onsdag

2009-07-22 @ 15:00:56

HejHej allesammans

Idag är det onsdag och det gör att igår var det Tisdag, och då ´var det en speciell dag, Kenny och jag hade 6 månaders dag och lilla Olivia fyllde med 6 månader :)


Bild från i Lördags när vi hade party med alla vikarier och sommaranställda på Leardal :)

Imorgon kommer Kennys föräldrar upp hit och ska stanna över helgen, därför hoppas vi på fint väder men nu är det piss! Idag börjar en Matfestival här i Stavanger som tydligen är nordens största, varje år brukar det komma 200 000 personer för att delta i festivalen, alla olika länder har olika stånd med mat från deras land, tälten är uppsatta över hela hamnen, så dörför hoppas vi på fint väder så man kan åka dit i helgen och kolla och smaka massa :) Måste fixa batteri till Kennys kamera med så vi kan ta lite bilder, gud jag behöver verkligen en kamera!! :P

Snart kommer vi hem till Tjörn med, nästa onsdag kommer vi hem, fast man kan säga torsdag för vi kommer hem så sent, så nu vill jag att alla där hemma beställer fint väder så jag kan visa Kenny den fina sidan av Tjörn ;)



Så nu vet ni vad jag ska hitta på i helgen, kommer ju antagligen inte uppdatera när Kennys föräldrar är här :)

PS! man kan komentera på bloggen igen :D Wehoo!


födelsedag

2009-07-17 @ 15:47:26
Om två veckor fyller jag år och detta står på min önskelista :D, så Mamma, Pappa, Maria, Magnus, Tobbe och Matte. läs och titta noga på bilderna nedan ;)


En ny ROSA kamera :) Helst denna som jag har spanat in :)
( jag har hittat det på Siba och på netonnet.se den sistnämda sidan är den billigast på :P

En ny mobil, eftersom den jag hade i Lindvallen gick sönder på nått konstigt sätt :P Detta är en nyare av min gamla jag hade poch självklart vill jag inte ha den blåa eller vita, utan den Rosa ;)
(antar att denna finns i dom flästa mobilaffärerna:))

Vill även ha en sån där mixer som man kan blanda smoothies i, helst en sån rosa som du har hemma Maria, haha den är fin :D

hejhej

2009-07-14 @ 21:03:37

Hoppas jag har några trogna läsare kvar efter en bloggtorka på ca 3 veckor :S

Nej jag är inte död, har bara haft en liten paus härifrån, det är sommar och mestadels sol, gymkortet kostar för mycket för att inte användas och blir man erbjuden övertid på jobbet säger man ja, vilket resulterar i inte så mycket tid till bloggen! Men vad har hänt nu sen sist jag uppdatera då?

Jag var ju hemma en sväng för några veckor sen, mycket trevligt och underbart att träffa alla vänner och familjen. Blev midsommarfirande med familj på dagen och sedan vänner på kvällen, en lyckad kväll, blev även ett besök på Liseberg med Mamma, Pappa och Matte (tack emma för biljetterna) Sedan även en hel del tid spenderades med Maria och Olivia♥ :) När jag kom tillbaka till Norge blev det jobb igen, efter några dagar blev det riktigt fint väder och jag och Kenny har vart på stranden 2 helger i rad, första helgen skulle vi vara på stranden hela dagen, så vi åkte till affären för att köpa massa gott med oss, jag stod och övervägde om jag skulle köpa solskydd men Kenny sa att det var onödigt, vilket på kvällen resulterade i att vi såg ut som två kräftor ! Haha. Andra helgen var vi på stranden igen och sedan på kvällen var vi och kollade på vollyboll VM! Förra helgen och 11 dagar tillbaka har dom haft Vollyboll VM här i Stavanger så stan har vart full med turister och annat! Var strålande sol alla 11 dagarna. Jag och Kenny gick dit och kollade på damfinalerna som spelades för att jag hade vunnit daxpass från jobbet i en tävling :D

Nu har det blivit lite fulare väder igen, hoppas på att solen kommer tillbaka snart. Så nu ängnas dagarna efter jobbet till träning. Har även jobbat över lite förra veckan och även idag :) Pengar att tjäna ;)

Nu har jag och Kenny bokat biljetter hem till Tjörn vi åker hem onsdag vecka 31, och är hemma helgen över min födelsedag, då hoppas jag på party med tjejerna, släktkalas, liseberg, fint väder och massa annat kul :)

Ha det toppen tills jag skriver igen :)♥



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0