Påväg hem

2012-01-29 @ 13:31:20


ja tack

2012-01-28 @ 13:35:49

Ägg

2012-01-28 @ 10:44:23

Har vaknat för en 40min sen och ligger och kollar på när folk ska bli smala på tv. Försöker hitta ork att gå upp och äta frukost. Vill ha pannkakor men vi har inga ägg! Skit!

Ska även finna ork att hoppa in i duschen samt lägga en ansiktsmask! Orenheter har haft nått jädra maraton i mitt ansikte denna veckan!


Framme

2012-01-26 @ 22:44:10

Nu ligger jag i sängen breved min lilla Fis. Dock är han inte så liten så hans 105 säng är lite trång ;)

Fick ta bilen upp då en tågbiljett skulle kosta 800kr enkel väg! Dyrt!

Imorgon blir det en mysig lunch på stan med bejbi. Ska även trycka in en promenad innan det blir mörkt, kan ju inte slappa av helt i 4 dagar ;)

Dagens middag on the goo! ( var dock taccobuffe i skolan idag så hade en stadig lunch i magen;)


skar eller skärde!

2012-01-25 @ 23:05:27
Usch, idag när jag skulle göra sallad på jobbet så skar jag mig i fingret :( Jag såg att det var djupt så jag tog direkt papper på och slutade undersöka saken, ändå kände jag hur färgen i ansiktet började försvinna och jag sakta men säkert började må illa, notera då att jag knappt hade sett såret utan endast visste att jag skurit mig. Satte på ett plåster och en plasthandske och fortsatte med salladen. 4 ggr fick jag byta plåster på ca 30 min då det blödde igenom hela tiden, men vägrade fortfarande kolla om det var "allvarligt" djupt! I slutet på dagen innan hemgång frågade jag om nån ville titta på det, en var frivillig och jag sträckte handen så långt jag kunde till henne samtidigt som jag sträckte huvudet så långt jag kunde åt andra hållet! Fick konstaterat att det inte var farligt djupt :P Pappa skratta åt mig när jag efter duschen var tvungen att byta plåster och visade honnom, å andra sidan är han halvblind ;)

Haha, jag tål verkligen inte blod och sår. Bara tanken får mig att må illa. Ändå har jag helt på egen hand utsatt mig för diverse frivilliga saker som att tatuera mig, pierca naveln m.m. Har genomgått större saker som får ett kutt i fingret att verka som en fis i rymden, men ändå fick detta lilla sår mig att tappa hela suget för träning idag, eftersom jag inte ville duscha, eftersom det då kanske skulle svida! Haha! Tönt, jag vet!

Men jag kom sen på att mitt hår gick på sista versen så en dusch var nödvändig vare sig jag tränade eller inte, så det blev 15 min cross och 45 min spinning idag!

Sedan blev det mys uppe hos Sis, jag och Sis var "nyttiga" och delade på en pizza istället för en var ;)

Det var min dag, imorgon ska jag åka till min MAN♥



duktig chey

2012-01-24 @ 21:08:11
45min Step Up och 60min BodyPump avklarat. Stepen var jätte kul (och jätte svettig) så den kommer jag definitivt gå på igen! :D


Denna bikinin har jag spanat in på PhawSwimwear´s hemsida och den får gärna joina mig i sjöboden i sommar!

tisdag

2012-01-24 @ 13:53:51
Startade dagen med en promenad till affären i det underbara vädret. Blev ledig idag och var det igår med. Men ons-tors blir det jobb. Sen på torsdag efter jobbet styr jag mot Avesta :)

Dagen blir lugn, håller på att packa lite paket som jag ska skicka iväg, kläder jag sålt på Tradera. Ikväll blir det Step Up och Body Pump! Kommer vara helt död ikväll ;) Har även vart snäll mot mamma och damsugat hela nedervåningen, lite får man väl göra när man bor hemma som vuxen :P

Igår åkte jag till gymmet när jag hade vaknat och gick 70min PW på bandet, efter det åkte jag hem till Sis som var hemma från jobbet och kollade på Legally Blond 1&2 :) Till kvällen blev det även 75 min spinning och 20 min cross.

Men NU ska jag lata mig lite framför TV:n och dricka Cola Light!




borde sova

2012-01-23 @ 00:38:33
Klockan är mycket och jag borde egentligen kanske sova. Vet inte om jag ska jobba imorgon. Men sitter och läser igenom arkivet på en nyfunnen favoritblogg. Och efter att ha matat igenom ett X antal sidor så spritter det i hela kroppen. Jag är så pepp just nu! Vill åka och träna, vill ha sommar, vill för första gången i mitt liv känna mig fit i en bikini, vill ha jobbet, vill shoppa. Träffa Kenny

Ja hjärnan går på högvarv just nu och allt hänger på ett besked jag får nu i veckan. Förutom träningen då, den kan jag ta hand om ändå. Men det andra, shoppa, spara pengar, resa. Kunna vara spontan och inte behöva planera i plånboken flera månader innan och ändå inte få ihop det :P

Ska försöka lugna nerverna med lite Harry Potter!



Söndag

2012-01-22 @ 19:35:02

Idag har jag både vart ute på morgonpromenad och åkt skridskor så jag hoppade gymmet. Å andra sidan har jag tränat 5 dagar denna veckan så gör nog inte så mycket :)

Ligger just nu nere i kårevik och "passar" Hjalmar medans Tobbe är i stan och hämtar Anna från jobbet :) Hjalmar sover och har gjort det sen jag kom så är inte så ansträngande ;)


hurra hurra hurra

2012-01-22 @ 00:20:55
Idag har det funnits massa anledning att fira och vara glad!


Vaknade vid halv 11 tiden och drog mig lite i sängen, sedan åkte jag direkt och tränade. Packade även ner kalaskläder så jag kunde åka till Sis sen. Blev 30min promenad på bandet och 30 min cross. Man känner verkligen skillnad när man tränar på morgonen, man har inte alls samma energi.




Sen bar det som sagt av till sis och då hade det kommit rejält med snö ute. (älskar det) Hjälpte henne med det sista för kalaset och passade även på att innan jag åt min frukost väga mig. På 11 dagar har jag gått ner 1,7 kilo :D Nu gäller det bara att fortsätta och inte tänka för mycket "duktig flicka, nu kan du unna dig massor" som jag lätt har tänkt alla andra gånger vilket har resulterat i att dom tappade kilorna har kommit tillbaka.


Hur som, sen var det dax för kalas för söta lilla Olivia! Jag hjälpte henne att duscha (moster är så bra på det för då får man inte shampoo i ögonen) fixa hennes hår, klä på henne finkläder, och lära henne cykla på sin nya cykel med stödhjul innomhus. Hon fattade liksom inte först att man skulle trampa framåt hela tiden utan bromsade istället :P Men sen efter lite övning fick hon till det :)



Bild från i sommras


Och det är inte bara Olivia som fyller 3år idag, det gör även jag och Kenny ♥ Kan knappt fatta att det gått tre år. Men en sak är säker. Det har vart dom bästa 3 åren i mitt liv och jag är sååå glad att jag har Kenny! Finare kille får man leta efter, vilket mina vänner och familj är bra på att påminna mig om! 

Bilderna ligger i ordning, på första bilden är vi inte tillsammans, det är på personal kickoffen i Lindvallen första året. Men flörta gjorde vi redan där ;) Andra bilden är vårat första nyår tillsammans, där var vi inte heller "tillsammans" men som ni ser, intresset fanns ;) 3:e bilden är från förra sommaren i Stavanger. 2 sista bilderna är från i sommras när Kenny var här nere på Tjörn! :)

Så sammanfattningsvis har detta vart en toppen dag, om jag ska klaga på nått så är det att jag inte fick träffa Kenny dagen till ära. Men nästa helg ses vi igen ♥

Hips dont lie

2012-01-20 @ 16:19:06

1 tim cross, 20 min intervall på löpbandet! Nu, kycklingfilé och ugnsbakade morötter. Sen, myskväll på fastlandet.

 

 


snart helg

2012-01-19 @ 23:01:46
Redan fredag imorgon. Det klagar man inte på. Denna veckan har gått gålet fort, känns som det var igår jag och Sis stod och drog Glenn skämt på A-lagets bortamatch i GBG i söndags! Haha. Har jobbar hela veckan förutom tisdag och ska jobba imorgon med. Idag har jag gått "breved" på en ny skola så imorgon och några dagar på sportlovet ska jag vara där helt själv! Men det ska nog gå fina fisken.


Idag har jag haft vila från träningen, har istället hjälpt Sis med förberedelser till lördag då Olivia fyller 3år. Men imorgon är det på´t igen. Tar nog med mig kläder till jobbet och åker direkt och tränar. Skönt att ha det gjort! Så man inte hinner hem och landa i soffan för då är det så svårt att slita sig ;)



Så bra!

2012-01-16 @ 22:47:15
Halvligger nerbäddad i sängen med datorn i knät. Är helt slut efter jobb och en himla massa timmar på gymmet. Idag blev det 1 timma MRL (mage, rumpa lår) och 1,5 timma spinning. Spinningen var sååå grym, det är alla Lotta´s spinningpass. Har nog vart på allas nu men det är bara på hennes pass man svettas som en gris och verkligen ger järnet! Idag hade hon en 6min lång SHM låt med i passet och jag trodde jag skulle spy när dom minutrarna var över, och då var halva passet kvar ;)


Men nu ska jag ringa min man och säga god natt sedan kommer jag somna som ett litet barn!


Fortsätter jag såhär kommer jag vara mer än redo för sommar 2012!

Haha

2012-01-15 @ 23:05:41

Jag försöker ha lite peppande text på mina alarm så jag ska komma upp lättare på morgonen. Om det funkar låter vi vara osagt ;)

Imorgon är planen att träna innan jobbet. Men det hänger på när jag somnar ikväll. Jag går inte upp om jag bara sovit 5-6 timmar!


Tjusigt.

2012-01-15 @ 11:31:46




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0