Juldagen

2014-12-29 @ 11:21:48
Enligt tradition så blev det lite utgång på juldagen ;) Började kvällen på baden och avslutade den på Harrys! Jag och Evelina hade även väldigt roligt med att dokumentera sista timman av kvällen! Enjoy! 



Jul på Liseberg

2014-12-28 @ 18:18:23
Igår var jag med familjen på Liseberg! Det är så mysigt där på vintern

Det var riktigt kallt igår och jag hade åkt till jobbet tidigare och helt glömt av att vi skulle till Liseberg så hade nog dom kallaste byxorna på mig 🙈 Är lite smått snuvig idag och misstänker att det är pga gårdagen 😊 

Haha, eftersom min kärlek inte var med kvällen till ära så hade jag väl istället tur i spel! 

Äntligen

2014-12-28 @ 18:15:16
Säg hej till denna lilla krabaten 

Om allt går som det ska så är denna lilla sötnos min om ca 5 veckor 😃 Han har redan ett namn men det håller jag inne på lite till! 

Detta är sååå spännande. Jag har alltid velat ha en hund och nu ska det äntligen bli så! Låt dessa veckor gå fort 

God jul

2014-12-24 @ 19:42:59
Ville bara kika in och hälsa er en god jul :) Här är maten i magen och jultomten har hunnit åka härifrån


Det tar på krafterna att fira jul 🙈

Uppesittarkväll

2014-12-23 @ 21:37:18
Uppesittarkvällen är i full gång! Julklappsleken är avklarad och nu är barnen höga på socker och springer runt som galningar medans vi andra spelar Bingolotto :) Har även fått en hårförlängning isatt av Evelina mellan spelen :) 


Hoppas ni har en mysig kväll allesammans 💞

Ny telefon

2014-12-22 @ 12:27:40
Äntligen efter två veckors försening kom min Iphone 6 ⭐️ är så nöjd och kameran är ju så mycket bättre än på min gamla 5a :) 



10 saker

2014-12-19 @ 21:21:18
💕 Jag har blivit tagen av polisen, i USA 
💕 När jag var i 19-20 års åldern ville jag se ut som Kissie och en gång på krogen ropa en "tja Kissie" och det var typ the best moment of my life
💕 Flera personer har trott att jag heter Malin för att jag "ser ut" som en Malin enligt dom 
💕 Många kan inte se mig arg men min familj och även jag är övertygade om att jag har Damp! Har dock ingen diagnos på det
💕 När jag ska höja volymen på tv'n, gå på löpband osv måste jag ha på jämna nummer
💕 Får i 99% av fallen höra "du är knäpp Emelie, fast på ett bra sätt" när jag träffar nya människor 
💕 När jag gick på gymnasiet körde jag dumma-blondinen-tekniken för jag trodde det var charmigt (skäms)
💕 Jag har jobbat som charkbiträde, dagisfröken, lärare, liftvärd, operatör, mattant och butiksbiträde innan jag blev  frisör och nu är jag frisör, makeup stylist, fransstylist och snart barberare
💕 När jag började jobba i lindvallen svälte jag mig själv i 1,5 månad för jag tyckte det var pinsamt att äta framför folk jag inte kände. Var rädd att dom skulle tycka jag var tjock. Så efter 1.5 månad som sambo med två killar (varav en Kenny) sa dom "Emelie vi har aldrig sett dig äta mår du bra"  Sen började Kenny tvinga i mig mat :) 
💕 99% av alla mina profilbilder på Facebook ler jag på samma sätt på




Jobb

2014-12-17 @ 21:08:03
Idag har jag haft sjukt mycket att göra på jobbet. Det finns fördelar och nackdelar med mitt jobb, precis som med alla andra jobb. En nackdel är att ibland är det så lite att göra en dag att jag går back på att pendla mina 5 mil till jobbet. Men så finns det dagar som idag, där jag har så mycket att göra att jag knappt hinner varken sitta ner, äta eller gå på toa :P haha! 

Men då är det ju skönt att man har ett sånt bra jobb, där det inte gör något att man knappt hinner andas mellan bokningarna för man träffar så otroligt många kunder som ger en så mycket energi :) 

Nu sitter jag framför paddan och jobbar lite med wrappandet. Ska även förbereda lite roliga inlägg till er, för detta var la kanske inte världens roligaste att läsa ;) 






Wrap

2014-12-16 @ 09:40:02
I söndags hade jag Gabriella på salongen och vi fyllde på hennes fransar och hon testade att wrappa magen! Hon tappade 5cm på dom 2 timmarna hon låg och fick fransförlängning. Magiskt va ;) Efter att hon skrev om detta på sin blogg igår kväll har min mejl och mobil plingat i ett! Såå kul att det är så många som vill både prova och börja sälja detta! Ni kommer inte ångra er, detta kommer bli stort :D 

Har du frågor om detta, vill testa? Börja sälja och tjäna pengar? Skicka ett sms till mig på 0709-560256 eller mejla [email protected]. Du behöver INTE bo i närheten för att prova! Folk från hela Sverige har hört av sig idag och det är så kul! 



Julgodis

2014-12-15 @ 17:35:49
Igår efter att ha jobbat en sväng på förmiddagen så åkte jag hem till min syster och bakade julgodis. Det blev Rocky road och cake pops :) Ska baka snickerskakor och lite annat med men detta var vad jag hann med igår :) Nu står det i kylen och det är svårt att hålla fingrarna borta ;) 



Färgning

2014-12-11 @ 21:00:41
Idag spenderade jag hela förmiddagen till att snygga till Evelina i håret! Utväxten skulle bort och hon ville även ha ljusare längder. Evelina hade, för ca 1år sen en ombre som var röd i botten och mörkblond i längderna och det har vi nu (nästan helt) jobbat bort! Det tar långt tid att gå från brun/svart/röd till blond. 
Här har vi utgångsläget. 

Här har jag lagt en ljusarefärgning från Maria Nila. 11.11 & 11.21 med 9&12% väteperoxid 1+2. 
På detta la vi sedan slingor med blekning i folie. 1+2 blekning 3% väteperoxid. 

I shampooneringen la jag sedan en nyansering från Maria Nila för att få en kall ton på håret. Den lades i allt hår. 02A med 1.8% aktivator 1+2. 



Och här är tre bilder på slutresultatet! Ska försöka ta en i riktigt dagsljus också för när vi var klara hade solen börjat gå ner men tycker ändå bilderna visar väldigt bra hur färgen blev :) 

Vad tänkte jag med?

2014-12-11 @ 17:13:43
Denhär bilden är tagen för 62v sedan. Alltså lite mer än för ett år sen, sensommaren 2013! Jag kommer så väl ihåg vart jag var där, jag hade i början på året gått ner ca 7kg på bara 40 dagar och var nere på en vikt jag inte hade vart på många år.. Men ändå minns jag att jag tyckte jag var tjock. Jag tyckte jag hade stora armar, tjocka lår och pluffsig mage! Jag hängde på gymmet 5-6 dagar i veckan och gick PW's för att gå ner MER i vikt. 

 NU 62v senare är detta min drömkropp! Jag kan inte för allt i världen förstå varför jag inte var nöjd då.. NU 62v senare och 13kg tyngre önskar jag att jag inte hade låtit det gå så långt som det gjort! Jag har spenderar största delen av mitt vuxna liv till att vara missnöjd med min kropp, nu är missnöjdheten befogad. Det var det inte då, för 62v sedan. När man drar storlek 27 på jeans och S/M på toppar är man fan inte tjock, ändå tyckte jag det! 

Jag har ingen annan än mig själv att skylla för att jag fortfarande inte är där jag var då! Jag bantade ner mig. Låg på ett extremt underskott i 40 dagar och gick som sagt ner 7kg. Men vad hände? Under 62v har jag gått upp det dubbla?! Denna gången ska jag göra om och göra rätt! Det kommer ta tid, långt mer än 40 dagar. 6-7 månader tänker jag mer... Men dom där 13kg som jag samlat på mig dom ska bort! Och sen ska jag vara NÖJD! 

Volymfransar

2014-12-09 @ 09:43:37
Spana in dessa snygga volymfransar jag gjorde idag 👌 Man får verkligen ett helt annat öga med fransförlängning 



10 saker om mig

2014-12-08 @ 21:16:53
⭐ Jag har gjort två säsonger i Sälen och 2 år i Norge innan jag blev frisör
⭐ Jag kommer inom kort förhoppningsvis ha en hund
⭐ Jag har gjort en plastikoperation
⭐ Jag har vart tillsammans med Kenny 1/4 av mitt liv 
⭐ Jag fnittrar! Hela tiden. Jag avslutar de flesta meningar med ett fnitter när jag pratar med folk jag inte känner och fnittrar alltid i olika situationer
⭐ Jag vill ha 2-3 barn som jag vill ska heta Nelia, Lucas och Melker
⭐ Jag blir knäpptyst när jag är nervös 
⭐ När jag ska hälla upp vatten i något, glas, kanna etc så räknar jag tyst för mig själv hur många sekunder det tar
⭐ Jag skakar ibland på huvudet för att känna om jag har huvudvärk, vilket jag har ca 3ggr i vecka
⭐ Jag hade min första fylla när jag var 18 år 

Söndag

2014-12-07 @ 23:00:22
Visst är det roligt när man skriver ett helt inlägg och så vägrar blogg.se att samarbeta ;) 

Hur som... helgen går väldigt fort, speciellt när man bara är ledig en dag. Det är så mitt december kommer se ut. Lediga söndagar fram tills årsskiftet :) Hard work. Har hunnit med lite i helgen ändå, igår var det inflyttningsfest hos en fin vän med massa roligt folk och idag har jag myst med julfilmer i sängen och kollat hovkeymatch i ishallen, som vi vann :) (japp jag kallar laget för vi ;)) 

Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite sömn innan det är dax att kicka igång en ny vecka imorgon! 
Köpte med mig lite helgblommor i fredsgs efter jobbet :) 

Kram Emelie 



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0