Fredagsfika

2015-01-30 @ 13:47:57
Idag bestämde jag och Evelina att det skulle serveras fika på jobbet i sann fredags anda så det gjorde vi :) 



Dagens träning

2015-01-28 @ 14:47:29
Startade dagen på gymmet och körde 40min cross och 20min på stepmastern. Det är en riktig mördarmaskin för the butt så att säga 👌 
Imorgon är det invägning och mätning och hoppas på lite bra resultat iaf. 



Ledig måndag

2015-01-26 @ 12:06:35
Sista dagen på ledighet idag! Man blir lite slö när man är ledig för länge så nu tredje dagen börjar jag känna att jag måste jobba igen ;)

Men! Här ska röjas i lägenheten inför Harrys ankomst och jag ska åka och träna och rensa bland papper :) 
Imorgon ska även bokföring göras på jobbet och avsluta 2014's papper för deklaration och bokslut! Det är inte bara att klippa ;) 
Lite mellis innan jag drar igång dagen :) 

Harry

2015-01-25 @ 22:42:22
Efter lite övervägning och snack med boyfriend har vi kommit överens om att valpen ska fortsätta heta Harry! Jag tycker det är ett coolt namn annars hade jag inte övervägt det och mellan Hugo och Harry föll Kenny's röst på Harry så det blir det! 
Ingen längtar mer än jag tills han kommer! Koppel och halsband är inhandlat och i veckan ska jag köpa hundbädd :) 





Gårdagens träning

2015-01-25 @ 22:36:31
Gårdagens gympass gick kanon :) Körde 45 min intensivt på crosstrainern och rygg+mage! Kul nu när man börjar droppa några kilo och magövningarna blir lättare :) 
Idag har dagens träning vart en tur på Ikea ;) 

Påväg till gymmet igår! Älskar att det kommit lite snö ute! Jag är verkligen en sån som ser charmen i alla årstider och tycker faktiskt om alla 4 lika mycket 🙈 

Ska försöka klämma in några spinningpass i veckan som kommer! 

Kram! 


Städa

2015-01-24 @ 13:20:40
Nu har jag äntligen fått ut julen ur lägenheten! Och det blev så ljust och fint igen. Köpte med mig tulpaner och rosor efter jobbet igår och gjorde det fint med :) Har lite kvar av städningen som ska undan i helgen så det är skönt att jag är ledig och slipper stressa :) 

Hoppas på ny soffa snart, tycker denna är på tog för liten

Fyllde ut tulpanerna med lite blåbärsris

Ledig dag betyder även frukost i sängen i vanlig ordning ✨ ingen aning varför men jag älskar att äta frukost i sängen 🙈 

Ha en fin lördag 💖 Jag ska snart åka till gymmet en sväng! 

Färg!

2015-01-23 @ 15:07:21
Äntligen sitter jag med slingor i håret och ska bli blond igen :D Jag har inte färgat mitt hår sedan i juli för att få ut lite kvalité på håret igen så nu var det redo 😊 

Osminkad och ser ut som jag ska åka till månen  🌖

Gymmet

2015-01-23 @ 09:20:48
Nu är frukosten i magen och jag ska dra mig till gymmet för att träna lite ben och rumpa! Det bästa som finns är när man kan äta frukost i sängen! 

Ha en underbar fredag allesammans 💖

Hugo eller Harry?

2015-01-21 @ 10:14:58
Igår kväll efter jobbet pkte jag till min valp och hälsa på! Han är nu 7 veckor gammal och bara två veckor kvar tills jag kan ta hem han! Galet! Känner mig nervös då jag aldrig haft hund så är svårt att veta vad man ska förvänta sig. Sist jag hälsa på han var han 5 veckor och galet vad han utvecklats sen sist. Idag kom han och hans syster springandes till dörren när jag kom och hade blivit mycket stadigare på benen. Sist jag såg dom hade dom nyss öppnat ögonen och börjat gå lite :) 


Men nu är frågan, jag har alltid tänkt han ska heta Hugo, men uppfödarna har döpt han till Harry! Ska jag ha kvar Harry eller kalla han Hugo? :) 

En liten Harry eller Hugo? 

Måndag

2015-01-12 @ 09:04:47
Kickstartar veckan med ett PT pass innan jobbet! Benen och rumpan ska köras igenom och jag misstänker att det kommer kännas rejält imorgon! 

Här är mitt kotto inför denna lilla resa! 

Många små saker gör stor skillnad tillsammans :) 

Mitt år

2015-01-11 @ 20:05:17


Det senaste 1,5 året har jag verkligen inte tagit hand om min kropp vilket har lett till många kilos viktökning. Innan detta går för långt är det därför nu dax att ta tag i det på riktigt :) Jag är helt övertygad om att jag kommer klara att gå ner dom kilona jag lagt på mig och startade året med 2 PT pass denna veckan samt ett kardio pass. Jag måste börja tänka på vad jag äter igen och komma in i de gamla vanorna jag hade förr :) 

Efter lite prat med mig själv och rådgivning av PT har jag kommit fram till att det inte ska vara omöjligt för mig att gå ner 13kg till midsommarafton som är vecka 25. Det är alltså 0,5kg i veckan vilket ska gå! 

Så kika in här om ni vill följa mig på denna "lilla resa" 

Imorgon tar jag tag i det tuffa och ska väga och mäta mig :/

Kram 🎀


Lördag

2015-01-10 @ 10:51:17
God morgon lördag och helg! Jag har precis bytt sängkläder och ska göra ordning mig för idag ska jag på Disney on ice i Göteborg :) 



PH-Freddie

2015-01-07 @ 10:56:41
I måndags fick jag åka med Caroline och wrappa Freddie, även känd som paradise hotell Freddie! Vilken skön kille, en riktig go kille med stor personlighet :) 

Freddie är ett praxexempel på att wrappen inte är till för användningsområden som viktminskning/bantning osv. Wrappen är till för att ta bort slagg och skit ur kroppen som man samlar på sig när man tex dricker kaffe, röker, äter dålig processad mat osv. Att wrappa sig är alltså inget man gör istället för att träna :) En annars vanlig missuppfattning! 

(alla mina bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen, kopiering anmäls)

Om ni fortfarande inte testat att wrappa er rycker jag definitivt att ni ska ge det en chans! Första wrappen kostar 300kr och har du inte möjlighet att besöka mig på salongen så skickar jag till dig med posten :) 

Kram Emelie 🌸

Valpar

2015-01-06 @ 23:48:37
Idag har jag vart och hälsat på min eventuellt framtida valp! Att jag inte dog söt-döden. Jag har faktiskt aldrig träffat en så liten valp innan, dom var pyttesmå :) 






Shopping

2015-01-05 @ 11:20:11
När jag var i Stockholm i fredags så blev det lite shopping. Med betoning på lite :)  Vi hittade Katrin Zytomierska's butik och där inne köpte jag den omtalade bönpastan. 

Sedan var det rea inne på Marc Jabobs affären så köpte ett iPad fodral som jag suktat efter länge 

Hoppas ni har en bra måndag! 
Kram 💖



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0