dagarna i avesta

2010-02-26 @ 17:47:47

Nu har dagarna här i Avesta nästan flugit förbi, imorgon åker jag tillbaka till Lindvallen :)

I onsdags när jag kom så blev det party med Kennys bror och hans tjej! Första gången i mitt liv jag är ute på en onsdag :P Haha, har vart ute på tisdagar och torsdagar men inte en ända lill lördag! Men nu har jag ;) Vi hade det super kul på förfesten hemma hos Henrik (brorsan) och sedan gick vi och satte oss på en mysig iten krog! Sedan blev det efterfest hos Henrik och Cicci men jag och Kenny var trötta, iaf jag som hade kört hela kvällen!

Igår var vi i stort sätt hemma hela dagen, vi åkte runt lite med bilen en sväng och kollade lite roliga affärer, som har en butik här som heter Pickaboo som är typ som göksäter hemma fast mycket mycket mindre, så kul och gå runt och kolla på roliga saker! Sedan satt vi bara hemma hel kvällen, köppte hem lite Thaimat! Mums.

Idag har vi vart och besiktat bilen och den gick igenom :D WEIII! Efter det var vi och åt lunch med Kennys pappa! Sen gick vi hem igen men jag vände snabbt och gick ner till stan här igen och lämnade ut massa CV om sommarjobb! Alltid bra att ha nått som backupp ifall om Norge inte blir av! Vill ju inte stå utan jobb.

En rolig sak är att när vi satt och åt lunch idag så på bordet breved satt butikschefen för H&M. Henne pratade jag med senare när jag var där och sökte jobb, och när jag stod inne på lagret och pratade med henne så gick det frbi en annan tjej som jobbade där. Och nu när vi var nere på stan och bestämde oss efter lite övertalning att gå med Henrik och massa andra att gå ut och äta ikväll så är det en av killarna som är tillsammans med hon som gick föbi! haha fattar ni :P Så nu får jag sitta på middan ikväll och säga massa smarta saker och fjäska in mig ;) (om det nu kan komma "smarta" saker ur min munn, upp till bevis ;))

Uch vad jag babblar på, men ikväll blir det som sagt middag ute och vi får se vad kvällen leder efter det! Nu ska jag iaf hoppa in i dischen och börja göra ordning mig :) Ha en supermysig fredag!


sol sol sol

2010-02-24 @ 08:12:37

Idag kommer det inte bli mycket skrivet här på bloggen!

Jag har precis gått upp och ätit mig en frukost, nu ska jag packa ihop resten och sedan ta bilen till jobbet :D Åker direkt efter jobbet till Kenny!

Jag är iaf laddad för en dag på jobbet när man ser att det är sol ute :D Underbart!

Ha en toppen dag ni med ♥


imorn åker jag

2010-02-23 @ 20:33:30

Idag har jag vart effektiv! Efter jobbet slängde jag in en tvätt och damsög, efter det åkte jag och tränade (blev 45min på crossen = 400cal ville träna mer men var tvungen att skynda mig hem till tvätten), åkte hem och åt en banan sen åkte jag och sola. Nu är jag hemma och ska laga mig lite mat, duscha och packa sen är jag redo för en ny arbetsdag imorn för att sedan åka hem till Kenny :D Åhh vad jag längtar, nästan lika mycket som jag längtar tills nästa vecka då jag kommer hem till TJÖRN :D

Hoppas det inte är så mycket snö på vägarna imorn när jag ska köra så långt det är typ 30 mil till Kenny! Men här uppe blir det ju inte lika myckat kaos när det kommer snö eftersom dom är mer vana :P Stockholm och Malmö står ju i stort sätt still så fort det snöar lite :P Ne men det ska nog gå bra!

Nee, mat var det! Mumms!


Beach 2010 her we come! ;)


träning, check!

2010-02-22 @ 21:02:11

Nu va dagens träning avslutad och jag har precis ätit lite makaroner och korv! Försöker hålla mig borta från kolhydrater men ett mål om dagen går allt bra! Annars är det sallad till lunch vilket jag tycker är superduper gott, och knäckemackor istället för mjukmacka!


Tränade i Kennys långarmade idag för Burrr vad kallt det är här!

Det bliev iaf en timma på crossen vilket resulterade i 600cal :D Och sen lite magträning! Känns toppen nu när man är klar, nu ska jag bara orka hoppa in i duschen  med :P

Bloggat 2 ggr idag, det är inte illa ;)


säsongens kallaste dag

2010-02-22 @ 17:44:21

Idag när jag kom till jobbet stod det -24 på termometern! Fyyyy säger jag bara, om man jobbade sig varm så höll det i ca 5 minuter sedan var man kall igen och tårna var som isbitar! Det är inte kul att jobba utomhus när det är så kallt så ögonfransar och ögonbryn fryser tíll is av kondensen från att man andas inne i fliskragen!

Nu ska jag pallra mig bort till gymmet och köra en stenhård timma på crossen och sedan styrka! Kom mig aldrig till gymmet igår, blev OS hemma hos Petra och Simon ist! Men det är bara att köra extra hårt idag! Är ovanligt peppad denna veckan känns det som!

Så ja, sis och min lilla "resa" går toppen och vågen visar åt rätt håll! Dock hade jag velat att den pekar lite mer åt rätt håll, har kanske inte lagt in den högsta växeln dom 3 första veckorna och fuskat nån dag för ofta varge vecka! Men nu kör vi nya tag! Det är ju måndag ;)


2010-02-21

2010-02-21 @ 17:26:39

Nu är jag hemkommen från jobbet efter en kylig dag med 19minus och blåst. Var samma väder igår, fast mycket kallare! Buurrr! Har precis bytt om, ätit en banan och druckit ett glas jos! (ja jag vet att det inte stavas så men hur stavas det egentligen?) Ska hoppa in i bilen och köra bort till gymmet!

Ikväll trodde jag att det skulle bli utgång men det blir nog en myskväll med lite folk ist :) Baa 3 dagar tills jag får träffa Kenny igen! Nedräkningen slutar aldrig :P

Ne, träning var det! Hej hopp!


2010-02-18

2010-02-18 @ 21:02:56

Nu är jag tillbaka i Vallen igen efter 2 dagar i Avesta :) (saknar redan min lilla prins) vi fick fixat bilen, dock fick vi inte besiktat den för otur som vi har så hade alla bilprovningar i dalarna stängt idag för personalen var på utbildning, hur detta nu ska gå att fixa innan den 25 blir en gåta! Men det löser sig :)

På vägen upp hit stannade jag i Borlänge för att handla en liten läsk att ha på färden och hittade även dessa super söta smycken och annat som jag handlade med mig upp! Jag är verkligen en sucker för Armband!

 

Svart nagellack och lotion till ansiktet, jag blir verkligen super torr i ansiktet när jag jobbar ute i kylan hela dagarna, och läpparna ska vi inte ens tala om!



2 par söta armband och ett par rosetter som sitter på hårklämmor :)


2010-02-15

2010-02-15 @ 21:24:05

30 min crosstrainer = 300kcla 10 min gång i uppförsbacke = 100kcal + lite träning på mitt mål att kunna gå ner i spagat! Det var min träning för dagen! Lite, men bättre än inget!

Imorgon efter jobbet åker jag och Kenny till Avesta! Han ska flytta hem och jag hänger med för vi ska fixa bilen! Så blir där tills på torsdag då jag åker tillbaka till bubblan igen. Varför skaffade vi bil kan man ju undra, först så kostar den 300 i månaden i försäkring, sen så går den inte genom besiktningen så nu kostar det att laga den och nu när jag pratade med pappa fick jag den glada nyheten att vägskatten på bilen har kommit på 2100kr! Nu förstår jag innebörden med "vi har inte råd att ja mer än en bil"

Happy news by the way! Jag och Kenny kommer hem helgen vecka 9! Vi kommer hem på torsdag natt då jag kör härifrån efter jobbet och ska på vägen svänga förbi avesta så blir en sen hemkomst! Sen åker vi tillbaka på söndagen så blir hemma hela helgen! Så tjejer, vad sägs som en partykväll fredag vecka 9? Lördagen kanske inte blir så bra om jag ska köra dagen efter ;) Så nu tycker jag ni planerar in det! SPECIELLT du CHRISTIN för dig har jag inte träffat på över ett år! Så ingen ursäkt acceptreras av dig :P! Skam vad kul det ska bli att träffa er alla igen! :D Okej nu ska jag inte säga att detta är 100% planerat men det är ungefär 90%planerat så lite glad är jag :D

Ne nu ska jag hoppa in i duschen är helt blöt av svett! EUUUW!


2010-02-14

2010-02-14 @ 13:04:21

Alla hjärtans dag idag och jag är hemma från jobbet! Var hemma igår med p.g.a feber, idag känns det bättre men kännde att det var bäst att vila upp sig helt så man inte går tillbaka till jobbet och sen blir sjuk igen :)

Söndag vecka 6 idag vilket betyder att det är Kennys sista arbetsdag för säsongen :( nu i dagarna flyttar han hem till Avesta igen och jag blir kvar här! Lite Mycket tråkigt tycker jag, men så långt är det ju inte så jag kommer åka och hälsa på han ofta :D

Vad händer idag då? Just ingenting för min del eftersom jag är hemma från jobbet! Uch vad rastlös man blir när man är det, jag vill träna, jag vill ut i det fina vädret, men icke! Blir en dag i soffan framför TV:n. Inte riktigt så jag hade tänkt mig min alla hjärtans dag :( Men men, jag har ju min kärlek här hemma med mig!


Så alla mina hjärtan där hemma får ha en underbar dag och krama varandra lite extra idag ♥


2010-02-09

2010-02-09 @ 17:39:37

Bloggen har strulat har inte gått att logga in + att jag glömt bort den helt några dagar har gjort det lite dammigt här. Men nu dammar vi av.

Nu är min 6dagars vecka äntligen slut och jag är ledig onsdag-torsdag. Imorgon ska jag besöka Emma i tandådalen som också är ledig, vi tänkte åka lite skidor, har faktiskt aldrig åkt där borta så det ska bli skojjigt! På torsdag ska jag nog bara ta det lugnt hela dagen men självklart träna, det är enda planen jag ska ha! Sånna dagar behöver man med.

Och hur går det med min och syrrans plan då? Jo det går toppen och första veckan har nu gått och båda har gjort bra ifrån sig tycker jag :D Hejja oss! Skönt med en liten kickstart och nu lägger vi i en ännu högre växel så det blir lika positivt nästa vecka :D (tycker du ska börja blogga igen Maria så vi kan köra lite pepptalk på bloggarna;)

Nu ska jag lägga mig och slappa på soffan innan jag drar iväg till gymmet! Blir nog lite crosstrainer och magträning idag! :)


2010-02-03

2010-02-03 @ 23:07:50

Sista lediga dagen idag och vad har jag gjort? Jag har legat i soffan en stund och kollat på film med Kenny, jag har städat, jag har tagit en promenad till ICA och jag har vart och tränat i 1,5 timma, blev 1 timma på crosstrainer och 30 min magträning :)! Känns som jag fått ut lite av dagen iallafall. Har dock inte fått tvättat då tvättmaskinen har vart upptagen hela dagen, typiskt. Men Kenny är ledig imorn så får la hoppas den är ledig nån gång då! :)

Satt och spana lite på Odd Molly´s hemsida och här är några godbitar jag inte tackar nej till i vår/sommar:





Mmm ögongodis....


2010-02-02

2010-02-02 @ 20:14:28
Andra februari idag? Vart tog januari vägen? Känns som det nyss var nyår!

Igår började iaf min och Sis resa till ett roligare liv och idag tog jag i med hårdhanskarna och körde ett 2 timmars pass på gymmet! Blev 1h kondition och fettförbränning och ca 1h styrketräning! Nu kör vi Sis ♥

Är ledig idag och imorn :) Super skönt, så annars idag har jag bara legat och myst med Kenny som jag inte sett på flera dagar då han jobbat när jag är hemma och tvärt om! Nu är han på jobbet igen så jag sitter och fixar med min "gör det själv" kalender och sen ska jag måla naglarna. Är inte så poppulärt att göra det när nån är hemma för det luktar tydligen för mycket :P Imorgon blir en fixa dag, här måste städas och tvättas! Kanske åka lite skidor med om det blir fint väder.  

Paradise Hotel final ikväll med, undra vem som vinner. Jag tror på Kristoffer men man har ju slutat förvånas i det programmet, så får se vem det blir. Spännande ♦



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0