vad nu då?

2011-02-21 @ 21:55:47
Känner mig lite tom, har idag lyssnat färdigt på sista Harry Potter boken, men kunde inte vart ett bättre slut! Men vad ska jag nu lyssna på då? Fast jag har ju fortfarande sista 2 filmerna att se fram emot och den ena av dom har inte ens kommit ut en och jag kommer definitivt att gå på bio premiären :P Haha

Idag har jag jobbat övertid så kom inte hem förän efter 8. Så har ätit lite kvällsmat och suttit vid datan o så :) Imorgon blir det med övertid och sen packa efter jobbet, för på onsdag åker vi direkt från jobbet till flygplatsen! Glädjer mig super mycket!




träning

2011-02-18 @ 17:53:21
Nu ska jag gå och träna. Spinningen var fullbokat så får hitta på nått på egen hand. Blir nog crossen :)

Klantskalle

2011-02-17 @ 19:25:47
Idag trodde jag att jag skulle jobba övertid så tog med mig träningskläderna till jobbet, men jag fick inte jobba både idag och på lördag så jag valde lördag. Men tror ni jag tog med mig träningskläderna hem igen? NEJ. Så nu när jag skulle gå och träna så kan jag inte det för jag har inga skor. Kunde gått ut på en promenad med andra skor men det är så sent så vågar inte gå runt sjön nu. Klockan är ju bara 7 men tar 20 min att gå till sjön så håller mig hemma. Får bli fredagsspinning imorn istället. Hoppas dom har plats denna gången, missade det ju för första gången på flera veckor förr förra fredagen och förra var jag på sjukhuset med Kenny!

Jaja, nu ska jag göra mig lite soppa och äta det och super goda fullkornsskorpor :D Älskar dom, kan äta 1000 stycken! hihi. Fredag imorn med och det gillar vi! Bara 6 dagar kvar till Tandläkarn


äta jobba träna sova

2011-02-16 @ 22:24:52

Ja, det är vad min dag har bestått av om man ska fatta sig kort :) Har vart ännu en bra dag på jobbet och jag lyssnade klart på 6:e Harry Potter boken och är så spänd på hur 7:an kommer vara :D Haha, jag har verkligen blivit en Harry Potter nörd! Kommer igåg för sjukt många år sen när jag lånade första boken av min kusin Oscar för jag tänkte läsa den, kom inte längre än första kapittlet för varje gång jag läste Mr Dombledore så utalades det MR Dumledåre i hjärnan, så satt och irriterade mig på det tills jag inte kunde läsa längre och lämnade tillbaka boken igen :P

Efter jobbet gick jag direkt och träna och det är sjukt vad jag börjar få bra kondition, förr när jag löpte på bandet sprang jag max 30 min i sträck innan jag höll på och kollapsa, nu springer jag 50 min i sträck och kommer nästan 1 mil utan att stanna. (8,5) målet är att kunna springa en mil utan att stoppa :) Och det är ju inte så långt kvar så det borde jag klara.

Har ätit lite soppa och skorpor och ska hoppa in i duschen och sedan Nana. Varför säger man HOPPA in i duschen föresten? :)


uppdate

2011-02-15 @ 21:18:44

Idag har jag jobbat övertid till klockan 8. Ställde mig direkt vid disken när jag kom hem med tur att min kära man hade tatt hälften för det var hur mycket som helst igår när vi gick och la oss. :) Snäll han é ibland ;)

Det har blåst storm här dom senaste 2 dagarna, idag har vart bättre men natten mellan söndag-måndag var förfärlig. Vaknade första gången vid 4 tiden och vaknade med gämna mellanrum efter det ända till klockan ringde vid 7. Blåste så mycket så det lät som det åska ute och att lägnheten skulle blåsa iväg. Och det gjorde den nästan för igår när jag var och träna hade våran hyresvärd vart här och snackat med Kenny och sa att en bit av taket hade blåst av så han skulle fixa några till att ordna det! När taket börjar blåsa av kan man nog kalla det storm :P

Igår var jag på Bodypump och har lite träningsvärk i rumpan idag :P Haha, blev ingen träning idag eftersom jag jobbade så sent men imorn är det på´t igen och då tar jag med kläderna till jobbet då det antagligen kommer bli övertid imorn med. Jag hoppas på jobb på lördag med, kan ju lika bra passa på nu innan jag ska åka hem :D Bara en vecka kvar! Gledjer mig!

Ne, det var allt jag hade på hjärtat :) Ha de fint.


skooholic

2011-02-12 @ 21:31:15



Detta är skor som kommer pryda mina fötter i sommar, 2 av dom har jag visat här innan :) Kul med lite olika färger då jag brukar vara en fegis och bara handla svart :)

Och mamma, jag vet vad du tänker "Är du galen, så många skor behöver du väll inte" Haha, men efter att ha jobbat dygnet runt hela december och januari (har det kännts som) så kan jag med gott samvete tala om att jag kan handla utan att överskrida min budgett And I Love It! Kommer bli andra bullar i sommar när jag ska lata mig hela tiden :) hihi.


härlig lördag

2011-02-12 @ 21:10:27

Idag har jag hunnit med massa :) Jag har jobbat och efter det städat, tvättat och dammat, sedan tränat och handlat och sen ätit och allt detta innan klockan 7 :) Nu är klockan lite mer och jag kom nyss innanför dörren efter att ha kört Kenny till en vän :) Så nu ska jag fortsätta njuta av lördagskvällen med nagellacksmålning, chokladätning och Harry Potter tittning :) Låter väl som en toppen kväll? Det tycker jag iallafall.

Att jobba idag gick med toppen, tiden gick fort men hade lite svårt att komma upp i morse och var inte där förän kvart i 8, tur att man får börja när man vill på lördagar :)

Och kan nämna en gång till att jag längtar tills jag ska resa hem näst nästa vecka :D ♥

 



GOOO HELG!


helg rett runt hjörnet

2011-02-10 @ 20:50:51

Weei, imorn är det redan fredag, skriver alltid detta men veckorna går så galet fort! Snart är man 30 och har 2 ungar, Haha! Idag har vart en bra dag på jobbet, vaknade på rätt sida och det höll i sig hela dagen :) Fast kan ju inte gå annat än bra när man hela dagarna kan gå runt och lyssna på ljudbok :) Färdig med Harry Potter 5 nu!

Idag har jag vart på Elixia power och pumpat lite muskler, känns som jag kommer få träningsverk i axlarna imorn :) Skönt! Har snabbstädat här hemma med när jag kom hem, damsugat och damtorkat och bäddat sängen och lagat mat, skönt att komma hem på en fredag till en någorlunda städad lägenhet så man kan slappna av :)

Nån som såg Uppdrag granskning igår föresten? Handlade om Svenskar som jobbar i Norge och tydligen var det väldigt vinklat att alla vi svenskar som jobbar här bor dåligt för mycket pengar och har pisslöner, dom skulle filmat i Stavanger istället för här tjänar man grymt mycket mer än 115NOK i timmen på att skala bananer hela dagarna! Haha, men om ni missa det och är intresserade av att kolla så finns det på SVTPlay.se

 


onsdag

2011-02-09 @ 21:24:33
Igår jobbade jag övertid ända till 9 på kvällen vilken gjorde att det inte blev nån vidare uppdatering här :) Idag har jag med jobbat över men bara till 20 över 7 för jag skulle på spinning klockan 8 :) Så nu är jag hemmkommen från den och har ätit lite kvällsmat. Ska jobba på lördag med så blir en kort helg denna helgen! Men det är lugn och skönt att jobba på lördagar så det gör inget ;)

Bara 14 dagar kvar tills vi flyger hem, längtar men inte till torsdagen för då är det tandläkarn! USCH!

Japp det var allt jag hade på ryggen, Haa dee folkens!

nojjig eller paranoid?

2011-02-07 @ 21:11:58

Igår så blev jag lite öm i en tand, och det har vart ömt idag med, och eftersom jag vet med mig att jag har 2 hål nån stans i munnen så började jag självklart tänka om det är hål i den tanden som blitt öm eller om det bara fastnat nått imellan? Detta ledde iallafall till att jag fick ta mig i kragen och ringa tandläkarn. Var där när jag var hemma i september men lyckades inte laga nått för jag har sån sjuk tandläkarskräck. Så som sagt, bet ihop och ringde dom och fråga om dom har nån tid nu när jag kommer hem i slutet av februari, och det hade dom! Så nu ska jag dit och först dricka en medicin som gör att jag bli lugn och avslappnad innan dom börjar fixa.

Allt detta ledde till att jag börjada skaka i händerna och mådde illa (Ja, så rädd är jag) och började tänka på hur mycket jag egentligen är rädd för! Jag är en sjukt nojjig människa, eller ska man säga paranoid? Är rädd för allt man kan tänka sig. Så jag stod där på jobbet och rabbla upp alla saker i mitt huvud som jag är rädd för, och listan kan göras lång, från småsaker som att åka saker på tivoli för jag är rädd att jag ska fasta upp och ner eller nått och inte komma loss på flera timmar, så fick kämpa rejält med mig själv när vi var på Universal Studios i USA då jag varje gång vi stod i en kö timm nått fick tvinga mig själv att åka saken, har cellskräck så håller andan varje gång jag åker hiss, tycker det är obehagligt när det blåser storm ute, är mörkrädd. ja listan kan göras lång. Och när jag stod där och tänkte för mig själv så tänkte jag att jag kunde skriva ner alla saker här på bloggen så får ni se vad jag menar, men då blev jag rädd för ännu en sak. Vad om nån sjuk människa skulle läsa listan och spåra upp mig bara för att utsätta mig för just allt jag är rädd för! Ja, så nojjig är jag. Så det blir ingen lista! Haha

Har vart sån här ända sen jag var liten, kommer ihåg att jag var sjukt rädd för åskan och blixten och frågade pappa en dag när det åska och jag var livrädd: Pappa, hur ska jag kunna trösta mina barn när dom är rädda för åskan om jag själv är rädd! (haha, nu är jag inte rädd längre och tvivlar inte på att mina barn kommer kunna söka tröst hos mig :P)Självklart är oftast detta inte nått som gör att jag håller tillbaka på att göra saker jag vill göra, men varje gång jag ska göra nått som jag tycker obehagligt så står jag i min egna lilla värld helt tyst tills allt är över :P

Inte så kul läsning kanske, men detta har jag haft på huvudet idag, och allt började med en öm tand!


17 dagar kvar

2011-02-06 @ 20:24:07

Ja, nu är helgen snart slut igen. Synd att helgen går lika fort som vardagarna. Den borde sakta in lite! Bara 17 dagar kvar tills jag reser hem :) Men några få timmar är det kvar innan sängen ropar. Har iallafall gjort nått med dagen, tog en morgonpromenad och när jag kom hem skulle jag gått på spinning halv 2, men åt frukost och la mig på soffan och chilla! Så avbokade spinningen och boka en senare istället!

Så kom hem från en stund sen från spinningen och Kenny är hemma hos en kille från jobbet och kollar UFC. Så jag får bestömma över TVdosan samtidigt som jag sitter vid datan ;) LYX!

Japp det var min söndag. Mamma tycker jag skriver för mycket om träning och att det är tråkigt att läsa, haha, men jag vet inte vad jag ska skriva annars eftersom det är de jag gör på dagarna! Så ni får stå ut där hemma ;)

 


imorse när jag gick PW :) Knasigt att ena sidan blev skarp och andra suddig :P Tror jag vände kameran lite för tidigt!


Vanilj Cola

2011-02-05 @ 13:21:08

Äntligen helg :) Eller a, äntligen, dagarna går ju så fort så det känns som om det var igår det var helg sist :)

Igår vart en härlig och slapp dag på jobbet, många på min avdelning som är lediga på fredagar och ytterligare några hade sökt ledig så det var lugnt och skönt! Först hade vi mycket att göra så vi igentligen skulle jobbat idag med, sen gick våran chef på ett möte och kom tillbaka och sa att det var fel på ytterligare en del så det blev ingen övertid idag! Men jag klagar inte för då kunde jag ta sovmorgon och gå ut på en härlig morgonpromenad, den kunde dock vart härligare eftersom det regnade ute :P

Igår skulle jag ju på spinning men den var fullbokat så ställde mig på väntelista men kom inte med ändå, så ställde mig och tränade 1 timma och 40 min på crossen! Benen var spagetti när jag gick av den och var mer än 1000 kalorier fattigare :) Sen körde jag lite mage med! På kvällen lagade vi hemmalagade mini pizzor som blev supergoda och jag har hittat en affär här som ha vanilj cola! Min och Kennys favotir så vi köpte varsen burk sån och njööt av varenda droppe då en 33cl burk kostade 30 kr! :PHaha

Idag har jag som sagt gått en promenad och ätit världens godaste men inte nyttigaste sak till frukost. Är en vetebulle med chokladbitar i. Men dom är suupergoda! så det blev en sån och youghurt :) Resten av dagen är oplanerad men innehåller iaf ett pass på gymmet, tror det blir jogging idag! Träningsverken från torsdagens bodypump är på sin topp så biceps kunde kännts bättre :P Gör ont som attan när jag ska sträcka ut armen!

Kanske ska ta och kolla klart på 4:e Harry Potterfilmen medans min man ligger och sover :P Ända tiden jag får att kolla på "mina" filmer! :)


Hatar att dom slutat sälja den i sverige, finns på ett fåtal affärer och den ända jag hittat den på är ICA Maxi i Bårlänge :P

 


2011-02-03 @ 21:21:24

Idag har jag vart på Bodypump för första gången på en massa år! Har dom senatse åren styrketränat själv men när jag i sommras började gå på pass mycket mer så har det vänt och nu gillar jag det massa! Kommer defenitivt gå på det passet igen! Ska försöka gå på det 2 gånger i veckan :)Att stryke träna är väldigt viktigt om man vill bli slank och snygg ;)

Och jag var faktiskt på träningen tidigt idag, gick hemifrån redan klockan 5 vilket betyder att jag har vart hemma en stund, vikt torkad tvätt, lagt in en ny, lagat man och ätit :) Fattas bara att duscha sen är jag redo för sängen och för sista arbetsdagen för veckan :D NAJS! Imorgon blir det som vanligt fredagsspinning för att starta helgen på det perfekta sättet :)

Just de ja måste ju hänga upp den nya tvätten när den är klar med! Tråkigt! Haha, men sen blir det sängen!
God Natt♥


onsdag

2011-02-02 @ 22:10:09

Uppdaterar lika sent som vanligt eftersom jag lika sent som vanligt kom iväg till gymmer och lika sent som vanligt har ätit och inte ens duschat än! Haha, bra där Emelie. Skulle inte det bli ändring på detta?

Idag har dagen gått fort på jobbet. Vi fick delar till våran avdelning men direkt när dom kom så blev dom spärrade vilket betyder att vi inte får använda oss av dom :) Bara massa tull! Så dagen flög förbi med jobb uppe på Kennys avdelning. Väl hemma var jag jätte nära på att skita i träningen då mitt humör skönk som en sten utan anledning! Tur att jag har en sån fin man som orkar med mig när jag blir sån! ;) Men, när Kenny skulle gå till gymmet så haka jag på :) Blev 30 min på crossen och 40 min spinning och lite snabb magträning :)

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan studsa direkt i säng! :)


ge mig choklad.....

2011-02-01 @ 19:47:29
Åh, ahr sån huvudverk! Har det typ en gång i veckan och det är ingen mild! Dunkar i hela skallen så fort jag rör mig och tillochmed när jag sitter still! Och som toppen på moset så är alla våra Alvedon slut från när Kenny var sjuk härom veckan! Toppen! Men får hoppas att det försvinner inatt när jag sover, vilket det inte alltid gör!
Har haft en vilodag från träningen idag då jag dom senaste 5 dagarna har tränat 9 gånger! Det kliar dock i benen och jag vill ge mig ut på en promenad men mitt huvud säger nej och det är nog bra och vila nen dag med :)

Är sjukt sugen på choklad med men som tur är har vi ingen hemma, hade vi haft det hade den vart i min mage nu! Dålig självdiciplin? Ja! Är så himla sugen på Svensk Marabou mjölkchoklad som har legat en stund i frysen och är kall och gooo! Dom har motsvarigheten till marabou här i Norge men det smakar inte samma! Dock har dom en annan här som är den godaste chokladen i världen! Typ marabou mjölkchoklad men kitkatt bitar i och havssalt! Mumsfillibabba!!! Haha, nog om choklad annars får jag abstinens!

Har precis ätit upp resten av min goda kycklingsallad som jag gjorde igår så nu håller jag kanske blodsockret uppe i nån timma till :) Vi har fått våra delar på jobbet nu med vilket kommer göra att det blir övertid! Vill men vill inte, för jag har kommit igång så sjukt bra med träningen nu och när jag jobbar till 7-8 på kvällen har jag en tendens till att hoppa över träningen. Men får gör som sist när jag tog med mig kläderna till jobbet så finns det inga ursäkter :)


Same, same, but different



Världens godaste choklad!



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0