snart helg

2010-06-30 @ 23:22:18

Efter en dag på jobbet, 25 min på crossen, 10 min på stepmaskinen, mag ocg ryggträning och 25 min på löpgandet är jag helt slut och ska sooova :D

Klockan är alldeles för mycket men tiden brukar rinna iväg på kvällarna! Ucch vad trött jag kommer vara imorn bitti när klockan ringet! Snart helg?!


God natt

2010-06-29 @ 22:26:57

Regn här idag, har nästan haft fint väder sen vi kom till Norge. Hoppas verkligen att det håller i sig hela sommaren! Vad underbart det hade vart att få en sån där långsommar som håller sig varm ända ut i Augusti! Känns som att det alltid var så när man var liten fast det kanske bara än inbillning :P Samma som att det känns som att det alltid var snö på vintern när man var liten!

Blev ett litet inlägg till, men nu ska jag försvinna från datan och börja göra ordning mig för sängen :)


tisdag

2010-06-29 @ 22:25:38

Idag skulle vi vara på jobbet tidigt. Det säger vi varje morgon. Slutade ändå med att vi var där klockan 8 vilket betyder att vi måste vara kvar till 4! Segt. På vårat jobb kan man välja att komma mellan 6,30-8,00 och så jobbar man till 14,30-16,00. Men men är man ingen morgonmänniska så är man inte!

Efter jobbet idag var jag helt slut, så jag och min man somnade som två stockar framför TV:n Vaknad upp och tog mig till gymmet! Nu har jag ätit lite mat för en stund sen och ska nu gå och lägga mig!


Det gäller att utnytja varge minut till träning ;)


naglar

2010-06-28 @ 22:46:50

Jag älskar att sitta och fixa naglarna. Måla dom i massa olika färger, sätta på blommor och diamanter. Just nu har jag en sommar färg på naglarna. Ett korallfärgat nagellack från Mavala i färgen "Hong Kong"


dopautfit

2010-06-28 @ 21:51:01


Dettta hade jag på mig på dopet för 2 veckor sen =)

Jacka H&M The garden collektion
Klänning Gina tricot
Skor Nelly


hejhej

2010-06-28 @ 20:30:37

En liten uppdatering från Stavanger! Vårat internet fungerar lite när det vill vilket leder till dålig uppdatering. Midsommar helgen har ju vart nu och den har inte vart speciell alls för oss (är avis på smögen-gänget hemma ;)). På fredagen satt jag och Kenny hemma som en vanlig fredag med god mat och mys! Lördagen skulle Kenny ut med grabbarna så jag blev hemma då alla jag känner här var bortresta!

Nu är det måndag igen och snart Juli. Helt sjukt vad tiden går fort. Bara 2 månader kvar på jobbkontraktet. Men vi hoppas u på att få stanna lite längre! Året ut eller kanske till våren.
Denna vackan blir det jobb och träning på chemat, inget annat inplanerat än så länge.

Nu börjar Svenska Hollywood fruar på TV, sista avsnittet och det har inte jag sett så hej då ;)


bio x3

2010-06-20 @ 17:34:57

Idag har vi vart på stranden! Det är super fint väder här, dock har jag en rastlös kille som inte gillar att ligga och sola lika mycket som mig, jag kan ligga i timmar! Så det blev hemfärd efter knapps två timmar och nu har vi ätit mat och bytt om till gymmet!

Igår var vi på bio och såg Snabba Cach, bättre sent än aldrig :P Bra film tycker jag! Tur att jag inte läst boken för tydligen var det ganska mycket som inte var med i filmen. Ikväll ska vi på bio igen :P Haha vi gillar det och just nu går det massa bra filmer :) The A-team blir det idag!

Var ju på Sex and the City med mamma och sis när jag var hemma med. Jag fattar inte varför den har fått så dåligt betyg för jag tyckte den var super bra! Sägs att det ska komma en 3a och det hoppas iaf jag det gör :D


Om man ska sammanfatta helgen jag och Kenny hade på Tjörn kan vi skriva hektiskt! Det var saker och göra hela tiden och jag tycker inte jag hann med hälften av vad jag hade tänkt mig! Speciellt att jag inte hann träffa mina vänner :( Men som jag har sagt till er, om ni är sugna på en liten Road Tripp i sommat så är ni hjärtligt välkommna till mig :D ♥


dåpspresang

2010-06-10 @ 20:39:32

Nu är hela lägenheten som ny och vi kan sätta oss i soffan och slappa! Vi åker ju till Sverige imorn så vi har städat hela lägenheten och tvättat, för vem vill komma tillbaka till en skitig lägenhet? Inte jag!

Var på stan hela dagen efter jobbet idag och letade doppresent (dåpspresang) till Hjalmar. Men hitta ingen, men har smidit lite andra planer så detta löser sig nog :) Gick runt och kolla kläder med, Kenny hitta massa, jag hitta inte nått! Är inte det typiskt? När man vill handla och har pengar till det då hittar man inget, men när man har lite mindre på kontot och bara går och "kollar" slutar det alltid med en påse eller 2? Förstår inte dedär, lika lite som jag förstår varför man aldrig har nått att ha på sig? Haha

Virre vonka, jag ska ta bilder på lägenheten så ni får se! :)

Men den stora frågan är ju ändå, var det Robin Hodd som kom på skatteåterbäringen?


mitt hår :(

2010-06-06 @ 18:39:51

Jag trivs verkligen jätte bra i mitt vitblekta hår men det sliter nått så fruktansvärt på håret. Och nu har det kommit till ett slut. Igår när jag hade duschat och skulle göra ordning mig så ser jag att mitt hår har börjat gå av vid benan :( Fick typ hjärtklappnning när jag såg det. Så nu säger verkligen mitt hår nej till mer blekning. Iaf helblekning som jag gör! Så om jag har tur och får en tid hos frissan nu när jag kommer hem så ska det bli lite mer naturlig färg på det. Lite ljusbruna slingor i. Men vill absolut inte göra det mörkt. Jag ska fortfarande klassas som "blond" när man ser håret!

Jag vet redan nu att jag inte kommer bli nöjd med det :P Haha men jag måste.
Lite ljusare än detta vill jag ha:


det blev en dag på stranden

2010-06-06 @ 18:35:50
Idag är det ännu finare väder än igår. Så när jag och Kenny vakna så tjötade jag hål i huvvet på han att vi skulle åka till havet! Och jag fick som jag ville så det bar av till havet. Men när vi kom dit blåste det storm typ :P haha stranden vi åkte till är verkligen mitt i öppna havet, man ser bara hav framför sig så det är ju inte så konstigt att det blåser mer där, men vi hittade ett littet ställe med lä där vi kunde ligga =)

Nu är vi hemma och håller på att laga mat! Thaiwok med ris! Våran favvismat typ. Imorn är det jobb igen. Helgerna går så sjukt fort! Men på fredag kommer vi hem så denna veckan kan man se fram emot det!

inte ett moln

2010-06-05 @ 11:10:55
..så långt ögat kan nå. Sitter och väntar på att Kenny ska käka för sen ska vi cykla ner till sjön och lägga oss och soooola :D

Har försökt blogga i 2 dagar men varge gång jag ska göra det så har internet lagt av! Men nu hoppas jag det funkar =)

Ikväll ska jag på bursdagsfest. Födelsewdagsfest till en tjej jag känner här som jobbar på jobbet! Ska bli mycket kul kul! Men nu ska jag byta om och tjöta lite till på Kenny att han ska skynda sig ;)



  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0