Dieten

2013-01-31 @ 17:25:55

Helt galet att jag är nere på ental istället för tiotal i nedräkningen för dieten. Imorgon är det dessutom sista invägningen :/ hur har det gått denna vecka tro med ett besök hos mannen med lite mat och snacks fusk? Vi delade på en pizza som jag inte ens åt halva av sen åt vi chips och glass :) mumsigt var det!

Men lösgodiset och den ljusa chokladen har jag hållit mig ifrån och det är dom som är mina största laster ;)! Chips och glass blir jag liksom aldrig sugen på typ! Bara hemmakväll-godis!


Mer flätor

2013-01-31 @ 16:21:13

Ännu en vecka på Frisörskolan färdig! Känns som det nyss var måndag trots långa pendlar dagar! Idag har vi också lekt med uppsättningar och fick helt fria händer! Jag sökte lite på WeHeartIt och fann denna som jag sedan gjorde!

Hade vart coolare om dockan hade lite ljusa slingor för då hade man sett konturerna på "blomman" mer :)


Flätfrisyr

2013-01-30 @ 17:19:40

Idag har vi övat på att rulla rullar! Haha, inte permanentspolar utan vanliga sammetscurls typ :P Jaja, när man var klar fick man ta en långhårig docka för att skapa en frisyr med fläta, jag har en bild på min telefon på en frisyr som ser ut som en blomma och sen jag hittade bilden på Weheartit så har jag funderat lite på hur sjutton man gör den! Kom fram till det häromdagen i mitt lilla huvud och idag fick jag chansen att testa i praktiken :D

Den blev bra, men dockan var så extremt långhårig så den blev lite lös i slutet, men hey, första gången ju! Tillomed lärarna blev imponerade och visade upp dockan för klassen (skrytmåns)

Första bilden är den jag hittade och andra är i 4 vinklar på mitt resultat :)


Shitt pommes

2013-01-29 @ 22:34:37

Haha, okej! Vad tänkte jag med när jag ställer mig på ett body pump pass på en tisdag med två dagar kvar i skolan och det ända vi gör är jobbar med axlar/armar i skolan?! Jag var lite seg på pumpen men det kanske inte är så konstigt eftersom klockan var 19:00 och ändå kom jag direkt från skolan som jag dessutom åkte till 06:15 imorse ;) gotta love pendling!

Hur som så kommer det kännas imorgon, annars är det fel på mig!

Nu ska jag soooova! 05:20 ringer klockan!


Klipp klipp

2013-01-29 @ 18:09:21

Idag har ännu ett klippsätt lärts in :) Dockan gick från att ha diagonalt bakåt (längre bak, kortare fram) till diagonalt framåt (tvärt om)

Det går väldigt bra i skolan och hittills har jag haft väldigt lätt att lära mig dom olika klippteknikerna :)


Almost there

2013-01-28 @ 17:48:20

Åh det är verkligen slutspört på dieten nu och jag tror och hoppas att jag når mitt mål! Efter "målet" har jag som sagt ca 3 kilo kvar som ska vara borta till 30e april! Men det känns okej! :) idag blir det nog en sväng på min cross hemma och imorgon ett efterlängtat body pump pass :D


Kaffe

2013-01-28 @ 07:49:52

Min räddning denna morgon är kaffe! Efter en myshelg utan måsten är det svårt att somna tidigt! Det kommer ju inte hända ikväll iaf! Kommer somna som en stock när jag lägger mig!

Ser fram emot en givande dag i skolan, undra vad vi ska göra idag :)?!


Tåg teori

2013-01-27 @ 18:38:40

Sitter på tåget hem från Kenny och pluggar lite. Hår och kemi är på schemat! Det är inte bara att klippa och färga utan här ska kunnas från grunden hur ett hårstrå och huden är uppbyggd! Detta med teori är väl den mindre roliga delen av skolan ;)


Dagsformen dag 27

2013-01-27 @ 14:16:08

Här är en liten bild på dagsformen! Ena är tagen 2a eller 3e dagen på dieten och andra är från idag! Lite har ju hänt iallafall :D

Efter en mysig helg hos Kenny är jag mer än peppad att fortsätta resterande 12 dagar i 110 tempo! Jag ser fram emot att kunna springa igen! (Tog bort ett födelsemärke på ryggen och magen 3e januari och fick 6stygn på ryggen och 2 på magen, fick order om att inte genomsvettas första dagarna och sen när jag väl testade springa så kändes det knasigt i såret på ryggen) så jag har skippat löpning då jag absolut inte vill äventyra resultatet på ärret!

Men nu är stygnen borta och det börjar läka så i veckan blir det löpning :D


Invägning

2013-01-25 @ 16:41:30

Idag är det ju fredag och egentligen invägning men deg fick jag ta igår och här är resultaten!

Vikt: -0,7kg
Midja: +-0cm
Stuss: -0,5cm
Höft: -1cm
Lår: -0,5cm
Arm +-0cm

Viktmålet på 0,6 kilo klarade jag :) Dock är jag inte lika nöjd över måtten! Två områden har stannat och dom andra var väldigt små skillnader! Men jag har ju i stort sätt väntat på att denna perioden skall komma då det börjar stanna av lite! Men det är 14 dagar kvar på dieten och jag har 1,5 kilo kvar till delmåls vikten så det hoppas jag att jag klarar!

Målet till nästa vecka blir 0,6 kilo igen! Jag får ta hänsyn till en helg hos Kenny med lite medvetet fusk som sagt :) men det ska nog inte göra någon större skillnad :)


Kenny boy

2013-01-24 @ 18:26:07

Nu sitter jag på tåget till min älskade älskade man! Åh som vi längtat efter varandra! Har ju skrivit om det innan och mellan vissa gånger man ses börjar man sakna direkt när den ena åkt hem! Så har det vart denna gången!

Jag och Kenny har ju haft 4år dag i veckan så i helgen har jag planerat in "fusk" men maten! Jag har sagt till Kenny att vi kan äta en valfri måltid och något gott en kväll :) men alla andra mål blir enligt dieten! Bara 15 dagar kvar nu!

Har även haft invägning idag istället för imorgon för jag har ingen våg osv hos Kenny :) gick bra denna veckan med men har planat ut lite…


Kaffe

2013-01-23 @ 17:30:49

Och så var det tåget hem igen! Trött efter en händelserik dag i skolan. Mycket information som ska in nu i början så man är både trött i kropp och knopp! Ska draaa mig ut på en liten promenad när jag kommer hem! Fick några minuter över i stan så köpte mig en kaffe :)


Mot skolan

2013-01-23 @ 07:40:51

Sitter på tåg nr två mot skolan! Andra och sista tåget! Är ju helt snett att jag måste åka till Göteborg och byta! Är liksom 7 mil åt helt fel håll! Västtrafik i ett nötskal!


skolan

2013-01-22 @ 21:24:21
Härlighet vad det går undan i skolan! Igår, första dagen fick vi shamponera varandra som jag skrev igår och idag har vi klippt hela längder på docka samt lärt oss hur man lägger i färg. Imorgon ska vi börja med permanent så det går undan! Vi får läxor varje dag! Det är såååå kul! I love it :D
 
Idag känndes det som skoldagen var i en timma! Det är ju liksom inte teoretiska lektioner i flera timmar utan man jobbar ju och lär sig så tiden går så fort :)
 
Imorgon börjar jag pendla, har tatt bilen 2 första dagarna. Så imorgon börjar allvaret. 06:52 går tåget från fastlandet så måste åka hemifrån 06:15! Härligt! Är hemma 19:00 på kvällen med! Hej då socialt liv! Sen ska man orka träna på kvällen med :P Hallååå, kan gymmet öppna än eller?
 

Naglar

2013-01-22 @ 21:15:45

Idag när jag kom hem från skolan fixade jag naglarna på min farbrors fru! :) Blev bra tycker jag då det var första gången jag gjorde fransk på någon :) gjorde dock slut på min sista gelé så kunde inte bygga en så hög nagel som jag ville!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0