Tisdag

2008-06-17 @ 15:05:56
Idag vaknade jag inte förän kl 12, måste börja gå upp tidigare, för att kunna sommna tidigare på kvällarna, är ju inte så att jag måste vakna tidigare eftersom jag inte gör något på dagarna, men vill inte sova bort dom. Idag är det bara 4 dagar kvar och jag hade tänkt mig att börja packa lite smått :D Ska stoor städa hela mitt rum så då kan jag lika bra börja packa också. Finns inte så mycket mer jag ska göra idag, ska på möte med gymnastiken sen vid kl 6 nått stormöte inför kommande termin eller nått, (är gymnastikledare för småbarn:)) nu får jag ta mig i kragen och börja städa!

Ha en underbar tisdag // Em´

Helgen som var..

2008-06-17 @ 15:02:50
Tänkte skriva lite snabbt om vad jag har gjort i helgen : )

Fredag: Jobbade första dagen på jobbet, slutade kl halv 9 på kvällen och efter det så åkte jag in till stenungsund för att dra till Burra med några kompisar, hann inte komma dit förän dom berättade att dom inte kom in, så jag kicki och linda körde alla till Trädgårn i Uddevalla ist. Va där en stund men vid 12 bestämmde jag mig för att åka hem igen, skulle upp och jobba kl 7 dagen efter. Så jag åkte hem och Tessan gjorde mig sällskap, det var vad denna fredagen bjöd på. =)

Lördag: Började dagen med att försova mig, inte braa!! Började jobba kl 7 men vaknade kl 20 över 7 som tur va tar det bara 10 minuter md bil till jobbet så det var ingen större fara, jobbade sedan till kl 2 och åkte efter det hem och käkade och gjorde mig iordning inför kvällen, Det var ju fotboll. Sverige-Spanien hemma hos Homlis. Jag åkte hem till Emma först och gjorde iordning mig lite, sedan åkte vi till Holmis, efter matchen var slut och Sverige hade förlorat bestämmde vi oss för att åka en sväng till Burra. tyvärr var det bara jag som kom in :S så jag gick in o kolla om det var nån där inne jag kännde som jag kunde hänga med, och visst var det de, jag hittade pekka och hängde med henne hela kvällen :D Sedan stängde Burra så vi drog vidare till Baden, efter lite snack med vakten så kom vi in, sen gick llt utför alcoholen bara rulla in och jag drack alldeles för mycket, första gången faktiskt! Dåligt ! Fick sedan skjuts hem till Pekka där jag sov =)

Söndag: Vaknade klockan 1 hemma hos Pekka, hade ingen aning vart jag var nån stans och ville absolut inte resa mig upp ur sängen :P Men jag var tvungen och det skulle jag aldrig gjort, jag kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade, med andra ord INTE BRA!! haha , vi åkte upp till Emma där min bil stog och den var pekka snäll och körde hem till mig :D Tack! Sedan när jag kom hem gick jag och la mig igen, kännde att jag behövde det :P Sen vaknade jag kl 6 och mådde lite bättre, iaf så bra att jag fick i mig lite mat :D Sen vid 9 på kvällen mådde jag toppen igen :D

Måndag: 5 dagar kvar till spanien och jag måste snart börja packa så att jag inte glömmer nått :) Hade barmarksträning idag, gick bra trots min hosta som aldrig försvinner! Suck! Efter träningen åkte jga och kolla på när mitt fotbollslag hade match tyvärr förlorade vi, inte kul. Sen gick jag och la mig ;D

Tänkte bara passa på att be om ursäkt om jag gjorde nått konstigt i lördags, haha har isf inget större minne av det om de inträffade efter kl 12 på kvällen .. Sorry iaf (A)

Super dålig uppdatering

2008-06-12 @ 17:24:03

Gud va dålig jag har vart på att uppdatera dessa dagarna som gått, men har inte haft så mycket tid eller ork, det får de bli ändring på!

Idag har jag legat på altanen och solat heela dagen, hur najs som helst! ikväll blir det grillning vid sjöboden och kanske övernattning om vi blir sugna, slänger upp en go bild därifrån imorn :D

Nu ska jag göra iordning mig, tänkte kanske åka och sola en snabbis :)

Kram på er // Em´

En bild på mig och min underbara vän Janna, från Liseberg förra onsdagen

Liseberg

2008-06-08 @ 20:48:12

Dagen efter studenten åkte jag, Janna, Tobbe och Trygg till Liseberg! Förstår inte hur vi orkade med vi gjorde de :P haha, Väl inne mötte vi även Fsson och G mycket trevligt. Va på liseberg hela dagen och hade det jätte mysigt :D


Studenten

2008-06-08 @ 20:45:14
Åh silken underbar dag! Började med Champange frukost hemma hos Matilda, riktigt mysigt var det och grymt fint väder :D Sedan bar det av till skolan för att sitta och umgås och äta med alla andra 3:er på skolan, blev lite segt ett tag när dom skulle dela ut en massa stipendier. Men man fick stå ut för man visste ju vad som väntade en ;) Sen var det dax att gå ut, jag säger bara oh my gud vilken kännsla, alltså det går inte att beskriva med ord !! var helt underbart, tågade in till skolan förbi alla som stog ute och skulle kolla på oss, sen var det dax att springa ut :D Weei ! Ge mig ett H, ge migg ett P, ge mig ett T, vad blir de HPT, skrek man tills man inte hade någon röst kvar :D

Sen blev det flakåkning med Matilda, Janni, Johanna, Jossan och Angelica :D Lätt grymmaste flaket hade vi "Idag redlös imorgon arbetslös" haha! Sen bar det hem i en cab för att träffa släckt och vänner ! Mycket trevligt, och tack för alla fina presenter :D

Sen var det bara att ladda om för att åka på förfest till Michelle :D Och sen till haddan, gud var nog den roligaste kvällen i hela mitt liv, och så träffade jag RG med :D Mycket trevligt ;) Kvällen var iaf underbar och jag skulle gärna ta studenten varje dag i resten av mitt liv =D


För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

bara 1

2008-06-02 @ 21:17:02
image8
Hittade bara bild på skon från scorett, på bilden ser den inte så vit ut, är mycket vitare i verkligheten, Pumpsen från wedins är ett par helt vanliga vita pumps med en liten öppning längs fram så man ser tån typ ;)

Beslutsångest :S

2008-06-02 @ 20:40:49

Imorgon efter skolan ska jag chila ner till torget för att köpa ett par skor till studenten, men jag har värsta beslutsångesten :S Ska jag köpa ett par platta vita skor med en stor diamant på från Scorett eller ett par vita pupms som alla alndra också kommer ha från Wedins? Jag gillar egentligen inte klackskor för jag tycker in om att se lång ut, ändå är jag bara 163 så jag blir inte så lång med klackar heller, men ja gillar det bara inte :S, men ändå kanske man ska offra sig på studenten :P För ett par vita pumps är ju alltid fint, nä gud jag kan verkligen inte bestämma mig! Hjälp!! Ska se om jag hittar nån bil på skorna så kan jag slänga in dom i ett nytt inlägg =)

//Em´ 


Sista veckan i skolan

2008-06-02 @ 20:36:37
O my gud säger jag bara, nu är det sista veckan i skolan och då menar jag verkligen sista, för på torsdag är det STUDENTEN !!! Weiii. Sjukt vad jag längtar fast ändå inte :( Hade lätt velat gå i skolan ett år till, fast de tyckte man ju inte för ett år sen, då tyckte man att det skulle bli jätte skönt att ta studenten och få slippa skolan. Så känner jag verkligen inte längre, jag älskar min klass och kommer verkligen sakna dom så sjukt mycket :( Men som man håller kontakten med är la dom man har haft starkast band med antar jag =)

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, hade naturkunskap först och vi fick gå ut och plocka blommor, men det slutade med att vi låg i gräset och sola ;) Sedan gick jag och Alex (alex är killen på kortet nedan som även var min baldejt) och satte oss i biblioteket för han skulle hjälpa mig med ett arbete jag skulle lämna in =) Tack Alex du är super duper snäll! Sedan gick vi och åt, gick ut o la oss i gräset och chilla sedan åkte jag hem. När jag kom hem ville jag verkligen lägga mig och sola men det gick inte (våran altan är heöt vindfri från alla håll) vart man än lägger sig så kommer det inte en ända vindpust, mycket härligare att liga på stranden där det blåser lite =) Så jag satt faktiskt inne ;)

och nu har jag nyss kommit hem från barmarks träningen med hockeylaget! Så nu ska jag hoppa in i duchen! =)

Tack för att ni läser min blogg :D //Em´

image7
Dagens träningsoutfit eller nått ;)

Söndag

2008-06-02 @ 20:27:38
Idag var planen att åka till Liseberg med Jessica för det var Kaninternationella morotsdagen ;) haha ända andledningen till att jag vet det är för att en av mina bästa kompisar Emma jobbar där, så hon berätta det för oss i lördags och tyckte att vi skulle komma och hälsa på =) Tyvärr blev det inte så för jag fick inte tag i nått busskort :( Lite tråkigt.
Istället åkte jag ocj Jessica ner till stranden för ovanlighetens skull ;) Men det är ju bara helt underbart att ligga och glassa på stranden, Eller hur? =)

Sedan åkte jag hem vid 5 tiden för jag kännde att jag inte vart hemma så mycket denna helgen, jag satte mig och plugga på ett arbete som jag skulle lämna in idag (måndag) satt till halv 12 på kvällen, okej ja erkänner de kanske beror på att jag inte började direkt när jag kom hem ;) men klart blev det iaf och jag fick lämnat in det =)

Hoppas eran helg har vart lika rolig som min och att ni fårr lite färg i det underbara vädret // Em´



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0