söndag

2011-05-29 @ 11:06:55

Igår var vi på bio, såg Hangover part 2! Den var jätte rolig och man fick massa goa skratt! Slutet är bäst :P Igår köpte jag lösgodis till bion, bröt alltså mitt godis löfte 3 dagar för tidigt! Men är jag besviken och ångrar mig? Nej! Trodde aldrig att jag skulle hålla mig så länga så igår var det riktigt gott att få smaska på lite godis! Nu när jag fått smak för det igen gäller det att hålla i trädarna och bara hålla sig till lördagar! Inte som förr då jag kunde äta godis vargje dag! :P

Funderar på att dra mig till gymmet för lite mrogonträning, vädret godkänner ingen morgonpromenad! Ska på spinning klockan halv 6 ikväll också, därför jag tvekar! Hihi, latmask jag är!

Ne, jag tar mig lite frukost medans jag funderar! På tisdag blir det hemfärd, har dock inte bokat nån biljett tillbaka till Norge än, kanske dax att göra det?

 


kräft eller kreft?

2011-05-28 @ 09:31:52

Jag är uppe med tuppen (för att vara en lördag) och ska snart gå till gymmet för ett härligt morgonspinning pass! Det gjorde det inte svårare att gå upp imorse när Kenny låg och super snarkade! Han var ute med jobbet igår och detta brukar resultera i lite extra snarkning! Fast hade ju planerat att gå upp och klockan stod ställd på 09.00 men att vakna av hans snarkningar en gång i timmen från 05.30 var inte med i planerna :P Haha!

Nog om det! Idag är det lördag och vi ska gå på bio är det tänkt, vädret tillåter det iallafall då det som vanligt regnar här! Ska bli skönt att flytta hem snart! Hoppas på en riktigt fin sommar! :D Kan ni där hemma fixa det till mig? Blev inbokat en kräftskiva i all hast igår med, kul sak... På jobbet skulle jag berätta att jag skulle på kräftskiva i sommar:

Jag: Åh, fick nyss ett mejl av mina vänner att det är kräftskiva i sommar!
Kollegan: Jaha, är det nån slags insammling eller?
Jag: Nej (lyfter på ögonbrynen) man samlar alla sina vänner och äter och pyntar sig med fula hattar och sånt.
Kollegan: (ser extremt skeptisk ut och fattar ingenting)
Kollega 2: Emelie jag fattar vad du menar, men du måste ju tänka på att Kreft betyder Cancer här i Norge!

Haha, jag vet att det betyder det men tänkte inte alls på det när jag skulle berätta! Då log vi lite!


40 par skor

2011-05-27 @ 20:17:17

TÄVLING!

Gå in här så kan man tävla och vinna 40 par skor! 40 PAR SKOR! Måste man ens tänka två gånger?? Inte jag!


godis

2011-05-22 @ 15:32:13

Haha, företaget som vi jobbar på här i Norge har ju helt missat poängen men förstahjälpen utstyr! Här sitter folk på företaget och lagar första hjälpen kuddar till bilen med massa plåster och grejjer i när det egentligen borde se ut såhär!


Tänk vad glad du hade blivit om du sitter där med näseblod efter en cykelolycka och så kommer nån fram med lite godis istället för ett tråkigt plåster! :)


Håller på att laga mat, Kenny ligger inne och tar en powernap, fick inte upp han igår kväll så han sov från klockan 7 till 4 inatt då blev han pigg och gick upp :P Men nu får han allt ta och vakna! Har kanske fått med mig Kenny på en resa i sommar med, blir kanske en med kompisarna med men känns inte som vi kommer nån vart i planeringen! :P Men en sista minuten men Kenny blir det iallafall! :)


Bara 3,5 vecka kvar tills jag FLYTTAR hem till Tjörn! Längtar!


skor

2011-05-21 @ 19:51:57
Jag vill börja detta inlägget med att säga att alla som har hållt andan kan pusta ut, klockan är 19:44 och jorden är fortfarande kvar! :P Haha, jag kan ju erkänna att jag var lite nervös. Inte för att jag trodde att det på alvar skulle hända men tycker inte om att höra sånt, får en obehaglig kännsla och mår lite dåligt! Men nu är det över!

Idag har jag vart uppe med tuppen, gick till gymmet vid 12 tiden för att hinna träna innan jag skulle hämta Kenny på flygplatsen! Nu sitter jag här vid datan och Kenny ligger inne och sover, stackarn har rest i 30 timmar utan att sova! Ska snart laga lite mat till oss och väcka han :) Världens sötaste är han som handlat massa skor till mig i USA utan att jag bett om det :) Tyvärr dock så var han inne på 3 olika Victoria Secret affärer och ingen hade mina bikinisar jag hade visat han, två av dom p.g.a att det var outlets och sålde bara förra årets varor och det 3:e som var på en riktig galleria hade inte nån av dom heller! Men, får hitta en snygg bikini här istället, eller klicka hem från dera hemsida och hoppas på att man slipper tullen!

Fick iallafall två par converse, ett par vita i tjejmodell så dom är lite annorlundare än dom vanliga, och ett par ljusblåa :) Fick ett par nya träningskor med! SUPERSNYGGA!



Dom små hålen som är på träningsskorna går rakt igenom så man "ser" foten när man har på sig dom! = Ingen fotsvett! :P

iphone ska

2011-05-20 @ 23:18:19

Har ju en ny lite IPhone som ligger och väntar på mig hemma i Sverige så kikade runt på lite skal på tradera! Vann dessa två! Ett alldagligt, och ett lite med "party" ;) Rosa såklart!

älskar att man kan ha olika skal på IPhone, som när man hade mobil när man var liten! Superkul och gör telefonen mycket mer personlig :)


fredag

2011-05-20 @ 23:14:27

Jaha, och vad har jag gjort idag då? Var på jobbet super tidigt 06:32 så jag fick gå hem klockan halv 3! Skönt, gick hem och satte på TV.n för att kolla om kanalerna hade kommit tillbaka men ikke! Hade dock inga förväntningar på att dom skulle vara de! Kul med en helg till utan TV! Börjar bli lite irriterad på det, har pratat med våran hyresvärd 2 gånger i veckan och dom nya som flyttat in och ska ta över hyresvärdens tv abonnemang 2 gånger och dom säger att som pratat emd företaget och att det ska vara ordnat men tydligen är det ju inte de! Pinsamt att gå och tjata också!

Har vart en sväng på Kvadrat i brist på annat att göra, hittade ett långt linne/underklänning med spets längst ner som jag kan ha under min nya Odd Molly klänning för den är nog lite genomsynlig..  Strosade runt lite och sedan gick jag och handla mar, börjar man bli gammal när man tycker det är KUL att gå runt i stora mataffärer? Haha, jag och Kenny åker alltid till COOP Mega eller liknande på helgerna och jag tycker det är kul att strosa runt där inne och kika! :P

Eftersom jag inte har nån TV så får datan roa mig men efter en vecka med den finns det inte så mycket att kolla runt på? Har kollat på resor, kläder, bloggar m.m men allt börjar bli lite uttjötat! Så nu har jag målat nagalrna, imorn kommer Kenny hem så jag måste städa lite, eller a typ damsuga, resten är gjort :P

Nä, nu ska jag återgå till att göra ingenting! Kanske slå på en Harry Potter film för det var ju längesen!..Eller? ;)


odd molly

2011-05-18 @ 19:19:12

Fin klänning. Kommer sitta fint på Lilebror´s student :)




17 maj

2011-05-17 @ 16:56:34

Idag är det 17 Maj vilket betyder Norges Nationaldag. Sverigen och Norges nationaldag är som dag och natt. Här firas det till folk inte längre kan stå på benen med folkatåg, barntåg, glass i stoora mängder och annat :) Det finaste är ju att alla springer runt i bunader och dressar! Tänk vad mysigt om det vart så i Sverige med!  

Vaknade iallafall halv 10 imorse av att Barnatåget gickförb utanför vårat hus! Spelade massa instrument och tjoade! Somnade dock om vid 11 efter att jag lagt mig ner och slått på en film och vaknade igen halv 3!! Jag har nog inte sovit så länge sen gymnasietiden :P

Våra kanaler har fortfarande inte kommit tillbaka! Håller tummarna att dom kommer imorn för det börjar bli rastlöst att inte ha nån TV att kolla på!

Igår var det lite fest eftersom vi är lediga idag, var hemma hos några Svenskar från jobbet och det var trevligt. Jag körde så jag var nykter och inmot småtimmarna när personer började bli fullare och fullare tyckte jag att det skulle bli skönt att vakna upp pigg och glad idag :P


Två veckor kvar tills jag åker hem på lillebrors student och får min nya mobil! hej då med denna stenåldersmobilen! Nästa vecka börjar jag ju jobba shift med! Ska bli spännande och se hur detta ska gå!

Försöker börja packa lite smått eftersom vi flyttar hem om mindre än en månad men är så svårt vart man ska börja? Vi har så mycket småprylar och ting som ska slängas tror jag! Haha, får nog vänta tills Kenny kommer hem!


världens bästa telefonsamtal

2011-05-15 @ 22:56:09

Idag är det söndag och min dag har vart lugn! Vaknade lite innan 11 av att det plingade till i mobilen och det var ett sms från min man♥. Han skulle gå och lägga sig för dom hade vart ute på party och klockan var "bara" 5 på morgonen där! Men hos mig var den ju 11 så jag skrev godmorgon tillbaka och några sekunder senare så ringer telefonen! Fick prata med han i 2 min innan hans pengar tog slut mitt i en mening men det är första gången jag hör hans röst på 10 dagar så jag var överlycklig! har levt på det hela dagen! Nu är klockan dock 11 på kvällen och jag ska snart sova, fick ett till SMS av Kenny nyss där han fråga vad jag hade för skostorlek.. Hmmm.. kanske får nån liten present när han kommer hem ;)

Har vart en sväng på gymmet idag med! Blev 40min cross och 55 min spinning :) Mätte mig i morse för jag kännde mig så smal och har försvunnit ytterligare 1-2cm på var och ett av alla mätområden.. Nöjd! 17 dagar kvar till sommar!
 

Sis och jag har shoppat lite idag.. beställde från Nelly. För mig blev det två klänningar och nagellack! Som om jag inte har nog med klänningar? Hon köppte också en jättefin klänning :)



Det första korallfärgade nagellacket har jag haft förr, men i fredags bokstavligt talat skrapa jag ut det sista av det och det är en av mina favoriter på sommaren! Så fick fylla på med ett nytt! Blev även 2 helt nya från Mavalas nya sommarkollektion! jag älskar Mavala´s nagellack, dom är små, billiga och täcker bra! Jag gillar små nagellack för då hinner dom inte bli dåliga eller torka ut!

IsaDora har också jätte fina nagellack nu ute i affärerna!


bowling

2011-05-14 @ 19:19:51

Igår var jag ute med jobbet, vi åt god mat och Bowlade, vi på min bana hann spela 2 omgångar och gissa vem som vann båda? ;) Jajjemensan det var jag! Hihi, tävlinginstingten kom fram där! Efteråt gick vi ut och tog några drinkar och vid 1 tiden begav jag mig hem efter en mycket trevlig kväll! Somnade som en stock och sov ända till kvart över 12 idag! Inte likt mig

Var faktiskt inte bakis eller något, kan bero på att jag inte drack så mycket. Tog mig till gymmet och tränade i 2,5 timma. Blev 70min cross 13min rodd och 35 min PW på bandet! Och lite magträning på de. Sen åkte jag och handlade och har för ens stund sen ätit lite sallad med taccoköttfärs :) Mums!

Nått tråkigt som har hänt är att igår när jag kom hem från jobbet och satte på TV:n så var alla kanaler borta. Är bara norges motsvarighet till SVT1 som är kvar! Skickade sms till våran hyresvärd idag och frågade varför det var så, och dom håller på att flytta över boxern och allt till dom nya som flyttat in och eftersom det är helg nu och 17 maj på tisdag så kanske vi inte får tillbaka kanalerna förän onsdag! Segt! Men lite tur i oturen är ju att det är den kanalen som Melodifestivalen går på ikväll! Sen så funkar som tur är internet med :D

Lite bilder från gårdagen




Som vanligt kan man klicka på dom små bilderna så blir som större :)


choklad

2011-05-12 @ 20:57:02
Idag fick det bi en vilodag. Har tränat 7 dagar i rad nu. Dock var jag nära på att träna idag med men inte bra för kroppen. Men imorn är det på´t igen! Får bli ett snabbt konditionspass på jobbet inna vi ska ut med avdelningen för mat coh bowling :) Kan bli kul! Längtar som vanligt efter att få göra ordning mig ;)

Dagen har spenderats i badrummet på soffan och i köket. Har städat hela badrummet grundligt. Vi flyttar ju om några veckor så tänkte ta lite nu när Kenny ändå är borta och jag inte har nått bättre för mig så det blir mindre att göra när vi flyttar! Får bli köket och resten av lägenheten i helgen! Jobbigast kommer bli ugnen!

Är så sjukt sugen på choklad men har fortfarande inte ätit nått! Ska ju ha godisfri månad nu hela maj! Inte en choklad bit, godis, chips, glass, kakor, bullar eller tårta har nuddat mina läppas dessa första 12 dagarna i maj. Tycker suget borde försvinna lite men är fortfarande sugen på CHOKLAD! Fast det sitter kanske mest i hjärnan? Men jag ska klara hela maj! PUNKT OCH SLUT!


GE MIG SVENSK ISKALL MARABOU CHOKLAD! SÅ KALL ATT DET KNÄCKER TILL NÄR MAN BITER I DEN!

tisdag

2011-05-10 @ 22:11:41

Har nyss ätit en god kyckling sallad efter ett spinningpass och en tur till affären. Idag gick tiden på jobbet väldigt fort och det är vi tacksamma för! Har fått ett erbjudande om att jobba kvällsshift mina 4 sista veckor här i Norge, sa ja, men måste bara kollas upp med fackförbundet om det är lov att jobba kväll 4 veckor på rad. Annars jobbar ju dom som går shift varannan vecka kväll och varannan dag! Men håller tummarna!

Var jätte nära på att hoppa över träningen idag igen. Men sparakade min feta bak och gick dit. Och kan ju inte klaga nu efter när man känner sig jätte duktig! :D Har träningsverk från gårdagens Body Pump men jag gillar det. Blir ett nytt pass imorn, jäklar vad jag ska ha muskler när Kenny kommer hem igen ;)

Ne, nu ska jag ta mig en dusch och sen slappa lite framför TV.n inna jag ska sova :)


långsamt

2011-05-08 @ 23:30:45
Detta inlägget skrev jag i söndags men har vart nått fel på Blogg hemsidan så det kom upp idag :)

Jag brukar ju alltid skriva här hur fort dagarna går men idag har det vart en seg dag! Vaknade vid 11 tiden och gick en morgonpromenad på 30min var helt blöt när jag kom hem för det var strålande sol och säkert 18-20grader ute. Åt en god frukost bestående av vattenmelon knäckebröd och äggröra :)
 
Sedan gick det utför :P Låg som fastkllistrad i soffan med både datan och TV:n på. När klockan väl blivit 5 var jag så förslappad att jag avbokade mitt spinningpass jag skulle gå på halv 6. 2 timmar senare fick jag ångest och gick ut på en PW i en timma! :) Kvällen har spenderats med Big Brother Söndagsfinal och hejja Peter som fick vara kvar. Trodde jag aldrig! Och tittande på resor. Blir tyvärr inget spanien men jag Veronica och Linda har spanat runt på lite annat och efter mycket tittande har jag fastnat för Tunisien lite. Vi är ju bara ute efter avslappning och sol och där får man väldigt lyxigt för bra pris! Får se vad det blir :)

Nu ska jag lägga mig och kolla Harry Potter tills jag somnar :P


lördag

2011-05-07 @ 13:46:00
Idag startade jag dagen med en timmas morgonpromenad. Det var soligt ute och blåste varmt så jag var riktigt varm läs svettig när jag kom hem igen. Åt en god frukost bestående av skorpos vettenmelon och äpple :) Nu sitter jag här och tittar lite på TV. Är lite mulen/sol ute så man kan inte direkt sola. Senare ska jag ta en sväng till gymmet och träna lite :) Har fortfarande träningsverk från i torsdags. Vi bor ju på 3:e våningen och jag känndemig som en invalido när jag skulle gå upp för trapporna :P




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0