Klipp

2013-09-28 @ 10:18:50
En klippkund denna lördags förmiddag sedan brummar jag bilen till Filipstad och finaste Kenny! Han har fyllt år så har köpt god mat som ska tillagas och lite presenter :D 



Nails

2013-09-26 @ 23:34:45
Fixat lite tjusiga naglar på mig själv idag :) Vita tippar med vitt glitter som skimrar i lite olika färger. 



Fransar

2013-09-25 @ 23:26:48
Idag var jag och fyllde på min fransförlängning! Denna gången körde vi på lita andra fransar, sist blandade vi smala och tjocka men tog bara smala denna gången :) Tycker det blev bättre och nästa gång jag fyller på kommer jag nog att ta lite längre! 



Rosa

2013-09-25 @ 14:40:38
Det ska vara kul att hålla redo på papperna i sitt företag och vi vet ju alla att allt blir roligare med rosa ;) 



Jobbet

2013-09-24 @ 14:36:46
Andra veckan på jobbet och det flyter på, börjar droppa in lite kunder men är fortfarande väldigt lugnt för mig del! Men man får ge det lite tid :) Hur som helst så är det galet kul iallafall och jobb ångest existerar inte! 

Går till jobbet med ett leende på läpparna varje morgon :D

Blommor

2013-09-20 @ 17:43:15
Har vart iväg med mamma på tur denna soliga fredag! Jag ville va en grön fin växt till min lilla boa som klarar sig även om man skulle glömma vattna dom ;) Blev en superfin rund murgröna och någon annan sak! 

Frågan är när jag började tycka att det var kul att spendera mina pengar på växter och krukor 🙊



Nya hudvårdsprodukter

2013-09-18 @ 00:38:32
För ca 1,5 vecka sedan fortsatte jag att pricka av saker på "ta hand om din hud/ansikte"  listan.
Jag gick in på kicks och bad om hjälp för att köpa sminkborttagning och en bra ansiktskräm! Förklarade hur min hy i ansiktet är, torr vilket leder till att den överproducerar fett så blir ofta glansig i ansiktet vilket är alla tjejers mardrömm! 
 
Fick dessa produkter rekomenderade. Den stora flaskan är ett ansiktsvatten som är mattande och drar ihop porerna. Detta ska användas efter man har använt tuben på bilden som är en oljfri makeup remover, samt på morgonen när man vaknar. Burken är ren fukt, inga konstigheter, bara fukt!
Än sålänge gillar jag allt, Cleansing gelen använder jag för att tvätta bort sminket när jag duschar, annars brukar jag tvätta bort mitt smink med sånadär ansiktsservetter. Vattnen använder jag då varje kväll när jag tvättat bort mitt smink, samt direkt på morgonen när jag vaknar för att tvätta bort ytan man (jag) får under natten. Cremen tar jag morgon och kväll men tar ytterst lite, den är väldigt dryg, men tar så lite som möjligt så att huden tar upp allt så jag inte vaknar med världens lager i ansiktet ;)

Mycket att smälta och ta in

2013-09-16 @ 21:15:11
03.56 stod klockan på inatt sista gången jag kollade på den innan jag somnade! Jag var alltså ganska så trött när klockan ringde imorse men med vetskap av vad som komma skulle så var det ändå rätt så enkelt att stiga upp ur sängen! 
Nu sitter jag här hemma igen, dagen ligger bakom mig och den har vart super! Idag gjorde jag min första dag på mitt nya jobb! Jag har gått in som drivande/hyrstol på en salong i Stenungsund som heter Studio Tess & company! Jag har alltså fått starta mitt egna företag och allt är så himla nytt. Idag hade jag inga kunder, ligger ju just nu i fasen bygga-upp-en-kundkrets så får ta dropin osv! Allt detta är så nytt och spännande och det är så underbart att äntligen få jobba med det man drömt om sen man var 14år, att jobba med det man lagt galet mycket pengar på att utbilda sig till och att jobba med det man brinner för! 
Men, jag har tuffa månader framför mig, att starta upp en kundkrets från skratch kräver mycket tålamod och jobb! Jag kommer mjukstarta och jobba 50% fram tills årskiftet för att sedan gå upp till 100% då jag förhoppningsvis har fått lite återkommande kunder. 
Så, imorgon kör vi igen. Hoppas på lite dropin kunder och på onsdag har jag mina 2 första bokade kunder :DLite random bild men roligare med än utan ;)

Jobb

2013-09-16 @ 00:49:07
Har lite svårt att somna, dels för att 5 dagar hos Kenny har fått mig att vända på dygnet och dels för att jag är så nervös inför morgondagen! Fösta dagen på nya salongen! 



IG

2013-09-14 @ 15:57:41
Om någon är sugen på att följa mig på insta så heter jag @emelieidamarie där :) Så roligt med instagram med alla inspirerande bilder man kan hitta :) 



Fredag

2013-09-13 @ 21:18:23


Äntligen fredag! Även om man är ledig på dagarna så är det något visst med fredagar :) Ikväll blir det fredagsmys med film och allt som hör till! 

Jobba hemifrån

2013-09-12 @ 11:05:33
Igår satt jag för första gången i mitt liv och "jobbade hemifrån" Starta företag står på schemat så satt med det i timmar, för om man inte är intresserad av den administrativa delen så är det som att läsa på ett annat språk! Så efter otaliga sms och samtal till syster och Skatteverket är det nu bakom mig!

Om ni frågar mig vad det rätt bekvämt att skutta runt såhär i lägenheten och jobba ;) 

Hemma hos mig

2013-09-11 @ 14:27:00
Jag bor ju hemma fast ändå inte hemma. Jag har en alldeles egen lite stuga på lite över 20kvm på tomten som har vardagsrum, sovalkov, och ett litet kök. Det ända som saknas är toalett men det går bra att vandra dom 10m in till huset för det ärendet samt att duscha : )
Välkommen in, här sminkar jag mig och tar alla ego-spegel-bilder ;) Bakom väggen som spegeln sitter på har jag en liten sovhörna.
Mitt lilla mysiga kök!
 
De finaste kläderna hänger på denna, de andra får ligga fint vikna i mitt klädskåp som står till höger.
 
 


Suprise

2013-09-11 @ 13:14:51
När jag kom fram till Kenny igår låg det en fin liten sak och väntade på mig! En fondation från Dior, denna har jag provat ut på kicks med hjälp av personalen för att få fram vilken färg samt ton jag skulle ha! Viktigt om man ska lägga så mycket pengar på en fondation att den passar! 



En matdag

2013-09-10 @ 00:53:56
Okej, här kommer bilder på hur en typisk matdag ser ut för mig! Till frukost äter jag alltid knäckebröd med avokado, stekt ägg eller annat pålägg. Till det dricker jag oftast juice. En celsius innan jag rör på mig och till det brukar jag ta en frukt men hade ingen hemma idag! Efter Pw'n åt jag vanilj-protein-plättar med färska hallon och vaniljkesella. Till middag blev det en kycklingsallad med salladsost, majs och balsamico. Och till kvällsmat åt jag två surdegs knäckebröd med skinka och gurka och drack juice till!
När jag dricker juice är jag extremt noga på att det är utan tillsatt socker annars kan jag lika väl dricka oboy! Jag räknar kalorier varje dag genom Shape up appen och äter 1200kcal om dagen. Idag kom jag bara upp i 1100 men hade jag ätit min frukt till tidigt mellanmål hade jag hamnat perfekt :) Så summan, jag snålar med kolhydraterna men får ändå i mig dom genom grönsaker, frukt och knäckebröd varje dag! Försöker ligga på ca 100g om dagen vilket symboliserar en kolhydratsreduserad kost men ej LCHF! 




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0