jahopp?

2008-11-30 @ 23:49:02
Jaa, nu sitter jag här och om ca 9 timmar sitter jag i en bil. E bil som är på väg 50 mil härifrån. 50  mil ifrån mamma, pappa och mina syskon, 50 mil ifrån alla mina vänner, fan ja börjar nästan gråta.. Kicki jag fattar hur du kännde!! Mamma och pappa gick o la sig nu, sista gången jag säger godnatt till dom på ett halvår. Alla man träffade i helgen som man heller inte kommer träffa på hur länge som helst. Alla kommer förändras?!

Och vi ska ju inte ens gå in på hur jag känner med allt om hockeyn, sista matchen i lördags, enda jag kan tänka är va faaan håller du på med Emelie. Lämna hockeyn? Låter säkert fånigt för er men när allt har vart skit de senaste 5 åren så är de hockeyn som är bra.. hockeyn är fan livet för mig, och nu lämnar jag de för att supa sönder min lever och få klamydia,, haha nu kanske vi inte ska gå så långt men ;) är faktiskt lite förvånad själv, trodde inte att hockeyn eller nån sport över huvud taget kunde betyda så mycket. men tydligen. Alla matcher jag kommer missa, jag perra och lollo i bilen till borta matchen, perra som alltid blir klar först av alla, biffen som alltid tappar balansen, lollo som jag alltid lackar ur på, att köra fader abraham på uppvärmningarna, att spana på A-lags killarna när vi gymmar, eller a iaf en ;) Haha. Alla standard besök på stigcenters mcdonalds efter alla borta matcher..derbyna mot stinkers. sitta troget och kolla på alla A-lagsmatcher hemma! ja skulle kunna hålla på och skriva om hockeyn hela natten. men känner att det blir alldeles för tråkigt för er att läsa då. ;)


Hoppas iaf att jag har kvar er läsare nu när jag flyttar, lovar att uppdatera lika ofta om inte oftare :)  Puss och kraam på er <3

Helgen

2008-11-30 @ 23:36:03
Japp, nu kommer de, de efterlängtade inlägget om helgen ;)

I Fredags bjöds det på en härlig liten avskedsmiddag hemma hos mig, med trevliga tjejer, tyvärr kunde inte alla komma men vissa hade ju iaf en andledning och hörde av sig :) Kvällen var iaf mycket lyckad och bjöd på mycket skratt och ögongodis i form av Idol-Robin! Mumma... Sen var det dax att hoppa i säng för vi hade match på lärdagen

Lördag, som sagt, började med en match den slutade 11-1 till oss och jag fick nätat :) Rätt kul eftersom det var min sista hockeymatch på ett tag, fördta gången jag lämnar hockeyn på 5 år :S smällar man får ta. Sen var det hem och göra iordning sig för här skulle de festas som aldrig förr :p blev en mycket kyckad förfest med singstar och diverse poosande hemma hos Linda. Sedan bar det av ner till plankton där man träffade massa gott folk och drack som vanligt alldeles för mycket och skämmde ut sig för all framtid med sin glappa käft ! hahah men som sagt en lyckad kväll trots detta!

Söndagen har vart en hockeydag, först spelade b juniorerna så va och kollade på dom, sedan hem och käka och sedan ner igen för att kolla A-laget sedan när jag kom hem igen klockan halv 8 slog det mig att jag inte har börjat packa.. haha, men nu är ja klar och det resulterade i en hockeybag, en resväska, en sportväska, en gucciväska och en handväska, ahaha.. sedan  självklart snowboardfodralet. ;) saken är den att det låter på nicklas som att han har lika mycket packning, hur ska detta gå... :P?

ny dator

2008-11-30 @ 16:23:09
tänkte berätta lite om helgens bravader men måste faktiskt packa först :P Slänger upp det lite senare till kvällem, förövrigt så sitter jag och bloggar från min nya data :D

see you later aligator ;)

med risk blicka lite för långt fram ;)

2008-11-25 @ 21:24:38
Det är ju bara november, eller a snart faktiskt december. Men jag har iaf redan börjat planera min 20års dag :D Jag och Virre Vonka (haha) har ju sagt att vi ska ha den tillsammans, för våran 18års fest blev mycket lyckad, denna gången kommer den dock vara mycket större och roligare ;) Som sagt har redan börjat planera! Och det är inte förän till sommaren :P Haha , hoppas bara Veronica kan klämma in allt rosa jag vill ha med ;) Haha. Iaf, dedär med frisyr är något jag tänker fixa hos frisören, allt ska vara perfekt denna dagen ! Det är ju skam int varge dag man fyller 20 liksom :) Har funderat lite på vad jag vill ha för frisyr och bestämmt mig för nått uppsatt, har alltid velat ha de utsläppt för de e så långt men nu känner ja nog faktiskt för uppsatt i nån elegant frisyr :) Googlade lite och hittade denna bilden på Paris Hilton, och var inte frisyren helt underbar?



Sedan ska jag ju hitta den perfekt klänningen med, kan dock inte bestämma mgi för om den ska vara svart eller rosa? Så det kanske är lika bra att jag har börjat planera allt detta nu!

Nya kläder

2008-11-25 @ 13:30:15
Har även spanat in lite plagg. Alla dessa är från Gina, och jag funderar på att köpa på mig dessa nu innan jag åker upp :) Kjolen och den svarta toppen kan man ju ha ihop, när man ska till HC ;) Och den andra koftan tänkte jag mer som en vardagskofta, och den passar ju även en bit in på våren för den är lite "båt" inspirerad tycker jag :)



     

Vad tycker ni? =)

lycklig ägare

2008-11-25 @ 13:22:41
Jag har investerat i ett nytt armband ;) hehe, äve detta från OXXO, tycker dom gör så himmla fina armband och detta har jag vart påväg att köpa länge, så nu äntligen :)



Visst är de riktigt najs ! Eller ska man säga dom kanske! =)

Munkedal-Rönnäng

2008-11-24 @ 13:50:32
Finns inte så mycket att säga om matchen förutom att vi gjorde nog den ästa matchen vi nånsin gjort. :D Efter första perioden ledde vi med 2-0, efter andra 2-1, dock i sista fick dom in två grötmål så matchen slutade 3-2 till dom, men hallå 3-2 mot Munkedal.
För er som inte vet så har Munkedal nyss gått ner till vårn serie från division 1! Dom har alltid vunnit mot alla lag i div 2 med ca 6 till 13 noll eller ett. Konstaterat, man får alltså inte in mål mot dom och det har alltid vart den tråkigaste matchen att spela för man vet att man ska förlora! Det trodde vi även igår, men ikke asså shit jejer vilket jävla spel vi hade 3-2 liksom. Haha det känns typ som vi har vunnit fast än vi förlora. 

Idag är det måndag och jag hade tänk att jag skulle börja packa lite smått. Åker ju om en vecka :D

Happy Lördag

2008-11-22 @ 16:22:59
Ikväll bjuds det på massa mys hemma hos Sofia med alla tjejerna! Ska laga middag och ha trevlift tilsammans. Man kan ju faktiskt inte festa varge helg! Plus att vi har en mycket viktig match imorn med, borta mot munkedal, det kommer bli tufft. Tur att vi hade en och enhalv timmas träning idag så vi kunde gå igenom hur vi skulle spela :)

Ne nu ska jag fixa iordning mig osv sedan åka iväf till Fia :) Ha en superkväll alla =)

friday

2008-11-21 @ 17:05:32
Thank gud it´s friday! Kanske inte, hr ju vart ledig hela veckan, men ändå :P Helg är alltid trevligt för då är alla andra lediga dom med :) Undra vad kvällen bjuder på då?

Vad ska ni hitta på ikväll? = )



matchreferat

2008-11-20 @ 21:21:42
11.29 10-0 kommer nu genom nr 6 Emelie Bergström, på skott strax innanför blå, ass av nr 20 Pernilla Strandberg. Fint som attan och välförtjänt för Emelie som gör ett tungt jobb på banan och  med stor pondus på isen !

Jag och Pernilla borde spela med varandra med, det blev 15-0 och vi stog för 6 av målen! Vi spelat faktiskt bra ihopp Perra :D

För ersom är intresserade kan man kolla hela matchreferatet på hemsidan! ; )
http://svenskidrott.se/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1221587&CatId=440764

Äntligen

2008-11-20 @ 15:27:56
Äntligen har jag hittat ett berlockarmand som föll mig i smaken!
Blev dethär från OXXO


Kakaa

2008-11-20 @ 15:26:34
Haha, satt precis och kollade igenom videosarna från alanya! Om man får sig ett gott skratt!!

Elin: Men det kanske är en special ramadamadamdamdag idag?
Kicki: Haha special ramadamadamdamdag?
Jag: Kakaaa (spelar cp) Kakaaa
Alla: Hahahahahaha

Ni som sett den fattar! haha

Alla ligger på stranden, plötsligt hör man en melodi!
Jag: Nu har dom sånt där böneutrop igen!
Alla lyssnar lite och sedan börjar skratta och titta bort jag vänder mig om och ser att det är en polis som svarar i sin mobil! ASG! Haha




 Vart bär det av nästa höst ? :D

ska jag?

2008-11-18 @ 21:54:51
Jag har letat efter en pälsjacka hela hösten, har provat kanske 6-7 stycken men ingen jag fastnat för! Har alltid velat ha en i grå päls så hitade jag denna! Ska jag slå till?



god by hockeyn

2008-11-18 @ 13:22:04
Satt och tänkte lite, imorgon har vi match, och det blir en av det sista matcherna jag spelar denna säsongen, hinner spela 2 eller 3 till innan jag åker! Väldigt sorgligt om ni frågar mig! Jag vill ju inte sluta i hockeyn, det är ju as skojj, och dom har inget damlag i sälen som man kan börja i heller! Skam dom kanske inte ens har en ishall? Och tänk alla matcher jag missar som jag brukar gå och kolla på? Typ juniorerna när lillebror spelar eller A-lagsmatcherna! haha ishallen är ju för skam mitt andra hem typ ! Men inte längre nu kommer mitt andra hem vara här i Rönnäng och mitt första i nån liten lägenhet i Lindvallen! Fast å andra sidan kommer man ju ha det så sjukt skojj där uppe? Eller? Har man verkligen tänk efter på vad man ger sig in på? Fast det är ju inte så långt bort bara 60 mil eller nått? :P Haha! Men alla vänner, alla vänner som kommer fortsätta umgås här hemma så när man kommer tillbaka så har man inte hängt med för fem öre! Bara 13 dagar kvar nu så tankarna börjar komma!

Men jag kan ju trösta mig med att jag ska vara med på cuppen i trolhättan med laget! Om jag är ledig dom dagarna, sen måste jag fixa så jag kommer hem därifrån ! Hoppas det löser sig, den cuppen är ju höjdpunkten på säsongen, blir 3:e året vi är med!

ne fy skam, inte sitta här och deppa, det är ju detta jag ville, ända sen jag kom hem från praktiken i 2:an, eller?
Jag har ju iaf lyckats med en sak, och det är att inte gå och kära ner mig i nån kille här hemma månaderna innan jag åker! Mission completed! Bra där Emelie! ;)

Ne nu blev detta aldeles för långt inlägg! Tisdag idag och snart helg igen ; )


Måndag och utbildning

2008-11-17 @ 14:39:33
Vaknade riktigt sent idag, klockan var la halv 12 eller nått, gick ner och åt frukost med en gång och bestämmde mig efter det för att sätta mig med utbildningen igen, ( för er som inte vet så måste man genomföra en utbildning innan man åker upp och jobbar i fjällen) Andra gången jag sätter mig med den och det står att den ska ta 6-8 timmar att göra och eftersom jag bara hade gjort 3 timmar i torsdags så tänkte jag att här blir jag sittande ett tag, men ikke sa nikke, efter 1 timma och 15 minuter var jag klar med hela utbildningen :D
Och jag fick godkännt, man skulle få minst 70% och jag fick 71% Haha ne det fick jag inte jag fick faktiskt 86% Tummen upp för mig
Så nu är det ett avklarat kappittel inför äventyret!

På tal om äventyr, det är årets julklapp, så jag Emma och Kicki har ju gett oss själva årets julklapp kan man säga ;)


E v e r y   d a y   i s   a   g e t t i n g   c l o s e r  ,   g o i n g   f a s t e r   t h e n   a   r o l l e r c o a s t e r !  



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0