Hej alla nya

2014-06-29 @ 16:57:06
I takt med att mina följare på insta stiger i raketfart trillar det även in massa fler läsare här :) Superkul! Jag har ju valt att numera ha ett "tema" på mina bilder på instagram så sånt jag inte lägger upp där kommer ni att kunna se här :) Så bloggen kommer bli en plats där ni kan spana på före och efterbildar från behandlingar jag gör på salongen samt lite privat vad jag gör annars när jag inte jobbar :) 

Är det något Du vill läsa om? Har du frågor som angår hår, fransar eller annat så ställ dom här 👇 så svarat jag mer än gärna 😊




Hår

2014-06-25 @ 23:44:29
Idag var det dax att snygga till en vän i håret på salongen :) Blev helt galet bra! Fick till en snygg beige blonde färg som smälte ihop väldigt bra med det ljusa hon hade kvar i längderna :) 

Fortfarande lite ljusare längst ner från gammal färgning men är ändå sjukt nöjd med resultatet och det var kund med :) 

Gabriellas hår

2014-06-24 @ 23:01:20
Vi fixade ju inte bara fransarna på Gabriella utan håret också! Hon hade lite utväxt så den var det dax att trolla bort. För 6v sedan gjorde jag slingor i hennes hår och dom har blekt så otroligt fint i solen så dom behövdes inte bättras på. Förutom utväxten klippte vi även topparna. 

Håret fönade jag torrt med en rundborste vilket ger samma resultat som om man plattat det nästan :) Gjorde även en vattenfallsfläta på Gabriella så hon skulle bli extra fin i håret! 

Då Gabriella är en sån otrolig djurvän så skickade jag med henne schampo, inpackning och balsam från Maria Nila som är 100% veganfria och ej testade på djur! Att dom är veganfria betyder att det inte finns några animaliska ingredienser i produkterna :) Maria Nila's palett serie är svårslagen när det kommer till kvalité på resultatet! 
Tänk på att när ni ska använda inpackning så ska den tas efter schampot och INNAN balsamet :) 



Gabriellas fransar

2014-06-23 @ 21:58:51
Idag hade jag fina Gabriella på salongen för lite hår och frans fix! Alltså sötare och genuinare tjej får man leta efter, blir inte en tyst minut när vi ses och det är så roligt! 

Idag var det som sagt dax för att fylla på fransarna och färga utväxten och klippa lite toppar! Tar fransarna i detta inlägget så kommer håret i ett eget :) 
Här är före och efter påfyllningen. Vid en påfyllning plockar jag bort de lösfransar som har växt ut och sitter på halva egna fransen och sätter nya. På Gabriella använder jag 10mm i ögonvrån och 12mm på resten av ögat och i D-böj! 

:) 


Fransar

2014-06-21 @ 23:25:22
I veckan var min vän Elin på salongen och gjorde fransförlängning. Det var första gången hon testade detta och var ute efter böjda fransar men naturlig längd så på Elin använde jag D-böj i 10 & 11mm :) 

Hann sätta en frans innan jag kom på att ta en före-bild ;) 

Dop

2014-06-15 @ 22:35:56
Idag har det vart dop för sötaste syskonbarnet Ellen 💕 Efter dopet åkte jag in till Gbg för att hämta upp mannen som kommer ner för ett par dagar! 

Lite bilder feån lägenheten! Det tar sig 😋

Snart färdigt! 

Fläta

2014-06-15 @ 10:04:05
Tastade att göra en "zipperbraid" på min systerdotter i helgen! Hon har världens bästa hår att hitta på saker med, tjockt blond hår ner till svanken! Kan vara drömma om att min framtida dotter får ett sånt hår 😋 Har massa mer frisyrer jag sett på internet jag vill testa på henne 😊



Första natten

2014-06-11 @ 23:58:29
Sover min första natt i lägenheten idag :) Det är inte färdigt än så sängen står i tvrummet, tillsammans med annat :P

Imorgon är det fullbokad dag på salongen med massa ögonfransförlängningar :)

En trappa ner

2014-06-10 @ 20:32:19

Precis avnjutit våfflor till kvällsmat! Bästa när man hyr lägenhet av mamma och pappa, bara att traska en våning ner när magen kurrar 🙈😂 Men nu ska jag traska upp igen och fortsätta slita!

Sol

2014-06-09 @ 13:07:49
Vaknar upp på sista lediga dagen för den här gången till strålande solsken! Fortfarande mycket kvar att måla i lägenheten men i ärlighetens namn så kommer jag varva målning med solstol idag! Man är inte bortskämd med fint väder, rätt som det är blir det regn i 2v ☺ 
Dagens frukost :) 


Renovera

2014-06-08 @ 23:04:41
Håller på att renovera för fullt i nya lägenheten! Alla väggar är nu vita och golvet håller på att läggas (vit ek) så i veckan hoppas jag kunna flytta in lite smått :D ska bli helt underbart med egen lägenhet, fattas bara att mannen flyttar in med mig men det får vänta 2år till :) 
Har massa före bilder så när det är klart får ni se den stora skillnaden i bilder :) 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0