latlisa

2010-09-27 @ 21:27:55

Nu har jag avklarat mitt första träningspass på 3 veckor :P Känns som en hel evighet sen jag tränade sist och benen var bra möra när jag hade gjort 1 timme på crossen. Kom nyss hem och det gjorde Kenny med efter jobb.

Nu sitter vi och väntar på att våra varma mackor ska bli klara så ska vi kika lite på TV och sen hoppa i säng tidigt för en gång skull! Var helt galet trött imorse när klockan ringde!


bilder

2010-09-26 @ 12:46:36




Första bilden är på mig och fina Petra, sen är det Simon och Kenny, Kenny som visar Linda hur man dansar bugg, tror inte dom dansar det i Norge :P Hon är by the way 37år!! Kan man inte tro när man ser henne :P Sen sitter Simon och Kenny och spänner sig lite ;) Och några som sitter och snackar i soffan :) Alla som var där jobbar på samma jobb som mig och Kenny =)

*Klcika på dom små bilderna för att göra dom större*


helgen

2010-09-26 @ 12:27:02

Nu har ännu en vecka flugit förbi och det är söndag igen! Petra och Simon fick lägenhet igår så nu är jag och Kenny ensamma igen, har vart mysigt att ha lite inneboende denna veckan. :)
I fredags var vi hemma hos en från jobbet med massa , en trevlig kväll som skulle sluta på stan men vi 4 var såå trötta så vi gick hem vid 12 tiden! Igår var jag och Petra på IKEA, hon skulle handla lite till deras lägenhet och jag var på jakt efter gardiner. Fann jag några? Nej! Får nog fråga mamma snällt om hon kan sy några av dom vi har hemma ;) Men lite annat fick jag ändå med mig hem, som man alltid får när man är på IKEA.
Sen på kvällen gick vi på bio. Vi kollade på Wall Street. Ja tyckte den var så där hände inte så mycket, men skådespelaren var ju snygg så man kunde sitta och kolla på han ;)

Idag ska vi städa lite här hemma, en sån här liten lägenhet blir stökig alldeles för fort, känns inte som att det är annat än dam här inne hur ofta jag är dammar och dammsuger :P Sen kommer nog Simon och Petra över lite senare för att kolla på film.

Är perfekt väder ute för att åka till preikestolen men det är nog nått man får planera dagen innan, lite sent att åka dit nu! Vi får hoppas på lika fina väder nästa helg så kanske vi kan åka dit :)

Har lite bilder från fredagen som jag nog laddar upp i ett inlägg ovanför :)


nämen, har jag en blogg?

2010-09-18 @ 21:15:18

Nu var det ett tag sen jag skrev.

Nu har vi fått ordning på riktigt i den nya lägenheten, var lite saker som skulle inhandlas som tex tvättställ, damsugare, klädhängare, kastruller mm. Men nu börjar vi få ordning här och vi trivs super bra! Att kunna gå till jobbet en minut innan man börjar är ju guld värt.

Sen sist jag skrev har jag vart hemnma i Sveige och hälsat på, kom tillbaka i tisdags så denna veckan på jobbet har vart kort. Dock har jag jobbat övetid onsdag och torsdag, samma förra veckan, en av andleningarna att jag inte bloggat så mycket.

Har bytt avdelning på jobbet med, är på en medicinsk avdelning nu och vi har massor att göra så det kommer nog bli en del övertid framöver, något man hör rätt ofta på företaget sen visar det sig att det inte blir övertid ändå. Men jag hoppas på det! Har iaf fått mig några timmar denna månaden.

Imorgon kommer Simon och Petra hit till Norge. Simon bodde vi med förra året och är Kennys vän. Och fina Petra (Simons tjej) lärde jag känna i vintras i Sälen :) Ska bli så kul att dom kommer och jag hoppas dom hittar bra jobb och lägenhet! Dom ska iaf bo hos oss tills dom får ordning på allt :) Kommer bli trångt men finns det hjärterum finnns det stjärterum ;)

Så nu hoppas vi på lite bättre uppdateringat igen! Nu blir det film mys med Bejbi! Ha en fin Lördag!


bilder på nya lägenheten

2010-09-04 @ 17:42:20


Vardagsrum och dörren på sidan går in på sovrummet. :)

Sovrummet, lite finslipning kvar, som typ gardiner och ine ett lakan? Och revsäskor ska ju bort såklart :)

Köket, som är samma rum som vardagsrummet litet men mysigt :P

Andra sidan, klädstället ska förhoppningsvis stå nån annan stans sen, dock vet vi inte vart för det var mycket högre än väntat :P

Annan bild :) Dörr till badrum till vänster och hall till höger :)

Badrum men tvättmaskin :) Dusch till höger i hörnet :)
Hallen.

Utsikt från...... Hallen :P Haha, kunde den inte vart från soffann? Hallen är ju liksom bakom en stängd dörr :P




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0