end of day 4

2009-02-26 @ 22:36:44
Nu var även denna dagen över, ligger i sängen och kollar runt lite på datan för att bli trött! Blev en dag med promenad runt skärhman sen gos med Olivia hemma hos Sis, sedan en promenad till i bäckevik :) Sedan ringde jag mamma och fjäskade till mig kinamat som ja inte ätit på tre månader och mm så gott det var :D Sedan kom pappa hem med den nya bilen :) Jätte fin är den, en s60 med nån färg som måste ses för att uppfattas :P
Just nu längtar jag tillbaka till Lindvallen, K ringde idag och knasigt att man kan bli på så bra humör bara av att höra nåns röst! :) Men är ju bara 3 dagar kvar tills jag är uppe igen.

Imorgon bitti träffar jag laget igen :D

torsdag

2009-02-26 @ 11:34:56
Redan torsdag idag vilket betyder att jag redan vart hemma 4 dagar och att imorgon bär det av till cuppen i Trollhättan :) På chemat idag står promenad med sis och Olivia i skärhamn, är på jakt efter rosa matlåder och hårspray som inte finns uppe i Lindvallen, sen så måste jag packa om mina väskor jag hade hit, eftersom jag packade kläderna i hockeybagen och den ska jag ju ha till hockeysakerna i helgen! Sen så tänkte jag hinna med och sola också så man inte ser ut som en blekfis!

Ne nu ringde Sis och sa att hon va utanför! Ha en toppen dag! :)


shoppa, fika och shoppa lite till

2009-02-25 @ 18:01:50

Ojojoj, vad kul det var att gå runt och kolla på kläder i vanliga affärer. Och det fick tyvärr min plånbok ta smällen för :P Men jag höll mig innom rimliga gränser ändå, hittade faktiskt massa billigt! Var hur trevligt och kul som helst att träffa tjejerna igen och bara sitta ner och snacka om allt som hänt under tiden vi inte setts! :) Nu är det bara 2 dagar kvar hemma i Rönnäng sen på fredag bär det av på hockeycup i Trollhättan och då får jag träffa laget :D Ska bli så kul!

* En jacka
* Två par skor
* Linne
* Väska
* Smink
* Underkläder
* 2 Toppar/tunikor
* Kofta
* Örhängen


god morgon

2009-02-25 @ 09:37:51
God Morgon allesammans, hur är det med er idag? Jag mår toppen, har precis ätit frukost, och sitter och väntar på Sis och Olivia, ska åka till Torp idag och shoppa lite! Sedan ska jag träffa tjejerna och fika :D Längtar så efter att få träffa er :)
Igår va jag inne i Göteborg och fixade naglarna, blev hur bra som helst, sen så hade vi lite kalas för mamma här hemma som fyllde år :)

Ne nu måste jag börja göra iordning mig :)


Till någon som är där och inte här

hemma bra men borta bäst?

2009-02-23 @ 23:19:20

Efter 7,5 timmars bussresa och en extremt otrevlig busschaufför mötte jag pappa för första gången på 3 månader :D Väl hemma möttes jag av massvis med kramar, världens sötaste lilla Olivia och presenter! På ett sätt känns det jätte skönt att vara hemma, men ändå längtar jag redan tillbaka, tillbaka till den där lilla bubblan där uppe! Bussresan var rätt okej och man hann att tänka en hel del, 90% av tiden och tankarna var hos en speciell liten person som jag redan saknar efter några timmar, försöker dra ut på det så långt som möjligt att gå och lägga mig för de kommer nog vara lite ovant att sova själv i en 140 säng! Men jag ska försöka att tänka på annat och göra så mycket som möjlig av veckan här hemma! Imorgon ska jag åka in till Göteborg och fixa naglarna, sen ta en sväng på stan och kolla present till mamma, ska försöka hålla mig borta från att handla nått till mig då jag Sis och Olivi ska till Torp och shoppa på onsdag :)
Fick svar från ett jobb i Norge idag med, ser rätt ljust ut för mig och Kenny, nu är det bara att leta lägenheter och dom verkar inte vara så billiga, iallafall inte om man ska bo i Oslo!
Jag sitter även och håller tummarna för att hjälmen som jag vill ha finns kvar imorn när Maja ska köpa den till mig!

Saker att göra när jag är hemma:
*Fixa kameran
*Shoppa
*Göra iordning naglarna
*Framkalla foton
*Söka massvis med jobb
*Umgås med familjen och vänner!
*Spela hockeycup


Hej då lindvallen, hej tjörn

2009-02-23 @ 09:27:09
Om exakt 2 timmar och 21 minuter så sitter jag på bussen hem :D Går runt här och försöker komma på saker jag kanske har glömt, men än så länge så verkar jag ha packat ner allt. Men man kommer la inte på nått förän man sitter på bussen! :) Är i Göteborg klockan halv 7 ikväll och då blir det raka vägen hem till min syster och Olivia! Ska bli så spännande att se det lilla trollet!
Försöker även komma på hur jag lättast ska få hela hockeybagen ända bort till Snötorget! Kommer nog få ta vägen för det snöar ute så den kommer inte gå att rulla annars! Fast å andra sidan så är de en omväg, hmm, får fundera vidare på den saken!

Ne nu ska jag fixa lite till! Ses där hemma :)

När jag är hemma ska jag fixa naglarna igen så dom blir lika snygga som på bilden :D

onsdag

2009-02-18 @ 21:23:59
Nu är det onsdag, och mina lediga dagar är över! Min måndag spenderade jag med att åka skidor med Evelina och sedan slappa hela dagen! Tisdagen blev det också skidåkning, denna dagen med Kenny, det var soligt men vädigt kallt ute! På kvällen kollade vi på massa film, först The Wrestler (stavning?) Sedan kollade jag och Kenny på Taken! Båda filmerna var jätte bra fast Taken var nog snäppet bättre :) Idag har jag jobbat hela dagen och efter jobbet gick jag ner till Snö för att boka resa hem, får reda på imorn om ja får plats på bussen eller inte, men dom sa att det nog inte va några problem! Om allt går som det ska så är jag i Göteborg på måndag klockan 18:30! Åh de ska bli så kul, jag längtar så efter att få träffa alla igen! :D Så nu blir det jobb ända fram till jag åker! Längtar så efter att få träfa Olivia och resten av familjen och alla vänner :D Synd Kicki att du inte är hemma så ja kunde träffa di med :( :) Hoppas att vi har någon hockeyträning innan cuppen som jag hinner vara med på så jag kommer in i det lite innan iallafall! :)

Hoppas ni har de bra där hemma och ser fram emot att träffa mig lika mycket som ja ser fram emot att träffa er :D

söndag 15/2 2009

2009-02-15 @ 16:44:43
Söndag idag och jag är ledig :D

Har spenderat min dag med att gå på promenad
, gick upp till Maja som satt och åt i lunchrummet, snackade lite med henne, sen ringde Martina och sa att dom var vid orren och skulle promenera bort till McDonalds innan dom åkte hem igen för att käka, och jag skulle ju ändå bort till Kenny på 303:an så jag gjorde dom sällskap, åt även med dom där, hur kul som helst att snacka med folk hemifrån, synd bara att det var så kort tid. Sen sa jag hej då till dom och gick bort till Kenny! Vi åkte ett varv i stolsliften! :P Spännande var det, har aldrig åkt neråt förut! Lite skumt kändes det att sitta utan skidor eller snowboard, men solen lyste på och de va jätte mysigt! Sedan gjorde jag han sälskap ett ta på sydpolen, men sen gick jag hem :P Frös rätt mycket då jag bara hade jeans och väst på mig för de va soligt och varmt när jag gick hemifrån, men sen när solen gick ner så blev det genast en himla massa minusgrader! :) Tog en sväng förbi ICA för att handla ost och kex till mig och Maja för vi är bjudna på snackskväll ikväll! Sedan blir det utgång, jag hoppas verkligen att Danne Pistör är vakt idag så jag kommer in! Har ju inget legg längre! Men hoppas det löser sig! Nu sitter jag här och har precis läst ut en veckorevyn och lagt in lite tvätt i maskinen, tänkte vara tidig med att ducsha idag med, brukar alltid bli så sen! Får se hur det blir med den saken! :) Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ivkäll och det måste jag ha bestämmt innan jag börjar göra iordning mig! Annars kommer de ta hela kvällen!
Pratade med min bror idag och han berätta att jag skulle få spela center i andrafemman på cuppen tillsammans med Linn och Jessica på varsin kant! Kan det bli än bättre kedja eller? Järnfemman återförenas ;)

Hoppas allt är bra med er där hemma, börjar sakna er en massa nu, men nu är de bara 2 veckor kvar tills jag kommer hem en liten sväng, så Veronica, Elin, Fia och Tessan jag hoppas ni kan komma till Trollhättan en snabbis på lördagen eller nått och kolla och träffa mig :D Hade vart så kul!

alla hjärtans dag

2009-02-15 @ 11:03:03
Alla hjärtans dag blev en toppen dag :D

Började med att jag vaknade upp brevid mitt eget lilla hjärta som skulle iväg till jobbet men jag hade sovmorgon till 10! :) Sedan när jag vaknade och skulle gå upp möttes jag av rosor, choklad, och kramdjur i form av en nyckelring utanför sovrumsdörren! Blev såklart jätteglad :D Sedan gick jag till jobbet och solen sken så det var toppen! Sen när jag står och filosoferar för mig själv på Nordpolen så hör jag någon säga, nä men där är du ju! Och så vände jag mig och och så står ingen annan än Martina där! Och om jag blev glad :D Dock han vi inte prata så länge för hon hade hittat till min lift av en slump då hon hade tappat bort dom andra! Sedan var dagen slut och det var dax att gå hem! Väl hemma var det till att hoppa in i ducshen för att vi skulle på bio klockan halv 7! Jag, Kenny, Simon, och Sofie! Vi kollade på YES-man, en helt okej film :) Sedan åkte vi hem och kom nästan hem lagom till melodifestivalen, men hallå, hur kunde dedär hårdrockarbandet komma till globen framför Amy? Aja! Sen var dagen slut och man kunde bara konstatera att den var helt perfekt :D


fredag den trettonde

2009-02-13 @ 15:57:28

Otursdagen idag och dagen började inte toppen för mig! Vaknade med världens huvudverk och kunde inte förstå varför! När jag sedan steg upp och skulle gå till jobbet började jag må jätte illa! Bad till gud att det inte skulle vara magsjuka för de går här uppe nu! Men efter att gått hem från jobbet igen och sovit till klockan halv 3 är iallafall illamåendet borta, men huvudverken sitter kvar dock! Hoppas den med försvinner!
Även idag lyser solen i Lindvallen, och igår ringde Sara och berätta att hon va uppe i Lindvallen och skulle stanna tills söndag, hoppas jag hinner träffa henne! Martina, Fredrik, Johan och Marcus är ju också uppe nu, hoppas ja hinner träffa dom med en snabbis innan dom med åker hem på söndag!
Planerna för dagen är att träffa Kennys föräldrar som är här uppe nu, ojojoj lite nervöst säger jag bara ;) Haha men hoppas de går bra! :) Ska även försöka få lite ordning på kläderna på mitt rum! Har ju en tendens till att bara lägga dom rakt ner och inte lägga in dom i gaderoben! Borde köra en tvätt med! (vuxenpoäng)
Satt och spana på lite skor igår när ja inte hade nått att göra och såg att Nelly har fått in Hunter stövlarna, ett par sånna i rosa hade jag inte tackat nej till, och chansen är ju faktiskt väldigt stor att man får användning för dom i Sverigen eftersom det hela tiden regnar här! Sen hittade jag även massa snygga klackskor som man nästan inte kan motstå! ;)


Stövlar från Hunter.
Skulle vilja lägga upp på klackskorna med men man kan inte ta bilder från Nellys hemsida! :|


saknad

2009-02-11 @ 20:55:40
Fick en sån plötslig saknad efter alla mina vänner där hemma! Saknar er nått så enormt mycket, man hinner inte tänka på det så mycket här uppe för det händer alltid saker, men nu ligger jag i soffan, klockan är alldeles för lite för att gå och lägga sig och ingen Kenny är hemma! Så då rulla tanken iväg till er! Och jag insåg snabbt att jag verkligen skanar er! Det händer så himla mycket här uppe och i livet som man så gärna vill dela med sig av till er, men det blir liksom inte samma sak att ta det över msn som det blir när man tar en fika på Sandbergs! :( Och som grädde på moset så funkar inte ens min msn så jag kan inte ens skriva med er där! Och nästan allas nummer har försvunnit då jag har annan telefon! Uch, detta gör inte saknaden mindre!
Så sjukt Emma att vi bor 8 kilometer ifrån varandra och träffas mindre här uppe än vad vi gjorde hemma och där är de nästan 3 mil emellan oss! Sen har ju ingen av oss bil här uppe och det gör ju saken lite svårare, men ändå! Va inställd när detta äventyret började att jag skulle träffa dig jätte ofta, men så har de ju verkligen inte blivit! :( OCh Kicki som är på andra sidan jorden, nu börjar det kännas på rikitgt att vi är ifrån varandra, har gått bra hittils men nu kommer skanaden krypandes! Och ni där hemma, Veronica, Elin, Louise, Fia och Tessan, om man saknar er!! Uch och fy, jag hoppas verkligen att vi hinner ses när jag kommer hem vecka 9 sen hoppas jag verkligen att ni kommer och hälsar på! Det är bara att sova här om ni inte hittar nån stans att sova =)


Lite bilder för att mindska saknaden till er!



        



Sol =)

2009-02-11 @ 18:21:19
Dagar som denna har jag nog det bästa jobbet i hela världen! Både igår och idag så har man kunnat sitta ute på trappen på höken och bara njuta av solen :D Och min familj där hemma vet ju att jag gillar att sola ;) Dock kan man ju bara sitta och sola ansiktet, och jag vet inte om solen tar så mycket såhär års men, det är ju skönt iallafall :D Bara tre dagarns jobb kvar nu sen är jag ledig i tre dagar! Det var då jag egentligen skulle åkt hem men nu ska jag ju hem vecka 9 istället och spela hockey :D Måste börja gymma lite så jag får upp konditionen så jag hänger med er andra där hemma! :P Imorgon ska jag också vara på Höken så jag hoppas att solen skiner imorn med! =)

Ledig

2009-02-08 @ 14:40:48
Idag är det söndag och jag är ledig :D Har precis hoppat ur duschen och sitter och kollar lite på TV. Skulle åkt lite skidor idag men det snöar så mycket ute så jag hoppar de! Igår när jag jobbade så snöade det konstant hela dagen! Inte en sekund då de va uppeghåll! Men de e ju bra med massa snö :D Dom har byggt upp snögubben här uppe nu! Har inte vart uppe och kollat på den än, men imorn ska jag och Maja ut och åka så då får vi ta en titt!

I Torsdags gick jag, Maja och Jessica ut, vi var på förfest på fäbovägen där en tjej fyllde år, mycket trevligt! På HC sprang jag och Jessica mest runt och flumma oss med majas kamera! :P
 
Idag är de söndag så de är peronalkväll på HC, får se om vi går dit, men de lutar åt de! :)

Skulle åkt hem snart med men det blev ändrat, ska istället åka hem vecka 9 för då ska jag vara med tjejerna och spela cup i Trollhättan :D Jag längtar som skam! Ska bli så kul att få träffa hela laget igen men framför allt spela hockey! Hoppas bara allt löser sig så jag kan byta bort dagar och så jag blir ledig! Och när jag åker hem får jag ju träffa Olivi med :D Kan det inte vara vecka 9 nu typ! :D


Ne nu måste jag tvätta lite! (vuxenpoäng till mig) Sen ska jag laga lite mat! (vuxenpoäng) ;)

Lite bilder från Torsdags! =)



Sjuk :(

2009-02-05 @ 13:28:46
Idag är jag hemma från jobbet! Gick hem från jobbet igår för att jag hostade så otroligt mycket, medicinen jag fick av läkarn i söndags hjälpte inte för fem öre, så jag gick jag hem från jobbet för att åka ner igen, och efter att ha suttit och väntat i 2 och en halv timma fick jag reda på att jag bara skulle ta större dos av medicinen jag redan hade! Känndes lite onödigt att ha åkt ner dit! Men men, så igår innan jag skulle gå och lägga mig tog jag lite mer och först hjälpte inte det heller, men sen sov jag hela natten :D Första natten på länge! Så idag är jag hemma för att försöka vila bort denna dumma hosta som vägrar att försvinna! Ville egentligen inte vara hemma, men nån tvinga mig :P Mitt nyårslöfte var att inte vara hemma en enda dag på hela säsongen men de sprack ju nu :( ! Men är man sjuk så är man antar jag!
Ska iallafall gå till jobbet imorn! :) Är så himla tråkigt att vara hemma när man är sjuk, man kan inte gå ut och åka skidor, man kan inte gå till gymmet, man kan inte göra nått! Bara ligga och ta det lugnt! Tur att det finns internett så jag iallafall kan sitta och kolla på kläder :D

Så mycket mer roligt har jag inte att berätta för denna gången! Men snart är det helg och då kanske de blir lite roligare inlägg igen :D! Ha de toppen


Tvåtusennio nolltvå nolltvå

2009-02-02 @ 21:40:35
Idag har vi vart ute och åkt hela dagen, jag mötte upp Maja och Jessica klockan kvart i 9 utanför dörren sen gick vi ut och åkte! Va ute hela dagen verkligen, åkte igenom alla backar i Lindvallen, känndes de som iaf :P Sedan åkte vi en sväng till högis :D Bra och långa backar där! Fast dock bara två att välja mellan! Så vi åkte tillbaka till Lindvallen och gick på Afterski! Sedan efter de var planen att vi skulle hyra skidor till personalskidskolan men dom på skidåkarna sa att det inte var idag, men när vi kom hem fick vi reda på att det va idag trots allt! Hade blivit nått missförstånd mellan liften och skidåkarna! Så de missa vi, jag som hade tänkt att finslipa mina skidtalanger! ;) Så istället bestämde vi oss för att gå och äta pizza, så nu har vi nyss kommit tillbaka hem och sitter och kollar på Lipstick Jungel! Eller a Maja och Jessica förljer det, men jag sitter och bloggar istället!


Vädret har vart helt toppen idag, här kommer lite bilder från backen :)



 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0