Bröllop

2014-05-12 @ 23:18:31
I lördags var det bröllop för min kusin! Jag serverar väldigt mycket på bröllop på sommarhalvåret så det var kul att få vara gäst för en gång skull :) Att bf kom ner enbart för detta var ju pricken över i också! 

Jag hade en gul klänning från Nelly och beiga klackskor från H&M 

Håret gjorde jag själv, en inbakad fläta som går från höger till vänster sida med en blommgirlang som jag flätade in, sedan lockade jag håret i tofsen, tuperade lite och satte upp det i en slarvig "bulle" tillsammans med resten av blommgirlangen. 🌸🌾Blommgirlangen är från Glitter och hade blommor och fjärilar i olika färger i sig, bl.a. gult som min klänning 😊

Jobb

2014-05-12 @ 13:57:13
Sedan jag började jobba som frisör slutade söndags ångest att existera! Jag jobbar med min hobby och det är så kul! Idag har jag bara fransförlängningar, mycket sånt nu då det börjar närma sig bal och student tider! 



Bara vara

2014-05-09 @ 00:28:26
Sedan några veckor tillbaka har dagarna bara gått iett för mig! Jag är hemma sent på kvällarna och helgerna är uppbokade! Alltid kul när det händer något men jag längtar så tills denna helgen! Imorgon kommer världens bästa pojkvän då vi ska på bröllop på lördag vilket jag ser fram emot och på söndag ska jag sova länge, få vakna upp breved pojken min och bara vara hela dagen. Underbart! 





Färgkväll

2014-05-08 @ 00:20:37
Precis hemkommen efter en färgkväll hos Grazette. Fick tag i modell i sista minuten vilket var jätte kul :) 


Gabriella har färgat sitt hår svart i flera år och ville nu bli lite ljusare, inte blond utan bara få mer färg/liv i håret, detta fixade jag genom att lägga en bottenfärg för att ta bort utväxten samt lägga slingor som blev bruna med lite varma (röda) pigment. Blir oftast så när man ljusar upp ett svart hår. 

Både kund och frisör är supernöjda med kvällen och det är så kul, det är ju det jag alltid strävar efter hos mina kunder, såklart! 

Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och sova så jag orkar en dag på salongen imorgon :) 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0