kläder =)

2010-08-26 @ 00:22:10

Dessa kläderna får mer än gärna flytta in i min gaderob i höst.


Festklänning från Filippa K

Sötaste toppen från Malene Birger

Snygg silkes topp från Mango

Boots från Acne

Skinnjacka med fårpälskrage från Jofama by Kenza


ny lägenhet

2010-08-25 @ 23:48:48

Nu har jag kört Kenny till jobbet igen och ska lägga mig och försöka kolla klart på Alice i Underlandet (den nya) som jag började kolla på för 3 dagar sen men varje gång jag ska se klart somnar jag :P

Idag var vi på en visning och lägenheten var helt perfect så vi slog till med en gång. Den ligger bokstavligt talat 1 min från jobbet! Och det är ingen klällare. Det är översta våningen i huset. Liten men mysig, frächt. Kan lägga in bilder när vi flyttat in nästa vecka. Och priset var toppen. 3500 mindre än det vi betalade för denna och i det priset var internet, kabel TV och Ström inräknat. WEII!

Här sen ni en fin liten bild på hur nära vi har till jobbet! Bensinkostnad= 0;-


hår

2010-08-22 @ 22:45:54

Hittade en gammal bild i bloggarkivet och detta är så nära den hårfärg jag vill ha just nu man kan komma :) Sen att förklara den för frisören och få de bra är en annan femma! Detta kortet tror jag är från sommaren innan 3dje. :)

bäddsoffan är bäddad!

2010-08-22 @ 22:43:13
Nu har jag precis kört min man till jobbet. Han ska jobba natt hela denna veckan så jag får sova själv :( Inte så kul med tanke på att jag är mörkrädd :P Haha, men bäddsoffan är utbäddad så jag kan sova framför TV:n! Vet inte varför men när jag är själv så har jag jätte svårt för att gå in och lägga mig i ett tomt mörkt rum och bara försöka sova! Inte ha nått att titta på eller nån att snacka med. Så denna veckan kommer jag sova i bäddsoffan! Haha. Tror dock inte jag är den enda som har det problemet.

Zumban idag var lika bra som igår, kan kanske bero på att det var samma instruktör och samma moves, men det var kul! Och hon hade med sig sin son och han var urgullig, stod där och försökte hänga med i dansen eller så satt han på golvet och rita :P

Kanske ska försöka bädda ner mig framför TV:n nu då för när Kenny kommer hem imorn bitti är det min tur att åka iväg till jobbet! :)

GOD NATT♥

Zamba+Rumba=Zumba

2010-08-21 @ 22:49:06

Zumban idag var jätte bra! Ska gå igen redan imorn. Tar nog dock några gånger innan man får in alla rörelser med höfterna :P Men kul var det =)

Imorse tog jag mig en promenad innan frukost. Fint väder och varmt ute. Har inte vart nån större värme här på hela sommaren men nu i augusti har det vart varmt nästan hela tiden. Härligt och bättre sent än aldrig! Sen var det ju Zumban och nu efter den har vi bara tatt det lugnt här hemma, var ute och köppte mat för en stund sen. Kebab. Jag tog en kebabsallad :) Försöker skippa lite kolhydrater. Inte helt men dra ner lite på det iaf! Jaja...

...lördagen har alltså vart lugn! :) ♥


change manager

2010-08-20 @ 20:50:28

Hej, Emelie Bergström, Change Manager på LMAS Norway! Låter inte det lite coolt?? Håller på att söka några interna tjänster (närmare bestämt 3) på jobbet och detta är titeln på ett av jobben. Den andra är att ha hand om dokumentation osv och den 3:e är som operatör på en annan andelning. Är ju operatör jag jobbar som nu med men den andra tjänsten är på en ny docka vi ska börja producera till hösten.

Nu är jag iallafall ett träningspass rikare och ca 900 kal fattigare. Känns toppen så jag med gott samvete kan unna mig nått extra såhär på fredagskvällen. Imorgon tänkte jag pröva på Zumba på gymmet. En slags dans som man rör väldigt mycket på höfterna och grejjer. Får se om jag kan hänga med ;)


Denna helgen blir lugn och härlig. Kanske ska ta tag i oss och åka iväg till Preikestolen om det blir bra väder! Måste ju komma iväg dit. Annars är inte planerna många, tar det som det kommer :D

Vad ska du göra i helgen? :)

PS! Maria lägg in lite bilder från helgen. Pappa med för den delen :P DS!


hej hå

2010-08-19 @ 20:06:37

Nu ska jag åter igen åka iväg och hämta min kära man på jobbet och sedan åka och träna! Kul att nån av oss får jobba övertid och göra sig lite pengar här i norge :P

Idag har hon vi hyr hos haft visning i lägenheten så när jag kom hem från jobbet fick jag panikstäda! Bra ändå för då var jag tvungen att ta tag i den! Tänkte under tiden ta mig en promenad men det ville inte vädret. Det pöste ner så jag fick åka en sväng med bilen under tiden. Är ju inte världens största lägenhet vi bor i så visningen tog la bara en 20 min ca.

Imorgon är det fredag IGEN. Dagarna går så sjukt fort, nån annan som känner så? Man sitter där på jobbet på måndagen och chip chopp så är det torsdag! Haha, har kanske skrivit det förr men.

Ha en fin torsdagskväll allesammans♥


Pier Robert

2010-08-17 @ 19:49:59
Här är min nya sport BH jag köppte när familjen var här! Super skön. Det är från Pier Robert? (stavning) och är sömlös = super bekväm. Stod och valde mellan denna i corall och en rosa/lila. Men denna var nog finast!
 

Nu ska jag hämta upp min man på jobbet som har jobbat övertid så ska vi åka direkt och träna! Svett Svett!!

Var riktigt kul att ha familjen här i helgen!♥ Trångt men kul. Inte för att vi gjorde nått super speciellt men bara att få träffa er och umgås var super mysigt! Om en månad kommer jag hem och hälsar på igen för då väntar tandläkarbesök innan jag fyller gammal och får betala för mig :P


grattis

2010-08-08 @ 17:45:47


Grattis världens bästa pappa som fyller år idag :D Längar så tills på torsdag då jag får träffa dig :D (och alla andra)


powerwalk i storstan?

2010-08-08 @ 17:30:11
Hej alla glada... Idag är det söndag, går nog inte att säga en gång för mycket att helgerna går alldeles för fort. Idag har jag vart ute på en liten PW på förmiddan. Lite knasigt det känndes att ta på sig en velour dress och joggingskor och gå på PW i en stad? Men jag rörde mig utåt och efter några minuter var jag ute på en fin liten tur istället. Trodde jag gick långt men var hemma igen efter 40 min. :) Nu sitter jag här och uppdaterar mig på allas bloggar osv. Kenny sitter och spelar TV spel och snart ska vi cykla och träna. Har styrke tränat 3 dagar denna veckan så idag på gymmet blir det bara kondition!

Har jag nämnt att jag måste klippa mig? Topparna är så sjukt slitna så jag nästan kan dra av dom. Vill dock inte klippa mig här för det kostar ca 1000nok (nej jag skojjar inte) så mitt hår får hålla ut i en månad till då jag kommer hem till Sverige :D


känns som söndag..

2010-08-07 @ 19:58:50

.. men det är bara lördag! och det är ju hur skönt som helst. Igår var vi hemma hos Emilie, tanken från början var att vi skulle vara alla från jobbet (alla=vi vikareier som umgås på jobbet) men det slutade med bara mig Kenny Emilie och kristofer. Satt som sagt hemma hos Emilie och hade det gott. Drack lite god dricka åt lite snaks. Sedan tog vi en drojse (haha taxi) till stan. Blev en kort sväng där. Många uteställen var det inte så mycket folk på och vi var lite småtrötta!

Slutsarts : En super koslig kväll!


Idag har vi tatt det lugnt, kollat på film och åkt och handlat tv spel till Kenny som vi nyss har suttit och spelat lite på :) Resten av dagen kommer att fortsätta i samma tempo! I Like!!

lite bilder från gårdagen :)


Jag hade på mig en klänning som egentligen ska vara en kjol! Men jag tyckte den var finare såhär med ett litet skärp till :)


Nya träningskläder

2010-08-05 @ 19:46:03
Nu ska jag ta mina nya träningskläder och hämta Kenny på jobbet och sen åka direkt till gymmet :)
Byxorna fick jag av min man i födelsedagspresent och linnet köppte jag själv.


(lite suddig bild från sidan, men visst var kläderna fina :) Så nu är jag sugen på att träna massa!!!)


Fick världens finaste smootie mixer med! En sån med kran så man bara ställer glaset under och häller upp. Så här hemma har det druckits både milkshake och smootie i veckan. Ikväll blir det nog en med vattenmelon, annanas och lite annat gott. Måste ju testa sig fram vad som går att dricka och inte :P


snart helg...igen

2010-08-04 @ 20:58:48
Hej hej allihoppa :)

Har nyss kommit hem från gymmet. Idag blev det lite ben och magträning. Också självklart lite crosstrainer. :) Sitter och väntar på lite mat som Kenny♥ håller på med! Korv och pommes blir det idag! ;) Enkelt och gott.

Allt flyter på i den nya lägenheten. Storleken går ju inte direkt att jämnföra med den andra. Känns väldigt litet att flytta in på 35 kvm när man bott på 75! Lite skillnad. Har redan börjat planera hur vi ska flytta runt möblerna för att familjen ska få plats! Eller ja plats finnns det men står bara saker i vägen :P Jobbet rullar på det med. Alla avdelningschefer har gått runt och frågar vikarierna idag om vilka som vill ha förlängt o så. Jag och Kenny sa såklart att vi ville vara kvar så nu får vi hoppas på det bästa :) Våran plan just nu är att stanna året ut minst. Men helst till Maj ungefär :) Hade vart perfekt!

Torsdag imorn. Dagarna går så fort tycker jag. Man sitter på jobbet på måndag morgon och nästa dag är det torsdag. Snart helg.♥

en vanlig dag??

2010-08-02 @ 18:05:28

Hejhej allesammans!

Nu har vi flyttat in i den nya lägenheten och detta internet är så mycket bättre än det andra! Så nu ska jag börja lägga upp lite bilder igen!

Idag har jag jobbat, som en vanlig måndag :) Men det är ingen vanlig måndag för det är min födelsedag ;) Hehe! Min födelsedag har jag hittils spenderat på jobbet, affären och i köket. Kenny jobbar övertid men han skulle inte jobba så länge! Så jag har fixat ordning en goo kyckling sallad till oss! 21 är ju inte nån speciell ålder så denna dagen kommer bara flyta på som vanigt. Speciellt när jag bor här med och all familj bor typ 90 mil bort! Men jag nöjjer mig med det. Får ju iaf känna mig speciell =) Haha ojj vad mycket skriveri det blev om mig själv!

Nästa vecka kommer pappa, mamma, maria och olivia hit och det ser jag fram emot jätte mycket! =) Kommer bli lite trångt i lägenheten men, finns det hjätrerum finns det stjärterum ;)

Tack för alla fina grattis jag fått idag ♥




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0