midsommarhelgen!

2011-06-26 @ 10:32:04
Jaha, nu börjar midsommar helgen gå mot sitt slut har haft en toppen helg med familj och vänner.

På midsommarafton blev det middag hemma med heela familjen och senare rörde jag mig in mot fastlandet för att träffa vännerna. Vart mysfest hemma hos Linda med grillning, kubb och annat skojj :) Var planerat att jag skulle sova på fastlandet med tvingade lillebror som var nykter att hämta mig!

Igår låg jag en stund på altanen och solade i det underbara vädret. Sedan fick jag åka tillbaka till fastlandet för att hämta min bil, och där fastna jag. Åkte till stranden med tjejerna och spelade (tittade på) vollyboll. Sedan åkte vi och handla mat och åkte hem till Elin och hade mys tacco middag på hennes balkong! Till kvällen blev det lugn förfest hos Elin och när dom andra åkte ner till Burra som hade premiär öppning så åkte jag och Veronica hem till Ön.

Idag är det lika fint väder så ska snart gå ut och lägga mig på altanen. Och där hade jag tänkt stanna tills jag ser ut som en kräfta ;)

torsdag

2011-06-23 @ 10:37:48

Nu har jag vart hemma på Ö:n i en vecka :) Har inte gjort så mycket mest var hemma faktiskt! Idag fyller farfar år så då blir det lite kalas för honnom!

Imorn är det ju midsommar. Ska ner till farmor och farfar tidigt och plocka blommor så jag kan binda mig en krans :) Sen blir det middag hemma och en sväng in till fastlandet och träffa kompisar!


pärlan

2011-06-12 @ 00:50:10

När jag kommer hem måste Pärlan få sig en tvätt. Smytsig och ful efter askskyar från Island :P

Volvo for life ;) Haha.



Kan kanske vara det bästa köpet jag gjort. :)


....

2011-06-12 @ 00:42:08



Söt klänning.

4 dagar kvar till hemresa. Packning och städning är inte kul. Att packa upp är värre!


drömhuset

2011-06-10 @ 20:05:16

Har hittat ett drömhus, dick ligger det helt fel. I Avesta :P Lite vit färg på fasaden och göra om några rum lite ljusare med vita färger så är det perfekt! Hade detta huset legat på Tjörn hade det dock inte kostat 2,7 miljoner utan närmare 6-7 miljoner. Men vad ska jag med ett hus med 9 rum till? Haha, men drömma går ju.

huset har:
Stor tomt
Stora fönster
Mega stor terass med inglasat uterum och pool
Bastu
Jaccuzi

Läng till fler bilder!
http://beskrivningar.capitex.se/CapitexResources/Capitex.Web.UI.WebControls.Object/Capitex.Web.UI.WebControls.Object.AllPictures.aspx?Skin=PerHedlund&usecache=&from=Hemnet&ds=&TYP=CMVilla&GUID=3SLI8BK6QAJEBJ4F



sommar

2011-06-05 @ 23:24:12

Nu är sommaren här och jag har idag kommit tillbaka till Stavanger för 10 dagar innan jag FLYTTAR hem till Tjörn! :) Jag har nedräkning med stort N!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0