Jag överlevde

2014-08-31 @ 18:19:29
Ja som rubriken lyder så överlevde jag min första timma med PT , frågan är om jag kommer säga samma sak imorgon eftersom träningsverken redan börjar smyga sig på? 

Som sagt var det bröst och triceps på schemat! Bröstmuskeln var jag inte alls nervös över, den vet jag att jag har. Haha det har jag tillomed fått bekräftat av kirurgen som sett muskeln från insidan! Men så kom vi ju till triceps. Jag varnade Marcus innan passet att mina triceps är näst intill obefintliga bokstavligt talat och han trodde väl inte riktigt på mig utan skrattade bara! 

Tills efter passet då han klämmer ut "ja din bröstmuskel är ju lite överkompenserad i jämförelse med triceps" ska jag liksom skratta eller gråta när jag knappt kunde lyfta en 2kg hantel i en av triceps övningarna? Jag valde att skratta! Jag skratta ALLTID i konstiga situationer, när jag skäms, när jag är nervös, när jag är trött/utmattad och som i detta fallet när jag är lite av varje! Vilket han också påpekade "jag gillar att du kör världens leende efter varje set" haha ja du det är mitt sätt att reagera på fick jag väl fram. En PT kanske vill att man lägger sig ner och bönar om nåd efter en timma, men inte lilla Empa, hon brer på ett brett leende och fnittrar till! 

Men over all så gick det prima och jag längtar tills nästa pass! 



Första PT träningen

2014-08-31 @ 09:30:14
Nu åker jag till nya STC anläggningen och tränar med min PT och blir också den första PT kunden på nya STC ! Spännande! Triceps och bröst står på schemat och jag räknar med en sjuhelsike träningsvärk imorgon. 

På order från PT'n har jag köpt en träningsdagbok och beställde även ett paket fitnessnudlar som jag ska testa, och en shaker till :) 

Min lördag

2014-08-30 @ 22:08:44
Har haft en så mysig lördag! Startade som sagt med några timmar på salongen där det blev både klipp&färg och lite fransar, det sistnämnda på Gabriella som jag sedan åkte med in till stan (Gbg) där gick vi runt på stan och åt frozen yoghurt. Har aldrig testat det innan och det var såå gott :D Definitivt inte sista gången! Vi har ett sånt ställe på Torget typ 2min från mitt jobb men har aldrig blivit av att jag testat. Nu ligger jag nerbäddad under täcket och kollar på family Guy på datorn och samtidig sitter och spanar runt på paddan :) Imorgon blir det upp tidigt för att träna första passet med PT'n 

Vad ju sjukt svårt att bestämma vad man skulle ha på, det blev typ lite av allt 🙈


Lördag

2014-08-30 @ 11:00:32
Redan lördag.. Dagarna bara springer iväg! Idag är det först jobb och sedan en sväng till stan för att umgås med Gabriella :) Kanske träna Ilväll om jag orkar! 



Världens…

2014-08-27 @ 17:54:45
…skönaste brallor har jag på mig idag! Dom är helt underbara och tillomed lilla korta jag på 1.64cm ser ut att ha värsta modellbenen :P haha! Ignorera den stela posen, är ingen modebloggare 😂



Ny PT

2014-08-26 @ 18:03:49
Nu ska jag låsa salongen och åka till gymmet för att för första gången träffa min PT! Vi ska ha en konsultation och alltså gå igenom vart jag vill komma med min träning osv! Är galet peppad :) Mötet med honom är klockan 20 så innan dess ska jag göra en timma på crossen, måste ju ändå fördriva tiden :) 




Instagram

2014-08-25 @ 14:05:14
Ni missar väl inte att följa mig på instagram @emelieidamarie? :)



Dagsformen

2014-08-25 @ 12:35:49
Idag är jag ledig så nu ska jag ge mig ut på en rejäl powerwalk :) Här är dagsformen efter en vecka med bra mat och kost! Ska bli kul att se alla framsteg vecka för vecka! Ska mäta mig idag med då det är viktigt att inte bara kolla på vågen :) Men sedan jag kom igång efter semestern 11aug har jag gått ner 3,5 kilo vilket måste räknad som bra på bara 2 veckor! Resultat gör en sjukt peppad på att fortsätta och imorgon har jag mitt första möte med min PT! 



Fransar

2014-08-24 @ 15:57:12
Idag har jag haft fina Johanna på salongen för både fransar och klipp&färg! Här har ni en bild på fransarna så kommer håret senare :) 

Före
Efter

På Johanna använde jag 9mm 0.20 och 9mm 0.15 C-böj. Naturligt och fint! 

Hudvård

2014-08-24 @ 10:06:40
Var inne på Body Shop då jag hade ett presentkort liggandes från min födelsedag och tydligen ett till + att det var 25% på alla hudvårdsprodukter så jag fick med mig lite från deras vitamin E serie hem. En tvätt och ett ansiktsvatten + en liten ansiktsmask. Ska bli kul att testa om det är bra! 



Fettförbränning

2014-08-23 @ 23:03:34
Dagens träning bestod av "trummvirvel" kondition på crosstrainern ;) Jag har köpt PT timmar men väntar på att PT'n jag valt ska få en ledig tid och då ska jag sätta igång med styrketräning efter ett program utformat till mig! Men innan dess håller jag mig till kondition, idag var 5e passet för denna veckan så jag är nöjd med ca 4,5 timmar kondition hittills :) 



Dagens träning

2014-08-21 @ 19:29:53
Idag blev det morgon kondition på gymmet innan jobbet :) Rev av 40min på crossen och all energi fick jag nog från Pizzan jag åt igår kväll :P Haha! 


#lökigtjej

Vardagsrummet

2014-08-21 @ 12:09:30
Börjar få mer och mer ordning här hemma vilket är så mysigt! I måndags satte jag upp några av tavellisterna jag har i vardagsrummet tillsammans med den andra ljusslingan jag prata om :) Det är lite tråkigt för jag har ingen dator så kan inte ta bilder med min systemkamera till bloggen för jag kan inte lägga över dom på ipaden. Så iPhone bilder får duga sålänge :)


Lite småfix kvar på sista bilden. Tv ska upp på väggen bl.a. :)

Dagen på salongen

2014-08-20 @ 22:02:42
Idag har jag haft en fullsmockad dag på salongen med massa härliga färgkunder :) En fick jag bild på och det var en kund som ville gå från väldigt blond till ljusbrun! Vi fick till en riktigt snygg beigebrun färg som klädde kunden så bra 👌


Imorgon har jag lite mer fransar istället :) Så kul att göra lite olika! 




Nytt till lägenheten

2014-08-18 @ 21:23:16
Påvägen hem från Mariestad igår stannade jag i Lidköping på Rusta och hittade 3 efterlängtade saker till lägenheten :) 

Två stycken ljusslingor fick följa med, en helvit som hamnade ovanför sängen! Den andra går i vit, beige, grå och hänger i vardagsrummet. Bild på den kommer :) 

Har länge velat ha en spegel till sovrummet och hittade en i perfekt storlek. Nu är den även upphängd på väggen :) 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0