bitter

2010-11-30 @ 18:23:30

Idag har jag och mamma vart på Göksäter. Jag skulle inte ha nått speciellt, handlade en adventsljusstake till Norge för det har vi ingen, mer julpynt ska inhandlas imorn på Ullared! Vi var egentligen en full bil som skulle åka men alla utom Veronica har dratt sig ur. är så trött på sånt här, man lägger ner en jävla massa tid på att försöka träffa alla när man bara kommer hem en kort stund men man får inte ett skit tillbaka. Ursäkta min bitterhet men är inte så kul när man sett fram emot saker så hör folk av sg i sista sekund och helt plötsligt inte kan! Självklart har folk sina andledningar men blir bara så besviken. Hade sett fram emot detta! Men jag får väl hoppas att det blir utgång i helgen som också är lite halft planerat! Ska dessutom gå upp klockan fem imron bitti för att vara i lysekil till klockan 7 och besikta bilen! En tid jag bokade om för att folk ville åka tidigt till Ullared, folk som inte ska med längre! Men ska bli superkul att träffa virre vonka och få en dag ensam med henne! Tvivlar inte på att vi kommer ha kul! 

En dagens kanske? Inte allt för ofta jag lägger upp sånna:
 
Lila tunika (klänning på korta mig) från Saint Tropez
Strumpebraller från Pierre Robert
Armband från Snö & Guess


helgen

2010-11-29 @ 17:54:58

En liten bild på mig och Kenny från bröllopet i lördags!

Bröllopet var jätte fint och jätte trevligt, kul att träffa alla i släkten igen. Inte ofta jag gör det. Kvällen slutade ganska tidigt men det passade mig bra som skulle köra Kenny till tåget i Göteborg på söndagen. Blev dock en liten stressig söndag för jag fick köra en liten oplanerad extra sväng innan jag skulle köra Kenny så det var precis så han hann med tåget.

Idag har både mamma och Sis vart lediga från jobb så vi har vart uppe hos Sis och julbakat. Pepparkakor, pepparkakshus och lussebullar :D Mums! Tur att det är nått man bara gör en gång om året för hur mysigt det än låter när man planerar det så tröttnar iaf jag efter nån timma :P Haha!

Resten av kvällen ska jag bara slappa, är faktiskt lite småtrött. Ska bli skönt att få sova ut imorn! :) På onsdag blir det Ullared med bästa tjejerna :)

nagelfix

2010-11-25 @ 22:39:46

Inte en enda som ville hjälpa mig att välja vilken frissa jag ska ha på lördag :P Haha!

Idag lämnade vi in bilen på verkstad för att byta däck. (ja, det är nått man egentligen kan göra själv men 1, har aldrig gjort det så vill nog inte att första gången ska vara innan en resa på 70mil 2, vi har ingen plats att göra det på) Hämtade bilen igen efter jobbet och åkte direkt till Madla (ett köpcenter), Kenny skulle köpa en rock och jag handlade saker att fixa naglarna med. Så nu jar jag gjort egen nagelförlängning med akryl :) Blev super bra (Y)



Vet inte om det syns så bra på bilden men har tre pärlor på ringfingrarna :) Ska ha pärlsmycken på mig på lördag så det blir helt perfect ju!!

Lägenheten är städad och väskorna är packade. Färdmat (läs godis) är inhandlat och vi vill åka helst nu och inte sen! ;) Men 4 timmar jobbdag imorn innan vi åker!

Hörs i Sverige ♥


fin i håret

2010-11-24 @ 21:48:17

Pratade med Mammsen förut och hon berätta att på lördag har dom fixat tid hos frisören innan bröllopet. Så Jag, Sis, Mamma och Moster ska göra oass fina tillsammans hos frisören :D Superkul! Siken lyx att få bli fixad hos frisören innan! Dock gör jag rätt mycket med mitt hår när jag gör mig fin så får nog börja lite smått innan jag kommer dit :) Tror jag ska locka håret eller göra det vågit! Har inte bestämmt mig riktigt än....
 
Antingen såhär, lite vågigt liksom ;)

Eller mer såhär lockigt?

Kommer ha lite längre löshår i så det kommer bli långa fina lockar om jag gör det. Hmm.. Vad tycker ni är finast?


2 dagar kvar!

2010-11-24 @ 18:32:44

Jag vill bara hem nu nu nu! :D Ska bli så skönt att komma hem, vara ledig från jobbet! Länge!! Har ju bara vart hemma över korta helger sen jag flyttade hit i maj så det ska bli skönt att ha lite längre ledighet!

Träning har det inte blivit så mycket med denna veckan, tränade i måndags men igår jobbade jag övertid och idag måste jag börja fixa massa här hemma, städa lägenheten, diska, packa lite och plocka skräp i bilen som vi ska lämna in på verkstad imorn för att byta däck! Jag vill verkligen INTE komma hem till den ostädad lägenhet. Och imorn är verkligen sista dagen att fixa ALLT! För på fredag ska vi jobba halv dag sen åka direkt efter jobbet. Inte minsta lilla får vara glömt så vi måste springa upp hit innan vi åker! Har ca 7 timmar på oss att komma till färjan i Sandefjord och slår man upp körrutten på internet står det att det ska ta 5h 20min så vi borde hinna, men eftersom vi kör på dagen är jag rädd att vi fastnar i fredagstrafiken i Kristiansand :( Jag som kört den sträckan några gånger kanske borde veta hur långt tid det tar tänker kanske ni? Men faktiskt inte, tänker aldrig på det och det är så olika när jag och Kenny kör. Ibland stannar vi ofta och ibland inte. Haha. Men denna gången när vi ska sträckköra ska jag ta tiden ;)

Nu ska jag börja med städningen lite, har slappat allt för länge efter jobbet idag!


plus eller minus

2010-11-20 @ 11:14:47

Jag har ju glömt att skriva hur det gått denna veckan, -0,6 kilo. Inte världsbäst men det går ju iaf åt rätt håll! Börjar faktiskt lite smått att synas på magen :)

Idag har jag vaknat ensam för Kenny är på jobbet. Har suttit lite vid datan men ska sätta mig och kolla på Pelle Svanslös julkalendern :D Och äta massa clementiner. Senare blir det träning och bio med Petra :) Killarna ska ut på byn ikväll så jag och Petra har tjejkväll! Sånt behövs ibland när man bor med sin man ;) Ska åka och handla med! Lite lördagsmys och måste även fylla på med "fransk manikyr" nagellack. Nått som går åt för mig så nu är det dax att köpa nytt!

Det ska jag iaf bunkra upp med på Ullared nästa onsdag! Nagellack :D Älskar nagellack! Åhh, längtar så tills nästa lördag då bröllopet är, längtar till att få göra mig lite fin. Det är allt anat än vad man gör här. Jobbar liksom inte på ett sånt jobb så på morgonen åker håret oftast upp i en toffs eller klämma, lite maskara på ögonen så man ser vaknare ut än man är och på med dom bekvämaste jeansen :) Och jag som älskar smink och hår! Ska bli super kul att få fixa sig lite! Haha CP jag är!

Ha en fin helg allesammans :)


dålig dag

2010-11-18 @ 20:41:35

Inatt blev det inte många timmars sömn, eller a, allt för lite iaf. Vaknade och var helt slut och hade nog för första gången påsar under ögonen (inte vackert) som satt kvar till lunch. Kom hem och var så taggad på att ta mig en powernap innan det var dax för träning klockan halv 7! Men som vanligt när man "planerar" att sova lite så är det annat som väcker än hela tiden så när jag tillslut skulle vakna på riktigt var jag på jätte dåligt humör och hade absolut ingen lust att träna! Tog ut mitt dåliga humör på Kenny, men efter snart 2 år tillsammans har han lärt sig att stänga av öronen när jag får mina små utbrott! Kärlek till han♥ Tog mig iaf i kragen och gick med släpandes steg till gymmet för 55 min spinning med Petra! Och jag är så glad att jag gick för efteråt känndes det så mycket bättre. Precis som Alex skrev på sin blogg , Det var nog precis det jag behövde för att bli på bra humör igen :)

Så nu sitter jag här och ska äta lite soppa och läsa igenom mina dagliga bloggar, Kenny och jag gick om varandra så han är och tränar nu :) Imorn är det fredag och exakt en vecka kvar tills vi åker hem! Gledjer meg!


<3

2010-11-17 @ 21:46:17

Hej alla :)

Idag och igår har jag jobbat övertid så bloggen har fått ta lite stryk! Men nu är det dags för en uppdatering igen :) Idag jobbade jag till halv 8 sedan var det hem och bänka sig framför TV:n och kolla på nya avsnitt av Kate +8! Världens mysigaste serie. Ni som inte sett den går miste om nått!

Redan torsdag imorn, dagarna bara flyger förbi, snart helg igen. Sista helgen hemma i Norge innan vi packar resväskorna och åker till andra hemmet i Sverige! Har planerat in en Ullaredstur med tjejerna! Ska bli kul att se Virre på Ullared! Haha, hon känner redan stressen! I helgen kanske det blir utgång, ett Svenskt band som heter "familjen" ska spela på en krog här så kanske drar dit med några tjejer från jobbet. Ska se om det finns några biljetter kvar.

Nått annat speciellt har inte skett sista dagarna, allt flyter på som vanligt med träning, jobb, sova och äta! Känns som det är de ända man gör på vardagarna, men så är det nog för dom flesta! Galet att jag och Kenny om 2 veckor har bott ihop i 2 år! Folk som är tillsammans är nervösa för att flytta ihopp, jag och Kenny har bott ihopp innan vi ens kännde varandra! Haha. Ändå tröttnar jag inte på att mysa med den lilla skitungen!♥


trötter

2010-11-15 @ 20:38:45

Så trött som jag var när jag vaknade imorse var det längesen jag var! Det satt i hela jobbdagen vilket inte gjorde den till den roligaste :( Kom iallafall genom dagen och när jag kom hem ringde min kära vän Emma ♥ efter jag hade pratat med henne tog det väl 2 min innan jag tog en powernap på soffan :P Men det behövdes, vaknade en timma senare och bytte om och gick och träna :) Idag blev det 40min spinning och 30 min styrka och core. Super!

Har nyss ätit lite soppa, och ska slappa i soffan tills min man kommer hem! Idag blir det TIDIGT i säng!!!!!


söndag

2010-11-14 @ 11:06:24

Igår var vi på Kvardat och skulle handla kostym till Kenny. Det blev en jätte fin svart med kritsträck på :) Så nu blir han tjusig till brölloppet.  Jag handlade en ring och ett par örhängen som jag ska ha på mig :) Bara två veckor kvar nu. :)

När vi kom hem var det bara en timma kvar tills gymmet skulle stänga, så det blev ingen träning för mig igår. Men idag ska jag på Spinning och sen köra lite styrka själv :)

Igår var vi på bio med, UCH, vi var på Paranormal activity 2. För er som inte vet vad det är för film så är det en skräckfilm, och jag vet inte varför jag ens gick med för efter jag hade sett ettan var jag helt psykad i flera veckor! Haha. Filmen var iaf skitäcklig men stämningen förstördes lite med alla små fjortisar som skulle skrika överdrivet mycket och sedan sitta och snacka i 5 minuter om hur rädda dom blev efter varje scen. Men men, jag satt iaf med tummarna på öronen och resten av fingrarna framför ögonen och kikade imellan dom :P Haha.


Idag blir en lugn söndag i övrigt. Träning och slappa hemma :) Tror Simon och Petra kanske kommer över ikväll och kollar på Cops. Ni vet den där svenska filmen :)


God helg

2010-11-12 @ 19:10:25

- 1,0 kilo :) Helt okej. Bara det fortsätter i detta spåret så är jag nöjd.

Idag har vi haft inventering på jobbet, och inte direkt samma sak som att inventera godishyllan på Rorsman med fotbollslaget :P Haha, höll på nån stopp hela dagen, okej förutom lunch då förstårs. Men gud vad vi har räknat och skrivit. Och nu kom jag nyss hem från 1h spinning och det gick GÖR bra. Cyklade med mer motstånd än vad jag brukar och gav gärnet! Men det är väl meningen att man ska märka lite resultat? :D Jag är nöjd iaf, efter spinningen varvade jag ner 10 min på bandet. Gick lite bara, sen tog jag den super långa promenaden på 5 min hem till lägenheten ;)

Alla vet ju att Norge är ett dyrt land, men clementinerna är ett undantag. Köppte 20 st idag för ynka 13kr :P Haha. Jag ÄLSKAR clementiner och önskar att det fanns ett doftljus med clementin doft, luktar så gott och juligt :D


Jaja, nu ska jag surfa in på TV3Play och kolla senaste avsnittet av I Form med Anna Anka, medans min man är och tränar :)

Ha en god helg og kos dere masser ;)


diska eller inte?

2010-11-10 @ 16:35:06

Ser ni vad fin min nya blogg är? Eller a, header! Kusin Malin som stått för den konstnärliga :) Mycket nöjd är jag.
Kom hem från jobbet för en stund sen och har städat lite här hemma, disken får Kenny ta ;) Han jobbar över, så kan hända att jag snart inte orkar se på den och ställer mig och diskar ändå, får se :P

Börjar få massa hemlängtan nu, får alltid det när jag vet att jag ska hem! Längtar dock inte till hemresan med en man som inte har körkort så jag får köra 70 mil själv, men jag är ju van efter 2 år! Har lämnat in en söknad med om ledigt 2 dagar över jul så jag kan flyga hem över julhelgen, lite pinsamt att lämna in en till söknad när jag inte ens fått svar på den första, haha. Men vill verkligen hem på jul så vi håller tummarna och hoppas på det bästa :)

Imorn är det 2:a av 4:e invägningen så lite senare ikväll blir det "sista chansen" träning, lite biggest looser anda! Haha. Hoppas självklart på ett bra resultat, kanske lite bättre en förra veckan!

Ne nu ska jag slappa lite framför datan och TV:n och KANSKE ta tag i disken  ;)


Ny header :)

2010-11-09 @ 00:19:34
Malin här , har precis gjort klart din header som du kanske ser. Säg om de är något som ska ändras och sånt! Skulle bara berätta att den är klar och är uppe på din blogg.

PUSS ♥

nytt i gaderoben

2010-11-07 @ 21:39:16

Odd Molly Check me andress i blå, vit och lila :)


Odd Molly Wigwam, dock inte samma färg som bilden, min är rosa och inte exakt samma broderi upptill. :) Kan visa bild när jag får den :)

Två superfina klänningar som jag tänker använda till strumbyxor och stövlar :)

Antar att detta dessa köpen blev istället för en ny vinterjacka ;) Haha, tur att jag har några jackor hemma då som säkert håller en vinter till!


solen skiner och fåglarna kvittrar

2010-11-07 @ 11:29:08
Jag har vaknat och Kenny ligger och sover, en vanlig helgmorgon hos oss :) Men det är skönt att få nån timma för sig själv på morgonen ;) Solen strålar utanför fönstret men det är säkert svin kallt! Ska på spinning klockan 1 annars hade jag nog gått ut och tatt mig en promenad, kanske får bli en senare?

Igår hade jag ju PT timme med Helena, blev helt galet slut denna gången med, trodde typ jag skulle spyyy! Haha, men gott känns det idag med träningverk i hela överkroppen. Hoppas bara att det inte blir som sist då jag hade smärta i triceps i en vecka! Haha, klen jag är.

Nu ska jag ta mig lite frukost och mysa framför TV:n, hade velat gå i butiker och spana lite vinterjacka, men allt är ju stängt här på söndagar! Buu för det!



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0