strömavbrott

2009-12-28 @ 21:50:57

Nu är julen över, eller a nästan. Jag tänker iallafall inte slänga ut min gran förän 13dagen :) Är så mysigt med julpynt så det blir kvar några dagar till :) Hade ni en bra julafton? Min var helt okej. Fick lite ångest vid 3 tiden då jag inte kunde kolla på Kalles jul för vi inte får in ettan på våran TV. Så det blev Anna Ankas Jul för mig. När Kenny klockan 12 på dagen kom hem från jobbet så öppnade vi julklappar :) Jag fick en iCurl , ni vet en sån som går på TV som man får super fina lockar av! Funkade super bra på mitt tunna, platta, svensson hår! På kvällen gick vi och åt julbord med alla som jobbar här uppe! Efter köttbullar, prinskorvar, rostbiff och lite annat rullade vi hem och slappa och myste i soffan innan vi avlutade 2009 julafton och gick och la oss :)

Igår var vi en sväng till Borlänge med för att spana in mellandagsrean! Jag hittade inget, köppte hårspray och glitterspary och glitternagelack till nyår :) Och en topp från Gina men inte på Rea! Kenny och dom andra hittade lite mer.

Idag har jag jobbat, och det ska jag göra tisdag onsdag med. Sedan är jag ledig nyår och nyårsdagen :D Ska försöka komma mig iväg till Kläppen och träffa Louise och dom andra som är där en vecka nu och firar nyår :) Ikväll gick strömmen här med, den var borta i en timma ungefär, kom tillbaka vid 8 tiden igen. Det är helt sjukt vad beroende man är av el? Man känner sig helt hanikappad efter 10 minuter och då hade jag ändå en data att sitta vid :P Vad gjorde man förr när inte elen fanns?¿


orren middag

2009-12-22 @ 18:18:57

Hohoho finns det några snälla bloggläsare här! ;) Snart julafton :D 

Tisdag idag och en helt ny vecka, igår jobbade jag och tränade! Är så skönt när man väl har tränat men så jobbigt innan man väl kommer dit, man är så seg efter en hel dag stående utomhus så man vill bara slappa i soffan! Men det går inte!

Idag har jag också jobbat och vart och tränat! Kom precis ur duschen och ska varva ner lite innan jag ska börja göra ordning mig för middag med Orren ikväll och sedan utgång med dom (orren = liften jag jobbar i ;P) ska bli kul att se hur alla är och ser ut när man inte är på jobbet utan lite finklädda och glada :) Är nog ett toppengäng tror jag!

Idag går jag på ledigt med för Jul, är ledig imorn och på julafton, sedan på söndag är jag ledig igen och då ska jag och Kenny åka en tripp till Borlänge och gå på mellandagsREA! Weii. Längtar lite. Det kliar i fingrarna på mig nu när jag inte shoppat på länge!

Och sist men inte minst. TACK Farmor och Farfar, Maria Magnus o Olivia, Maja och Kennys mamma och pappa för julkorten. Är första gången jag får julkort men inte sista hoppas jag ♥


gnäll gnäll

2009-12-19 @ 13:04:21

Så fort man går in på Facebook sitter alla och klagar över kylan hemma! Idag när jag gick till jobbet var det 20 minus ute och en vind på 22m/s vilket ger ca 42 minus efektivt. Haha sluta gnäll över 10 minus! Förövrigt har jag jobbat halvdagar igår och idag, mellan 8.30-12 härligt att komma hem och ha en hel dag på sig att hitta på saker :) Jag har hunnit tvätta, städa, och massa mer. Men nu har jag nyss kommit hem och har precis ätit mat. Ska kolla lite på TV en stund sen blir det nog träning! 

Evakueringen häromdagen var jätteläskig. Jag och en tjej till satt i sista stolen och hamnade då vid första masten som är en av dom högsta, säkert 7-10 meter och där ifrån skulle vi bli nerhissade. Det gjorde inte saken bättre att det var 20 minus ute och man satt still i stolen i 40 minuter innan dom kom, var ju andra som med skulle ner innan oss. Det var sjukt läskigt när man skulle fälla upp bygeln på den höjden och sedan hoppa ut från stolen. Men det var bara att lita på tekniken och hoppa ut på den höjden med en liten lina! Men när man väl var nere känndes det as kul. Skulle lätt göra det igen :) 

5   d a g a r   k v a r   t i l l   J u l a f t o n


bakom gardinerna...

2009-12-17 @ 11:30:12

möttes jag av detta...



Vädret här uppe är strålande idag, sol och 15 minus! Funderar på att ta mig en promenad ute istället :) Blir super sugen när jag tittar ut!


evakuering

2009-12-17 @ 10:27:00

God morgon Torsdag! Idag är jag ledig, Igen. Blir inte så himla mycket jobb nu när man är 15 stycken som ska turas om att jobba på 4 liftar. Men det är skönt med en liten mjukstart. Nästa vecka är det julveckan och Lindvallen ä fullbokat så då blir det andra bullar än bagarns!

idag ska jag försöka ta mig till gymmet igen, missade det igår då vi hade intro hela kvällen. Dock är jag grymt snuvig och har en början till halsont, får se óm det försvinner under dagen. Senare idag, närmare bestämmt mellan 4-6 ska jag vara statist för evakuerings gruppen. Ska sitta i en stol (i stolsliften) och så stannar som liften och låtsas som den gått sönder så kommer dom upp och hissar ner alla med lina. Hände faktiskt en gång på riktigt förra vintern så det är bra att dom tränar på det :) Dock är ja lite nervös för jag hatar när stolsliften stannar men men :P Det ska nog gå bra. Blev tillfrågad om jag ville vara med i själva gruppen först men jag sa Nej. Hade då antingen fått vara en som klättrar upp och "räddar" folk eller vara nere på marken och hålla i linan så om det som "räddar" faller så löser jag det :P Men som sagt så tacka jag nej! Så nu ska jag bara vara med och leka en gång!

Det är min dag. Imorgon och lördag jobbar jag bara halvdagar mellan halv 9 och 12. Och på söndag är jag ledig igen, så nån av dagarna ska jag och Kenny baka pepparkakor. Det har han lovat :P Eller har jag tvingat han? ;)


god morgon tisdag

2009-12-15 @ 10:14:19

Idag är jag uppe med tuppen tycker jag allt. Vaknade halv 10 och gick upp 15 minuter senare fast än jag är ledig. Nu är jag iaf uppe och funderar på vad jag ska göra med denna dagen. Men det vet jag ju redan :P På chemat står att leta en Odd Molly klänning till min syster som hon inte får tag på hemma sedan ska jag träna :) Gymmet öppnade i söndags så var där och träna igår och det känns jätte skönt att komma igång igen. Senare idag ska jag på sjukvårdsutbildning på jobbet. Typiskt att man är ledig när det är nått sånt. Då kan man liksom inte planera för hela dagen.




Satt som vanligt och kolla runt på lite kläder och grejjer på internet och hittade dessa två! Dom hade jag inte tackat nej till :)


God natt

2009-12-12 @ 22:35:51

Nu ska jag ta in datan i sovrummet och lägga mig och kolla julkalendern avsnitten på SVTPlay, tråkigt att lägga sig själv dock. :) Imorgon blir det jobb sedan party party :D
 


lördag

2009-12-12 @ 12:54:19

God morgon, eller a har faktiks vart vaken ett tag. Ska iväg och jobba kvällsåk nu klockan 14-19,30 så jag tänkte lägga upp ett litet inlägg här innan :)

Har hunnit med massa sedan jag gick upp idag, har städat lägenheten och den såg ut som ett bombnedslag efter en liten förfest hä i torsdags och disken var likt ett berg! Och det gjorde inte saken bättre av att både jag och Kenny var super bakis igår så allt byggdes bara på :P Men nu är det rent och fint. Behövs fortfarande damsugas men det får Kenny ta hand om när han har vaknat :)

Igår var som sagt en slappis dag, vi sov bot istort sätt hela dagen och när vi väl vaknat åkte vi ner till den nya stadium outlet som öppnat nere i byn, Kenny fick köppt sig ett jätte snyggt skidställ och jag fick mig en hjälm :) Sedan åkte vi hem igen åt mat och spenderade resten av kvällen i soffan :P Har glömt att skriva att vi var på bio i tisdags med "Lufftslottet som sprängdes" sista filmen av Män som hatar Kvinnor. Jätte bra var den tyckte jag, synd att det var sista filmen.

Nu ska jag få i mig lite mat och ringa min syster innan jag måste chila iväg till jobbet :) På söndag blir det personal kickoff på Högis. Kommer nog bli riktigt roligt :)



Min nya söta hjälm med massa Rosa blommer från Roxy :)


bilder

2009-12-10 @ 14:31:25

Nu har jag fått upp kamera sladden så nu kommer massa bilder :D

Idag har jag vart ledig, vaknade ett antal gånger imorse av att det var en traktor som höll på med snön utanför våran lägenhet, sedan när jag hade somnat om kom den igen och när jag hade somnat om igen så ringde Kenny! Så då gick jag upp. Tränade lite snabbt sedan åkte jag ner till byn med Jessica. Vi var en sväng på Systemet och ICA sedan åkte jag till Wasastugan här uppe i Lindvallen och bad om en ny brödrost och det fick jag :) Frågade även om en kavel för jag tänkte att jag och Kenny ska baka peppakakor imorn men dom hade ingen och det finns inte att köpa på ICA. Får åka ner till byn imorn igen och kolla i en annan affär som gubbarna sa skulle ha det!

Här kommer lite efterlängtade bilder på våran lilla lägenhet! (Klicka på dom små bilderna för att få dom större)


Ovanför köksbordet :)

Matbord, lilla TV:n och våran frys vi tog med upp pyntad med julgran och foton :)

Andra sidan av rummet med Soffa, fåtölj och bord :)

Lilla mini-köket och på andra sidan dörren vårat sovrum :)

Också hallen, med alla våra jackor och skor :P Sedan dörren in till Toan :)

Så nu har mamma och pappa fått en liten rundtur här :) Nu ska jag börja laga mat :) Det blir kycklingfilé med potatisgratäng, fetaostsallad och beasås :D Mumsfillibabba!


bloggtorka

2009-12-07 @ 00:25:11

Okej meningen var inte att det skulle gå såhär många dagar innan jag skulle skriva här :P Hade bara tänkt att vänta på min datasladd till kameran som mamma och pappa skulle skicka upp men dom råkade skicka fel sladd. Och det är ju så mycket roligare att blogga om man har bilder med. Men nu har pappa hittat den rätta sladden hemma så den är påväg upp :)

Det har inte hänt så mycket spännande sen sist jag skrev, har jobbat en del och vat ledig en del och när jag vart ledig har jag i stort sätt bara slappat :P Längtar verkligen tills gymmet öppnar så man iaf kan träna, har kommit så mycket snö nu så är inte lika lätt att gå ut och gå på vägen :(

Idag var jag iaf hemma från jobbet, var hur pigg som helst igår när jag skulle sova, var fortfarande vaken klockan 4 på natten när kenny kom hem från jobbet. Tillslut somnade jag vid 5 och när jag vaknade imorse mådde jag illa som jag antar beror på dålig sömn. Så nu när alla andra är ute och festar får jag sitta här hemma och roa mig själv! Är ledig imorn så ska se till att hitta på nått med Kenny som med är ledig p.g.a plusgrader så dom kan inte jobba! Har vart nere i en affär i byn två gånger för att köpa nya ljus men varje gång jag kommer ner så har dom stängt. Men imorn ska jag minsam komma när det är öppet!

Ne nu ska jag kolla resten av Julkalendern♥ avsnitten på WebbTV!




  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0