vilken härlig dag

2009-01-30 @ 17:23:09
Jag trodde inte denna dagen skulle bli så bra med tanke på att vi va ute igår så man mådde inte toppen imorse när man gick upp! Men när jag kom till jobbet och Tobbe sa att jag fick börj på Nordpoolen så blev jag glad, sen va de lite kallt i några timmar, men sen hände det! Solen stog som högst vid 12 tiden och då jag stog på Nordpoolen utan en ända åkare och sola i en halvtimma! Tror ju inte dock att solen tar nått i ansiktet nu, men de va så härligt att st¨där vänd mot solen, och tanken på att det bara var en halvtimma kvar till min lunch gjorde mig ännu gladare! Dock gick solen ner sen när jag kom tillbaka från min lunch så det blev 13 minus istället! Det var inte lika kul!

Ikväll ska jag Maja och Jessica ha myskväll! Ska åka ner till ICA snart och handla mat som vi ska laga, sen kanske vi kollar på nån film, jag är sugen på Sex and The City Filmen, Maja har den! Man skulle ju kunna kolla på Lets Dance men eftersom Blondinbella åkte ut i förra programmet så lockar inte det mig längre!
Föresten påtal om Blondinbella, hon och hennes assistens och deras pojkvänner ska upp en vecka till Branäs! Attans att dom inte valde Lindvallen :P

Vad ska ni där hemma hitta på i helgen? :)


Bild från Party igår! :) Evelina, Maja, Emelie ;)

Veckan som gått

2009-01-29 @ 16:54:25
I måndags var jag ledig, :D och jag gjorde något jätte roligt! Jag åkte skidor! :D Funderar starkt på att sälja min snowboard och köpa skidor istället! Det var så mycket roligare! Efter vi had eåkt lite skidor så gick vi och åt på Värdshuset och stannade sedan kvar på After Skin! Efter de va jag hemma en sväng sedan var det dax för hemlig aktivitet med alla som jobbar i liften! Eller a alla som hade anmälst sig. Va rätt många, vi hade tävling i pulka VM och så kunde man åka snowtubing! haha rätt skojj va de!



I Tisdags var det dax för jobb igen, jobbade på Nordpoolen, tycker inte om att jobba där, de blir så himla mycket stå ute! Efter jobbet gick jag och Maja till gymmet och träna en snabbis! Sen gick jag oh Kenny på tipspromenad tävling på sälfjällstorget, dom hade personalkväll där, dock vann ingen av oss då man inte fick veta vad man fick för resultat, men ja tror ja vann ändå ;)

Igår (onsdag) så va de jobb igen! Helt okej dag som gick väldigt fort! Efter jobbet drog jag och Maja oss ännu en dag till gymmet för att bränna lite fett! Sommaren är ju snart här så lika bra att börja i tid ;) Efter det la vi oss och sola, vilket inte va lika skönt som det brukar vara, när man har stått ute en hel dag i minusgrader finns det nästan inget skönare än att gå direkt och sola, men efter man hade stått och svättats på en crosstrainer så va de inte så skönt att lägga sig i ett varmt solarium! Kom hem rätt sent sen, så det blev tidigt i säng igår!

Idag har jag jobbat igen! Har suttit inne nästan hela dagen, vilket inte händer så ofta så dagen har gått enormt fort! Ikväll blir de utgång! :D Har inte riktigt bestämmt vad jag ska ha på mig än, och det är ett rätt stort problem, kommer la sluta med att jag provar allt jag har med mig innan jag kommer fram till något ! Man är ju ute rätt ofta här uppe så jag har redan gått igenom alla mina partykläder ett X antal gånger!

Framför mig har jag jobb Feredag och Lördag på nordpoolen, sedan är jag ledig söndag måndag! På måndagen ska jag och Maja och hennes sambo Jessica gå ut och åka hela dagen :D Jag ska åka skidor igen tänkte jag! Bojjkottar bräda nu!

långt inlägg

2009-01-25 @ 18:09:55
Så nu ska vi se om ja kan berätta för er lite vad som har hänt dom senaste dagarna!

Jag har jobbat sen i onsdags iallafall! Och nu är det äntligen söndag så jag är ledig imorn, dock är jag bara ledig en dag sen börjar jag jobba igen, skulle egentligen vart ledig idag men va så snäll och jobbade för Maja! :)


Torsdagen började med jobb mellan 8-16.30 Sen efter de åkte vi ner till byn för att handla massa, när jag kom hem igen hade Kenny lagat mat till oss (som förövrigt var hur god som helst). Sen var det att göra iordning sig för vi skulle till HC! Hämtade även ut lite nya kläder som hade legat och väntat på mig på posten! Allt passade så det blir att behålla :)

I Fredags så va jag Maja och Hannah och åt på Lammet och Grisen! Det var en hel vetenskap att bara välja ett vin till maten, vi tänkte att det var änklast om man sa att man ville ha husets vin, men nej då hade dom 9 stycken olika husets! Haha! Men gubbarna på bordet brevid (som för övrigt var lite för fulla) gav oss lite tips om vilket vi skulle välja! Sen var det bara att käka på! Lamm, fläsk och oxfilé så mycket man orkade! Och de va ju inte så mycket :p Man kännde sig mätt redan efter Lammet! :) När vi kom hem blev det en liten oplanerad utgång, hade vi ändå druckit vin till maten så kunde vi lika gärna gå ut tyckte vi :) Men det blev en ovanligt lung kväll, det var inte så lätt att känna av alcoholen med all den maten i magen :P Men de va en rolig kväll iaf :)

Lördagen bjöd på jobb mellan 8.30-16.30 :)Sen på kvällen blev det bio med Kenny och två killkompisar till han hemmifrån som va här uppe och hälsa på! Vi kollade på Twilight som ja skrev innan och den va jätte bra! Fast det hade jag väntat mig med eftersom alla som sett den säger att den är hur bra som helst! Så den va helst okej, om ni inte har sett den så rekomenderar jag den! :)

Idag blir det utgång! Jag Maja och Hannah tänkte dra till HC och jag är så ovanligt tidigt ute idag så jag tillochmed hinner blogga! :D Händer tyvärr inte så ofta längre! Synd för känns som jag har hur mycket att skriva om varje dag!

Just de ja, höll på att glömma det viktigaste, Min syster har fått barn! Lilla Olivia som kom 21januari 01:52! Den underbaraste sötaset lilla flickan ni nånsin sett, tyvärr har ja ingen bild på henne på datan, bara på mobilen, men så fort ja får en så lägger ja upp den så ni får se de lilla trollet! :)

Ne, jag skulle ta det lungt idag när jag gjorde iordning mig så då lär ja ju börja nu :) Ha de fint allihoppa! :D

dåligt

2009-01-24 @ 19:15:55

Lite dålig har jag vart på detta dom senaste dagarna, men har jobbat sen i onsdags och sen på kvällarna har ja haft annat för mig! Massa skojj har hänt sen sist jag skrev iallafall! :D Men just nu hinner jag inte berätta det för er tyvärr, det vankas bio med Kenny och hans 2 vänner som är här uppe över helgen! Men om ja inte kommer hem allt för sent så kanske de blir en uppdatering! :) Twilight ska vi se föresten! Hoppas den e bra!


klackskoman

2009-01-20 @ 15:35:06
Säg nån tjej som inte gillar att ha klackskor! Eller ne föresten gör inte de, för ja vet redan massa :P Men jag tycker iaf att alla tjejer måste äga minst typ många klackskor iaf! jag har redan alldeles för många, tyckte jag iallafall innan jag gick in på Net-a-porter och kollade på deras skor! Plötsligt känner jag för att handla några till :P Dock är alla skor på deras sida designers skor så de går åt en månadslön för att ha råd med ett par ! :(
Men drömma kan man väl få göra! :D


Dessa veronica på 20års festen? Med en grymt snygg enkel klänning! Mm, kan funka, ser de framför mig ;)
Dom kommer från Miu Miu och kostar endast ca 4500;- ;)

Dom till vänster kommer från Marni och kostar ca 4600;- och dom till höger är från Jimmy Choo och ligger på ca 7500;-

Sen så har vi dessa, känner ni igen dom? Säger Samantha er något? ;) Det är såna skor hon har i Sex and The City filmen när hon är täckt med suchi (stavning)! Så om man vill vara lika cool som henne kan man klicka hem dessa med för ca 7300;- om dom kommer från Giuseppe Zanotti

God morgon

2009-01-20 @ 11:25:25
God morgon allesammans :) eller a nästan iaf, jag har faktiskt vart vaken sen 10 :P Tänkte gå och träna lite, men jag fastnade här! Har inte hänt så värst mycket sen igår! Louise ringde och snackade ett tag vilket var dagens höjdpunkt. Sen pratade jag med Jessica med :D Hoppas du kommer upp vecka 6! Hade vart hur kul som helst :D Det är redan tisdag idag och min sista lediga dag, imorn börjar jag jobba igen och jobbar ända tills på söndag! Igår  va det den 19 med, så sis skulle ha barn, men de har inte hänt nått än! Kan den lillen inte bara komma ut! Drömde inatt att det blev en tjej :D

Veronica, Sofia, Tessan och Elin, ni får ta er i kragen och komma och hälsa på ni med :D Jag och Emma hade ju blivit å glada då! :D


Ne träna va de! Hej då!

måndag

2009-01-19 @ 14:57:54
Satt precis och kollade på HM:s hemsida, har kollat igenom katalogen här hemma ett X antal gånger, och för skojj skulle så satt jag och la allt jag ville ha i korgen :P Och om jag skulle köpa alla fina sommarkläder som ag känner för inklusive skor och accesoarer från HM så skulle jag bara landa på en summa på 9 000 kr, de är la inte så farligt ? :P Haha då har man ju liksom en helt ny sommargaderob med bara nya kläder. 9 000 låter rätt mycket när man ser det i en klump summa, men jag handlar nog för mer än de på en sommar på sommarkläder, eller va tror du Emma? haha! Fast om man skulle beställa alla kläder man ville ha från HM så skulle man ändå säker hitta massa andra kläder i andra affärer under sommaren så då hade de inte landat på 9 000 ändå! :P

Förövrigt så är jag ledig idag, har vart och tränat och tvättat massa kläder! Ska snart laga mat, är hungrig! På tal om nått helt annat så längtar jag tills min och Veronicas 20års fest :D Blir grymt sugen varge gång jag tänker på den! Hittade dom perfecta skorna Veronica från Friis&Co, dom hade suttit som gjutet, men självklart finns dom inte kvar på sidan jag hittade dom på längre! Typiskt! Får leta vidare, sedan måste ja ju hitta en perfekt klänning med : P Men jag har ju en hel del tid på mig så ja kanske inte behöver känna mig så stressad!




Söndag

2009-01-18 @ 10:32:09
Söndag idag och min andra lediga dag, ändå är jag redan uppe :P Vi ska åka iväg och fiska nån stans med massa folk, jag Partick och Jossan, fast jag hänger mest med för sällskapets skull, haha, fiska kanske inte är min starka sida. Efter de går jag nog och tränar med Maja! Är äntligen frisk så jag tränade igår med :D Ikväll blir de kanske utgång, de e ju söndag så alla ska säkert ut, men jag vet inte om ja är så sugen faktiskt. Får se på de helt enkelt!


i brist på annat

2009-01-16 @ 16:24:57

Humör: Toppen :D
Gjort: Jobbat
Planer: Hoppa in i duschen
Ser på: Top Model
Lyssnar på: Tangenterna
Dricker: Vatten
Äter: Inget
Bästa: Att jag och Maja ska ha myskväll idag :D
Sämsta: Majas tävling igår på krogen :P
Väder: 13 minus


Idag har jag jobbat, kom nyss hem, ska snart springa och duscha för sen ska jag och Maja till ICA för vi ska ha myskväll ikväll. Äta tacos :D Imorgon börjar min långledighet, är ledig lördag-tisdag =)


13 januari 2009

2009-01-13 @ 20:34:37
Humör: Kan inte bli bättre!
Gjort: Jobbat kvällsåk och tatt en dusch!
Planer: Få bilderna från Majas kamera
Ser på: Dataskärmen och Simpsons
Lyssnar på: TV:n
Läser: HM:s sommarkatalog om och om igen och personalguiden
Dricker: Citronvatten
Äter: Inget för tillfället
Bästa: Allt just nu :D
Sämsta: Seg dag med kvällsåk
Väder: Nån enstaka minusgrad


rubrik

2009-01-12 @ 23:35:16
Som vanligt har ja inte hunnit, haha, skam ja måste bli bättre på detta igen, tänker på de varje dag men får alltid en massa annat för mig :P Men iaf, här har ni lite efterlängtad uppdate!

I Torsdags hade vi partaj med Orren gänget, Det började med middag på Majkens! Helt okej men hade väntat mig lite godare mat :P Efter de vart de förfest hemma hos Maja, satt och spela lite spel, drack nått grymt äckligt ur en kastrull och hade almänt trevligt :) Sen hoppade vi in i Taxi bilar och åkte iväg till HC! En riktigt lyckad kväll och shit vilket gäng vi är på Orren, dedär har dom satt ihopp bra ! :D



I Fredags så började dagen med jobb !  Direkt efter jobbet gick vi några tjejer och bubbla, rätt härligt när man stått ute i kylan en hel dag! Sedan på kvällen var de Arvingarna på HC! Som vanligt är ja alltid ute i sista sekunden me att göra i ordning mig så jag gick ut med jeans på krogen! Haha, hallå eller? Men ja jag lovar att de aldrig ska hända igen :P Detg blev iaf nån förfest hos några ja inte har en aning vilka de va, vet inte ens om man kan kalla de förfest, eller va säger du Maja? :P Arvingarna va iaf super bra tycker jaa. Dom spelade massa goa låtar som man kunde! Va dock sjukt mycket folk och jag hatar folk som knör på dansgolvet ! :@ Men ja o Maja bet ihopp och jag lärde henne att man är faktiskt tvungen att knuffa tillbaka :P Haha som i Turkiet Christin? De funkade ju! :P Haha



Lördagen var jag ledig så jag var ute och åkte lite med mina kusiner, blev dock inte så många åk för mina skor är ju försmå! Sedan gick jag och Patrick och åkte skridskor. Larjade lite först bara sen blev alla trötta så jag och Patrick körde en sanbbmatch, han vann med 3-1 :P Haha inte okej! På kvällen hade vi myspys här hemma, vi kollade på en film, dock världens tråkigaste film :P Be kind Rewind hette den, den va så tråkig att Kenny och Jossan somna och jag låg bara o vänta på att den skulle vara slut :P

Söndagen var jag oxå ledig på. Jag och Maja hade bakdag som vi hade planera i veckan, vi bakade bröd och bullar! haha erkänn jag är fattig nu Mamma och Pappa som bakar mitt eget bröd! (Lite intärnskämt ;)) Vi käkade vofflor med, de va inte igår man gjorde de! Haha eller a nu när ja sitter och skriver detta så va de ju igår, men ni fattar ;) Sedan var de HC som gällde, har blitt de rätt mycket denna veckan, men det är när man inte planerar de som de blir som roligast :D Det var Absolut Mango tema eller nått, inte nått man märkte av direkt! Bilderna från denna super roliga söndag ligger på Majas kamera så dom får ni se lite senare :D

Idag måndag så har jag jobbat och sedan sovi lite när ja kom hem. Ja va helt död :P Sen har vi kollat film är hemma, en mycket bätte film denna gången. Iron Man, brukar inte kolla på action filmer i första hand men den va faktiskt bra :) Imorn är de kvällsåk för mig som gäller! Längtar inte, men men :P

lite ont om tid

2009-01-07 @ 18:50:43
Har vart lite ont om tid i måndags och tisdags för att skriva, har vart filmhyrning och kvällsåk. Men idag har ja tid :) Så här kommer en uppdate :)

I Måndags så jobbade jag från 8-16 på Orren, fick besök av kusinerna som kom och åkte i min lift :D När ja kom hem så tog jag en dusch och sen när Kenny kom hem så hade han hyrt film, så vi låg och kolla film hela kvällen, All the boys loves Mandy Lane? Tror ja den hette, den va bra till en börja men sen i slutet spåra den ut lite och nte alls va lika bra längre :)

I Tisdags så jobbade jag kvällsåk på Orren, så blev jobb från 8-19-30! Lite segt att jobba så länge när skistar är så snåla och bara ger än en halvtimmas luchrast på ett 11timmars pass. Men men, de va tisdagskvällsåk vilket betyder Skishow i gustavbacken :) ;Mycket mysigt, dock dom två sista timmarna blev jag nerskickad till Trasten, en liten knapplift som ligger vid gustavs stolslift, egentligen ska inte den vara kvällsåk men gustav III va stängd för de blåste 25m/s så för att gästerna skulle komma up till Orren så öppna dom den, och jag fick ta smällen :P Sen när ja kom hem så va ja helt slut, så vi låg och kolla på Drömkåken som gick på 4:an, ba film dedär :P Haha, sen blev de en hel del snackande så ja o Kenny kom inte i säng förän halv 1 :)



Idag då, har jobbat 8-16 på Orren, har vart en helt okej dag med vanligt jobbiga turister o.s.v. Jag och maja gjorde värsta roliga saken med :P Haha se bilderna nedan!  Nu sitter jag är och bloggar, Kenny ligger i soffan brevid och halvsover och Jossan och Patrick som precis har kommit tillbaka till Sälen ligger inne i deras rum och kollar film :)






Vet ni vad jag inte förstår? Jag förstår inte hur vissa turister kan vara så himla griniga? Liksom dom åker upp hit på semester, hur kan man vara grinig och sur på sin semester, är man inte glad när man är det ? Tydligen inte alla!

hej alla glada

2009-01-04 @ 13:13:26
Vill börja detta inlägget med att säga GRATTIS till tjejerna som kom 2:a i DM hemma :D Skam va najs att ni slog stenungsund och uddevalla :) Synd att ni inte tog munkedal med ;) Grattis till er iaf, hade mer än gärna vart med o spelat men ja är ju här uppe :) Idag är jag ledig igen, och när man är ledig borde man få sova hur länge man vill, men de går inte, för de första så har jag rummet närmast köket så varje morgon så vaknar jag av att nån har igång micron eller öppnar luckorna, hemma har jag rummet på övervåningen och köket är nere och ändå vaknar jag när nån håller på i köket, tänk då här, när mitt rum är en halv meter från köket. Sen låg ag vaken mellan 8-9 i morse och hostade, sen la jag kuddarna på varandra så ja sov högt och då kunde jag somna om igen :) Vaknade klockan halv 11 igen och då gick jag upp. Blir ingen träning för mig idag heller med denna hostan, är lite besviken, ja hade verkligen ställt in mig på att träna nu när jag var ledig i två dagar. Ska istället ställa mig och laga matlådot för veckan, blir kyckling med ris tror jag :) Idag åker Patrick och Jossan hem till Patrick också, så jag och Kenny får hela lägenheten för oss själva ända tills onsdag :D

Igår va en lugn kväll, vi satt hemma och käka godis och kollade på Hancock! Den va as bra :D Sedan gick vi o la oss. Vet inte om de blir nån utgång idag för vi hade tatt fel på dag, det är nästa söndag det är releseparty med dresscode black. Lite synd för ja va grymt inställd på de. Jag som hade sovmorgon o allt imorn. Men får se, de kanske blir utgång ändå de e ju personalsöndag.

Malin o co kommer upp idag med, så jag får mina julklappar och en telefon igen, så ikväll vill jag att du ringer Maria om du läser detta för de va längesen ja prata med dig :D



This is me today, lite smått sliten men så får man se ut när man legat vaken och hostat hela natten ;)

grattis

2009-01-03 @ 23:37:39
Måste ju säga Grattis till världens bästa Emma som fyller 19 idag! Har inte haft möjligheten att ringa men du vet varför ;) Haha. ! Grattis till dig iaf :D (L) <3

Ledig

2009-01-03 @ 13:57:16
Efter att ha jobbat hela veckan så är jag äntligen ledig lördag söndag :D Guld. I torsdags var det skam inte skojj att gå upp och jobba, man mådde inte toppen om ja säger så, men efter en timma ute i friska luften gick de bra, sen med tanken på att man tjänade dubbelt hela dagen så var de kanske inte så dumt att jobba juldagen annandagen och nyårsdagen ;) Idag är ja som sagt ledig och min plan var att ta en sväng till gymmet, men har dratt på mig en rolig förkylning till, har börjat hosta så de gör ont i halsen! Hoppas bara inte att de blir lika mycket som förra gången. Men ja klarar mig nog, har ju två dagar att ladda om batterierna på :) Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, för imorn är de nått relese party på HC, en DJ som släpper en ny låt och så är det dresscode Black, och jag som bara har svarta partykläder (nästan) tycker det ska bli as skojj :D Just de ja, min mobil har gått sönder med :P Så den går inte att ringa till, men imorn kommer mina kusiner upp och då får ja telefon igen :D Thanks gud!

Hoppas ni får en toppen Lördag :D


Bjuder på denna idag ;) I bakgrunden ser ni en del av mitt rum :)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0