det kliar i fingrarna...

2010-12-28 @ 20:30:00

...när jag gick in på HM:s sida och såg att dom fått in vår/sommar kläderna :) Men ska hålla mig! Inget mer klädshoppande för mig i Norge! Har ändå ingen användning av fina kläder förän jag kommer hem! Men oojjjj vad det kliar ;)


hej hej

2010-12-28 @ 15:29:04

Ja nu är det inte många dagar kvar på 2010 :) Och vi har fortfarande inga planer för nyårsafton! Men nått lär vi ju hitta på :)

Idag och igår har jag vart hemma från jobbet, har vart lite illamående men det har inte gått längre! Men känner mig bättre och imorn ska jag jobba igen :) Blir bara 2 dagars jobb innan det är ledighet igen! Skönt med lite korta veckor, fast denna veckan blev ju väldigt kort då men. Dagarna bara flyter på och det är "bara" 5 månader kvar tills vi flyttar hem igen! Kanske ingen ide att börja längta redan nu men skönt ska det bli! Om dom nårmsta 5 månaderna kommer gå lika fort som 8 månaderna hittils har gått så hinner vi väl knapt blinka innan det är dax att flytta hem!

Och nu går vi mot ljusare tider med, dom kallaste månaderna är ju inte över än men känns ändå som det mörka ligger bakom oss och för varge dag som går kommer våren närmare och närmare! :)

Vilket osammanhängande inlägg detta blev! haha. Men hade inte så mycket att skriva!

Grattis till min Mormor som fyller 75 år idag med!


God jul

2010-12-25 @ 00:14:55

god jul

2010-12-23 @ 18:35:45

Ojj, trodde inte det var så längesen jag uppdatera men det var det visst!
Anledningen till detta är att jag idag har jobbat 10 dagar i sträck! Har på 2 veckor jobbat 35 timmat övertid vilket är en hel extra vecka! Så nått speciellt har inte alls hänt, har bara vart jobb jobb jobb! MEN det resulterar ju förhoppningvis i en lite större lön i Januari :)

Igår jobbade jag iaf inte övertid så då var min plan att storstäda hela lägenheten inför julhelgen, men klockan halv 3 en timma innan jag skulle gå hem från jobbet kommer chefen och 2 andra kollegor in och frågar om jag ska med ner på byn och ta "nån" öl! Visst säger jag och efter ett X antal cider och 8 timmar senare var jag hemma och hoppade bums i säng med en snurrande skalle. Upp och jobba idag igen och första timmen på jobbet mådde jag väl inte toppen :P Gör det nog fortfarande inte men haha!

Fick iallafall slutat lite tidigare men ändå senare än väntat och gick hem och tog tag i storstädningen! Det bästa med att ha en lägenhet på 30kvm2 är att en storstädning inte allt tar lång tid! Var helt färdig på en timma! Nu ska jag hänga upp tvätten som ligger i maskinen, ställa mig i duschen och sedan ska jag och Kenny åka till Kvadrat och fixa det sista till imorn! Tur att dom har öppet sent idag så vi hinner med allt utan att stressa!

Så nu önskar jag alla mina läsare en riktigt God jul! :D Ät tills ni spricket och chokladen sprutar ur öronen på er för det ska jag göra!


?!?!

2010-12-15 @ 21:40:22

Redan onsdag idag och snart torsdag :) Vanlig jobbtid idag då vi inte fått våra delar än så vi kan jobba övetid på riktigt :) Dom skulle komma idag men nu blev det flyttat till imorn! Så imorn får jag förhoppninsvis jobba lite övertid, gjorde det igår med och kan inte bestämma mig om jag ska jobba på lördag eller inte? Anledningen till att jag inte kan bestämma mig är för att vi ska på julbord med jobbet på fredag kväll, och sedan är jag medbjuden till Petra´s kollega på partaj på lördag kväll! Så frågan är om jag orkar gå på Julbord, sen gå upp tidigt och jobba sedan hem och på´t igen? Hmm

Ingen övertid idag gjorde ju så att jag kunde träna! Nått positivt. Blev cirkelträning idag! Helt otippat, men det startade precis när vi kom till gymmet så vi haka på :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan rätt ner i sängen. För första gången på veckan kanske komma i säng innan klockan halv 12, 12! :)


god morgon

2010-12-11 @ 11:24:41

Hej hej hallå dagboken, haha :P

Nu är vi back in Stavanger City. Har jobbat övertid 3 av 4 dagar denna veckan så har inte gjoret så mycket annat än att sova, jobba, och äta :) Men nu är det helg och det var så skönt att sova ut! 

Har satt mig i soffan men tända ljus och min mysiga filt. Kenny sover så jag ska passa på att titta på Trolltider, ni vet den där gamla julkalendern. Sånna saker går ju absolut inte att titta på när han är vaken :P

Fick våran lön igår och jag hade sett fram emot lite extra eftersom det är halv skatt i Norge i november men dagen innan löning kommer min chef och säger att enligt min skattetabell ska jag inte ha halv skatt! Blev lite besviken eftersom jag hade räknat med det, men det är ändå pengar som kommer tillbaka på skatten senare nästa år så blir ju som att spara på ett sätt ändå :) Nu måste jag bara hålla tummarna att jag får skatten i juni och inte som detta året då jag var en av dom som fick vänta ända till slutet av oktober :)

Idag har jag inga planer, skulle städa men igår kväll kliade det så mycket i fingrarna så gjorde det då. bara damsugningen kvar! Kanske handla lite julpynt så vi får lite stämning här hemma :) 

Tack och hej leverpastej.


julklappshandlning

2010-12-05 @ 10:40:37
Igår var jag ch Sis i Stan och shoppadel lite, några julklappar skulle bockas av men vi handlade även till oss själva ;) Svårt att motstå. Blev dock inte så mycket till mig, köppte en topp och lite små saker som strumbebraller, smink och sånt! Nu är jag nästan klar med alla julklappar har några kvar till min man :)

På kvällen blev det lugna puckar, efter stan och lite middag hemma somnade jag på soffan, vaknade och åkte upp till Sis för att vara lite med Olivia innan hon skulle sova. Somnade senare på deras soffa med :P Åkte hem och la mig! Och nu är jag vaken igen :D

Idag ska jag passa Olivia och senare in till stan och träffa Christin och Emma och ännu senare hämta upp min man från Tåget!

Imorn bitti åker vi tillbaka till Stavanger :)

galet

2010-12-04 @ 01:17:20

Igår klockan 20 i 7 på morgonen skulle jag besikta min bil, den gick inte igenom p.g.a att den läcker olja. Vilket kostar 14000 att laga, mer än vad bilen är värd! Jag och pappa brainstormade vad sjutton vi skulle göra, jag åker ju tillbaka till Norge på måndag men de blir körförbud på bilden den 3:e januari :/ Hmm

3 min efter jag hade pratat med pappa ringde min syster och frågade vad jag skulle göra, köpa ny bil kanske? Fast det var ju inte planerat föräns till sommaren! 1,5 timma senare hade jag bestämmt mig för att köpa ny bil, började kolla på blocket och direkt när pappa slutat åkte vi in till stan för att kolla på en jag hittat. Den dög inte, alldeles för mycket skavanker i lacken och han vägra sänka priset. Åkte till en större känd bilfirma och kolla där men dom hade inte bilen jag ville ha ( Volvo S40) Precis innan vi skulle gå gick han in på datan och kollade om det fanns nått annat som passade mig och hittade en S40 i Borås!

Idag har jag suttit konstant i telefon med bank, norge och bilfirman och klockan 2 åkte jag och lillebror in till GBG för att köpa min bil! Sen iväg till Borås för att hämta den :D

Så nu, knappt 2 dygn efter min andra bil inte gick egenom besiktningen har jag en ny bil :) En superfin S40! Allt har gått sjukt fort och jag kan knappt fatta själv att det är min bil som står ute på parkeringen :D

Ska ta en egen bild på min bil men en sånhär är det :) Utan den fula vingen då! Men samma modell och samma färg :)




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0