer sent! Kul var det iaf, vi dansade och hade skojj :) Sedan ville Kenny gå hem :P Ingen aning vad klockan var men hem gick vi åt lite mat och sedan la oss! Somnade som två stockar!

Men nu är jag vaken och ska ta tag i dagens alla möjligheter ;)


till er där hemma som har några dagar kvar innan ledigheten :)


party like a säsongare

2010-03-23 @ 20:41:51

Nu blir det party!! Men det är ju tisdag? Haha, här uppe är allt möjligt ;)


Invägning

2010-03-23 @ 16:32:19

Idag var det invägning som gällde! Min våg visade MINUS 1,2 KG! :D Jag är så sjukt stolt över mig denna veckan, här snackar vi inte några hekto utan mer än ett kilo! *stolt tjej*

Idag var sista dagen på jobbet nu är jag äntligen ledig i 5 dagar! Men detta betyder inte bara slappa! Nej jag kan ju inte bara lägga träninen och kosten på hyllan i 5 dagar, utan jag ska forstätta så gott jag kan när alla tjejerna är här och hälsar på :) På torsdag kommer dom :D

Ikväll blir det iaf utgång med lite tjejer härifrån, Kenny och hans kompisar ska med ut så det blir nog en rolig kväll tror jag!

Men först ska jag åka och träna nu! Tänkte göra ett monsterpass idag då jag tog det lite lugnare igår :)

Ha en toppen tisdag! ♥


näst sista dagen

2010-03-22 @ 08:05:54

Näst sista dagen på min 9-dagars arbetsvecka :) Sen är jag LEDIG! :D

Igår kom Kenny hit, och på torsdag kommer tjejerna :)

Men nu ska jag gå till jobbet så att denna dagen fort försvinner så jag kan gå och träna! Invägning imorn bitti ;) HEJJA OSS!


Lindvallen regnar bort

2010-03-19 @ 21:03:00
Fredagskännslan infinner sig i Lindvallen fast än det är plusgrader och regnar ute, jag har ingen att ha mitt fredagsmys med och jag har inget gott att mysa med (god mat eller snacks) för jag ska jobba imorn IGEN! Men på nått sätt är det ändå nått speciellt med fredagar, alla turister är lite extra glada, alla skidlärare är glada för dom är lediga på helgerna! Men för mig kan fredagsmys lika gärna vara på en onsdag om jag är ledig då! Men som sagt så är det lite kännsla ändå

Min fredag har jag spenderat på jobbet! efter det gick jag hem bytte om och gick och träna, och gymmet var allt annat än fullt idag! Var lugnt och skönt! Det blev en timma på bandet idag igen dock sprang jag nästan inte utan tog mig en härlig powerwalk! Skönt var det! Imorgon ska jag ha en vilodag från träningen, jag har tänat hela veckan nu och det är inte alls bra för kroppen att träna för många dagar irad så imorn blir mitt Fredagsmys!

Det blir så mycket speciellare när man bara har en gottisdag. Idag på jobbet har jag verkligen sett fram emot imorgon :P Haha! Har gått och suktat och försökt bestämma vad jag ska unna mig imorn! Just nu ligger Estrellas Less Fat chips på topp, inte för att dom är less fat utan för att dom är så mycket godare och krispigare än vanliga chipsen :P Men man kommer la ångra sig imorn när man står i affären och ser allt annat gott!

Dagens mat har bestått av:
Frukost: Morgondrink
Lunch: Kyckling med paprika och gurka
Mat/kvällsmat: Äggröra, bacon och knäckemacka med skinka och keso


mmmm...

2010-03-17 @ 20:17:14
haha, såg att jag i mitt förra inlägg hade skrivit "Morgonding" haha ska ju stå "morgondrink" Har ju börjat dricka sånna på mornarna nu istället för att äta frukost, eller ja istället och istället det är ju måltidsersättning :)

Men men, idag är det onsdag och jag har haft en bra dag, har ni? Jag har jobbat (har bara 6 dagar kvar innan min 5 dagars ledighet) och jag har tränat! Nu håller jag på att laga mat och kolla på Stjärnkockarna! Idag blir det pasta med pastasås till mat! Mums vad gott det ska bli :)

Det är vatten under kastrullen så det bara står och smattrat där borta på spisen men jag orkar inte gå dit och torka bort det :P Det försvinner säkert snart!




Idag på gymmet blev det 1 timma på löpbandet och sedan slappa i 10 min på crossen, allt detta resulterade i 600 brända calorier, om man ska kolla på maskinerna men detta är ju bara en snittsak, alla är ju individuella och bränner olika! Men jag är nöjd med ca 600 för dagen! Tränade igår med men det skulle jag kanske inte gjort, kände hela dagen på jobbet att jag verkligen inte skulle orka, men jag gick dit ändå men det blev en snabbis, gick hem efter 40 min igen och ynka 300 kalorier fattigare! Men bättre än inget kanske!

Dagens mat har bestått av:
Frukost: Morgondrink
Lunch: Kycklingfilé med paprika och gurka
Mellanmål: Banan
Efter täning: Gainomax
Mat: Pasta med pastasås och kassler

God morgon

2010-03-16 @ 08:06:06

Nu har jag tagit min morgonding, jag har inte gått en promenad :( Men jag är redo för en till dag på jobbet! Solen skiner som alltid för utanför fönstret så detta kommer bli en strålande dag även idag!


ny vecka, nya möjligheter

2010-03-15 @ 22:05:56

Haha, ja det är det många som tänker, på måndagar här är gymmet helt smockat av folk som ska börja sitt nya liv. sen i slutet av veckan böjar det avta :P

Idag har jag jobbat och har yttligare 8 dagars jobb framför mig! Har bytt bort lite dagar därför jag jobbar så mycket nu men nästa vecka 12 så är jag ledig onsdag-söndag :D Typ hela veckan! Mina bästa vänner kommer ju och ska bo här plus att min prins kommer, kan det bli bättre?

Har ju vart hemma hos Kenny i helgen och kom hem vis 23tiden igår så imorse blev det ingen morgonpromenad, men imorn är det påt igen!




Idag på gymmet blev det 1 timma på löpbandet, slog mitt personliga rekord och sprang 5 kilometer utan att stanna :) *stolt* Sedan testade jag för första gången att köra lite rodd men jag tröttna vet inte om det var min gejj men det ska vara sjukt bra träning så jag får la göra det till min grejj ;)

Dagens mat ha bestått av:
Frukost
: Naturdiet drinkmix
Lunch: Ost och skinkfralla
Mellanmål: 3 mackor med skinka och keso
Efter täningen: Gainomax
Kvällsmat: Gulaschsoppa

God natt alla mina kära läsare ♥

men var är jag?

2010-03-13 @ 09:40:49

Vaknade inte alls upp i Lindvallen idag, utan vaknade upp breved världens bästa Kenny i Avesta? Vad hände där :P Jo, jag kunde inte hålla mig ända tills vecka 12 så jag åkte hit direkt efter jobbet igår, så det blev ingen träning igår heller :( Men det var en underbar dag på jobbet igår iallafall. Det var strålande sol och nästan ingen vind! Dock försvann solen efter lunch men då hade man fått tillräckligt med endorfiner för att stå ut resten av dagen!

Vad ska jag hitta på idag då? Självklart när man väl är ledig så vaknar man innan 9 på morgonen och är superpigg, så har spanat runt lite vårkläder här på datan och nu tänkte jag gå ut och ta mig en långpromenad. Borde ju hitta runt här nu när jag vart här så mycket :PHär skiner solen som aldrig förr så när jag kommer tillbaka ska jag äta lite frukost och sedan sätta mig på Kennys balkong och njuta av solen! Får ju se hur länge till det är tills Kenny stiger upp :P

Ha en tipp topp lördag ♥


Edit: Ville bara tillägga att jag faktiskt orkade gå en morgonpromenad i torsdags med :) *stolt*


är helt slut

2010-03-10 @ 20:56:28

...efter dagens alla bravader! Haha, nja kanske inga bravader men det blev en MORGONPROMENAD! Weii jag lyckades dra upp mitt lata morgonarsel ur sängen och gick på en 30min lång morgonpromenad och det var underbart! Solen höll på att gå upp och det va +-0 ute! Sen var det hem och trycka i sig en frukost för att sedan springa iväg till jobbet :) Var en helt underbar dag på Ripan-Höken med massa sol! Satt en timma på höken och sola då det typ aldrig är nån som åker där :P

Nu är jag nyss hemkommen från gymmet! Blev en timma på bandet 40min löp/20 min gång! Är riktigt stolt över mig själv att jag orkade springa så länge! Sen blev det styrka på Axlar och Rygg! Känner att jag kommer ha lite täningsverk i axlarna imorn :P

Nu ska jag laga mig lite kycklingsoppa och sedan sova så jag orkar med en promenad imorn bitti med :D


God natt

2010-03-09 @ 21:37:49

Uch jag är helt slut! har haft kvällsåk idag och sen var det bara snabba puckar hem och byta om för att sedan åka och träna! Det blev en stund på bandet löp/gång och sedan styrka på bröst, biceps och triceps :) Hann inte så mycket då jag bara hade en timma på mig innan gymmet stängde, men det är bättre än ingenting!

Nu ska jag hoppa ner i sängen för ikväll ska jag somna tidigt :) God natt! ♥




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0