God morgon fredag

2013-08-30 @ 13:09:16

Härligt ned fredag, jag har ju dock om man bortser från alla klipp och nagelkunder vart ledig men varför ska man bortse ifrån dom? Jag har startat dagen med en sen, men god favoritfrukost!

Idag står torp på schemat, jag ska lämna tillbaka lite kläder i butiker som inte finns här. Sen ikväll har jag en nagelkund :)


Nytt i höstgarderoben

2013-08-29 @ 12:43:10

Införskaffat mig en ny höst jacka, eller a ny, jag äger ingen höstjacka sedan innan. Så jag har köpt en :) Och en basic topp från GT


Klipp klipp

2013-08-29 @ 12:40:10

Startade dagen med en god frukost och sedan en klippkund :)

Nu har jag svirat om och ska avnjuta en celsius innan gymmet och sedan blir det en klippkund och 2 nagelkunder i eftermiddag :) mycket klipp denna veckan, gillart!


hej

2013-08-28 @ 22:22:03
Jag har haft en toppen vecka hos Kenny och en toppen helg hos Elise. Har massa bilder men blogg.se app suger som vanligt så för att kunna ladda upp inlägg från mobilen som innehåller bilder så måste man vara ansluten till WiFi typ :/ Riktigt tråkigt!
 
Så... har massa roliga inlägg jag ska skriva med en hel del bilder :) Stay tuned...

Karlstad

2013-08-21 @ 14:08:42

Igår var vi en sväng i Karlstad. Jag var på jakt efter present till Elise som fyller år men vad jag hitta för tjusigt kan jag inte skriva för hon läser här ;)

Jag kom hem med denna ansiktsmasken till mig själv. Jag har hört bra om den och använde den direkt igår efter duschen! Och härlighet vilket baby ansikte jag fick, huden blev som en barnrumpa och man kände sig så fräsch! Definitivt värd 235;- Det är en renande lermask ur body shop's sortiment med sjögräs.


Dagens träning

2013-08-20 @ 20:12:52

Nu är jag inne i andra veckan av dieten. Första veckan tappade jag 1,3 kilo varav mycket är vatten! Jag kör på ungefär samma sak som sist men är inte lika stenhård. Jag är lika stenhård på kaloriintaget som ska ligga på 1200kcal om dagen men är lite mindre strikt om jag tex skulle äta en potatis! Men vitt bröd, pasta osv undviker jag :) 100g kolhydrater om dagen vill jag helst inte gå över :)

Idag har det blivit 2 rundor ute i det fina vädret, en PW á 3,6km och en springtur á 4,7km. Nu är jag nöjd med dagens aktivitet och ska njuta av kvällen med finaste killen :)


Tisdag

2013-08-20 @ 14:58:54

Igår kom jag upp till Filipstad och finaste killen. Här blir jag tills på fredag då det bär av till Mariestad och Elise för 20års party :)

Idag är det strålande väder här och jag startade dagen med en PW. Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på.


Nagelpyssel

2013-08-18 @ 18:37:58

Idag är första dagen bag vart ledig på 8 dagarna ändå har jag klippt och färgat idag så helt ledig har jag inte vart ändå.

Satte mig och gjorde mina naglar fina, är ju cocktail party i Mariestad i helgen :)


5 fläta

2013-08-17 @ 22:59:25

Gjorde en lite extra cool fläta till kvällens jobb, en 5 fläta! :)


Lördagsfrukost

2013-08-17 @ 10:48:17
Hallå, varför har jag inte ätit avokade innan? Har alltid fått för mig att det är något jag inte tycker om. Men så igår på jobbet provade jag en halva och det var ju jättegott spec på en bit knäckebröd.
Så idag blev detta min frukost. Två knäckenbröd med varsin hal avokade på och ett glas ren juice. 
 
 

Min dag

2013-08-16 @ 22:40:57

Idag har jag gjort min sista dag på Ica enligt schemat, kommer få hoppa in om någon är sjuk osv fr.o.m. nu bara :)
Skulle jobbat 8-17 men det blev 8-19:30 för att sedan åka direkt och klippa två små pojkar :) Tog inga kort på frisyrerna men dom lös som solar så nöjda blev dom nog allt ;)

Nu är jag så slut i mina ben att jag vet inte vad jag ska ta vägen, har jobbat sedan i lördags och ska jobba bröllop imorgon kväll. Samt hinna klippa 2st innan det :P Bussy Woman liksom! Mitt vänstra knä är inte min bästa kompis just nu och har värkt konstant sen lördagens 18tim dag!

Men en dag kvar sedan blir det en vecka lugnt med killen och till helgen fest i Mariestad :)

Min glammiga dietlunch på jobbet!


Nike Pro

2013-08-16 @ 10:02:00
 
 
Tag 3 betala för 2 på Sportamore och det blev ett klick. Sålde mina Under Armor som var för stora och köpte dessa istället! 480;- för 3 par Nike shorts är ju som hittat! 

Nytt till höstgarderoben

2013-08-15 @ 20:56:39
Denna höst ska jag som sagt shoppa smart. Jag ska köpa ett par halvt baggyjeans, ett par stövlar utan klack, ett par låga kängor, och en ny jacka. Denna vintern som var va första gången jag inte hade en riktig parkas jacka, sålde ju min woolrich och köpte istället en kortare Hollies. Detta var inte alls min grej så ska sälja min Hollies till vintern och köpa en parkas. Helst vill jag ha en Parajumpers men dom är ju så otroligt jävla överdyra, eller en annorlunda Canda Goose, eller en ny Woolrich? Svart ska den vara iaf :)
Dessa jeansen har jag investerat till höstgarderoben i kategori stuprör med dom perfekta slitningarna ;) Köpte även ett par i svart.
Och dessa godbitar med guldiga platta nitar längst fram! Ser alla snygga outfits jag kan ha med dessa! 
 
 

Höstfint

2013-08-15 @ 16:47:49

(Detta inlägget skulle kommit upp igår men fick inte upp det från mobilen)

Idag har jag jobbat 9timmars pass på Ica och efter det pysslat om Sis i håret! Det sistnämnda var roligast ;)

Har nästan längtat efter ikväll då hon önskade en ett resultat som jag visste att jag kunde få till riktigt grymt om jag får säga så ;) Hon var väldigt blond men ville ha lite mörka slingor i men även ljusa! Så jag gjorde folieslingor och körde ca 66% blonda och 33% mörka och resultatet blev precis som jag tänkt mig :)
Klippte även hennes frisyr lite skarpare, hon har lång page som jag klippt innan och idag gjorde jag så den lutade lite med.


Frisörtips #2 Få långt hår

2013-08-13 @ 20:28:00
Vi fortsätter med lite Frisörtips.
Nr 2 på min lista är:
 
Hur man får långt hår
 
Till att börja med, alla kan Inte få långt hår. Håret går igenom 3 olika faser. Tillväxtfasen, övergångsfasen och vilofasen. I tillväxtfasen växer håret, denna fas varar i ca 2-6 år ca 90% av håret befinner sig i denna fasen. Det är i denna fas det "bestäms" hur långt hår du kan få. Övergångsfasen, här slutar håret att växa. Vilofasen, hårstrået släpper från hårsäcken och vi tappar hårstået, ett nytt hårstrå har redan börjat växa i hårsäcken. Så har du en tillväxtfas på 2 år kan du bara få ca 20cm långt hår, medans personer med en tillväxtfas på 6 år får ca 60cm långt hår.
Man tappar ca 100 hårstrån om dagen, lite mindre när du är yngre och mer när du är äldre.
 
Med detta sagt, hur får man då ett långt snyggt svall? 
♥Ta hand om ditt hår, basic saker som att leva sunt syns direkt på hår, hud och naglar. 
Använd ALLTID värmeskydd när du plattar, fönar, lockar eller gör annan värmebehandlning på håret. Helst ska du låta håret självtorka.
Borsta inte håret när det är blött, om du måste reda ut det, använd fingrarna eller en bredtandad kam.
Köp en bra borste, en bra borste samt att borsta på rätt sätt kan göra underverk för håret. Tangle teaser, eller naturborste är det bästa. När man använder naturborste borstar man ut fettet från hårbotten i längderna. Börja borsta nerifårn och upp, sätt inte borsten längst upp och slit ur tovorna. 
Sov med fläta.
♥Använd olja i topparna.
♥Bra schampoo & balsam. Vill man ha ett långt hår så är det dax att sluta handla hårprodukter i mataffären.
♥Gör inpackning minst 2ggr i veckan. Men glöm för guds skull inte att ta balsam efter inpackningen.
 
Denna borsten använder jag
Allt handlar om att undvika saker som sliter sönder håret, ta hand om ditt hår och det kommer hinna bli långt innan det är så slitet att det går av. Gå till frisören regelbundet och klipp topparna. En bra mätstock är om du färgar och klipper varje gång du går till frisören, när du kommer nästa gång med en utväxt, be frisören klippa halva utväxten. Har du 3cm utväxt så klipp av 1,5cm, på så sätt står du inte och stampar på samma ställe.
Mitt hår är ca 50cm långt
 
 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0