morrn morrn

2008-09-30 @ 12:16:44
Idag sov jag allt för länge, gick inte upp förän kl halv 11, det är inte. Hade satt klockan på 9 men orkade het enkelt inte så sov vidare! Buu för mig! Sitter iaf nu och har gjort iordning mig och käkat frukost, väntar på att klockan ska bli halv 1 så jag kan chila upp till bussen. Ska åka in till stenungsund och fika med Kicki och Emma :D All denna fikan gör oss feta tjejer :P haha! Senare ikväll ska jag iväg till kållekärr och ha barngympan! Dom är så söta =) Annars är det inte mycket planerat för dagen! Om det inte regnar ikväll så ska jag nog ut och ta mig en promenad med! Missar hockeyträningen idag så nått måste jag la göra istället för att bara sitta inne och bli tjock!


Dagens :
Kofta: Odd Molly
Topp: Gina
Jeans: Pepe jeans

//Em´

måndag

2008-09-29 @ 11:14:58
God morgon allesammans! :) Sitter här halft nyvaken, gick upp för en timma sedan men har redan hunnit äta frulle oh duschat! De ni! Ska till IKEA idag kanske med min stora bror! Han ville ha med mig för han ska handla till sin nya lägenhet :) Annars idag står det inte så mycket på listan, Ska åka och sola till kvällen bara hade jag tänkt :D

Sitter och monterfunderar på om jag ska beställa en pälsväst? Den är gör fin, men är osäker. Fast den är fiin, så blir nog så.. ! Slänger in en bild på den!



Eller hur fin? Den är från LaRedoute! Hade vart fin till stuprörsjeans och ett par fina stövlar och nån tajt tröjja under i svart eller vitt ! Mums, får nog faktiskt ta och klicka hem den! ;)

//Em´

helgen

2008-09-28 @ 21:03:28
Fredag: började i stenungsund, med middag på tiamo, med Janna, Jessica, Lollo, Steph, Pekka och Lina, sedan bar det av hem till jessi där vi satt och snacka med mer. sedan kom även lite annt gott folk, kicki kom förbi en sväng och sa hej. vi planerade morgondagen.. Vid 2 tiden kännde jag och Lollo att det var dax att åka hem så det gjorde vi, Konstaterat: Fredagn var lungn och mycket trevlig.
Lördag: började med att åka till stan med kicki för att jaga cowboyhattar. Köppte även en fin klänning, tack Johanna för tipset ;) sedan åkte vi mot stenungsund igen, skulle till Vallen för att kolla på herrarna när dom spelade match! Sedan åkte vi hem till kicki hon packade sina saker och sen bar det av hem till mig där förfesten skulle äga rum :) Vi köppte med oss kina mat :D Mums.. Började göra iordning oss och allt blev i sista sekunden.! Vid 7 tiden kom resten av folket och då var det dax att börja dricka :D Vid 10 tiden bar det av bort till Haddan och sedan dansade vi och hade kul all night long! :D Roligaste utgången på länge om jag får säga det själv =) Sedan åkte jag och Lollo hem till mig och somande ;D Just det käkade upp resten av kina maten innan vi la oss :P Haha!
Söndag: Har legat och slappat hela dagen! Det får man göra när man har vart ute och partajat! Nu sitter jag här har nyss vart och träffat Kicki en snabbis, lämnat hennes saker hon hade här :D Nu ska jag hoppa in i en välbehövlig dusch :D

Hoppas eran helg var lika monster rolig som min //Em´

dagen

2008-09-25 @ 20:43:40
Frisör besöket gick prima :) Kicki kom och häll mig sällskap,Emma kom också sedan, och resultatet blev faktiskt bra! Det är Jävligt blont om jag får uttrycka mig så! ser sjukt ovant ut men man vänjersig nog! Alla i familjen tyckte det var fint iaf fast dom kan la inte med att säga nått annat :P haha!

Har blivit kär i dom snyggaste jeansen! Dock är dom svindyra och måste fraktas från USA! Inte lika bra!
Slänger upp en bild på min önskeoutfit! dom tre plaggen + ett par nya fina skinnstövlar hade vart grädden på moset! :D
Haha!


//Em´

torsdag

2008-09-25 @ 10:56:12
Nu sitter jag här och slappar lite, klockan ringde och väkte mig kl 10 :) Har ingen tid att passa förutom frisören kl hav 2 men man kan ju inte sova bort hela dagarna! =) Så nu ska jag chila ner en trappa och äta lite frukost! Mumsigt! Dock inga pankakor idag :(

Efter frisörbesöket ska jag och Kicki gå på cowboy-outfit-jakt! Kanske får vi med oss Emma oxå är ju kul!! :D

Hoppas skam håret blir bra nu, det kommer bli en chock kan jag ju säga! :P Mohahaha


Kraaam//Em´

sis <3

2008-09-25 @ 10:53:23
Ville bara säga att jag älskar min syster oxå, utan henne hade jag skam inte kommit långt! Hon är för bra för att vara sann och ibland tror man att man drömmer när hon ställer upp på allt! Tack för att du finns! <3

Onsdag, lönebesked, fika, jobb, och fotboll!

2008-09-25 @ 10:52:18
Igår (onsdag) var en trevlig dag tycker jag :D Vaknade på morgonen och så var mamma hemma för hon hade klämmt handen på jobbet och den var inte fin efter det :S Hon höll på att göra pankakor så det fick jag till frukost,, mumma! Sedan Kom Kicki, Emma, Fia, och Tessan och hämtade upp mig vi skulle till skärhamn och möta upp Elin för att fika! På vägen släppte dom av mig på min systers jobb för jag skulle låna hennes bil! Och precis när jag skulle hoppa ur Emmas bil så ringde dom från Lindvallen :D jag fick jobbet! :Djag tror inte riktigt ni försåt min glädje men den är stor! Det är detta jag vill! Sedan åkte jag till dom andra och vi tog oss en fika, lämnade presenterna som vi köppte i Turkiet till Emma och Tessan :) Så kul att ge folk presenter! :D

Sedan åkte jag in till st sund men systers bil, jag skulle och boka en frisör tid! Och det fick jag, fick en redan dagen efter kl halv 2.. :) Suuper. Sedan åkte jag tillbaka till systers jobb och hon körde hem mig, fick även skickat iväg ett par pump som var försmå tyvärr! As snygga var dom!

Sedan var det bara hem och vända igen för då var det dax att åka in till Göteborg för att kolla IFK med Kicki och Emma :) Pappa hade fått gratis biljetter så jag bjöd med mina små hjärtan! Så ja! vi kan ju konstatera att onsdag var en Happy dag och det gillar vi!!

//Em´

..........

2008-09-23 @ 16:40:02
Jag hatar mitt liv!

ny vecka nya möjligheter

2008-09-22 @ 13:42:28
Har kommit på en sak, nu är det måndag det är en ny vecka och den är full av nya möjligheter, tänkte ta tag i lite saker idag, som typ rensa gaderoben för jag har inga kläder att ha på mig men ändå på nått konstogt sätt så får jag inte in mer kläder i gaderoben! haha erkänn konstigt ? och det kan ju inte bero på att den är liten eftersom jag har tre stycken att röra mig på! Nä detta måste vixas pronto! Sedan så har jag käkat en go frulle veckan till ära, brukar inte vara den som käkar frukost men som sagt så har jag ju besämmt mig för att ta tag i saker! Ska även promenera ner till träningen sen, ska dock inte vara med och träna men tänkte att jag kunde stå där och kolla på medans jag snuvar sönder! Så ser min Måndag ut! Hur ser eran ut? Ni typ 2 personer som läser min blogg ? Haha


Ny vecka nya möjligheter! //Em´


Lördag och Söndag

2008-09-22 @ 13:39:01
Lördagen bjöd på fest, det blev förfest hemma hos Tessan med pizza o massa alcohol! som det ska vara ;) Sedan bar det av in till stan där vi hamnade på BLVD! Lite blandade känslor att vara där. Har inte vart där sen jag fick åka ambulans därifrån vilket var ett himmla bra tag sen! Det var på tiden då man var lycklig! Har som sagt inte vart där sen dess! I Söndags gjorde jag inte alls mycket, åkte med pappa in till stenunsund och kollade på när A-laget mötte stingers! Vi snackar såklart hockey! Rönnäng vann med 5-0! Vad annars lixom! ;)

Så sammanfattningen av helgen kan ju vara att det var rätt perfekt, chilla ena dagen och fest andra! Ser redan fram emot nästa helg då det blir Cowboy Tema på Haddan! Ska bli kul! Frågan är ju bara vad man ska ha på sig?


Hoppas eran helg var lika kuulig som min//Em´

Bio

2008-09-20 @ 13:10:05
Bion igår var helt helt okje, kollade som sagt på Patrik 1.5, Haha shit vad vi garva! Den var stört rolig, Lite dålig filmad kanske men annars var den hur bra som helst! Gjorde inte så mkt mer efter det, pkte till McDonalds i st sund av nån konstig andledning för ingen skulle käka, :P haha Sen bar det av hemmåt! Just de ja fick ett cp sms av louise, ni vet sånna där sms som det står att man måste skicka det vidare till ett X antal personer annars händer de en sak! Och på just detta sms:et stog det att om jag inte skickade det till 7 personer så skulle det stå en kille med svart hår vid min säng varge kväll kl 23:30 inte så men tack så mycket lousie, jag hade inga pengar på mobilen och nu är jag livrädd mörkrädd som jag är, missade som tur var han igår eftersom jag var hemma kl halv 1, men vem fan vet han kanske står där ikväll :( buhu vad barnslig men fan va mörkrädd jag är!!

Utgång står på listan ikväll tror jag, lät så igår iaf! Ska till min kusin först och fira han för han har tagit examen som CevilEkonom! Grattis till han!

Nu ska jag chila in i min säng och fortsätta kolla på High Shcool Musical 2 ! Bästa filmen! Sen ska jag göra iordning mig! Ha en super duper lördag//Em´


super duper snabbt inlägg

2008-09-19 @ 18:37:12
Skriver ett monster snabbt inlägg, har vart i stan med syster idag om sagt, kollat på när hon köppt mamma kläder eftersom hon är gravid ;) Älksar det, längtar tills barnet kommer ! Ska iväg på bio nu med VirreVonka, KickMick, Fia och ElinPelin ! Ska bli najs, ska se Patrik 1,5! Uppdate lite senare!


Ha en fab fredag //Em´

Lite bilder från turkiet

2008-09-18 @ 12:03:51
Tänkte att jag kunde slänga in lite bilder från Turkiet oxå :) Alltid trevligt!

  
  

torsdag

2008-09-18 @ 11:53:27
Torsdag idag, vilket betyder helg imorgon.. vad väntas av dagen då? tänkte gå ut och ta mig en promenad.. Sen måste jag åka och tanka upp mormors bil för det var den jag hade till Örebro igår :) Annars ska jag inte göra så mycket.. Tänkte iaf börja dagen med att springa ner och ta mig en dusch och sen äta lite frukost, börjar bli hungrig nu, har vart vaken sen 10 :)

Just de ja, ska slagga hos syster idag, ska till Göteborg imorn med henne och shoppa lite, eller a hon ska shoppa :P Hehe.. Så hon kommer och hämtar upp mig efter jobbet :)

ha en fin Torsdag //Em´

Hemskt

2008-09-17 @ 22:29:33
Ni vet när man får reda på en sak om en kompis och du vill inget annat än att berätta det men samtidigt vet du inte hur mycket det kommer förstöra, den kännslan fick jag för första gången på riktigt idag.

Som sagt Christin, I hate to be the messenger, i detta fallet! men jag var tvungen, det var min plikt som din vän kände jag! Jag står på din sida, jag står där när det regnar eller snöar, jag står där om det regnar eller snöar samtidigt, jag står där när du åker jag står där när du kommer hem igen, och om du faller så faller jag med dig! Du betyder mycket för mig, har alltid gjort sen första dagen och kommer alltid att göra, JAG VILL SE DIG LYCKLIG! Du är en diamant i mina ögon!

Jag finns!
Om du har en hemlighet att berätta kan vi prata hela dagen.
Om dina drömmar nån gång verkar omöjliga ska jag rycka dig i kragen.
Om du inte en enda chans ser, finns jag där tills du ler.
Om nån skulle krossa ditt hjärta, skulle jag finnas där tills du längre inte kännde nån smärta.
När ALLT går fel, när du inte orkar mer, när du behöver en vän.
Så finns jag här
.

Jag fanns här igår,
jg finns här idag
och jag kommer finnas här imorgon!



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0