=)

2009-09-29 @ 22:10:21
25 November 2009. Dagen med stort D! :)

söndag

2009-09-27 @ 14:29:10

Ja nu var även denna helgen förbi :) Helgerna går så sjukt fort när man jobbar lördagen, vilket vi gjorde igår :) Men det va ju sista helgen så lika bra att ligga i och jobba så mycket man kan, hoppas på lite övetid i veckan med så man får ihop några sista slantar.

Sitter och kollar på Idol repriserna som jag missat hela veckan, ska snart kolla på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på internet, Kenny sitter brevid och lär sig trolleritrick på datan, ganska kul att se på, han ser väldigt konsentrerad ut :P Efter det ska jag iväg och sola tänkte jag innan det ikväll bli Norska Robinsson sedan söndagsfilm och kanske kanske lite glass. Mums! Ska även klämma in lite packning i dagschemat. Vi åker ju hem nu på torsdag :D Vilket även påminde mig om att jag måste boka båtbiljett idag, så ja, det blir nog fullt upp denna vilans dag!


Nyp i rumpan = smäll på käften

2009-09-26 @ 18:42:15

Jag förstår inte hur killar tänker ibland! VAD är det som gör det okej att bara gå fram till nån tjej på stan och ta denna på röven? Igår när vi var på byn så hände detta flera gånger på alla oss och jag förstår inte hur man kan vara så respektlös och göra så? När sånt händer blir jag så förbannad att jag bara vill smälla till killen som gjorde det, men i 99% av alla gånger det händer så springer dom ju därifrån lika fort som dom kom. Men jag och Emilie fick tag på en han skulle gå in på toa och så satte vi skona i dörren och snacka lite med han :P Han bad iaf om ursäkt men ändå! Nästa gång ska jag spela med så killen kommer tillbaka och då ta han på ett "känsligt" ställe och klämma till fast liiite hårdare!

Chansen är ju typ 0,01% att en kille läser detta inlägget men, Väx Upp! Inse att tjejen inte kommer kasta sig i din famn och förlja med dig hem efter krogen om du beter dig så! Finns bara ett ord, UCH!

Lätt att vara efterklok!


Bingo

2009-09-24 @ 21:40:00

Förut när vi kom hem från jobbet och stod och väntade på hissen så kom den sötaste lilla tanten med rulator och åkte med oss, hon berättade att ikväll skulle hon spela bingo :) Hon var så glad för hennes dotter skulle tydligen komma och vara med så hon slapp gå med rulatorn och kunde då gå med bara käppen :) (bingon spelas i ett hus utanför höghuset) Sen när jag promenerade hem efter jag hade solat så mötte jag alla tanterna som hade vart och spelat, eller a mötte och mötte, gick förbi dom! Och dom var så söta, dom stog där i en liten grupp och diskuterade brandövningen vi hade här i tisdags :) Vad jag vill komma fam till är att tänkt, Kicki, Emma, Sofia, Elin, Veronica och Tessan när vi blir gamla tanter och bjuder hem varandra på kaffe och bullar och sitter och kosar oss och spelar bingo :) Vissa tycker det ska bli läskigt att bli gamla men jag tycker det verkar så mysigt, varge gång man ser ett riktigt gammalt par tillsammans så blir man ju nästan lite varm i kroppen :) Dom är så söta!

Och med detta sagt säger jag God Natt :)


uppe med tuppen

2009-09-19 @ 11:10:07
Idag vaknade jag klockan 10:11, tidigt va? ;) Kan bero på den sköna powernapen jag tog efter jobbet igår! Bio igår, flickan som lekte med elden som sakt, det var jätte bra, fast det är både bra och dåligt att man har läst böckerna innan för det är så himla mycket dom inte får med i filmen som man sitter och tänker på, men o andra sidan är det bra för då fattar man filmen bättre, och vet mycket mer om allt som sker, nu väntar jag på trean och hoppas den är lika bra! Nu har tangentordet sepat loss totalt s[ kan inte skriva mer, n[n som vet hur man fixar s[nt, n'r man trycker p[ vissa tangenter kommer n[tt helt annat upp, haha!

on day older

2009-09-17 @ 16:59:57

...and one step closer :) Ett steg närmare hemfärden nu när torsdagen nästan är avklarad :) Ska bli lite träning först innan den är helt slut :) Dagarna bara susar förbi på jobbet för jag sitter och lyssnar på ljudböcker, har läst/hört alla Stig Larsson böckerna och nu är jag inne på Camilla Läckbergs´s. Nån som har bra tipps om böcker som handlar om mord och sånt så skriv :D

Satt och tänkte på en sak på jobbet idag, SHIT vad allt i världen handlar om pengar, det kostar ju nästan pengar att gå utanför dörren, (jo det gör det faktiskt för, att kunna ha en dörr måste man ha en form av bostad och det kostar!) Har vart här i Norge i 5 månader när jag åker hem och visst har man sparat undan en hel del pengar. Men så kom jag och tänka på att jag inte alls kommer kunna göra slut på dom, först ska vi till USA den 9 Oktober så där försvinner lite, sen är man hemma en månad och jag hade sett fram emot att kunna handla massa, inte bara kläder utan fixa håret, börja göra naglarna igen, och sånna saker med! Men så slår tanken mig att jag ska ju upp till Lindvallen i november vilket betyder att jag inte kommer få min första lön förän i slutet av december, så då måste jag ha massa pengar undansparat dit. Och så måste jag köpa termobraller för de har jag inga! Sen hade jag tänkt på skidor och hjälm och sånt med, så chipp chopp så kan ja inte alls köpa alla kläder och naglar! :( Så var jag inne på Emmas blogg och såg att hon hade fått samma briljanta idé som jag gått och tänkt på i nån vecka. Rensa ut gaderoben och lägga ut på Tradera! Väldens bästa idé man får ju nästan sålt all skit där (peppar peppar) och den tanken gör mig genast mer lättad!

Imorgon är det Fredag och jag och Kenny ska gå på Biopremiären av "Flickan som lekte med elden" hoppas verkligen den är lika bra som boken var! Resten av helgen ligger än så länge oplanerad! På lördag kanske vi ska åka till ett ställe som heter Preikestolen, det är ett jätte högt berg som stupar rätt ner! haha svårt att förklara men kommer antagligen bilder på det :)


Uppdate: Hittade bilder på Google! Såhär ser det ut, och fråga mig inte hur den galna gubben vågar sitta och dingla med fötterna!

 


söndag

2009-09-13 @ 12:16:39

Jaha, nu var det söndag igen och ännu en helg ha flugit förbi :) Men vad har man hunnit med och göra då?
I Fredags var vi hemma hos en jobbarkompis och hade poker kväll :) Jätte kul, fast än jag inte vann, men åkte inte ut först heller ;) Igår, lördag så jobbade vi några timmar på dagen, sen på kvällen gick vi på bio :) District 9 kollade vi på. Den var bra, lite knasig i början men den var helt okej :) Idag står städning på chemat, tråkigt men sånt som måste göra antar jag, fast förs ska jag sätta mig på balkongen och sola för tro det eller ej men det är faktiskt strålande sol utanför! Undra om man får mer färg eftersom jag bor på 15 våningen, kommer ju betydligt närmare solen än dom som bor på 1:a ;)

Imorgon är det ny vecka igen, och en vecka närmare hemfärd! :) Glädjer mig så!

  


idol

2009-09-08 @ 20:04:44
Weii, nu blir det Idol 2009 för vet ni va? Vi har svenska 4:an här i Norge :D Auditions är roligast att kolla på, alla dåliga :P!

Söndag

2009-09-06 @ 12:02:48
Fult väder igen, så var det med den solen! Den kom i nån dag men nu är den borta lika fort igen :( Sitter och kollar på DisneyChannel på våran TV som vi har fått låna av en gubbe på jobbet :) Första gången på 4 månader vi har en TV! Känns som rena lyxen. Funderar på vad jag ska äta till frukost eftersom jag nyss vaknade, Kenny ligger fortfarande och sover, skulle väcka han vid 1 om han inte hade vaknat :P Igår var vi på bio, Inglorios Basterds hette den, vet inte om jag stavar rätt nu! Den var helt okej, lite dryg i mitten av filmen men annars var den bra :) Jobbade lite igår med, inte allt för länge bara mellan 9,30 - 14 men det blev några timmar iaf :) Hoppas på mycket övertid nu sista månaden innan hemfärd!

Söndag idag redan, en vecka in på september, tiden bara flyger iväg. Idag ska vi gå och träna, och jag tänkte kanske sola, måste börja grunda lite inför USA, för någon sommarbränna har jag ju inte!

Nu ska jag kolla runt på lite kläder tänkte jag, inte handla nått, men få lite inspriration om vad man ska bära i höst :) Lårhöga stövlar är ju nått som kommit, sånna där Pretty Woman stövlar! I höst ska jag iaf införskaffa mig en Jouicy Couture (stavning?) dress. Nått jag velat ha länge! ♥ 

USA

2009-09-04 @ 23:27:11

Nu är nästan allt bokat, bara flygbiljetterna kvar! Den 8 oktober åker jag och Kenny och några vänner till han till USA Florida i 10 dagar. Det ska bli så underbart att få se lite sol efter denna regniga sommar i Stavanger. Vi har hyrt en stor villa med pool och allt så här ska solas, shoppas, gå på universal studios och nån stor vattenpark och sen sola lite till :) Längtar! Kicki, jag kollade upp om det var nära till dig men det var det visst inte :P Du har inte semester så du kan komma till oss? ;)

Bara 27 dagar till hemfärd nu! Skönt! Imorn blir det jobb så nu ska jag snart hoppa i säng! :)




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0