Nya sockerbitar

2011-11-28 @ 22:35:20

Dessa skorna dansade jag loss i lördags med :) dom är galet höga. Hela 14cm, men ack så bekväma. Inte minsta ont i fötterna.

Dom kommer från Nelly.com


spontan utgång

2011-11-27 @ 11:49:35
Igår blev det ingen lugn lördagskväll. Fick sent på eftermiddan sms från mina tjejer om att dom skulle ut, så jag gjorde ordning mig i väntan på middag, åt mat och sedan drog in till fastlandet för party! Blev en härligt tjejig förfest hos Linda. Sedan skulle vi till Baden men kom tyvärr inte in då det är 23. Vi fick traska vidare till Harrys som har 18år så förvntningarna var inte stora att festa med "småbarn" men väl där var det massa folk i våran ålder och äldre. Så vi dansade nästan konstant i 2 timmar tills dom stängde! Diverse puttande på dansgolvet hanns också med! Haha
Moget med folk som inte bara kan stå och dansa utan ska gå in och knuffas på folk med mening.


Nu sitter jag här och har nyss ätiti frukost, funderar på att dra på spinning ikväll då jag ju faktiskt inte är minsta bakis! Men får se. 


Har blivit så himla dålig på att ta kort, förr hade jag med mig min digitalkamera vart jag än gick och tog massa bilder. Får skärpa mig för bilder är väldigt kul att ha :)

lata dagar

2011-11-26 @ 15:32:43
Idag har jag kört mannen till tåget igen, känns som det var igår jag hämtade han, fast iof så längesen var det ju inte. Det har vart en kort visit för han här. Men den 9:e kommer han ner igen för då ska vi till Danmark med Petra och Simon :) Ska bli jätte skojj!

Idag är det ju lördag och jag har inga större planer, sis med familj är här och vi ska laga god middag. Eller jag vet inte om det kommer bli gott, låter konstigt gör det iaf, kyckling med julmustsås?! Haha! Jaja, får se vad det smakar ;)

En sak som är säker är iaf att imorgon blir det att hoppa upp på spinning cykeln igen. Har blibit allt för lata dagar när Kenny vart här. Inte så onyttiga, men lata...



Natti natti

2011-11-21 @ 23:19:05

Ännu en dag har passerat. Galet vad dagarna går fort :) imorgon kommer min man hit och vi har inte setts på 3 veckor så det är på tiden :)!

Idag har jag jobbat, ska jobba hela denna veckan. Tiderna var 10-14:30 men det ändrad hela tiden. Idag Dick jag vara till 15:30 och imorgon börjar jag sju istället för att en är sjuk! Men mer timmar = mer pengar så jag klagar inte!!

Hann med lite träning idag med innan dagen tog slut! 60 min MRL och 75min spinning! Känner att jag är lite trött i benen ;)

Ne, nu får jag sova så jag inte är som en zoombie imorgon på jobbet! Natti natti!

Söt bild på världens finaste ungar som sitter och kollar på crazy frog på youtube! Stolt moster/faster!!


julklapp

2011-11-20 @ 22:56:34
Denna önskar jag mig i julklapp. En plånbok från Michael Kors med Iphone 4 fack och avtagbar rem så den kan användas som kuvertväska! :)



Torp

2011-11-19 @ 18:16:02

Jaha. Så blev det med dagens träning. Åkte istället till torp med mamma och pappa. Jag hade tillgodo kvitto på bianco och skulle byta en tröja på Gina :) hittade ett par super snygga stövlar som var halva priset på 1600 och jag hade 750kr där så det var ju perfekt. Bytte även till en annan tröja på gina så fick tillbaka 150kr. Så idag har jag gått plus på att åka och shoppa ;) 100 riksdaler.

Snart kommer Veronica och hämtar upp mig så blir det ännu en tur till fastlandet :)


god morgon

2011-11-19 @ 10:40:41
God morgon lördag. Imorse hade jag ställt klockan och skulle gå på spinning kl 9:30. Men jag råkade stänga av alarmet iställer för znoosa och somnade om :/ Så vaknade nyss! Men, alltid skönt att sova ut :)

Så istället får jag äta lite frukost och sedan åka och träna, det dumma är att gymmet stänger 15:00 på lördagar. Man hinner ju knappt vakna innan dom stänger. Samma imorgon, då kan man minsan inte träna tidigt för då öppnar gymmet 15:00?!

glitter

2011-11-17 @ 23:03:34
Vet ni vad det värsta med glitter nagellack är? Att det typ är helt omöjligt att få bort, padsen skrapas typ sönder av glittret och man får använda en halv acetonflaska! Okej, kanske lite överdrivet men svårt är det iaf ;)

Idag har jag upplevt något jag aldrig mer vill uppleva. Har vart på begravning. Kyrkan var hemsk, jag tål inte att se folk jag bryr mig om gråta, det gör mig ledsen. men efteråt släppte allt och det blev en trevlig middag med närmsta släkten. Nu har allt fått ett slut och det känns bra. Om man får säga så.

Efter allt så beställde vi kinamat här hemma med Sis och dom. Och efter det åkte jag och träna en snabbis, var där väldigt sent så hann inte så myckeyt innan dom stängde men det blev iaf 30min cross och 15min band. Pratade med ägaren av gymmet som även är instruktör på olika pass och frågade om spinning var en bra träning om man vill gå ner i vikt. Man hör ju olika hela tiden, jag vet tjejer som inte kör spinning för dom tror att man får nån form av body builder lår av det. Jag fick iaf idag av henne konstaterat att det INTE är så. Har frågat personal på alla olika gym jag tränat på nu och alla säger samma. Man blir inte "biffig" av spinning. (om du inte drar på hårdaste motståndet och kör så hela passet)

Känns bra eftersom spinning är en av mina favorit träningsformer :)
Men nu är det dax att sova, klockan ringer alldeles för tidigt imorgon då jag ska köra in Sis och hennes man till Göteborg innan jag börjar jobba kl 10! På eftermiddan blir det fika med Christin och Veronica ♥

Måndag

2011-11-14 @ 22:09:42

Tanken var att jag skulle jobba 10-14:30 idag. Istället fick jag jobba heldag. Men jag klagar absolut inte. Mer timmar = mer lön :)

Efter jobbet tig jag en powernap innan det var dax för träning. Idag blev det 60min MRL och 75 min spinning. Nöjd!

Fick ett paket från Nelly idag med nagelack från OPI. Mupparna (the muppets) har "designat" en collection så jag köpte ett paket med 4st smålack i för 150kr istället för 150kr styck som dom kostar i full storlek :)

Det röda kommer nog användas minst, sen är det ett brons glittrigt, lila glittrigt och ett silvrigt. :) (läkerolen är för att ni ska se hur små dom är ;))


Näthatet?

2011-11-12 @ 18:16:48
Detta är något jag har tänkt att skriva om länge.


Väldigt mycket nu för tiden sker vid datorn, vi jobbar vid den, vi nätverkar vid den, vi underhåller oss vid den m.m Jag läser en hel del bloggar dagligen bl.a. Blondinbella, Natacha Peyre, Kissie, och massa mer. Och jag slutar ALDRIG förvånas över hur ELAKA folk kan vara i komentarerna. Det är helt galet och är man inte redan mörkrädd så blir man garanterat det. Visst jag kan gå in på en blogg, läsa ett inlägg och inte alls hålla med personen som skrivit. MEN det är hennes blogg jag är inne på, den är hennes åsikter det ska stå om, inte mina!


Jag var idag inne på Katrin Zytomierska´s blogg och läste några komentarer. Här är ett kort urklipp av inlägget:
"Skitkul är det och vi får se om det leder någon vart men nu har jag i alla fall fått till mitt första väldigt betydelsefulla möte. På tisdag. Jag tror att det här kan vara det som kommer att göra mig väldigt rik och det känns väldigt kul. Det pirrar i hela min kropp kan jag säga."


Inlägget handlade alltså om att hon har fått ett mejl och ska på något viktigt möte, och att hon hoppas att detta är hennes genombrott´s möte i LA så hon blir rik. Det står inget stötande ÖVERHUVUDTAGET i inlägget (som det kan göra i många av hennes andra inlägg)


Bland komentarerna hittar jag denna:
Kanske mejlet gör dig ...snygg..?
Varför börjar du inte med ditt frånstötande utseende..?
Så länge du mejlar..så ser ju ingen din kroknäsa dina små råttögon eller dina förkrymta tax-ben..!
Mer IRL så sticker folk..ingen vill jobba med fula människor..!
Börja med att förlänga benen..det tar bara ett par år..!
Sedan när du nått upp till normal längd..kapa näsan och dra isär råttögonen och skaffa bröst..!
Du behöver också utbildning i vett o etikett samt grundlig allnmänbildning..!
Efter fem år borde du passera som en vanlig polska..ja inte en jude..!


Detta gör mig väldigt upprörd. Vad i hela friden ger denna kvinnan rätt att klanka ner på Katrins utseende på detta sättet? Är man naturlig är det fel, oppererar man sig så är det fel, är man smal så har man ätstörning, är man tjock så är man äcklig. Jag har sjukt svårt att tro att en kille skulle skriva något såhär om någon annan kille. Det är en tjejgrej.


Visst, vi har yttrandefrihet i Sverige men nån stans går la fan gränsen, jag personligen förstår inte hur storbloggarna pallar. Jag hade brytit ihop och satt mig i ett hörn av att varje dag få komentarer om hur ful, äcklig, cp, idiotisk osv jag är. Jag har tillomed läst komentarer där folk har önskat livet ur storbloggarna, eller "jag önskar att du blir påkörd av en lastbil". Som sagt, jag blir så otroligt upprörd av sånthär.


I dom flesta fallen är dessa komentarerna anonyma. Kissie har numera ändrat sitt komentarfält så det går genom facebook. Detta har resulterat i att hon i stort sätt bara får snälla komentarer. För helt plötsligt är det ingen som vågar önska livet ur henne när man ser vem personen är.


Jag skulle kunna skriva så sjukt mycket om detta. Tycker det är hemskt. Visst, jag är inte perfekt, som jag skrev tidigare så håller jag inte alltid med i allt jag läser, men hur mycket jag än skulle avsky det bloggaren skriver så hade jag aldrig komenterat "fan vad du är ful, jag spyr av att se dig, hur kan du sova på nätterna, hoppas du dör" som det faktiskt finns folk som gör.


Jag är uppväxt på: Har du inget bra att säga så säg inget alls. Sen tror jag mycket på: Behandla andra så som du vill bli behandlad själv.

Frågan är vad dom som skriver sånthär tänker när dom ska sova på nätterna. "Idag har vart en bra dag, jag har skrivit hur fet och äcklig jag tycker blondinbella är och nu känner jag mig mycket bättre" Själv hade jag aldrig velat vara vän med en sån människa, för det är säkert en sån person som direkt börjar snacka skit om en såfort man reser sig. NEE. Lägg ner all den energin på att leva DITT EGET liv, sprid positiv energi, ge komplimanger istället. Och om du nu stör dig så fruktansvärt mycket på personen, LÄS INTE BLOGGEN! Sen tror jag att det väldigt ofta handlar om avundsjuka.





Lördag

2011-11-12 @ 15:53:00

Redan lördag. Jag startade dagen med ett tidigt spinning pass. När jag kom hem gjorde jag "grötbiffar" tycker vanligtvis inte om havregrynsgröt men när man gjorde på detta sättet vart det helt okej :)  

I går var jag ju också på intro för att börja jobba som vikarie på skolor/förskolor/dagis. Ska bli kul. Efter det drog jag och träna. Missade lunch spinningen med 5 min så det fick bli egen träning på crossen och bandet :) Kvällen spenderades hos Emma och sedan en kort sväng till Harrys!

Känner att detta har vart en bra träningsvecka och det är en dag kvar. Imorgon blir det nog ett sista spinningpass för veckan :)

Ha en bra lördag!


onsdag

2011-11-09 @ 21:12:13
Har vart ledig idag igen. På dagarna vill man att dom ska ringa nästa morgon, men på morgonen när man vaknar hundra gånger och väntar på att det ska ringa, då gör det inte lika mycket att man får somna om igen ;)


Olivia är fortfarande sjuk så jag har vart hos dom och hållt henne och Sis sällskap, vi har bakat min favorit. Drömrulltårta. Mumsfillibabba. Sen bar det av till gymmet för att bränna bort den där biten rulltårta.


Det blev 45 min spinning, 15min på bandet och sedan 1h styrketräning iform av grupp pass med stationsträning. HAr jag inte bränt bort den där lilla biten nu så vet jag inte vad ;) Imorgon funderar jag på att ta en vilodag innan jag kör igång igen, men tror inte jag kan hålla mig borta från att iallafall ta en liten promenad. :)

Träning

2011-11-08 @ 14:25:04

Ska snart bege mig till gymmet. Igår var jag och syster och körde MRL ( mage rumpa lår) så idag blir det nog kondition. Hade velat gå på spinningen ikväll men den ligger på samma tid som A-lags matchen. Och den vill jag inte missa, så det får bli bandet eller crossen idag :)

Men först: dricka upp denna sörjan.


måndag. igen

2011-11-07 @ 12:23:48
Jaha, då var det ny vecka igen. Och nya möjligheter?! Jag var i fredags och köppte gymkort och har sett fram emot att idag få ta på mig träningskläderna och svettas ordentligt, MEN, igår kväll fick jag helt plötsligt ont i halsen, var öm i kroppen och kännde mig allmänt dålig, hade tillomed liite feber. Sa nej till jobb imorse eftersom man kan inte jobba med mat om man inte känner sig helt 100%. Men när jag hade somnat om och sovit några timmar till så känner jag mig nu mycket bättre. Har inte ont nät jag sväljer och febern är borta, eller vill jag bara det för att jag var SÅ insatt på att träna.

Jag får se när det närmar sig!


November

2011-11-01 @ 20:33:11
Idag är det November. Galet, det känns som det nyss var somma. Idag fyller min stora bror år så grattis till han :) Är fortfarande kvar i Avesta :) Stannade nån dag extra eftersom det ändå är höstlov hemma så är chansen inte så stor att jag blir inringd för jobb :)

Ser fram emot lördag då det blir stor fest hemma. Ska bli extra kul då det inte är en vanlig förfest-sen-krogen-fest. Utan i lokal, med middag och dessutom på gångavstånd hem till mig ;)
Beställt en klänning från Nelly som jag ska ha på mig. 50kr gick den på då det var REA och jag hade presentkort. Ekonomiska Emelie är i farten. 


Tänkte ha den med svarta strumpbyxor och mina svarta höga pumps :)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0