klädval??!!

2010-04-29 @ 13:49:46
Haha det sjukaste, jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorn på Sandras 20års fest! Har skrivit i ett inlägg neranför att jag nyss har shoppat massa kläder ändå sitter jag här och kan inte komma på vad jag vill ha på mig! Det är sjukt! Jag vill ha sånna där svarta strumbyxor med lite prickar på men har ingen aning vad jag ska matcha dom med på överdelen :/ Hmmm..

Åker hem från Kenny imorn jätte tidigt så jag hinner till Sandras festligheter! Ska bli jätte kul!

fiska fisk

2010-04-29 @ 13:46:06

Igår var jag och Kenny och fiskade! Det var jätte kul och vi fick massa fisk! En av fiskarna vägde nästan 3kg. Fast vi släppte i alla igen för vi skulle ändå inte äta dom :P Mén kul var det och jag fick dra upp 2 av dom, dom är starka dom små rackarna! Har massa bilder från det men jag har inte min kamerasladd med mig till Kenny så får lägga upp dom när jag kommer hem =)

Nu ska jag kika till pastan jag håller på att laga tills Kenny kommer hem från körskolan =)


torp

2010-04-26 @ 22:07:00
I lördags var jag Sis och mamma på torp med! Fick handlat mig en supersnygg klänning som jag hade på mig ute i lördags och en tunika! En bikinitopp och lite underkläder.

Shoppade lite i fredags med och då handla jag ett par leggins på Gina som är super snygga. Typ byxleggins. Har bilder på allt på min lilla rosa kamera men har ingen sladd med mig till Kenny så bilder på det kan ni få se när jag kommer hem om ni är snälla ;)

maria montazami

2010-04-26 @ 22:03:49

Nu är jag framme hos Kenny i Avesta! Eller ja jag var framme halv 3! Har åkt tåg hit så för en gång skull har jag inte kört bil :P Vi har bara legat och myst hela dagen och ätit tacos. Nu är Kenny iväg och handlar saker för vi ska göra varma mackor och kolla film! Lite helgmys fast mitt i veckan!


Har kollat på Svenska Hollywood fruar nu och jag kan inte sluta le när Maria Montazami är med! Hon måste ju vara jordens skönaste människa! Kan ni tänka er hon bli arg på nån eller nån bli arg på henne :P Haha det kan inte jag iaf! Hoppas verkligen det blir fler säsonger av det programmet eller att serien kommer ut på DVD för så ska jag köpa den :P haha!


Visste ni att...

2010-04-24 @ 10:06:43

... en morgon promenad ska inte vara längre än ca30 min. När du vaknar på morgonen så har kroppen jobbat hela natten med att förbränna all energi du har sen dagen innan. Så när du vaknar på morgonen har kroppen inte allt för mycket energi kvar. Tar du då en promenad innan frukost har kroppen energi så det räcker i ca 30 min. När den inte hittar mer energi börjar den istället ta från våra muskler, vilket leder till att musklerna bryts ner istället.

Så att gå timmslånga promenader innan frukost gör ingen nytta. 20-40 min är perfekt!


vart är solen?

2010-04-23 @ 11:01:52

Vaknade för en halvtimma sen, jätte skänt att få sova ut, har ju trotts allt semester typ och jag har ställt klockan sen jag kom hem!

Nu ska jag gå ut på en promenad, är lite sol ute men inte helt! Det stod på vädret att den skulle kika fram lite senare, kanske lagom tills min promenad är slut så jag kan lägga mig och pressa lite på altanen :) Ikväll blir det grillkväll hos Elin :) Det ser jag mycket fram emot ♥


Yyyyyyy!

2010-04-22 @ 23:08:00

Innan jag somnar så måste jag bara säga att jag tycker synd om er andra! Er andra som inte är vänn med mina vänner, för mina vänner är dom bästa som finns!

Så är du inte vän med dom har jag bara en sak att säga:
Yyyyyyyyyyyy!!! (*drar ner ena ögat och pekar på er*)

HAHAHA!


god natt

2010-04-22 @ 22:47:30

Nu har jag krupit ner i sängen och ska kolla klart på The Guardian som jag somnade till igår :)

Har ju vart helt strålande väder idag, jag fick solat i 2 timmar på förmiddan, sedan kom Sis och hämta mig och jag åkte med hem till dom! stackars lilla snutten som är sjuk :( Det blev ingen promenad mellan städningen och solningen imorse men det blev en timmes löparrunda nu ikväll! Nu när jag har börjat träna så mycket så känns det nästan lite konstigt när jag inte gör nått på en hel dag, får kli i benen :P

Imorgon är det fredag :D Mina planer är sola lite till på altanen om vädret tillåter *håller tummarna*, åka in till Gina och handla ett par leggins jag spanat in och sedan åka och handla med mamma innför kvällens grillning hos Elin :) Kommer nog bli en bra dag tror jag! Vad har ni för helgplaner? =)

G O D   N A T T ♥


kukkeliku

2010-04-22 @ 09:16:46

Jag är uppe med tuppen idag, hade ställt klockan på 8 eftersom jag kanske skulle passa Olivia men hon har blivit sjukare igen så Sis fick vara hemma med henne. Men nu när jag ändå gått upp kan jag ju vara uppe :)

Jag har ätit lite frukost och nu tänkte jag ta tag i klädkaoset från all min packning på rummet!

När jag är klar med det får det bli en liten promenad och om solen håller i sig kanske lite stek på altanen? Låter inte helt fel tycker jag!
Ska nog gå och hitta lite kokosolja här hemma nån stans ;)




dagens

2010-04-21 @ 20:03:14

Blev en förmiddag hos Sis och Olivia idag med, eftermiddan har jag senderat på Stenungsunds torg, bl.a. fika på EspressoHouse med mina bästa tjejer ♥ och några vändor in och ut ur butiker, tur jag inte hade pengar med mig för jag hittade en hel del snyggt där inne :) Det är så mycke roligare att prova kläder när man blivit av med några kilo :)

Jeans: Forever 21
Tunika: Vila, Nelly.com
Jacka: USA
Skor: Converse



När blev det dyrt att åka tåg? Sitter och kollar på tåg till Kenny och en väg kostar mellan 450-750kr? Jag tjänar ju nästan på att ta bilen upp! Dåligt!

Ikväll får det bli en powerwalk istället för en joggingrunda, mitt huvud verker så känner mig inte så peppad för att springa, men en liten promenad ska jag väl klara av utan att huvet smäller?


hemma på tjörn

2010-04-20 @ 22:31:19

Idag gick jag upp klockan halv 9 och tog mig en morgonromenad, fastnade hos mormor på vägen så fick gå kortare än jag tänkt mig för att hinna pp till Sis och Olivia för att ära frulle! Olivia är sjuk så Maria är hemma med henne så jag höll dom båda sällskap! Lekte och åt god lunch där sedan åkte jag och hämta mammsen på jobbet!

På eftermiddan har jag powernappat, ätit god hemalagad mammamat och tatt mig en löparrunda på 50 min :) Inte varje dag man får lagad mat, kan ju bero på att jag inte bor hemma längre typ ;)

I morgon blir det frulle och lek uppe hos Sis igen, sen på eftermiddan blir det fika med tjejerna ♥


hej då

2010-04-19 @ 08:13:53

Nu har solen kommit tillbaka till Lindvallen och vi åker härifrån :P
Hoppas vi kommer hem till sol med!

Bye bye Lindvallen, Hello Tjörn


ensam

2010-04-17 @ 22:12:56

Jag har inte haft hemlängtan på ca 1 år. Visst man kanske har velat vara hemma men inte sådär så man vill åka tillbaka nu nu nu! Men nu har jag det. Jag sitter här helt själv i världens stökigaste lägenhet! 25 mil från min bejbi och 45 mil från min familj. Imorn är sista arbetsdagen men sen måste jag sova kvar en heeel natt till innan det bär av hem. Men när jag väl är hemma är det endå nått som kommer saknas! För jag kommer vara på Tjörn och Kenny i Avesta! Visst det är ju bara för en kort tid, men jag känner mig så tom när jag inte har han i närheten!

Nu börjar verkligen säsongen ta slut på allvar, jag skulle åka och sola vid halv 8. Man har alltid kunnat sola tills 8 på kvällen men nu när jag kom dit var det stängt och jag fick reda på att dom stänger 6 nu! På vägen tillbaka till bilen gick jag förbi "kaninen" liften som är det första backen att stryka med våren här uppe! Bara små snöfläckar kvar. på vägen till ICA såg det likadant ut, längdspåren är nästintill obefinntliga och det ligger nästan ingen snö kvar nån stans förutom i backarna! Och på det så regnade det ute! Det är lite sorgligt, vart tog alla snövita träd vägen liksom? Väl framme på ICA satt nya lappar vid ingången om nya kortare öppettider! Det märks av folkmässigt med, backarna är nästan tomma på dagarna och ingen rörelse ute på kvällarna! Kanske därför man längtar hem nu? Det finns liksom inget kul kvar här nu! Imorn jobbar jag sista dagen på Höken, sen stänger den liften för säsongen! Nu vecka 16 stänger alla backarna. Förutom Orren som har öppet hela vecka 17 med. Stackars dom som ska jobba kvar så länge!

Nu kommer jag iallafll inte så mycket längre med packningen, väskorna som är färdigpackade måste ut i bilen in nan jag kan se vad som finns kvar att packa ner respektive slängas!
 
Ne nu ger jag upp, jag lägger mig och kollar på Sällskapsresan och försöker sova! Sista dagen imorn! Weii


packar

2010-04-17 @ 17:45:59

Fyy vad mycket det är att packa! Varför tog jag med mig så mycket? Framförallt varför så mycket kläder? Haha, har packat ner hur mycket som helst ändå tar det aldrig slut!

Kenny är inte med, vi valde att betala för städningen iställer så imorn efter jobbet packas allt in i bilen och på måndag morgon bär det av hem!

Ju mer det närmar sig ju mer längtar jag!


the garden collektion

2010-04-15 @ 11:46:07

Igår blev det en tur till Västerås i det fina vädret :) Jag fick köppt mig en jätte fin vit sommarklänning och en jacka jag har spanat in från H&M:s The Garden Collektion. En ljus beige linne jacka :D Fanns en kvar i hela affären och precis min storlek! När vi kom hem vid 5 tiden gick vi och handla glass och slulle njuta av solen på Kennys balkong, men den hade försvunnit bakom huset :P Ingen kvällssol alltså! Så vi fick äta glassen inne stället! Efter lite slappande innomhus åkte Kenny till gymmet och jag gick ut och sprang en runda! hade nog bättre kondition än jag trott. Sprang i 55 min och gick typ bara 10 av dom!

Idag ska vi deklarera den Norska deklarationen! Hoppas det går bra nu den är lite krånglig. Sedan blir det nog en runda idag med! Ikväll ska vi åka tillbaka till Lindvallen igen. Har bara 3 dagar kvar där nu sen är säsongen slut! Helt sjukt att jag vart där sen 12 November. Känns som bara ett par månader!

P å   t i s d a g   k o m m e r   j a g   h e m ! ♥




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0