helg rett runt hjörnet

2011-02-10 @ 20:50:51

Weei, imorn är det redan fredag, skriver alltid detta men veckorna går så galet fort! Snart är man 30 och har 2 ungar, Haha! Idag har vart en bra dag på jobbet, vaknade på rätt sida och det höll i sig hela dagen :) Fast kan ju inte gå annat än bra när man hela dagarna kan gå runt och lyssna på ljudbok :) Färdig med Harry Potter 5 nu!

Idag har jag vart på Elixia power och pumpat lite muskler, känns som jag kommer få träningsverk i axlarna imorn :) Skönt! Har snabbstädat här hemma med när jag kom hem, damsugat och damtorkat och bäddat sängen och lagat mat, skönt att komma hem på en fredag till en någorlunda städad lägenhet så man kan slappna av :)

Nån som såg Uppdrag granskning igår föresten? Handlade om Svenskar som jobbar i Norge och tydligen var det väldigt vinklat att alla vi svenskar som jobbar här bor dåligt för mycket pengar och har pisslöner, dom skulle filmat i Stavanger istället för här tjänar man grymt mycket mer än 115NOK i timmen på att skala bananer hela dagarna! Haha, men om ni missa det och är intresserade av att kolla så finns det på SVTPlay.se

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0